Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΔΙΑΦΩΝΕΙ Η ΝΤΑΛΑΡΑ ΜΕ ΤΟ ΤΕΙΧΟΣ ΣΤΟΝ ΕΒΡΟ!

ΝΑ ΦΩΝΑΞΕΙ ΤΟΝ ΑΝΤΡΑ ΤΗΣ ΝΑ ΔΩΣΕΙ ΚΑΜΙΑ ΣΥΝΑΥΛΙΑ... Η υφυπουργός Μετανάστευσης Άννα Νταλάρα το γένος Ραγκούση διαφωνεί σφόδρα με την απόφα...

ΝΑ ΦΩΝΑΞΕΙ ΤΟΝ ΑΝΤΡΑ ΤΗΣ ΝΑ ΔΩΣΕΙ ΚΑΜΙΑ ΣΥΝΑΥΛΙΑ...


Η υφυπουργός Μετανάστευσης Άννα Νταλάρα το γένος Ραγκούση διαφωνεί σφόδρα με την απόφαση της κυβερνήσεως Τζέφρυ να ανεγείρει τείχος 12,5 χιλιομέτρων στον Έβρο για την απόκρουση των λαθρομεταναστών. Αυτό προέκυψε από την εμφάνιση της Αννούλας την νύχτα της Δευτέρας 3 Ιανουαρίου 2011 στην ΝΕΤ, παρέα με τον Σουδανό Αχμέτ Μοαβία του «Φόρουμ Μεταναστών», την «κολλητή» του Πάκη Παυλόπουλου βουλευτίνα της Ν.Δ. Ευγενία Τσουμάνη και τον λάτρη των λαθρομεταναστών, Ελληνογάλλο σκηνοθέτη Κώστα Γαβρά. Η υφυπουργός Νταλάρα δήλωσε στον Ελληνικό Λαό πως η μόνη λύσις είναι να δώσουμε αβέρτα Άσυλο στους Λαθρομετανάστες, για να πιέσουμε την Ευρώπη να πάρει πίσω το «Δουβλίνο - 2», υπό τον φόβον μαζικής εισβολής πολιτικών προσφύγων εξ Ελλάδος! Αυτή είναι η λύση που προτείνουν όλες οι αντιρατσιστικές οργανώσεις και ο Δήμαρχος Αθηναίων Γιώργος Καμίνης: Δώστε μακάκες Έλληνες αβέρτα Πολιτικό Άσυλο στους Λάθρο μπάς και «την κάνουν» για την υπόλοιπη Ευρώπη. Εξυπακούεται πως την ίδια την Ευρώπη δεν την έχουν ρωτήσει, αν θα δεχθεί αυτήν την ελληνική κουτοπονηριά, που δεν πρόκειται με τίποτα να την δεχθεί. Απλώς, με την λύση αυτή, θα αποκτήσουμε εν μια νυκτί ένα εκατομμύριο πολιτικούς πρόσφυγες, οι οποίοι θα δικαιούνται ό,τι και οι Έλληνες: Ζεστό φαΐ χωρίς να εργάζονται, πλήρη ιατρική περίθαλψη, επιδόματα ανεργίας και πολυτεκνίας κλπ. Πρόκειται για σατανικό σχέδιο των Αντιρατσιστών που θα πραγματοποιήσουν με την βοήθεια της Αννούλας Νταλάρα και του Δημάρχου Καμίνη. Στην ίδια εκπομπή, η κυρία Νταλάρα μας ξεκαθάρισε πως είναι ρατσιστικό να μιλάμε για παράνομη μετανάστευση, διότι οι λάθρο δεν είναι παράνομοι,αλλά παράτυποι!.. Συμπλήρωσε δε ότι θα συνεχίσει να μιλάει και να ενισχύει τις Αντιρατσιστικές Οργανώσεις, τα δεκάδες Φόρουμ Μεταναστών και τις Μη Κυβερνητικές Οργανώσεις που εργάζονται για την ενσωμάτωση των Λάθρο. Μόνο με τους Έλληνες δεν σχεδιάζει να μιλήσει η κόρη του μακαριστού Στρατηγού Ραγκούση που υπηρέτησε πιστά την 21η Απριλίου και του οποίου τα κόκκαλα είναι βέβαιον ότι θα τρίζουν, βλέποντας τα καμώματα της κόρης του… 
"ΚΟΙΝΟΣ ΝΟΥΣ"

9 σχόλια

  1. Den mas xezeis re Ntalara!!!( sygnwmh kura Ntalara mallon!!)
    A byzantinos

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΣΩΣΤΟΣ ΚΑΠΩΣ ΕΤΣΙ ΒΓΗΚΕ ΤΟ 'ΔΕΝ ΜΑΣ ΧΕΖΕΙΣ ΡΕ ΝΤΑΛΑΡΑ'...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. "...το γένος Ραγκούση..."!!!

    :-)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ρε που βρεθηκανε ολα αυτα τα βλητα και το παιζουν πολιτικοι;
    Ποσες θηλιες χρειζομαστε για να ξεβρωμιση ο τοπος;
    Πισω εχει η αχλαδα την ουρα βρωμοκιτρινιαρα , και ειναι κοντα η ωρα, σας οπου οι ελευθεροι ΕΛΛΗΝΕΣ θα σας κανονισουν καταλληλος.
    Νομιζεις οτι θα σας λυπηθουμε;Ναι οσο και εσεις λυπηθηκατε ολα αυτα τα αθωα θυματα των βαρβαρων,που εσεις φερατε στα σπιτια μας.
    Σαν γουρουνια θα σκουζετε αλλα ...φωνη βοωντος εν τη ερημο!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. και ποιός τη ρώτησέ? Αν είναι δυνατόν να ερώτατε ο κάθε αμερικανοεβραίος για τον τρόπο με τον οποίο θα διαφυλάξουμε τα σύνορά μας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. και ποιός τη ρώτησέ? Αν είναι δυνατόν να ερώτατε ο κάθε αμερικανοεβραίος για τον τρόπο με τον οποίο θα διαφυλάξουμε τα σύνορά μας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΣΤΗΝ ΠΙΟ ΤΡΑΓΙΚΗ ΧΡΟΝΙΚΑ ΣΥΓΚΥΡΙΑ ΕΤΥΧΕ ΣΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ ΝΑ ΚΥΒΕΡΝΑΤΑΙ ΑΠΟ ΟΤΙ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ ΕΧΕΙ ΥΠΑΡΞΕΙ ΣΤΗΝ ΠΟΛΥΧΡΟΝΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΗΣ! ΑΥΤΟΙ ΟΛΟΙ ΕΙΝΑΙ ΤΣΟΥΤΣΕΚΙΑ ΟΧΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ! ΤΙ ΚΑΤΑΝΤΙΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΗ ΔΕΝ ΤΗΝ ΧΩΡΑΕΙ Ο ΚΟΙΝΟΣ ΝΟΥΣ ΤΟΥ ΚΑΘΕ ΑΠΛΟΥ ΕΛΛΗΝΑ ΠΟΛΙΤΗ! ΠΩΣ ΑΠΟ ΤΟ ΠΟΥΘΕΝΑ ΒΡΕΘΗΚΑΜΕ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΑΝΑΜΕΣΑ ΜΑΣ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΛΑΘΡΑΙΟΥΣ ΕΙΣΒΟΛΕΙΣ ΑΛΛΟΦΥΛΟΥΣ ΚΑΙ ΑΛΛΟΘΡΗΣΚΟΥΣ ΠΟΥ ΜΠΑΙΝΟΥΝ ΣΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ ΣΑΝ ΚΑΚΟΜΟΙΡΟΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΙ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ "ΞΕΨΑΡΩΝΟΥΝ" ΚΑΙ ΠΡΟΒΑΙΝΟΥΝ ΣΕ ΧΙΛΙΕΣ ΔΥΟ ΘΡΑΣΕΙΣ ΚΑΙ ΠΟΙΝΙΚΑ ΚΟΛΑΣΙΜΕΣ ΠΡΑΞΕΙΣ! ΕΧΟΥΝ ΚΑΤΑΚΛΕΨΕΙ ΤΟΝ ΑΠΛΟ ΕΛΛΗΝΑ, ΕΧΟΥΝ ΣΚΟΤΩΣΕΙ, ΕΧΟΥΝ ΒΙΑΣΕΙ ΜΕ ΤΟΝ ΤΣΑΜΠΟΥΚΑ ΤΟΥΣ ΕΧΟΥΝ ΓΙΝΕΙ ΚΡΑΤΟΣ ΕΝ ΚΡΑΤΕΙ ΑΦΟΥ ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΤΟΛΜΑΕΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΑΓΓΙΞΕΙ! ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΔΙΑΔΗΛΩΣΕΙΣ ΚΑΝΟΥΝ ΣΕ ΜΙΑ ΧΩΡΑ ΠΟΥ ΜΠΗΚΑΝ ΠΑΡΑΝΟΜΑ ΚΑΙ Η ΕΞΟΥΣΙΑ ΑΥΤΗΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΦΤΙΑΞΕΙ ΚΑΙ ΤΕΜΕΝΟΣ ΓΙΑ ΝΑ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΑΣΚΟΥΝ ΤΑ ΑΛΛΟΘΡΗΣΚΑ ΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΑ ΤΟΥΣ ΚΑΘΗΚΟΝΤΑ! ΟΤΑΝ ΛΟΙΠΟΝ ΑΥΤΑ ΤΑ ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΤΣΟΥΤΣΕΚΙΑ ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΤΙ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΜΜΙΑ ΜΑΖΙΚΗ ΑΝΤΙΔΡΑΣΗ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΡΟΧΩΡΟΥΝ ΣΤΑ ΕΠΑΙΣΧΥΝΤΑ ΣΧΕΔΙΑ ΤΟΥΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Η ΜΕΤΑΤΡΟΠΗ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΣΕ ΜΙΑ ΠΟΛΥΠΟΛΙΤΙΣΜΙΚΗ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΟΠΩΣ ΛΕΝΕ(ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΜΑΣ ΡΩΤΗΣΟΥΝ ΑΝ ΘΕΛΟΥΜΕ ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΟ) ΜΕ ΟΤΙ ΑΥΤΟ ΣΥΝΕΠΑΓΕΤΑΙ! ΔΙΟΤΙ,ΛΕΩ ΤΩΡΑ ΕΓΩ, ΑΝ ΓΙΝΟΤΑΝ ΜΙΑ ΔΙΑΔΗΛΩΣΗ ΑΠΟ 2-3 ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΕΛΛΗΝΕΣ ΣΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΗΝ ΒΟΥΛΗ ΜΕ ΑΙΤΗΜΑ ΝΑ ΦΥΓΟΥΝ ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΒΡΩΜΙΑΡΗΔΕΣ ΑΣΙΑΤΟΑΦΡΙΚΑΝΟΙ, ΤΙ ΘΑ ΕΚΑΝΑΝ ΤΑ ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΤΣΟΥΤΣΕΚΙΑ? ΘΑ ΠΗΓΑΙΝΑΝ ΚΟΝΤΡΑ ΣΤΗΝ ΘΕΛΗΣΗ ΚΑΙ ΑΠΑΙΤΗΣΗ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ? ΔΕΝ ΝΟΜΙΖΩ! ΑΛΛΑ ΑΣ ΣΚΕΦΤΟΥΜΕ ΣΕ ΤΙ ΚΑΤΑΝΤΙΑ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΚΑΙ Ο ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΛΑΟΣ ΠΟΥ ΟΛΗ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΑΣ ΤΗΝ ΠΑΙΡΝΕΙ ΑΨΗΦΙΣΤΑ, ΣΑΝ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟΝ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ ΓΙΑΤΙ ΑΝ ΤΟΝ ΕΝΔΙΕΦΕΡΕ ΘΑ ΕΙΧΕ ΠΑΡΕΙ ΗΔΗ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΟΥ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Δεν καταλαβαίνω γιατί αντιδράτε σε αυτό που λέει η κ.Νταλάρα.
    Αν όλοι αυτοί οι λαθρομετανάστες απελαθούν μαζικά από την Ελλάδα (κάτι που δεν νομίζω να γίνει)και αν αποτραπεί η αθρόα εισροή τους εδώ ,τί θα απογίνουν όλοι αυτοί που είναι στις "αντιρατσιστικές" οργανώσεις;
    Και όλες αυτές οι συναυλίες;Τα forum ;Δεν τους σκέφτεστε;
    Ποιό θα είναι το αντικείμενο του ενδιαφέροντός τους;Με τί θα ασχολούνται για να βγαίνουν στα ΜΜΕ και να χαίρονται που βλέπουν τους εαυτούς τους στην τηλεόραση;
    Τί δικαιολογίες θα έχουν για το αγαπημένο τους spor ,να βρίζουν την Ελλάδα και τους Έλληνες;
    Δωρεάν είναι και δεν τους κάνει κανείς τίποτα!Ίσα ίσα που μπορεί να πάρουν και κάποιο βραβείο!
    Υπάρχουν βέβαια και κάποιοι παραμυθιασμένοι που όντως πιστεύουν ότι καταπιέζονται οι λαθρομετανάστες επειδή δεν έχουν air condition και σε ένα 3άρι μένουν 10 άτομα.
    Και συγκρίνουν τους ΛΑΘΡΟμετανάστες με τους Έλληνες μετανάστες.
    Οι Έλληνες πήγαν ΝΟΜΙΜΑ στο εξωτερικό.Και πολλές φορές έπρεπε να υπάρχει πρόσκληση για να πάνε εκεί και σε χώρες που είχαν ανάγκη εργατικό δυναμικό από άλλες χώρες και φυσικά πέρασαν και από πλήρη ιατρικό έλεγχο για να μην μεταφέρουν μολυσματικές ασθένειες.Καμμία σχέση με το απόλυτο "σουρωτήρι" που επικρατεί εδώ!
    Και αν σκεφτώ λίγο dirty και πονηρά, δεν θα υπάρχουν πολλοί ενδιάμεσοι που επωφελούνται και οικονομικά από όλη αυτή την πρωτόγνωρη κατάσταση;Θα περιοριστεί το πελατολόγιο από την συγκεκριμένη περιοχή φαντάζομαι... και ίσως και τα "ψηφαλάκια"...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Θα απελαθουν φιλε μου θα απελαθουν να εισαι σιγουρος για αυτο.Και μαζι με αυτους και ολες οι αρσενικοθυλικες ερωμενες τους.
    Τα τσουτσεκια της βουλης εκαναν το λαθος να νομιζουν οτι ολοι οι Ελληνες κυτουν την τσεπη τους και μονο.ΜΕΓΑ ΛΑΘΟΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.