Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ: ΑΠΟ ΠΟΥ ΠΡΟΕΡΧΕΤΑΙ Η ΔΙΑΣΠΟΡΑ ΨΕΥΔΩΝ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΠΕΡΙ ΔΗΘΕΝ ΠΑΡΑΙΤΗΣΗΣ ΤΟΥ Α/ΓΕΣ ΦΡΑΓΚΟΥ ΦΡΑΓΚΟΥΛΗ

ΕΠΙΔΕΙΞΗ "ΛΕΥΚΗΣ" ΒΡΩΜΙΑΣ ΑΠΟ ΠΑΡΑΚΡΑΤΙΚΟΥΣ, ΠΡΑΣΙΝΗ ΕΥΠ ΚΑΙ ΟΡΝΤΙΝΑΤΣΕΣ ΤΟΥ "ΜΕΡΧΑΜΠΑ ΑΣΚΕΡ"  ΑΠΟ ΤΟΝ "ΣΤΟΧΟ&quo...

ΕΠΙΔΕΙΞΗ "ΛΕΥΚΗΣ" ΒΡΩΜΙΑΣ ΑΠΟ ΠΑΡΑΚΡΑΤΙΚΟΥΣ, ΠΡΑΣΙΝΗ ΕΥΠ ΚΑΙ ΟΡΝΤΙΝΑΤΣΕΣ ΤΟΥ "ΜΕΡΧΑΜΠΑ ΑΣΚΕΡ"

 ΑΠΟ ΤΟΝ "ΣΤΟΧΟ" ΠΟΥ ΚΥΚΛΟΦΟΡΕΙ  

Από αυτήν εδώ την εφημερίδα πρώτοι από όλους και μάλιστα πρωτοσέλιδα "κράζαμε" τον Στρατηγό Φράγκο Φραγκούλη για την παρουσία της κόρης του στην κρατική ΕΡΤ και το περιεχόμενο των εκπομπών της. Όμως ο Αρχηγός ΓΕΣ δέχεται αυτές τις μέρες μιά ομαδική συνωμοτική επίθεση από συγκεκριμένα κέντρα και τα οποία θα κατονομάσουμε, επειδή εντός των σχεδίων του και των απόψεων του υπάρχουν πράγματα τα οποία δεν μπορούν να γίνουν ανεκτά από μέρη αυτού του συστήματος, που σαν αδηφάγο που είναι κατατρώγει και τις σάρκες των Ενόπλων Δυνάμεων.

Πριν λίγες μέρες είδαν το φώς της δημοσιότητας από κατευθυνόμενα μέσα που εξυπηρετούν συγκεκριμένους σκοπούς ότι ΔΗΘΕΝ ο Αρχηγός ΓΕΣ Φράγκος Φραγκούλης υπέβαλε την παραίτηση του στον Υπουργό Εθνικής Αμύνης, μετά την τοποθέτηση περί άγνοιας στην Βουλή του Υφυπουργού Μπεγλίτη για την άσκηση Καλλίμαχος, μια άσκηση που πραγματοποιείται για την ετοιμότητα και την εκπαίδευση κυρίως των ειρηνευτικών αποστολών του Ελληνικού Στρατού. (ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ). Ασφαλώς και δεν υπάρχει ουδέν ψευδέστερο... Ο "Στόχος" είναι σε θέση να γνωρίζει ότι ΟΥΔΕΠΟΤΕ ο Α/ΓΕΣ δήλωσε παραίτηση ή πρόθεση παραίτησης σε κανέναν και ότι αυτό αποτελεί ευσεβή πόθο των ίδιων κέντρων που προναφέραμε.

Στις ΨΕΥΤΙΚΕΣ αυτές φήμες συμμετείχαν διασπείρωντας τες, εκτός από τα Μέσα του γνωστού ΑΣΤΡΑΤΕΥΤΟΥ με τρελόχαρτο αλλά "λογικού' για να κατέχει άδεια οπλοφορίας από την ΕΛ.ΑΣ. Τριανταφυλλόπουλου, ειδησειογραφικοί κύκλοι του ΥΠΕΘΑ προσκείμενα στο καρκίνωμα του ΣΥΣΜΕΔ, ιστολόγια της "πράσινης ΕΥΠ" και υπαλλήλων του Α/ΓΕΝ Ελευσινιώτη γνωστού και ως "Μερχαμπά ασκέρ" και φυσικά κάποιοι καθυστερημένοι και ηλιθίοι που δεν ξέρουν τι τους γίνεται. Για όλα αυτά που καταγγέλει ο "ΣΤΟΧΟΣ" έχει ΟΝΟΜΑΤΑ, ΒΑΘΜΟΥΣ και ΔΙΕΥΘΥΝΣΕΙΣ ΚΑΤΟΙΚΙΑΣ, για να μην νομίζουν ορισμένοι ότι μπορούν να παίζουν τα τσατσιλίκια τους ανενόχλητοι στο σκοτάδι.

Όμως ποιά είναι αυτά τα συγκεκριμένα κέντρα και γιατί επιτίθονται με αυτόν τον τρόπο και όχι μόνο, στον Α/ΓΕΣ; Ασφαλώς η αφορμή είναι οι επερχόμενες κρίσεις που μπορεί να επισπευθούν από μέρα σε μέρα αλλά τα αίτια είναι ακόμη βαθύτερα. Οι εξεφρασμένες απόψεις του Φράγκου Φραγκούλη -τις οποίες φωνάζουμε κι εμείς από τον "Στόχο" για χρόνια- περί αναβάθμισης των Υπηρεσιών Πληροφοριών του Στρατού, έχουν ξεσηκώσει θύελλα αντιδράσεων σε μέρος του πολιτικού προσωπικού της ΕΥΠ, που βλέπουν ότι σε ένα τέτοιο ενδεχόμενο χάνουν από τα χέρια τους στοιχεία που υποβοηθούν ακόμη και για τις βρωμοδουλειές που κάνουν και τα πολιτικά παιχνίδια που παίζουν ενίοτε. Η απόψη του Στρατηγού Φράγκου ότι δεν μπορεί η κάθε κυρα κατίνα, που μπήκε με πολιτικό μέσο στην ΕΥΠ χωρίς καμιά ουσιαστική εκπαίδευση και πολλές φορές χωρίς την ικανότητα να σκέπτεται, να διαχειρίζεται κατά οποιονδήποτε τρόπο πληροφορίες Εθνικής Άμυνας, ή Εθνικής και Κρατικής Ασφάλειας, δεν χωράει στα μυαλά αυτών που έχουν συνηθίσει εδώ και πολλά χρόνια να λειτουργούν με δεδομένα της οποιασδήποτε Δημόσιας Υπηρεσίας, λες και η ΕΥΠ είναι ΙΚΑ ή ΟΑΕΔ... Και φυσικά αντιδρούν με τον γνωστό τρόπο. Παρακρατικά, προβοκατόρικα και ύπουλα.

Από κοντά ακολουθούν και οι ορντινάτσες του Α/ΓΕΝ που προφανώς θέλει και σαν Α/ΓΕΕΘΑ να παραλαμβάνει ξεφλουδισμένα υποβρύχια, υποβρύχια που γέρνουν και υπερτιμολογημένα λόγω προμηθειών των πολιτικών του προϊσταμένων υλικών και πλοίων. Μάλιστα η ιστορία στο διαδίκτυο σέρνεται για λογαριασμό του από ΕΝΣΤΟΛΟΥΣ αξιωματικούς (με μικρό άλφα) του Πολεμικού Ναυτικού. Η ντροπή και βρωμιά αυτών των κύκλων είναι τόσο μεγάλη που δεν διστάζουν να διασπείρουν με δημοσιεύματα και τοποθετήσεις ότι "δεν κάνουν οι καταδρομείς και οι πιλότοι για αρχηγοί στις Ένοπλες Δυνάμεις" διατρανώνοντας την πεποίθηση τους ότι για αυτήν την θέση κάνουν μοδίστρες και νοσοκόμες, στοχοποιώντας έτσι και τον σημερινό αρχηγό ΓΕΕΘΑ Πτέραρχο Γιάγκο...

"ΣΤΟΧΟΣ" - Πέμπτη 17/2/11 - Α.Φ. 482

2 σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.