Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΜΟΝΟ ΤΑ ΧΟΙΡΙΝΑ ΓΛΙΤΩΝΟΥΝ ΑΠΟ ΤΟ ΙΣΛΑΜ!

ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΥΠΟΛΟΙΠΟΥΣ, ΘΑΝΑΤΟΣ ΚΑΙ ΒΙΑΣΜΟΣ... Χαρακτηριστικό παράδειγμα της μουσουλμανικής υποκρισίας, καθώς και των ανώμαλων κοινωνικών δομ...

ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΥΠΟΛΟΙΠΟΥΣ, ΘΑΝΑΤΟΣ ΚΑΙ ΒΙΑΣΜΟΣ...


Χαρακτηριστικό παράδειγμα της μουσουλμανικής υποκρισίας, καθώς και των ανώμαλων κοινωνικών δομών που διέπουν τα μουσουλμανικά κράτη αποτελεί και η παραδοχή της ειδικής σε θέματα τρομοκρατίας και παραβατικών συμπεριφορών, Τζέσικα Στερ, ότι η σεξουαλική κακοποίηση στα θρησκευτικά ισλαμικά σχολεία (γνωστά ως " μαντράς") δεν αποτελεί απλά ένα ασυνήθιστο γεγονός, αλλά μια μόνιμη τακτική των μουσουλμανικών κοινωνιών. Η ίδια δεν αρκέστηκε μόνο σε αυτή την αναφορά, αλλά έκανε λόγο και για τον βιασμό αγοριών που κυρίως στο Αφγανιστάν είναι πολύ διαδεδομένος και εκτελείται και εντός θρησκευτικού πλαισίου! Οι άντρες στο Αφγανιστάν συνηθίζουν να βιάζουν νεαρά αγόρια, κυρίως την Πέμπτη, ημέρα γνωστή ως "μέρα αγάπης του άντρα", μιας και την Παρασκευή οι αμαρτίες τους συγχωρούνται! Αυτές είναι οι "όμορφες" και "φιλάνθρωπες" αξίες του ισλάμ που σε συνάρτηση με την μετατροπή των τοπικών κοινωνιών σε πολυπολιτισμικές, θα εξαλείψουν κάθε αναχρονιστική ιδέα! Ή πιο απλά... Η χαρά του ανώμαλου!
(Υ.Γ.: Κοιτάξτε καλά την φωτογραφία και αναρωτηθείτε πόσους απο δαύτους έχετε δει να περιφέρονται στις πλατείες των περιοχών σας!)

Ε.Μ.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.