Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΚΟΛΑΣΗ ΣΤΗΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΣΤΑ ΧΑΝΙΑ. ΠΑΡΤΕ ΤΟΥΣ ΤΑ ΟΠΛΑ ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΣΚΟΤΩΘΟΥΝ....

ΣΤΑ ΜΑΧΑΙΡΙΑ Ο ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΧΑΝΙΩΝ ΚΙ Ο ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΣ ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΤΟΥ ΝΟΜΟΥ ΓΙΑ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΚΑΙ ΠΑΡΕΛΑΣΗ... Τις φωτιές τις ανάβου...

ΣΤΑ ΜΑΧΑΙΡΙΑ Ο ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΧΑΝΙΩΝ ΚΙ Ο ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΣ ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΤΟΥ ΝΟΜΟΥ ΓΙΑ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΚΑΙ ΠΑΡΕΛΑΣΗ...

Τις φωτιές τις ανάβουν τα γεγονότα κι ο "Στόχος" παρακολουθεί την φωτιά και καταγράφει τα αποτελέσματα της. Κι η φωτιά που έχει ανάψει στα Χανιά όλο και φουντώνει... Εκεί λοιπόν που σταμάτησε βιαίως η παρέλαση της 28ης Οκτωβρίου από μιά χούφτα κατευθυνόμενων από το γνωστό χώρο πιτσιρικάδες κι ενώ η Αρχές είχαν όσες πληροφορίες χρειαζόντουσαν για να αποτρέψουν το ενδεχόμενο, εκεί ήταν και η αφετηρία των λαθρομεταναστών που κατέλαβαν την Νομική. Ο Εισαγγελέας στην γραμμή του "Στόχου" κάλεσε σε απολογία με κακουργηματικές κατηγορίες τους διακινητές των Χανίων, αυτούς δηλαδή που η Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων έκανε τον "σπόνσορα" για ποδοσφαιρικούς αγώνες, όπως έχουμε αποκαλύψει από αυτές εδώ τις γραμμές. Μεγάλο λοιπόν το απόστημα στα Χανιά που δεν σπάει με χαρτογιακαδίστικες τακτικές. Αυτό που μπορεί να σπάσει είναι κανά κεφάλι μεταξύ του Αστυνομικού Διευθυντή Χανιών και του Διευθυντή της Ασφάλειας του Νομού που ρίχνουν ο ένας τις ευθύνες στον άλλον για την κατάσταση που έχει ξεφύγει πλήρως από κάθε έλεγχο. Η ένταση μεταξύ των δύο ανδρών είναι κάτι παραπάνω από ορατή και είναι θαύμα που δεν έχουν πιαστεί στα χέρια και... οπλοφορούνε κιόλας. Αν και κάτι τέτοιο μπορεί να έχει ήδη συμβεί αφού το κλίμα είναι εκρηκτικό και οι εκατέρωθεν φτυαριές δίνουν και πέρνουν!

Και αυτό το "μάτς" ο "Στόχος" το παρακολουθεί στενά και είναι σε θέση να γνωρίζει σε ποιόν αναλογούν οι περισσότερες ευθύνες αφού ιδιαίτερα στην εποχή μας αυτο που μετράει είναι η συλλογή, η αξιολόγηση και η κατάλληλη προώθηση των πληροφοριών, που στην συγκεκριμένη περίπτωση και σε άλλες περιπτώσεις δεν μπόρεσαν να προειδοποιήσουν σαφώς και εγκαίρως για την αποφυγή των απίστευτων καταστάσεων που δημιουργούνται και ξεκινούν από τα Χανιά. Και για τις πληροφορίες ασφαλώς δεν είναι υπεύθυνη η Τροχαία... Πάντως άξιο λύπησης για κάποιους είναι το γεγονός πως ακόμη κι όταν εξελισόταν το "θρίλερ" της Νομικής, ο γνωστός χώρος βρέθηκε ένα βήμα κυριολεκτικά από την κατάληψη του Δημαρχείου της πόλης, που τελικά αποφεύχθει χάρη στην κατασταλτική δυναμική μιας μικρής ομάδας αστυνομικών.

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ "ΣΤΟΧΟΣ"

1 σχόλιο

  1. Kaleste th ntora na epilhfthei ths astynomikhs entashs den mporei tha symfiliosei ta patriotakia ths kai tha svhsei thn phgh entashs sthn astynomikh dieuthynsh Hanion.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.