Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΔΙΑΣΥΝΔΕΣΕΙΣ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΗΣ ΕΝΩΣΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΩΝ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ ΧΑΝΙΩΝ ΜΕ ΤΗΝ ΑΚΡΑ ΑΡΙΣΤΕΡΑ

Ο "ΣΤΟΧΟΣ" ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΕΙ ΤΗΝ ΔΙΠΛΗ ΕΠΑΦΗ ΜΕ ΤΟ "ΦΟΡΟΥΜ ΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ" ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΚΡΑ ΑΡΙΣΤΕΡΑ  ΑΠΟ ΤΟΝ "ΣΤΟΧΟ" ΠΟΥ...

Ο "ΣΤΟΧΟΣ" ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΕΙ ΤΗΝ ΔΙΠΛΗ ΕΠΑΦΗ ΜΕ ΤΟ "ΦΟΡΟΥΜ ΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ" ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΚΡΑ ΑΡΙΣΤΕΡΑ


 ΑΠΟ ΤΟΝ "ΣΤΟΧΟ" ΠΟΥ ΚΥΚΛΟΦΟΡΕΙ  

Σας έχουμε αποκαλύψει από προηγούμενο φύλλο του "Στόχου" ότι οι διασυνδέσεις του "φόρουμ μεταναστών" που μετέφερε τους λαθρομεταναστες από τα Χανιά στην Νομική, είναι ιδιαίτερα περίεργες. Μάλιστα σε ποδοσφαιρικό αγώνα που είχε διοργανωθεί από το εν λόγο φόρουμ επίσημος σπόνσορας ήταν Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Χανίων.... Εκεί λοιπόν ανακάλυψε ο "Στόχος" άλλο ένα μικρό μυστικό... Πρόεδρος της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Χανίων εξελέγη τον περασμένο Αύγουστο ο Γιάννης Ζερβός, οποίος όμως ασχολείται εντόνως και με την τοπική αυτοδιοίκηση.

Η ΑΚΡΟΑΡΙΣΤΕΡΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΠΡΙΝ ΣΤΙΣ 3 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ ΤΟΥ 2010 ΑΝΑΓΓΕΛΕΙ ΠΑΝΗΓΥΡΙΚΑ... "ΣΤΑ ΣΦΑΚΙΑ, συγκροτήθηκε μέσα από μία μαζική, δημοκρατική και ανοικτή στους κατοίκους του δήμου διαδικασία διαλόγου, για τα τοπικά αλλά και γενικότερα θέματα, η Αγωνιστική Δημοτική Συνεργασία, η οποία θα συμμετάσχει στις εκλογές του Νοεμβρίου, με επικεφαλής τον γιατρό Παύλο Πολάκη..." (ο οποίος να συμπληρώσουμε εμείς ήταν και μέλος του ΚΣ της ΕΦΕΕ)

Ε λοιπόν με αυτόν τον συνδυασμό ήταν υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος ο πρόεδρος της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Γιάννης Ζερβός, που σπονσονάρισε ποδοσφαιρικούς αγώνες του "φόρουμ μεταναστών" που διακίνησε μαζί με αλληλέγγυους τους λαθρομετανάστες από τα Χανιά στην Νομική. Τα λέμε και δεύτερη φορά για να κατανοήσουν όσοι δεν πιστεύουν τι βλέπουν τα μάτια τους. Το πρόβλημα στα Χανιά δεν έχει μόνο χρυσά αστέρια... Πιάνει πάτο!

Με τα πολιτικά ο Γιάννης Ζερβός και δίπλα ο αστυνομικός υποδιευθυντής Ιωάννης Καπριδάκης

ΑΚΟΜΗ ΣΤΟΝ "ΣΤΟΧΟ" ΠΟΥ ΚΥΚΛΟΦΟΡΕΙ: ΚΟΛΑΣΗ ΣΤΗΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΣΤΑ ΧΑΝΙΑ. ΠΑΡΤΕ ΤΟΥΣ ΤΑ ΟΠΛΑ ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΣΚΟΤΩΘΟΥΝ ΜΕΤΑΞΥ ΤΟΥΣ...

4 σχόλια

  1. Το φορουμ ΛΑΘΡΟμεταναστων,εχει προεδρο εναν τυπο με το ονομα Μοαβια.Ο εν λογω αραψ,ειναι στελεχος του πασοκ,χρηματοδοτειται απο την κυβερνηση και εχει λαβει μερος και σε εκδηλωσεις που εγιναν στο εξωτερικο.Προφανως,ο επιφανης αυτος κυριος που παριστανει τον προεδρο αστυνομικων(τρομαρα του),ευελπιστει σε κανεναν βαθμουλακο παραπανω και γλυφει οσο μπορει (εαν ειναι δυνατον!!)τον Μοαβια και ελπιζει ο Μοαβια να πει κανεναν καλο λογο στην κυβερνηση.Για τετοια κατασταση μιλαμε.ΞΕΥΤΥΛΑ !!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΜΕ ΤΙΣ ΜΑΛΑΚΙΕΣ ΤΟΥ ΧΑΤΖΗΣΑΒΒΑ ΘΑ ΒΑΛΟΥΝ ΑΝΙΧΝΕΥΤΕΣ ΜΕΤΑΛΩΝ ΣΤΗΝ ΕΙΣΟΔΟ ΤΩΝ ΠΛΟΙΩΝ. ΛΕΣ ΚΑΙ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΜΕΤΑΛΑ ΟΧΙ ΟΙ ΑΛΗΤΕΣ "ΑΓΑΠΟΥΛΗΔΕΣ" (Τ)ΣΥΡΙΖΑΙΟΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΠΑΣ ΜΗ ΠΑΣΟΚΤΖΗΣ Η ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΗΣ ΙΣΟΝ ΦΑΣΙΣΤΑΣ!!!. ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟΝ ΠΟΥΝΕ ΦΑΣΙΣΤΑ ΕΧΕΙ ΝΤΑΛΑΒΕΡΙΑ ΜΕ ΑΡΙΣΤΕΡΟΥΣ!!!.ΣΑΝΙΔΑ ΒΡΕΓΜΕΝΗ ΚΑΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΣΤΡΑΒΗ,ΝΑ ΒΑΡΑΣ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΙΣΙΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. MΠ . . . ΟΙ - ΛΑΘΡΑΙΟΙ - ΑΝΑΡΧΙΚΟΙ ΤΟ ΙΔΙΟ ΜΑΓΑΖΙ !
    ΣΙΓΑ ΤΟ ΝΕΟ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ. ΑΝ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΤΕΤΟΙΟΙ ΟΙ ΕΠΙΚΕΦΑΛΗΣ, ΘΑ ΚΑΤΑΝΤΟΥΣΑΝ ΣΕ ΤΕΤΟΙΑ ΞΕΦΤΙΛΑ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.