Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΕΡΧΕΤΑΙ ΣΤΗΝ ΘΡΑΚΗ Ο ΝΤΑΒΟΥΤΟΓΛΟΥ ΑΡΧΕΣ ΜΑΡΤΙΟΥ. ΘΑ ΠΕΡΑΣΕΙ ΚΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΘΗΝΑ...

Με προορισμό την Θράκη θα πραγματοποιηθεί η προγραμματισμένη επίσκεψη του Οθωμανού ΥΠΕΞ της τουρκίας Αχμετ Νταβούτογλου στις αρχές Μαρτίου σ...

Με προορισμό την Θράκη θα πραγματοποιηθεί η προγραμματισμένη επίσκεψη του Οθωμανού ΥΠΕΞ της τουρκίας Αχμετ Νταβούτογλου στις αρχές Μαρτίου στην Ελλάδα. Η επίσκεψη του στην Αθήνα θα είναι απλά άλλοθι για την παράσταση που αναμένται να δοθεί από τους εγκάθετους του τουρκικού προξενείου και της ΜΙΤ με μοχλό τους γνωστούς κύκλους της μειονότητας. Και η Αθήνα δεν δείχνει να συμερίζεται τις ανησυχίες για τα ηγεμονικά σχέδια του Νταβούτογλου στην περιοχή, η Θράκη όμως τα βιώνει και κινδυνεύει πραγματικά από τις διαχρονικές αρπακτικές διαθέσεις των τούρκων.

Αφού ή πριν ολοκληρωθεί η αποστολή του Νταβούτογλου στην Θράκη, θα πραγματοποιήσει και μιά συνάντηση με τον Ελλαδίτη αναπληρωτή ΥΠΕΞ Δρούτσα για να δικαιολογηθεί και η παρουσία του στην Ελλάδα...

www.stoxos.gr 

4 σχόλια

  1. Οι επισκέψεις των Τούρκων επισήμων στην Δ. Θράκη έχουν γίνει πια έθιμο. Η Δ. Θράκη είναι περιοχή μειωμένης ελληνικής κυριαρχίας (διατί να το κρύψωμεν, άλλωστε;) με ευθύνη (ή μάλλον συγκατάθεση) των αθηναϊκών κυβερνήσεων.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. San ton Gerolada (DHMOS STARENIOS) TOU BIBLIOU TOU KAZATZAKI,KAI THS THLEOPTIKHS SEIRAS O XRISTOS KSANASTAURWNETE,DEN MIAZEI O NTABOUTOGLOU?
    A Byzantinos

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Στείλτε του και ενα e mail ρε παιδιά να έρθει και απο Πελοπόννησο, να του δείξουμε προς τα που πέφτει η Τρίπολη....!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. 26/2/11 5:17 μμ

    Θα έλθει και προς την Πελοπόννησο, να είσαι βέβαιος γι αυτό!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.