Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΑΣΦΑΛΕΙΣ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΓΕΡΜΑΝΙΚΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΟΙ 19 ΕΛΛΗΝΕΣ, ΕΝΩ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ Η ΒΡΩΜΙΚΗ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ ΠΟΥ ΜΙΛΑΕΙ ΓΙΑ... 8!!!

Με Γερμανική επιχείρηση απεγκλωβίστηκαν τελικά οι 19 Έλληνες (8 Ελλαδίτες και 11 Κύπριοι) από την έρημο της Σαχάρας, νότια της Βεγγάζης και ...

Με Γερμανική επιχείρηση απεγκλωβίστηκαν τελικά οι 19 Έλληνες (8 Ελλαδίτες και 11 Κύπριοι) από την έρημο της Σαχάρας, νότια της Βεγγάζης και έφτασαν ασφαλείς νωρίς τα ξημερώματα στην Πατρίδα απ' όπου και προωθήθηκαν στις εστίες τους. Το Γερμανικό πολεμικό μεταγωγικό C-160 που τους παρέλαβε, απογειώθηκε από το αεροδρόμιο της Σούδας και προσγειώθηκε στο αεροδρόμιο Ναφοόρα της Λιβύης.

Πέραν της απόλυτης ανικανότητας που επέδειξαν πολιτικές και διπλωματικές αρχές στην διαχείριση της κρίσης από την οποία ασπροπρόσωπες βγήκαν μόνο οι Ελληνικές Ένοπλες Δυνάμεις που επιτέλεσαν στο ακέραιο τις αποστολές τους, το Υπουργείο Εξωτερικών (αλλά και τα καθεστωτικά μέσα) συνεχίζουν την μαύρη ανθελληνική προπαγάνδα μιλώντας για 8 Έλληνες και 11 Κύπριους... δηλαδή για 19 Έλληνες που εργάζονταν σε κατασκευαστική εταιρία Κυπριακών συμφερόντων (δηλαδή Ελληνικών συμφερόντων) στο Τζαλού της Λιβύης.

www.stoxos.gr

2 σχόλια

  1. Δεν καταλαβαίνω για ποια "βρώμικη προπαγάνδα" και τίνος μιλάτε. Αυτό είπαν από την αρχή, αυτό άκουσα και χθες στις ειδήσεις (ο Θεός να τις κάνει): 8 Έλληνες και 11 Κύπριοι. Θέλετε να πείτε ότι έπρεπε να πουν 8 Ελλαδίτες και 11 Ε/κύπριοι, ή καλύτερα Έλληνες εκ Κύπρου; Ψιλά γράμματα, ειδικά αν το βλέπουν -κι έτσι το βλέπουν- από πλευράς υπηκοότητος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΠΡΩΤΑ ΚΑΙ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΛΟΥΣ ΟΙ ...ΚΙΝΕΖΟΙ ΚΑΙ ΟΙ...ΦΙΛΙΠΙΝΕΖΟΙ.

    ΑΠΟΒΑΣΗ ΤΩΝ ΚΙΝΕΖΩΝ ΣΤΗΝ ΚΡΗΤΗ 3, (ή 1 +1 κάνουν 2)
    http://isxys.blogspot.com/2011/02/3-1-1-2.html

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.