Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΣΥΓΚΙΝHΘΗΚΕ ΤΟ... ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΑΠΟ ΤΗΝ "ΕΥΑΙΣΘΗΣΙΑ" ΤΗΣ ΚΟΥΡΤΟΒΙΚ!

ΥΠΕΡΑΣΠΙΣΤΡΙΑ ΤΗΣ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΚΑΙ ΚΟΙΝΗ ΣΥΚΟΦΑΝΤΗΣ Η ΚΟΥΡΤΟΒΙΚ, ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΟΝ ΜΑΚΗ ΒΟΡΙΔΗ... Η "ευαισθησία" που επιδεικνύει η εγ...

ΥΠΕΡΑΣΠΙΣΤΡΙΑ ΤΗΣ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΚΑΙ ΚΟΙΝΗ ΣΥΚΟΦΑΝΤΗΣ Η ΚΟΥΡΤΟΒΙΚ, ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΟΝ ΜΑΚΗ ΒΟΡΙΔΗ... Η "ευαισθησία" που επιδεικνύει η εγχώρια θολοκουλτούρα σε πάσης φύσεως θέματα που αφορούν τους λαθρομετανάστες είναι γνωστή. Όπως γνωστή είναι και η ιδεολογική της ταύτιση με τα εγχώρια κέντρα τρομοκρατίας, τα οποία σπεύδει με κάθε τρόπο να υπερασπίζεται. Τόσα χρόνια βέβαια είχαν μάθει όλοι αυτοί οι τύποι του συνονθυλεύματος να παίζουν μονότερμα... Και τώρα που αλλάζει το κλίμα και ξεμπροστιάζονται στο πανελλήνιο, πήζουνε τα γάλατα! Δεν χρειάζονται ιδιαίτερες συστάσεις για την Κούρτοβικ, την επίσημη χορηγό νομικής υποστήριξης λαθρομεταναστών και τρομοκρατών! Για την... μεγάλη αγωνίστρια της αριστεράς που τρέχει και στον Άγιο Παντελεήμονα για να υπερασπιστεί τους μαχαιροβγάλτες λαθρομετανάστες... Αλλά έχει πραγματικά μεγάλη πλάκα όταν όλα αυτά που γράφουμε εμείς χρόνια για όλο αυτό το κύκλωμα, ακούγονται απο μεγάλους τηλεοπτικούς διαύλους... Και αναφερόμαστε αυτή τη φορά στον ξεκαρδιστικό διάλογο που έγινε ανάμεσα στην... ευαίσθηση Κούρτοβικ και τον Μάκη Βορίδη στην εκπομπή του πολύ Πρετεντέρη!

4 σχόλια

  1. Πρωτον η κουρτοβικ δεν παει στον αγ.παντελεημονα.Απαγορευεται.Δευτερον,ακουγεται πως μετα το κερατο που φορεσε στον αντρα της με τον κουρκουλα(δεν υπηρχε και αλλος εκτος απο τους ομονοιακους λαθρομεταναστες να την κοιταξει)εχει γινει ιδιαιτερως επιθετικη γιατι νοιωθει ενοχες.Τριτον,κανε καμμια πλαστικη ρε σουργελο..Εμετος μας πιανει γαμω την ασχημια σου μεσα..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Okswww LOUGRA-BRWMIARA...GIANNA....EDW ELLAS_ELLAS_ELLAS_ELLASSSS.
    A Byzantinos

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. γιατι εχω ητν εντυπωση πως ο κουρκουλας ειναι πουσταρας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. PO-PO RE PAIDIA THYLIKOS KOUASIMODOS..KOURTOBIK KAI MH XEIROTERA....

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.