Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΑΚΟΜΗ ΝΑ ΚΙΝΗΘΕΙ ΝΟΜΙΚΑ Η ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΟΥ ΓΙΑΝΝΗ ΤΣΕΚΛΕΝΗ;;; ΤΙ ΦΟΒΟΥΝΤΑΙ;;;

ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ ΤΕΛΙΚΑ Η ΤΙΜΗ ΤΗΣ ΟΙΚΕΓΕΝΕΙΑΣ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ; ΜΕ 3 ΔΙΣ ΠΡΟΙΚΙΣΕ ΤΗΝ ΝΤΟΡΑ Ο ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΩΛΗΣΗ ΤΗΣ ΚΡΑΤΙΚΟΠΟΙΗΜΕΝΗΣ "ΠΕΙΡΑΪ...

ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ ΤΕΛΙΚΑ Η ΤΙΜΗ ΤΗΣ ΟΙΚΕΓΕΝΕΙΑΣ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ; ΜΕ 3 ΔΙΣ ΠΡΟΙΚΙΣΕ ΤΗΝ ΝΤΟΡΑ Ο ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΩΛΗΣΗ ΤΗΣ ΚΡΑΤΙΚΟΠΟΙΗΜΕΝΗΣ "ΠΕΙΡΑΪΚΗΣ ΠΑΤΡΑΪΚΗΣ"

Γιατί δεν έχουμε κανένα νέο από το "μέτωπο"; Πόσο χρόνο χρειάζεται η οικογένεια Μητσοτάκη για να αντιδράσει; Η καταγγελία του σχεδιαστή και επιχειρηματία Γιάννη Τσεκλένη που είχε διατελέσει πρόεδρος της Πειραϊκής Πατραϊκής είναι τόσο ξεκάθαρη που περισσότερο δεν γίνεται... Ας επαναλάβουμε τα λόγια του...

«Υπήρξα Πρόεδρος στην Πειραϊκή Πατραϊκή. Ήθελα να τους κάνω να καταλάβουν ότι θα μπορούσαμε να βγάλουμε πάρα πολλά χρήματα από αυτό, για να μπω στη σφαίρα επιρροής και να βγάλω χρήματα από αυτά. Αλλά επειδή όλα αυτά απαιτούν πολιτικούς χειρισμούς, μόλις έφυγε η κυβέρνηση έφυγα κι εγώ. Τι να έκανα; Να έλεγα στον Μητσοτάκη να μην πουλήσει την εταιρεία στους Γερμανούς αφού ήθελε να προικίσει την κόρη του; Προίκισε τη Ντόρα με τουλάχιστον 3 δις δραχμές πουλώντας την Πειραϊκή Πατραϊκή. Το λέω και το υπογράφω».

Αφού το υπογράφει ο άνθρωπος ΟΤΙ Η ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ ΕΙΝΑΙ ΚΛΕΦΤΕΣ... τότε γιατί η οικεγένεια Μητσοτάκη δεν καταφεύγει στις νόμιμες διαδικασίες για την αποκατάσταση της ΤΙΜΗΣ της. Ποιά είναι τελικά η ΤΙΜΗ της οικογένειας Μητσοτάκη... 3 Δις ΜΟΝΟ; Όχι δα...

www.stoxos.gr 

6 σχόλια

  1. >Ποιά είναι τελικά η ΤΙΜΗ της οικογένειας Μητσοτάκη... 3 Δις ΜΟΝΟ; Όχι δα...<

    Ασφαλώς όχι. Δεν είναι ψιλικατζήδες. Αλλά με την "Πειραϊκή Πατραϊκή", θυμήθηκα πόσες βιομηχανίες υπήρχαν στην Ελλάδα, που δεν υπάρχουν πια. "Κλωστοϋφαντουργία Αγαίο", "Χ/νία Λαδόπουλος", "Μίσκο", "Αχαΐα-Κλάους", "ΙΖΟΛΑ", "ΕΣΚΙΜΟ", ποια να πρωτοθυμηθώ; Πόνος ψυχής, ρε γαμώ το. Και οι περισσότερες απ' αυτές στην Αχαΐα, μία περιοχή που ευημερούσε και τώρα είναι βουτηγμένη στην φτώχεια. Κρίμα και πάλι κρίμα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Alites kai e8noprodotes oloi!!!!!!!!!!!!!!

    An8ellines kai poulimenoi sto pagosmio kefalaio kai ta afentika tous.

    Sto Goudi amesos.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ηδη πια ολοι τους γνωρίζουν

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Θα μας πει κανείς τα συμφέροντα της αγίας οικογένειας στην βαρνάσκα το ξεπούλημα του ονόματος ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ τα πετρελαία Μαμιδάκη της Μαρίκας τα βενζινάδικα ΜΑΚ petrol και τα ξενοδοχεία ΜΑΚ hotel ποιανού είναι?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. αφου δεν ασχολειται κανεις γιατι να κινηθουν, φελλοι δεν ειναι. ειδες να ιδρωνει κανενος το αυτι? οχι! ισα-ισα που αν κινηθουν νομικα θα δωσουν αξια στο θεμα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. h timh timh den ehei kai hara s opoion thn ehei.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.