Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΟΥΤΕ ΜΙΑ ΜΕΡΑ ΔΕΝ ΑΝΤΕΞΑΝ ΤΑ ΨΕΜΜΑΤΑ ΤΟΥ ΠΑΠΟΥΤΣΗ - ΑΔΕΙΑ ΠΑΡΑΜΟΝΗΣ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ

 ΒΡΗΚΑΝ ΤΡΥΠΑ ΓΙΑ ΝΑ ΕΚΔΟΘΟΥΝ ΕΚΑΤΟΝΤΑΔΕΣ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΑΔΕΙΕΣ ΠΑΡΑΜΟΝΗΣ "Σε διαδικασία που προβλέπεται από εγκύκλιο του υπουργείου Εσωτε...

 ΒΡΗΚΑΝ ΤΡΥΠΑ ΓΙΑ ΝΑ ΕΚΔΟΘΟΥΝ ΕΚΑΤΟΝΤΑΔΕΣ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΑΔΕΙΕΣ ΠΑΡΑΜΟΝΗΣ


"Σε διαδικασία που προβλέπεται από εγκύκλιο του υπουργείου Εσωτερικών ορίζεται ότι ο υπήκοος τρίτης χώρας που κατά την υποβολή αίτησης ανανέωσης της άδειας διαμονής του διαπιστώνει ότι υπολείπεται όλου ή μέρους του απαιτούμενου για την ανανέωση αριθμού ημερών ασφάλισης λόγω μη εκπλήρωσης των ασφαλιστικών υποχρεώσεων εκ μέρους του εργοδότη θα πρέπει να προβεί σε δήλωση διαφωνίας - καταγγελία, ενώπιον των οργάνων του ΙΚΑ, προκειμένου να εξετασθεί σε πρώτο βαθμό η βασιμότητα της καταγγελίας του και να εκδοθεί η αντίστοιχη Πράξη Επιβολής Εισφορών (ΠΕΕ). Στη συνέχεια, θα απευθύνεται στην αρμόδια υπηρεσία Αλλοδαπών του δήμου ή της κοινότητας μόνιμης διαμονής του, όπου θα υποβάλει όλα τα απαιτούμενα για τη χορήγηση της άδειας διαμονής του δικαιολογητικά και ακριβές αντίγραφο της δήλωσης διαφωνίας. Ο δήμος ή η κοινότητα, εφόσον κατά τα λοιπά ο φάκελος είναι πλήρης, θα χορηγεί στον ενδιαφερόμενο βεβαίωση κατάθεσης τύπου Α' και θα αποστέλλει το φάκελο στο οικείο τμήμα αδειών διαμονής της διεύθυνσης αλλοδαπών και μετανάστευσης της αποκεντρωμένης διοίκησης. Εάν δικαιωθεί ο εργαζόμενος, η υπηρεσία θα προβαίνει στην έκδοση της άδειας διαμονής του ενδιαφερόμενου."

Αυτά αναγράφονται σε καθεστωτικό μέσο και είναι ηλίου φαεινότερο ότι αποτελούν άλλη μια τρύπα για την παραμονή και με τον νόμο παράνομων μεταναστών στη χώρα μας. Μόλις εχθές ο Υπουργός ΠΡΟ.ΠΟ. ξεγελούσε σε συνεργασία με τα καθεστωτικά μέσα τους Έλληνες με δηλώσεις του. Το ψέμμα του Παπουτσή αυτή τη φορά δεν άντεξε ούτε μιά μέρα. Ξέρουμε όλοι πόσες εκατοντάδες χιλιάδες άδειες θα εκδοθούν για λλοδαπούς που δεν έχουν ούτε τα προβλεπόμενα των νόμων και των διατάξεων που ισχύουν.


www.stoxos.gr 

1 σχόλιο

  1. Τωπαμε Στοχε ο εν λογω νιονιος μας περναει για βλακες, και νομιζει οτι εδεσε το γαιδαρο του αφου ο ελληνικος λαος αποχαυνωμενος απο τη νεοεποχιτικη πλυσι εγκεφαλου των μμε (μεσων μαζικης αποβλακωσης) δεν προκειται ν αντιδραση. Μας πουλαει κουτοχορτο και μας το σερβιρει για λουκουμι!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.