Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΟΙ NEW YORK TIMES ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ

ΑΝΑΦΟΡΑ ΣΤΟΝ ΑΓΙΟ ΠΑΝΤΕΛΕΗΜΟΝΑ, ΣΤΗΝ "ΑΚΡΟΔΕΞΙΑ" ΚΑΙ ΝΕΕΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΚΑΜΙΝΗ! Τα παρακάτω δημοσιεύτηκαν στην μεγάλης κυκλοφορίας εφ...

ΑΝΑΦΟΡΑ ΣΤΟΝ ΑΓΙΟ ΠΑΝΤΕΛΕΗΜΟΝΑ, ΣΤΗΝ "ΑΚΡΟΔΕΞΙΑ" ΚΑΙ ΝΕΕΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΚΑΜΙΝΗ!


Τα παρακάτω δημοσιεύτηκαν στην μεγάλης κυκλοφορίας εφημερίδα "NEW YORK TIMES" απο την συνεργάτιδα της εφημερίδας, Νίκη Κιτσαντώνη. Διαβάστε προσεκτικά:
"ΑΘΗΝΑ - Ένα κύμα βίαιων επιθέσεων κατά των μεταναστών με την υποψία ακροδεξιών εξτρεμιστών έχει βάλει τους Μουσουλμάνους και την αστυνομία σε επιφυλακή σε περιοχές καταβεβλημένες από την έκρηξη του πληθυσμού των μεταναστών.

Οι μετανάστες έχουν υποστεί ξυλοδαρμούς και μαχαιρώθηκαν κοντά σε κεντρικές πλατείες, και πολλά αυτοσχέδια τζαμιά έχουν καεί και έχουν υποστεί βανδαλισμούς. Στην πιο βαριά επίθεση, στα τέλη του Οκτωβρίου, οι δράστες κλείδωσαν την πόρτα σε υπόγειο χώρο προσευχής και πέταξαν μολότωφ μέσα από τα παράθυρα, τραυματίζοντας σοβαρά τέσσερις προσκυνητές.

"Οι επιθέσεις είναι συνεχείς - Δεν έχω δει ποτέ κάτι σαν αυτό", δήλωσε ο Ναίμ Elghandour, ο οποίος εγκαταστάθηκε στην Αθήνα από την Αίγυπτο στη δεκαετία του 1970 και τώρα είναι επικεφαλής της μουσουλμανικής Ένωσης Ελλάδας."Συνήθιζα να αντιμετωπίζονται σαν ίσοι. Τώρα παίρνω απειλές κατά της ζωής. "

Οι εντάσεις στην παραμελημένη, λόγω της εγκληματικότητας Αθήνα, αυξήθηκαν κατά τη διάρκεια των τελευταίων δύο ετών. Υπογραμμίζοντας την δημόσια δυσαρέσκεια, η ακροδεξιά ομάδα Χρυσή Αυγή,
κέρδισε την πρώτη στην ιστορία της έδρα στην Αθήνα, στο Δημοτικό Συμβούλιο στις τοπικές εκλογές πριν από τρεις εβδομάδες. Η ομάδα συγκεντρώνει ισχυρή υποστήριξη σε εργατικές συνοικίες της πρωτεύουσας και αλλού στην Ελλάδα, περιγράφοντας τους μετανάστες ως διαρροή σχετικά με την οικονομία, η οποία παραπαίει από την κρίση του χρέους, και ζητώντας την άμεση απέλασή τους.

Τα ελληνικά ΜΜΕ ανέφεραν την ύπαρξη συμβόλου που συνδέεται με την ομάδα της βίας που ζωγραφίστηκε με σπρέι. Πρόκειται για σταυρό που συγχωνεύτηκε με έναν κύκλο - ένα σύμβολο που χρησιμοποιείται από ακροδεξιούς σε όλο τον κόσμο - και βρέθηκε στον τοίχο ενό χώρου προσευχής. Αλλά η αστυνομία δεν επιβεβαίωσε σύνδεση, λέγοντας ότι δεν έχουν γίνει συλλήψεις. Η ομάδα δεν ανταποκρίθηκε στα αιτήματα για σχολιασμό.

Ο Θανάσης Κοκκαλάκης, εκπρόσωπος της αστυνομίας, είπε ότι το πρόβλημα είναι περίπλοκο. Είπε ότι ενώ «εξτρεμιστικά στοιχεία» πιστεύεται ότι είναι πίσω από ορισμένες επιθέσεις, υπήρχε και η βία μεταξύ των μεταναστών διαφορετικής εθνικής καταγωγής, ληστείες των Ελλήνων από εξαθλιωμένους αλλοδαπούς και συγκρούσεις μεταξύ ακροδεξιών και αριστερών διαδηλωτών.
"Όλο αυτό το χάος προέρχεται από ένα διαρκώς αυξανόμενο πληθυσμό των μεταναστών σε αυτές τις περιοχές», δήλωσε ο κ. Κοκκαλάκης, σημειώνοντας ότι περίπου 150 μετανάστες φτάνουν στην Αθήνα καθημερινά, παρά την κινητοποίηση των φρουρών της Ευρωπαϊκής Ένωσης στις αρχές Νοεμβρίου στα χερσαία σύνορα της Ελλάδας με την Τουρκία."Η αναταραχή πυροδότησε επιδείνωση μεταξύ των κατοίκων, η οποία είναι αντικείμενο εκμετάλλευσης από εξτρεμιστικές ομάδες."

Οι κάτοικοι των προβληματικών περιοχών χωρίζονται: Κάποιοι θέλουν διάλογο και καλύτερη αστυνόμευση, ενώ άλλοι παίρνουν την κατάσταση στα χέρια τους. Ηλικιωμένοι και μεσήλικες κάτοικοι συχνά κάθονται στις τοπικές πλατείες κατά τη διάρκεια της ημέρας, φωνάζοντας συνθήματα κατά των μεταναστών, όταν περνούν. Μικρές συμμορίες εφήβων περιφρουρούν τις γειτονιές από τη νύχτα, αλλά παραμένει ασαφές αν είναι ντόπιοι ή επισκέπτες εξτρεμιστές.

Η αστυνομία έχει εντείνει τις περιπολίες, ενώ σε εκθέσεις των επιθέσεων όπως λένε οι ντόπιοι, οι επιτιθέμενοι είναι ηλικίας ακόμη και 14 ετών. «Είδα τρία παιδιά να χτυπάνε ένα Αφγανό άνδρα με ξύλινους πασσάλους μέχρι που το αίμα έτρεχε κάτω από το πρόσωπό του», είπε ο Μωάμεθ, συριακής καταγωγής που δουλεύει σε ψιλικατζίδικο στον Άγιο Παντελεήμονα. Όπως και άλλοι μετανάστες που ζουν στην περιοχή, δεν θα δώσει το επώνυμό του από φόβο για αντίποινα.

Ο ακριβής αριθμός των επιθέσεων παραμένει ασαφής. "Τα θύματα συνήθως είναι πολύ φοβισμένα για να πάνε στην αστυνομία", δήλωσε ο Θανάσης Κούρκουλας, εκπρόσωπος της ΑΠΕΛΑΣΤΕ ΤΟΝ ΡΑΤΣΙΣΜΟ, μια ομάδα που προσφέρει στοχοθετημένη ενημέρωση των μεταναστών και υποστήριξη.

Άλλοι λένε ότι αυτό αντικατοπτρίζει μια γενική τάση στην Ευρώπη. «Εγκλήματα μίσους κατά των μουσουλμάνων είναι λιγότερο δημοσιοποιημένα και μη καταγεγραμμένα", δήλωσε ο Taskin Soykan, ο οποίος συμβουλεύει τον Οργανισμό για Ασφάλεια και Συνεργασία στην Ευρώπη για την καταπολέμηση της φυλετικής μισαλλοδοξίας.

Οι επιθέσεις στην Ελλάδα είναι καθρέφτης σε παρόμοια περιστατικά σε άλλες ευρωπαϊκές χώρες, συμπεριλαμβανομένης της Ελβετίας, όπου ένα δημοψήφισμα τον περασμένο Νοέμβριο οδήγησε σε απαγόρευση για την κατασκευή των μιναρέδων σε μουσουλμανικά τεμένη, καθώς και στη Γαλλία και την Ιταλία, όπου οι αρχές απέλασαν Ρομά κατοίκους και μετανάστες.

«Η διαφορά στην Ιταλία είναι ότι οι περισσότερες από τις επιθέσεις έγιναν στις επαρχίες, ενώ στην Ελλάδα είναι στην καρδιά της πρωτεύουσας, η οποία είναι δυνητικά πολύ πιο εκρηκτική", δήλωσε η Liz Fekete του Ινστιτούτου Φυλετικών Σχέσεων στο Λονδίνο. «Το κοινό στοιχείο είναι η δημιουργία ομάδων πολιτών, Egged σχετικά με την άκρα δεξιά."

Οργισμένοι διαδηλωτές, ακόμη και ορισμένοι που είναι ακροδεξιοί, έπρεπε να εμποδιστούν από την αστυνομία τον περασμένο μήνα, όταν χιλιάδες μουσουλμάνοι συγκεντρώθηκαν σε διάφορες πλατείες της Αθήνας για μια θρησκευτική γιορτή. Σε ένα χώρο, αξιωματικός έκανε χρήση δακρυγόνων για να διαλύσει μια μικρή ομάδα διαδηλωτών, οι οποίοι συνέχισαν τη διαμαρτυρία τους από τα μπαλκόνια των διαμερισμάτων, προπηλακίζοντας τους προσκυνητές με αυγά και βάζοντας δυνατή μουσική για να διαταράξει τις προσευχές.

Την ημέρα μετά από τις διαμαρτυρίες, κυβερνητικοί αξιωματούχοι μίλησαν για ένα μπλοκαρισμένο σχέδιο για την κατασκευή ενός τζαμί που ήρθε πάλι στο προσκήνιο. Η Αθήνα είναι η μόνη πρωτεύουσα των αρχικών 15 κρατών μελών της ΕΕ με μη κρατική έγκριση για τζαμί.Αν και η Ορθόδοξη Εκκλησία της χώρας έχει δώσει την υποστήριξή του στο σχέδιο, οι δημοσκοπήσεις δείχνουν ότι το ήμισυ των πέντε εκατομμυρίων κατοίκων της Αθήνας αντιτίθενται στη δημιουργία ενός τζαμιού για να εξυπηρετήσει την μουσουλμανική κοινότητα της πρωτεύουσας, που αριθμεί περίπου 500.000.

«Ένα μεγάλο τζαμί με μιναρέδες στο κέντρο της πόλης θα είναι μια πρόκληση», δήλωσε ο Δημήτριος Πιπίκιος, ο επικεφαλής της ομάδας Α κατοίκων στον Άγιο Παντελεήμονα, όπου η Χρυσή Αυγή πήρε 20% των ψήφων στις πρόσφατες εκλογές.

Ο κ. Πιπίκιος είπε ότι ο μόνος τρόπος για την άμβλυνση των εντάσεων είναι να απελαθούν οι μετανάστες. "Δεν υπάρχει χώρος για όλους μας», είπε, προσθέτοντας ότι ακροδεξιοί περιπολούσαν στην περιοχή "επειδή η αστυνομία δεν κάνει καλά τη δουλειά της."

«Η κατάσταση είναι εντελώς εκτός ελέγχου", δήλωσε η Μαρία Κανελλοπούλου, η οποία δεν θέλει τις εκτοπίσεις, αλλά την καλύτερη κοινωνική ένταξη των μεταναστών.

Οι τοπικές αρχές είναι αποφασισμένες να αντιμετωπίσουν το πρόβλημα, δήλωσε ο εκπρόσωπος Γιώργος Καμίνης, ο νεοεκλεγείς δήμαρχος της Αθήνας.

«Κυνηγώντας τους μετανάστες μακριά από πλατείες της πόλης είναι μια καθιερωμένη τεχνική για ακροδεξιούς και αναζητούμε συμβουλές για το πώς θα αντιμετωπιστεί αυτό", δήλωσε ο εκπρόσωπος, Τάκης Καμπύλης, ο οποίος έχει προσεγγίσει τις δημοτικές αρχές της Γερμανίας, που έχουν αποτρέψει παρόμοιες εκστρατείες κατά νεοναζί. Ο νέος δήμαρχος σχεδιάζει επίσης να βελτιώσει την υγειονομική περίθαλψη και τη στέγαση των μεταναστών και να οργανώνει υπαίθριες αγορές, όπου θα μπορούν να πωλούν τα εμπορεύματά νομίμως παρά να τα διαλαλούν παράνομα στις γωνίες του δρόμου.
Η κα Fekete είπε ότι η αυξανόμενη ολοκλήρωση θα βοηθήσει, αλλά για την εξάλειψη ακραίας βίας, οι τοπικές και κεντρικές κυβερνήσεις πρέπει να την καταδικάζουν απερίφραστα. "Εάν οι αρχές δεν μιλούν, η δημόσια ανοχή της βίας θα αυξηθεί», είπε. "Αυτή είναι μια κλήση αφύπνισης."

11 σχόλια

  1. Σηκώστε το οσοι το διαβάσατε και στο face και αλλού.Μας κανουν πολεμο και ο κόσμος πρεπει να ξερει...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. as tous paroun tous la8rometanastes oi New York times mazei tous stin nea yorkh ,AFOU H PATRIDA TOUS H AMERIKH ARXIZEI TOUS POLEMOUS EDW KAI EKEI ME APOTELESMA NA GEMIZEI H ELLADA APO LA8ROMETANASTES,AUTOI EINE OI YPEU8HNOI GIA AUTHN TIN KATASTASH.
    OI LA8ROMETANASTES THS ELLADOS EINE OLOI PARANOMOI NTE GIOURE KAI NTE FAKTO,DEN EXOUN KAMIA NOMIKH YPOSTASH KAI KANENA AN8RWPINO DIKAIOMMA,DIOTI META THN NEA SYMFWNIA THS EOK ME THN TOURKIA,ASYLO MPOREI NA TOUS DO8EI STHN PRWTH XWRA POU BRISKONTE WS FYGADES KAI H PRWTH XWRA GIA AFGANOUS,IRAKINOUS,PAKISTANOUS KTL,EINE H TOURKIA!!! TO IDIO YSXIEI KAI GIA AUTOUS POU ERXONTE APO BOULGARIA KTL,ZHTOUN ASYLO STHN BOULGARIA,OSOI SYLAMBANWNTE STHN ELLADA PREPEI AUTOMATA NA APELAVNWNTE PISW STIN TOURKIA.H SOUHDIA PX STELNEI PISW STHN ELLADA TOUS AFGANOUS ,IRAKINOUS KTL POU ERXONTE APO THN ELLADA. H ELLADA GIATI DEN TOUS STELNEI PISW STHN TOURKIA AFOU EIL8AN APO EKEI?
    KAI META OLOI AUTOI OI "FTWXOI"METANASTES PLHRWNOUN 10.000 DILLARIA SE TOURKOUS KTL GIA NA EL8OUN STHN ELLADA,AUTOI DEN EINE FTWXOI....

    GIA TON PROEDRO AIGYPTIO TWN MOUSOULMANWN ELLADOS EXW POLLA RAMMATA GIA THN GOUNA TOU KAI GIA THN PATRIDA TOU( O STOXOS 8A LABEI SYNTOMA TA STOIXEIA),EAN DEN TOU ARESEI H ELLAS NA SHKW8EI KAI NA FYGEI...H ELLADA EINE MIA XWRA YPO PTWXEUSH KAI OI ELLHNES EINE ANERGOI KAI PEINOUN ,DEN MPOREI NA EXEI OIKONOMIKOUS METANASTES MIA TETIA XWRA (H ELLADA DHLADI).
    TELOS GIA THN AMERIKH KAI THN KWLOFYLADA TOUS TOUS TIMES 8ELW NA PW OTI,EMEIS OI ELLHNES DEN EKSWLO8REVSAME EKATOMMYRIA EKATWMMYRIWN INDIANOUS,OUTE "EFEVRESAME" THN KOU_KLOUX_KLAN.....

    A Byzantinos

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Μακαρι να ηταν αληθεια !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. παρακαλώ πολύ βάλτε το λινκ του άρθρου για το κείμενο στα αγγλικά.

    ευχαριστώ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΝΑ ΠΟΥ ΠΑΝΕ ΤΑ ΛΕΦΤΑ:ΔΙΝΟΥΜΕ ΑΠΛΟΧΕΡΑ ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ ΣΕ ΒΟΥΛΓΑΡΟΥΣ ΚΑΙ ΑΛΛΟΥΣ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ,ΕΝΩ ΔΕΝ ΤΙΣ ΔΙΚΑΙΟΥΝΤΑΙ!
    Με 400 ένσημα παίρνουν σύνταξη 500 ευρώ το μήνα!


    Στρατιές ηλικιωμένων έρχονται στην Ελλάδα και δηλώνουν ως τόπο μόνιμης κατοικίας χωράφια, καταστήματα ακόμα και οίκους ανοχής. Στην υπόθεση φαίνεται να εμπλέκονται «μαφιόζικα» κυκλώματα με τη συμμετοχή Βουλγάρων αλλά και Ελλήνων, που έναντι αδράς αμοιβής προσκομίζουν πλαστά στοιχεία στα Ταμεία και μεσολαβούν για την απάτη.Οι εμπλεκόμενοι, κυρίως γυναίκες μεγάλης ηλικίας, δηλώνοντας για τόπο μόνιμης διαμονής χωράφια, οικόπεδα, καταστήματα, ακόμη και οίκους ανοχής, θεμελιώνουν συνταξιοδοτικό δικαίωμα στη χώρα μας και λαμβάνουν σύνταξη και συμπληρωματικές παροχές με μηδαμινές προϋποθέσεις.

    Έπειτα από συνεργασία των υπηρεσιών του υπουργείου Εργασίας, του ΙΚΑ, της Διεύθυνσης Αλλοδαπών, της ΕΛ.ΑΣ και της Γεν, Γραμματείας Πληροφοριακών Συστημάτων του υπ.Οικονομικών, προέκυψαν στοιχεία που αποδεικνύουν το μέγεθος της απάτης,με τη συμμετοχή και Ελλήνων, που έναντι αδράς αμοιβής καθοδηγούσαν τους μετανάστες για το έλλειμμα στη νομοθεσία, αλλά και στον ελεγκτικό μηχανισμό και για τις δυνατότητες εκμετάλλευσής του.

    Σύμφωνα με τον Κόσμο του Επενδυτή, χαρακτηριστική είναι η περίπτωση της βουλγάρας μετανάστριας, που με ασφάλιση 414 ημερών στη χώρα μας, και ποσό αναλογούσας σύνταξης 27,32 ευρώ τον μήνα, λαμβάνει συμπλήρωμα ύψους 482,43 ευρώ, ανά τακτά χρονικά διαστήματα.

    Από τη διασταύρωση και ταυτοποίηση ενδεικτικού αριθμού πολιτών της Ε.Ε, κυρίως Βουλγάρων, στους οποίους ήδη καταβάλλεται συμπληρωματικό ποσό, σε συνεργασία με τα αρμόδια υπουργεία Εργασίας, Προστασίας του Πολίτη και Οικονομικών, διαπιστώθηκαν τα εξής:

    -Δεν είχαν συμπληρώσει πενταετή διαμονή στη χώρα μας.

    -Ορισμένοι δεν είχαν καν καταγραφεί στις αρμόδιες Αστυνομικές Αρχές.

    -Η διεύθυνση κατοικίας η οποία αναγραφόταν στα μισθωτήρια δεν ήταν ακριβής, ενώ στις περισσότερες περιπτώσεις κατά τον επιτόπιο έλεγχο διαπιστώθηκε πως δεν επρόκειτο για οικίες.

    -Κάποιοι από τους Αριθμούς Φορολογικού Μητρώου, είτε του ιδιοκτήτη είτε του μισθωτή, που αναγράφονταν στα μισθωτήρια ήταν ανύπαρκτοι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Η ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ NEW YORK TIMES ΕΙΝΑΙ ΕΒΡΑΙΚΗ. ΤΟ 90% ΤΩΝ ΜΜΕ ΠΑΓΚΟΣΜΙΩΣ ΕΙΝΑΙ ΕΒΡΑΙΚΑ. ΚΑΙΡΟΣ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΜΕ ΠΟΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΕΧΘΡΟΙ ΜΑΣ. ΟΤΑΝ ΛΕΜΕ ΑΜΕΡΙΚΗ ΔΕΝ ΕΝΝΟΟΥΜΕ ΤΟΝ ΛΑΟ ΠΟΥ ΤΩΡΑ ΠΕΙΝΑΕΙ ΚΑΙ ΖΕΙ ΣΕ ΤΕΝΤΕΣ ΑΛΛΑ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΕΠΗΡΕΑΖΟΥΝ ΤΗΝ ΕΞΩΤΕΡΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΤΗΣ ΑΜΕΡΙΚΗΣ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΕΒΡΑΙΟΙ.

    ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΘΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΡΕΨΟΥΝ. ΞΕΡΟΥΝ ΟΤΙ ΜΕ ΠΟΛΕΜΟ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΟΥΝ. ΠΡΩΤΟΝ ΔΙΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΜΕΛΟΣ ΤΗΣ ΕΕ, ΔΕΥΤΕΡΟΝ ΔΙΟΤΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΗΤΑΝ ΟΙ ΗΡΩΕΣ ΤΟΥ 2ΟΥ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΠΟΛΕΜΟΥ ΚΑΙ ΑΚΟΜΗ ΤΟΥΣ ΦΟΒΟΥΝΤΑΙ.
    ΤΡΙΤΟΝ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΙΛΟΤΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟΙ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ.

    ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΘΑ ΜΑΣ ΦΑΝΕ ΜΕ ΑΛΛΟΥΣ ΤΡΟΠΟΥΣ ΠΟΙΟ ΠΛΑΓΙΟΥΣ, ΜΕ ΓΕΝΝΟΚΤΟΝΙΑ, ΜΕ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ ΜΑΡΑΣΜΟ ΚΑΙ ΠΤΩΧΕΥΣΗ, ΜΕ ΜΑΡΑΣΜΟ ΤΗΣ ΦΥΛΗΣ ΠΟΥ ΘΑ ΞΕΧΑΣΕΙ ΑΠΟ ΠΟΥ ΗΛΘΕ ΚΑΙ ΠΟΥ ΠΗΓΑΙΝΕΙ, ΜΕ ΤΟ ΝΑ ΞΑΝΑΦΕΡΟΥΝ ΤΗΝ ΟΘΩΜΑΝΙΚΗ ΣΛΑΒΙΑ.

    ΜΕ ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ ΕΙΔΟΥΣ ΤΗΝ ΠΡΟΠΑΓΑΝΤΑ, ΕΧΟΥΝ ΚΑΝΕΙ ΟΛΗ ΤΗΝ ΥΦΗΛΙΟ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΜΑΣ. ΕΧΟΥΝ ΔΙΑΣΤΡΕΒΛΩΣΕΙ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΜΑΣ ΠΕΡΙΓΡΑΦΟΥΝ ΩΣ ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ. ΜΗΝ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΟΥΤΕ ΤΟΥΡΙΣΜΟ. ΟΙ ΤΟΥΡΙΣΤΕΣ ΠΡΩΤΟΝ ΦΟΒΟΥΝΤΑΙ ΝΑ ΕΛΘΟΥΝ ΔΙΟΤΙ ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΛΕΟΝ ΑΣΦΑΛΗΣ ΧΩΡΑ, ΔΕΥΤΕΡΟΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΟΛΥ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΚΑΙ ΦΘΗΝΟΝΕΡΑ ΜΕΡΗ ΟΠΩΣ Η ΤΟΥΡΚΙΑ....

    ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΝΑΧΕΙ ΑΥΤΟΙ ΘΑ ΠΕΤΥΧΟΥΝ. ΘΕΛΟΥΝ ΤΟΥΣ ΘΗΣΑΥΡΟΥΣ ΜΑΣ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟΥΣ ΚΑΙ ΥΛΙΚΟΥΣ.

    ΣΤΟΧΕ ΒΑΛΕ ΤΟ ΛΙΝΚ ΓΙΑ ΝΑ ΜΠΟΡΕΣΟΥΜΕ ΝΑ ΑΠΑΝΤΗΣΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΕΒΡΑΙΟ-ΦΥΛΛΑΔΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Attacks on Immigrants on the Rise in Greece
    αυτός είναι ο τίτλος του άρθρου
    βάλτε το στο γκούγκλ και θα το βρείτε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. IMUN SINORIOFILAKAS STIS KASTANIES 30 30 TOS PIANAME KAI META TOUS KATEVAZAN STIN ATHINA MIN PSAXNETE LOGIKI I ELLADA EPIXE LISTIES LEILASIES, PARAEBORIO KAI MIA ANTHUSA MUSULMANIKI MIONOTITA STIN ATHINA ALLA KAI STI THRAKI OPOU I MAMA TOURKIA EXEI APLWSEI TIS FTERUGES TIS GIA NA TOUS EKTOURKISEI ALLA DEN PEIRAZEI AS ASXOLUMASTE ME TOUS BAXALAKIDES STA EXARXEIA AS TOUIS ANEXOMASTE AS AFISUME TIN AKADIMIAS NA GINEI GIOUSURUM TWN MAVRWN KAI TWN AFGANWN XWRIA I ANTHUSA PORNEIA POU PROERXETAI APO TOUS EFSEVEIS MUSULMANUS SOMALOUS OI AMERIKANOI AS TOUS PARUN ALLA FOVUNTAI TOUS MAVRUS XEXASA

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. προς τους φίλους που γραφουν greeklish,δείτε αυτήν την σελίδα βοηθα πολύ

    http://services.innoetics.com/greeklish/

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. @9:08: να γιατι εκανε ε γ κ λ η μ α ο τζεφρυ. η Ελλάδα ΕΠΡΕΠΕ να χρεοκωπήσει ουτως ώστε (ανεξαρτητα απο τις συνέπειες στην υπόλοιπη Ευρώπη) να ξαναγυρίσουμε στο πάτριο "φιλοκαλουμεν μετ ευτελειας και φιλοσοφουμεν ανευ μαλακίας". ασβεστωμένες αυλές και τίμιο ψωμί. τοτε θα τους παιρναμε οχι με τις πέτρες, με γυμνα χέρια. Γιώργο Ανδρέα Παπανδρέου, όλοι αφήνουμε το αποτύπωμά μας στην ιστορία, εσυ κατόρθωσες το ακατόρθωτο, να γινεις χειρότερος και απο αυτον τον τρισάθλιο πατέρα σου!! Θα σε θυμόμαστε για πάντα στη θέση που σου αρμόζει δίπλα σε αιώνιες προσωπικότητες: Εφιάλτης, Πήλιος Γούσης, Ιούδας Ισκαριώτης.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Νομίζω ότι ήρθε ο καιρός να διαφωνήσουμε έντονα και μαζικά ενάντια στην μαζική λαθρομετανάστευση. Να καταγγείλουμε όσους γνωρίζουμε ότι ενοικιάζουν τα σπίτια τους και τους στοιβάζουν 30-30 σε περιοχές όπως ο Άγιος Παντελεήμονας, όσους γνωρίζουμε ότι είναι μεσάζοντες και βοηθούν να έλθουν εδώ. Γνωρίζω ότι κάποιοι κάτοικοι σε τέτοιες περιοχές έχουν πάρει την απόφαση να κινηθούν δικαστικά κι επικροτώ την απόφασή τους. Ελπίζω στο προσεχές μέλλον κι άλλοι ν΄ακολουθήσουν το παράδειγμά τους.

    Δεν φταίει τόσο ο λαθρομετανάστης, όσο ο μεσάζοντας. Αυτό είναι το μήνυμα που πρέπει να περάσουμε. Μηδενική ανοχή σε όσους εκμεταλλεύονται τους μετανάστες, αλλά και την δική μας υπομονή κι ανθρωπιά σε τόσο δύσκολους καιρούς.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.