Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΜΕ 3 ΝΕΚΡΟΥΣ ΚΑΙ 130 ΤΡΑΥΜΑΤΙΕΣ ΕΛΗΞΕ Η ΠΡΩΤΗ ΜΕΡΑ ΕΠΕΙΣΟΔΙΩΝ ΣΤΗΝ ΑΛΒΑΝΙΑ

"ΦΥΓΕΤΕ... ΦΥΓΕΤΕ..." ΦΩΝΑΖΕ ΑΠΟ ΤΟ ΜΠΑΛΚΟΝΙ Ο ΜΠΕΡΙΣΑ ΣΤΟΥΣ ΔΙΑΔΗΛΩΤΕΣ   Διαδηλωτές μεταφέρουν νεκρό συναγωνιστή τους... Με...

"ΦΥΓΕΤΕ... ΦΥΓΕΤΕ..." ΦΩΝΑΖΕ ΑΠΟ ΤΟ ΜΠΑΛΚΟΝΙ Ο ΜΠΕΡΙΣΑ ΣΤΟΥΣ ΔΙΑΔΗΛΩΤΕΣ
 

Διαδηλωτές μεταφέρουν νεκρό συναγωνιστή τους...
Με 3 νεκρούς πυροβολημένους από αστυνομικούς και 130 τραυματίες και από τις δύο πλευρές έληξε σύμφωνα με επίσημες Αλβανικές πηγές η πρώτη μέρα των επεισοδίων - εξέγρασης, που εκδηλώθηκε χθες Παρασκευή στα Τίρανα. Η αρχή των επεισοδίων έγινε έξω ακριβώς από το πρωθυπουργικό γραφείο με τον Σαλί Μπερίσα στο μπαλκόνι και προστατευόμενο από πενταπλό φραγμό αστυνομικών να φωνάζει στους διαδηλωτές "φύγετε... φύγετε...".  

Τα επεισόδια απλώθηκαν σε όλο το κέντρο των Τιράνων αφού οι διαδηλωτές ήταν δεκάδες χιλιάδες και δεν έιχαν ασφαλώς και τις καλύτερες προθέσεις. Η κυβέρνηση κατηγορεί την αντιπολίτευση ότι κινητοποίησε για τον σκοπό αυτό, συμμορίες ληστών και εγκληματιών, διακινητές ναρκωτικών και τρομοκράτες. Περισσότερα από 15 οχήματα της Αστυνομίας καταστράφηκαν από τους διδηλωτές για την αντιμετώπιση των οποίων οι κυβερνητικές δυνάμεις χρησιμοποίησαν δακρυγόνα, πλαστικές σφαίρες και κανόνια νερού.

Μια εξέλιξη που πρέπει να μας κρατάει σε ετοιμότητα όχι μόνο γιατί μερικές εκατοντάδες χιλιάδες από αυτούς μπορεί ξαφνικά να λύσουν τις διαφορές τους ακόμη και μέσα στα εως τώρα απελευθερωμένα αδάφη μας, αλλά και γιατί ΜΙΣΟ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΟ ΕΛΛΗΝΕΣ σε όλόκληρη την Αλβανία με την πλειοψηφία τους να κατάγεται από την ιστορική και αλύτρωτη Βόρειο Ήπειρο και που βρίσκονται ήδη στο μάτι του κυκλώνα, μπορεί να κινδυνέψουν άμεσα, οι ίδιοι ή τα συμφεροντά τους.

"stoxos.gr"

2 σχόλια

  1. Αυτα ειναι. Αλλου χεζονται στο χρημα και ανακοινωνουν αναπτυξη μεσο ρεκορ στιs εξαγωγεs(βλεπε Γερμανια) και αγοραζουν VIP αεροσκαφη για τη Μερκελ και αλλου οι αγριοι και κακομοιρηδεs σκοτωνονται μεταξυ τουs (Albania) η' αλλου οι ληστοσυμμοριτεs πολιτικοι ανακηρυσσονται σε "αγιουs"και οι αποχαυνομενοι υπηκοοι τουs τουs ανεχονται.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. @ spartan

    Πρέπει να αναζητήσουμε και να καταλάβουμε την αιτία που προκαλεί το φαινόμενο αυτό. Δεν είναι απλό να λέμε "είναι μία πλούσια χώρα". Και η Ελλάδα, κατά τα φαινόμενα, δεν είναι καθόλου πτωχή. Δεν έχει όμως εκμεταλλευτεί τον πλούτο της.

    Η Γερμανία καταστράφηκε ολοσχερώς στον Β'ΠΠ. Πήρε χρήματα από τις ΗΠΑ, αλλά τα χειρίστηκε σωστά. Εμείς πήραμε πακτωλούς χρημάτων από την ΕΟΚ/ΕΕ και τα φάγαμε ... "όλοι μαζί" (άλλος λιγότερα και άλλος περισσότερα, τα φάγαμε πάντως, δεν τα επενδύσαμε).

    Υπάρχουν πολλά που μπορεί να γράψει κανείς πάνω στο θέμα, αλλά ο χώρος δεν το επιτρέπει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.