Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΟΙ "ΑΓΝΩΣΤΟΙ" ΔΙΑΔΙΚΤΥΑΚΟΙ ΠΡΟΒΟΚΑΤΟΡΕΣ ΠΟΥ ΚΑΛΟΥΣΑΝ ΣΕ ΕΞΕΓΕΡΣΗ ΓΙΑ ΤΙΣ 20 ΣΤΗΝ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΤΗΣ ΔΙΩΞΗΣ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟΥ ΕΓΚΛΗΜΑΤΟΣ.

ΚΑΙ ΤΟΥ ΚΑΘΕΣΤΩΤΟΣ ΤΩΝ ΞΕΠΟΥΛΗΜΕΝΩΝ ΒΕΒΑΙΩΣ ΒΕΒΑΙΩΣ... Πολλοί θα είχατε πάρει μυρωδιά την... "εξέγερση" και... "κατάληψη&q...

ΚΑΙ ΤΟΥ ΚΑΘΕΣΤΩΤΟΣ ΤΩΝ ΞΕΠΟΥΛΗΜΕΝΩΝ ΒΕΒΑΙΩΣ ΒΕΒΑΙΩΣ...


Πολλοί θα είχατε πάρει μυρωδιά την... "εξέγερση" και... "κατάληψη" της Βουλής, στην οποία καλούσαν ΑΓΝΩΣΤΟΙ μέσα κυρίως από ομάδες του φέισμπουκ, για τις 20 Φεβρουαρίου. Μάλιστα είχαν αναβάλει την... πρώτη εξέγερση - κατάληψη γιατί είχαν καταγγελθεί για προβοκάτσια από τους διοργανωτές της συγκέντρωσης ενάντια στην κάρτα του πολίτη που πραγματοποιούνταν στις 6 Φεβρουαρίου. Οι άθλιοι αυτοί τύποι είχαν καλέσει αρχικά για τις 5 Φεβρουαρίου κόσμο να κατέβει στο δρόμο και απλά να εισβάλει ειρηνικά στη γιάφκα της μεγάλης συμμορίας που ρήμαξε την Πατρίδα. Αλλά απέναντι στο κράξιμο που φάγανε αναβάλανε και επανήλθανε με πιό οργανωμένο σχέδιο, με μάσκες αντιασφυξιογόνες κλπ κλπ. σημεία ειδόσου, τρόποι αντιμετώπισης των ΜΑΤ κι άλλα φαιδρά... Δηλαδή μιά άγνωστη ομάδα ανθρώπων "σχεδίαζε" ΦΑΝΕΡΑ εξέγερση και κατάληψη της Βουλής και μάλιστα ανέλυε δημοσίως το σχέδιο σε "μπλόγκ" και ομάδες του φέϊσμπουκ.

Από εχθές η Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος έβαλε στο στόχαστρο τους λογαριασμούς αυτών των τύπων και ψάχνει να βρεί αν ήταν... αστείο ή όχι. Το πιθανότερο ασφαλώς είναι η ΔΗΕ να πέσει πάνω σε άλλη υπηρεσία του καθεστώτος, (ΔΕΝ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΑΛΛΩΣΤΕ ΚΑΙ Η ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΤΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΔΙΑΣΤΗΜΑ ΚΙ ΑΣ ΜΗΝ ΕΧΟΥΜΕ ΜΙΛΗΣΕΙ ΑΚΟΜΗ...) που απλά συγκεντρώνει στοιχεία των ενδιαφερόμενων και πάντα αφελών που πιθανώς να έσπευσαν να επικοινωνήσουν διαδικτυακά με τους εν λόγο διοργανωτές. Αλλά ακόμη κι αν είναι μιά πλάκα ή μιά προσπάθεια άλλων ηλίθιων και καθυστερημένων που μπορεί πραγματικά να πίστευαν ότι θα επιτύχουν εξέγερση από το διαδίκτυο με το σχέδιο τους κατατεθημένο η ουσία παραμένει. Και πάλι όσοι επικοινώνησαν μαζί τους θα βρεθούν σταμπαρισμένοι από το καθεστώς μέσα από την έρευνα που διεξάγει η ΔΗΕ.

Αν και η δική μας πεποίθηση είναι ότι το παιχνίδι δεν είναι στημένο από ηλίθους, αλλά στημένο για τους ανυποψίαστους, σημασία έχει ότι το αποτέλεσμα είναι το ίδιο....

ΑΣ ΤΟ ΕΠΑΝΑΛΑΒΟΥΜΕ ΑΚΟΜΗ ΜΙΑ ΦΟΡΑ... ΑΝΩΝΥΜΟΙ ΚΥΚΛΟΙ ΠΟΥ ΚΑΝΟΥΝ ΑΝΟΙΧΤΑ ΚΑΛΕΣΜΑΤΑ ΣΕ ΠΡΑΞΕΙΣ ΚΑΙ ΕΝΕΡΓΕΙΕΣ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΤΟΣΟ ΑΠΡΟΚΑΛΥΠΤΑ ΣΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΠΡΑΚΤΟΡΑΚΙΑ ΕΓΧΩΡΙΩΝ ΚΛΙΜΑΚΙΩΝ. ΣΤΗΝ ΧΕΙΡΟΤΕΡΗ ΠΡΟΒΟΚΑΤΟΡΕΣ ΠΟΥ ΔΡΟΥΝ ΓΙΑ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ ΕΧΘΡΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ.

www.stoxos.gr

3 σχόλια

  1. ΜΟΝΟ ΟΙ ΑΦΕΛΕΙΣ ΘΑ ΤΣΙΜΠΟΥΣΑΝΕ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Υπάρχει βέβαι και η περύπτωση να είναι απλά ηλίθιοι κ να μην το ξέρουν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Απο την αρχη κατι δε πηγαινε καλα με αυτους.. Καταρχην για να κανεις κατι τετοιο δεν το διατυμπανιζεις, κατα τη γνωμη μου. Ειναι σαν να λες αυριο θα παω να ληστεψω στο ταδε καταστημα.. Επισης ο τροπος με τον οποιο γραφουνε και απαντουνε δεν ειναι σωστος. Παρατηρουσα τις απαντησεις τους σε θεματα θρησκειας. Αν εισαι Χριστιανος εισαι "κατακτητης ρασσοφορος" γι αυτους. Αντι να μη τους ενδιαφερει οι θρησκεια σου, εφ οσων καλουν το κοσμο ανεξαρτητου κομματος και θρησκειας, σε σχολια και αναρτησεις που κανανε, μιλουσανε σχεδον υποτιμητικα και προσβλητικα, αν ητανε θεμα Χριστιανισμου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.