Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΑΨΟΓΗ ΕΚΤΕΛΕΣΗ ΤΗΣ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ ΤΩΝ ΕΝΟΠΛΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ ΣΤΗ ΛΙΒΥΗ - ΑΠΟΤΥΧΗΜΕΝΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ ΚΑΙ ΔΙΠΛΩΜΑΤΙΚΕΣ ΑΡΧΕΣ

Τις πολιτικές και διπλωματικές αρχές της Ελλάδος καταγγέλουν Έλληνες της Λιβύης για ανοργανωσιά, έλλειψη ενημέρωσης και οργάνωσης και προχε...


Τις πολιτικές και διπλωματικές αρχές της Ελλάδος καταγγέλουν Έλληνες της Λιβύης για ανοργανωσιά, έλλειψη ενημέρωσης και οργάνωσης και προχειρότητα, στην προσπάθεια απεγκλωβισμού τους από την κόλαση και το μακελειό που εξελίσσεται.

Στον αντίποδα οι Ελληνικές Ένοπλες Δυνάμεις εκτέλεσαν με απόλυτη επιτυχία την δυσκολότερη ίσως αποστολή τους σε καιρό ειρήνης, αλλά σε πολεμική περιοχή, απεγκλωβίζοντας πολλές χιλιάδες εγκλωβισμένων ξένων πολιτών, οι οποίοι βρίκσονται από σήμερα το πρωϊ, με απόλυτη ασφάλεια, σε ελληνικό έδαφος. Τα οπλισμένα ελληνικά F-16 που πετούσαν οι... "αντιπαραγωγικοί" πιλότοι μας από την Κρήτη και οι φραγάτες του Πολεμικού Ναυτικού, ασφάλισαν ολόκληρη την περιοχή της Ανατολικής Μεσογείου και συνόδευσαν τα επιβατηγά πλοία και τα στρατιωτικώ μεταγωγικά C-130, εκτελώντας άριστα την αποστολή τους στον τομέα ευθύνης τους.

Όπου μπλέχτηκαν ή όπου είχαν ευθύνες οι πολιτικές και διπλωματικές αρχές, τα έκαναν σαν τα μούτρα τους και δεν χρειάζεται καν να αναφέρουμε την λέξη... ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ!

"ΣΤΟΧΟΣ"

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.