Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΑΛΒΑΝΟΙ ΞΥΛΟΚΟΠΟΥΣΑΝ ΚΑΙ ΒΙΑΖΑΝ 13ΧΡΟΝΗ ΕΛΛΗΝΙΔΑ ΠΟΥ ΤΕΛΙΚΑ ΠΟΥΛΗΣΑΝ ΣΕ ΜΠΟΥΡΔΕΛΟ ΓΙΑ 1600 ΕΥΡΩ!!!

ΔΕΝ ΤΑ ΛΕΕΙ ΚΑΜΙΑ "ΑΚΡΟΔΕΞΙΑ ΦΥΛΛΑΔΑ" Ή ΚΑΠΟΙΟ ΕΘΝΙΚΙΣΤΙΚΟ ΜΠΛΟΓΚ. ΕΙΝΑΙ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΤΗΝ ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΑΤΤΙΚΗΣ ΚΑΙ ΑΝΤΙΓΡ...

ΔΕΝ ΤΑ ΛΕΕΙ ΚΑΜΙΑ "ΑΚΡΟΔΕΞΙΑ ΦΥΛΛΑΔΑ" Ή ΚΑΠΟΙΟ ΕΘΝΙΚΙΣΤΙΚΟ ΜΠΛΟΓΚ. ΕΙΝΑΙ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΤΗΝ ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΑΤΤΙΚΗΣ ΚΑΙ ΑΝΤΙΓΡΑΦΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΟ ΚΑΘΕΣΤΩΤΙΚΟ ΜΕΣΟ ΤΟΥ ΤΡΕΛΟΓΙΩΤΑ ΜΕ ΑΔΕΙΑ ΟΠΛΟΦΟΡΙΑΣ...


Mία φρικιαστική υπόθεση βιασμού και σωματεμπορίας με θύμα μία 13χρονη αποκαλύψθηκε από την Υποδιεύθυνση Προστασίας Ανηλίκων της Ασφάλειας Αττικής.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες που έγιναν γνωστές από την Ασφάλεια Αττικής, οι Αλβανοί βίαζαν την 13χρονη Ελληνίδα και στην συνέχεια την πούλησαν σε Έλληνα μαστροπό αντί 1.600 ευρώ και το κύκλωμα επί 4 συναπτές ημέρες την ανάγκαζε να δουλεύει νυχθημερόν σε δύο οίκους ανοχής και τα βράδια σε μπαρ.

Το μαρτύριο της ανήλικης έλαβε τέλος όταν ύστερα από δήλωση εξαφάνισης που κατέθεσαν οι γονείς, η 13χρονη εντοπίστηκε σε οίκο ανοχής από αστυνομικούς.

Η συγκλονιστική ιστορία ξεκίνησε το περασμένο καλοκαίρι όταν η 13χρονη, παιδί χωρισμένων γονιών που έμενε πότε με την μητέρα της και πότε με τον παππού της, γνώρισε έναν 28χρονο Αλβανό, ο οποίος εκείνη την περίοδο είχε αποφυλακιστεί με περιοριστικούς όρους.

Αρχικά ο νεαρός της ζητούσε χρήματα, στην συνέχεια την βίασε προχωρώντας σε απειλές και ξυλοδαρμούς. Στην συνέχεια την προώθησε σε έναν φίλο του συμπατριώτη, ο οποίος με την σειρά του την βίαζε κι αυτός και τελικά τον Οκτώβριο ύστερα από βασανισμούς και κακοποιήσεις την ανάγκασε να δουλεύει σε οίκους ανοχής βρίσκοντας για αγοραστή έναν Έλληνα μεσάζοντα

Οι άνδρες της αστυνομίας την βρήκαν σε άθλια κατάσταση, καθώς είχε εξαναγκαστεί να συνευρεθεί με 80 συνολικά πελάτες μέσα σε 4 ημέρες. Εκτός αυτού, την κρατούσαν σχεδόν νηστική, της έδιναν ελάχιστα χρήματα και την κυκλοφορούσαν με συνοδό κυρίως τη νύχτα στα διάφορα μπαρ.

Το τμήμα ανηλίκων σχημάτισε δικογραφία, η οποία διαβιβάστηκε στον εισαγγελέα και στον ανακριτή. Μέχρι στιγμής έχουν πραγματοποιηθεί 7 συλλήψεις από τα 7 εντάλματα που εκδόθηκαν.

Χθες οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν για απολογία στον ανακριτή, οι 5 εξ αυτών προφυλακίστηκαν ενώ στην υπόθεση εμπλέκονται 4 γυναίκες που εργάζονταν ως υπηρετικό προσωπικό στους οίκους ανοχής.

22 σχόλια

  1. AYTH EINAI H ΠΟΛΥΠΟΛΙΤΙΣΜΙΚΗ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΤΟΥ ΤΖΕΦΡΥ !!
    ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΤΖΕΦΡΥ ! ΑΞΙΟΣ Ο ΜΙΣΘΟΣ ΣΟΥ !!
    ΟΠΩΣ ΒΕΒΑΙΩΣ ΑΞΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ Ο ΜΙΣΘΟΣ ΤΗΣ ΑΝΝΑΣ ΔΙΑΜΑΝΤΟΠΟΥΛΟΥ Η ΟΠΟΙΑ ΟΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΓΝΩΣΤΟ ΑΠΟ ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑΤΑ ΤΟΥ ΣΤΟΧΟΥ ΕΙΝΑΙ ΜΕΛΟΣ ΤΗΣ ΛΕΣΧΗΣ ΜΠΙΛΝΤΕΜΠΕΡΚ!
    ΟΡΙΣΤΕ ΠΟΥ ΜΑΣ ΟΔΗΓΕΙ Η ΕΛΛΕΙΨΗ ΕΘΝΙΚΟΥ ΚΑΙ ΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΟΥ ΠΡΟΣΑΝΑΤΟΛΙΣΜΟΥ ! ΟΡΙΣΤΕ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΠΟΥ ΕΠΙΦΥΛΑΣΟΥΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΟΙΝΩΝΙΑ!
    ΝΑ ΓΙΑΤΙ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΚΡΕΜΑΛΕΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΤΖΕΦΡΥ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΑΡΕΑ ΤΟΥ !!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Se "mpourdello" kratos zei h mikrh,SE MPOURDELLO KRATOS POU OI KSENOI DOLOFONOI ,LHSTES ,PARANOMOI,ME TIN BOH8EIA TWN KA8E OIDOUS KALOPLHRWMENWN PSYXOPA8WN AN8RWPISTWN NTOPIWN ,KANOUN OTI 8ELOUN,AFOU EKSASFALHSAN KAI AUTOI TO IDIO ASYLO POU EXOUN KAI OI PROSTATES TOUS!!!
    PIO TO PERIERGO LOIPON?
    PERIERGO DEN EINE OUTE AUTO POU EGEINE SE MIA EKKLHSIA STOUS MOLAOUS PRIN MERIKES MERES OPOU KSENOI IEROSYLOI,KATESTREPSAN TIN EKKLHSIA KAI OURHSAN!!! MESA STO AGIO DISKOPOTHRO POU BREISKOTAN PANW STIN AGIA_TRAPEZA!!!
    KATALABAITE TO TIPOTA PIA DEN EINE PERIERGO,TO KRATOS KARAGKIOZHS ,TO KRATOS THS MAFIAS TWN POLITIKANTHDWN ,TO ELLHNIKO KRATOS DEN YPARXEI PIA....
    ELLHNES PARTE TON NOMO STA XERIA SAS....
    A Byzantinos

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΤΙΣ ΤΣΑΤΣΑΔΕΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΥΛΑΒΟΥΝ ΚΑΙ ΤΑ ΤΣΑΤΣΟΠΟΥΛΑ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΜΕ ΜΙΑ ΣΦΑΙΡΑ ΑΝΑ ΔΥΟ ΟΠΩΣ ΣΤΗΝ ΚΙΝΑ .... ΟΥΤΕ ΕΝΑΣ ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. me 80 atoma se 4 imeres???? NA TOUS KREMASOUN ANAPODA KAI TOUS 80 KAI NA TOUS KOVOUNE KOMATIA E TANALIA PREPI

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Εμ ποιος θα τους κρεμασει ντε,ολοι μιλαν για κρεμασμα αλλα τιποτα δεν γινετε,μην γραφετε γκρικλις φιλοι πατριωτες,υπαρχει και η ελληνικη στον υπολογιστη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ο ΞΕΦΤΙΛΙΣΜΟΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ.ΣΤΗΝ ΒΡΩΜΑ ΜΙΑ ΧΑΡΑ ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΝΤΑΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΜΕ ΛΑΘΡΟ ΠΟΙΝΙΚΟΥΣ,ΦΤΑΝΕΙ ΝΑ ΤΑ ΟΙΚΟΝΟΜΟΥΝ,ΠΟΥΛΩΝΤΑΣ ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥΣ.ΕΠΑΝΑΦΟΡΑ ΤΗΣ ΘΑΝΑΤΙΚΗΣ ΠΟΙΝΗΣ ΓΙΑ ΠΑΙΔΕΡΑΣΤΕΣ ΚΑΙ ΕΜΠΟΡΟΥΣ ΝΑΡΚΩΤΙΚΩΝ.ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΑ ΔΕΝ ΓΛΥΤΩΝΟΥΜΕ.ΧΑΝΟΥΜΕ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. @ 19/2/11 5:00 μμ

    H πολυπολιτισμική κοινωνία του Παυλόπουλου σε τι ακριβώς διέφερε; Αυτή δεν σε ενοχλούσε και σε ενοχλεί μόνο του Τζέφρυ και της Διαμαντοπούλου; Πόσος είναι ο μισθός σου;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ΟΛΟ ΤΟ ΚΑΚΟ ΤΟ ΞΕΚΙΝΗΣΕ Ο ΠΑΚΗΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΓΡΑΙΚΥΛΟΥΣ ΤΗΣ ΝΔ ΚΑΙ ΤΟ ΣΥΝΕΧΙΣΑΝ ΟΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Ne re poli kala sas kanoun,makari na sas pidiksoun OLOUS sas,an ixate esto ke ligo elliniko ema mesa sas tha ixate vgi stous dromous na diamartirithite.Mono na klegeste kserete,TOUVLA NEOellines.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. ΣΥΜΦΩΝΩ ΜΕ ΤΟΝ ΠΡΟΛΑΛΛΗΣΑΣΑ...ΟΛΟ ΝΙΑΟΥΡΙΖΟΥΜΕ,ΠΑΡΑΠΟΝΙΟΜΑΣΤΕ,ΒΡΙΖΟΥΜΕ,ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΜΕ ΣΟΥΠΕΡ ΕΛΛΗΝΑΡΕΣ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΕΙΔΑ ΚΑΝΕΝΑΝ ΜΑΣ ΝΑ ΤΡΕΞΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΚΑΤΙ,ΔΕΝ ΕΙΔΑ ΚΑΝΕΝΑΝ ΝΑ ΞΕΣΗΚΩΘΕΙ,ΔΕΝ ΕΙΔΑ ΚΑΝΕΝΑΝ ΝΑ ΣΠΑΤΑΛΗΣΕΙ ΛΙΓΟ ΑΠΟ ΤΟ ΧΡΟΝΟ ΤΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΚΑΤΙ.....ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΚΩΛΟΠΑΙΔΟ ΣΥΓΝΩΜΗ ΚΙΟΛΑΣ ΑΛΛΑ ΤΙ ΔΟΥΛΕΙΑ ΕΙΧΕ ΜΕ ΤΟΝ ΑΛΒΑΝΟ???? ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΘΕΜΑ ΜΑΣ?ΟΤΙ ΠΗΓΕ ΜΕ 80 ΑΤΟΜΑ ΣΕ 4 ΗΜΕΡΕΣ? ΜΗΠΩΣ ΕΙΝΑΙ Η ΠΡΩΤΗ ΠΟΥ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΑΥΤΟ?ΑΝ ΕΙΧΕ ΠΑΕΙ ΟΙΚΙΟΘΕΛΩΣ???ΟΠΩΣ ΠΟΛΛΕΕΕΕΕΣ ΑΛΛΕΣ?ΚΑΙ ΟΧΙ ΣΕ 4 ΜΕΡΕΣ ΣΕ 2...ΛΟΙΠΟΝ ΤΟ ΘΕΜΑ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΑΙΔΕΙΑ,ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ,ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΗΘΗ ΠΛΕΟΝ ΚΑΙ ΠΕΡΑ ΑΠΟ ΤΟ ΚΩΛΟΚΡΑΤΟΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΕΓΑΛΟ ΡΟΛΟ ΠΑΙΖΕΙ Η ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ,ΠΩΣ ΜΕΓΑΛΩΝΕΙΣ ΕΣΥ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΣΟΥ,ΜΕ ΤΙ ΑΞΙΕΣ?? ΟΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ ΔΕ ΝΟΙΑΖΟΝΤΕ ΟΥΤΕ ΝΑ ΜΟΡΦΩΘΟΥΝ ΟΥΤΕ ΤΠΤ ΚΑΙ ΟΜΩΣ Η ΜΟΡΦΩΣΗ Η ΙΔΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΠΑΙΔΕΙΑ ΣΕ ΟΛΑ!!!!!! ΑΣΧΗΜΟ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΣΥΝΕΒΗ ΔΕ ΛΕΩ ΑΛΛΑ ΤΑ ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ ΑΚΟΜΗ ΔΕΝ ΗΡΘΑΝ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. δυστυχως εκει καταντησαμε..μια κοινωνια ακοινωνητη και απαραδεκτη μια κοινωνια χωρις σεβασμο στα δικαιωματα του ελληνα πολιτη αλλα με τεραστιο σεβασμο στα δικαιωματα του οποιουδηποτε λαθρομεταναστη..σαν γονιος ενα θα ηθελα να πω για αυτους τους ανθρωπους : η τιμωρια τους να ειναι ατιστοιχη με το μαρτυριο που περασε το παιδι και αμεσως μετα θανατος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Καλα σας κανουνε οι αβανοι να σας πηδηξουνε και εσας ολους παλιο κοτες . Ειστε δειλοι ολοι εκει ρε αντι να κανετε μια ομαδα και να τους θαψετε ζωντανους μιλατε απο την τρυπα σας μεσω ιντερνετ .
    Απο ηρωες η ελλαδα ξεμεινε μονο απο παπαρολογους πλεον εχουμε παντου .

    ΝΤΡΟΠΗ ΣΑΣ ολους που αφηνετε τους αλβανους και αλλα ρεμαλια να κανουν οτι θελουν .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. χαίρομαι που τα παιδιά που μεγαλώνω τα έχω ''φανατήσει'' με πατριωτισμό και μίσος για κάθε αλλοδαπό και ΑΝΘΕΛΛΗΝΑ!!!! ΈΛΕΟΣ ΠΙΑ!!! Γίναμε ξένοι στην χώρα μας!!!! Στέλνω τα παιδιά μου σε ιδιωτικό σχολείο για να μην πάνε στο δημόσιο που πλέον έχει γίνει ΓΚΕΤΟ ΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. ΚΑΙ ΤΑ ΤΣΑΤΣΟΠΑΙΔΑ ΤΟΥΣ....ΣΤΙΣ ΚΡΕΜΑΛΕΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. oxi den prepei na tous steiloun filaki isovia. Prepei na plirwsoun me to idio akrivws nomisma. Oti ekanan stin kopela na ginei se ekeinous prin tous katadikasoun se argo thanato. Kai fysika to idio tha prepei na ginei kai me tous allous 80 pou synevrethikan me tin kopelitsa. Sixamenoi kai aftoi, skoulikia kai leres

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. a re alvanoi na ginoi mia anamboumboula kai na vgoume exo
    ti gamisi exete na fate

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.