Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΤΗΝ ΚΟΝΤΡΑ ΤΩΝ ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΩΝ ΤΥΠΟΥ ΠΛΗΡΩΝΕΙ Ο "ΣΤΟΧΟΣ"

ΑΠΟ ΣΗΜΕΡΑ ΤΟ ΑΠΟΓΕΥΜΑ Ο "ΣΤΟΧΟΣ" ΣΤΑ ΠΕΡΙΠΤΕΡΑ   Παρά την έγκαιρη πληροφόρηση και μέσα από τις σελίδες του "Στόχου" γι...

ΑΠΟ ΣΗΜΕΡΑ ΤΟ ΑΠΟΓΕΥΜΑ Ο "ΣΤΟΧΟΣ" ΣΤΑ ΠΕΡΙΠΤΕΡΑ

 Παρά την έγκαιρη πληροφόρηση και μέσα από τις σελίδες του "Στόχου" για την κυκλοφορία της εφημερίδας σας μια ημέρα  νωρίτερα, λόγω της αργίας των Θεοφανείων, εντούτοις το Πρακτορείο Τύπου αποφάσισε αυθαίρετα και χωρίς καμία ειδοποίηση να μοιραστεί ο "Στόχος" κανονικά την ημέρα της αργίας, την Πέμπτη, την καθιερωμένη ημέρα δηλαδή της διανομής του. Όλη η παραπάνω συμπεριφορά έγκειται στην σκληρή και γενικευμένη κόντρα που έχει ξεσπάσει στον χώρο του Τύπου γενικά, επηρρεάζοντας και τα Πρακτορεία Τύπου (που σπάνε αργίες, απεργίες και φέρνουν τα πάνω- κάτω) που λειτουργούν σχεδόν μονοπωλιακά, αφού το ένα ανήκει στον Μπόμπολα και το άλλο στο συγκρότημα Λαμπράκη.
Τελικά, μετά από ενέργειές μας, ο "Στόχος" θα αρχίσει να μοιράζεται σε όλα τα σημεία διάθεσης Τύπου από σήμερα το απόγευμα.
Επειδή το σχέδιο τους είναι να διαλύσουν τους "μικρούς", αποδείξτε τους ότι ο πατριωτικός χώρος είναι πολύ μεγάλος και στηρίξτε με όλους τους τρόπους που εσείς γνωρίζετε πολύ καλά τον "Στόχο", την ναυαρχίδα της πατριωτικής ενημέρωσης.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.