Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Ο ΚΟΥΛΟΓΛΟΥ ΕΙΣΗΓΗΤΗΣ ΣΕ ΗΜΕΡΙΔΑ ΤΗΣ... ΝΟΥΔΟΥΛΑΣ!

ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΦΟΡΑ ΝΑ ΚΑΛΕΣΕΤΕ ΕΚΕΙ ΣΤΗ ΣΥΓΓΡΟΥ ΤΟΝ... ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ ΤΟΥ "ΑΝΤΑΡΣΥΑ"! Προφανώς τα έχουν χάσει τελείως εκεί στο μπλε μα...

ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΦΟΡΑ ΝΑ ΚΑΛΕΣΕΤΕ ΕΚΕΙ ΣΤΗ ΣΥΓΓΡΟΥ ΤΟΝ... ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ ΤΟΥ "ΑΝΤΑΡΣΥΑ"! Προφανώς τα έχουν χάσει τελείως εκεί στο μπλε μαντρί. Αλλιώς δεν εξηγείται η είδηση που κυκλοφορεί και μας ενημερώνει ότι: "Στις 23 του Φλεβάρη θα πραγματοποιηθεί τελικά η ημερίδα που εδώ και ημέρες προετοιμάζει ο τομεάρχης Μέσων Μαζικής Ενημέρωσης της ΝΔ, με θέμα “Διαδικτυακή ενημέρωση. Το παρόν και το αύριο”. Ο Σίμος Κεδίκογλου έχει προσκαλέσει, ως εισηγητές της ημερίδας, τους δημοσιογράφους Νίκο Χατζηνικολάου και Στέλιο Κούλογλου ενώ τις επόμενες ημέρες θα αρχίσει να αποστέλλει και τις προσκλήσεις.
Η ημερίδα θα γίνει στα κεντρικά της ΝΔ, στη Λεωφόρο Συγγρού και αποτελεί ακόμη μια απόδειξη του γαλάζιου ενδιαφέροντος για τη νέα τεχνολογία. Μάλιστα θα λάβει χώρα σε μια περίοδο όπου η γκρίνια στο επικοινωνιακό επιτελείο καθημερινά και αυξάνεται σχετικά με το πως, τα παραδοσιακά ΜΜΕ, χειρίζονται τα θέματα της αξιωματικής αντιπολίτευσης"! Από τη μια γκάφα στην άλλη και μετά απορούν γιατί ενώ το ΠΑΣΟΚ καταρρέει δεν λένε να σηκώσουν κεφάλι!!!

1 σχόλιο

  1. H noudoula ekei pou katanthse ohi ton kouloglou kai tis louloudes ths syggrou tha proskalesei gia eishghtries sthn hmerida ths se ligo.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.