Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΜΕΛΟΣ ΤΗΣ ΣΥΜΜΟΡΙΑΣ ΠΟΥ ΡΗΜΑΞΕ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ...

...  ΝΤΟΡΑ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ  

... 
ΝΤΟΡΑ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ

 

6 σχόλια

  1. (Ν)τορά!!!Σε μια βιοτεχνία στην Νάουσσα, ζητάνε κοπτοραπτούδες. Γιατί δεν πάς να ζητήσεις δουλειά;;; Εκεί θα βρεις σίγουρα. Τι να περιμένεις τώρα να σε ψηφίζουνε και πράσινα άλογα!! Εκεί έχει μεροκάματο σίγουρο. Αντε κορίτσι μου. Άσε τις παρλαπίπες. Θέλουμε εργατικά χέρια για να αυξήσουν την παραγωγή, μπας και ξεφορτωθούμε τα μουλάρια που μας φορτώσατε στην πλάτη (Γαπ, θοδωρούλα & καρακολωτούμπας ΑΕ)τότε που υπογράφατε το "μνημόνιο" κατοχής και ξεπουλήματος της Ελλάδος. Θυμάσαι;;;; Γιατί από σωτήρες έχουμε μπουχτίσει. 36 χρόνια μας σώζετε. Καιρός να μας ξε-σώσετε τώρα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Συμφωνώ με τα αρνητικά της Ντόρας ωστόσο είαι η μόνη από τους πολιτικούς αρχηγούς που είπε καθαρά και ξάστερα για περιορισμό των προνομίων μεγαλοσυνδικαλιστών και περιορισμό του Δημοσίου στα 2/3.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Η ΝΔ στα 3 και σε λιγο στα 4 αν επιστρεψει ο μπουλης.. Το ΠΑΣΟΚ μια απο τα ιδια, σε μικροτερη κλιμακα, πιθανον στα 2 μια και ο χοντροβενιζελος περιμενει στην γωνια γιατι του την φυλαει απο παλια. Παιζει και ο θαλασσιος ελεφαντας η αλλιως παγκαλος να κανει και αυτος κινηση για ιδρυση δικης του ταβερνας, ε εννοω κομματος.. συγνωμη
    ΤΟ ΜΟΝΟ ΚΑΛΟ διασπαστηκε το βρωμοσυριζα, και φυσικα η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΘΑ ΕΧΕΙ ΛΟΓΟ στον πολυκομματισμο!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. δε φτανει που ειναι και πολλοι, δεν πεθαινουν κιολας ρε συ αυτο το βρωμόσογο. η κορη νεο κομμα ο εγγονος στο άλλο και ο βρικολακας ο μητσοτακης εχει φτιασει τον ταφο και δε λεει να μπει μεσα να ξεμπερδευουμε...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Το περιεργο ειναι οτι υπαρχουν ακομη ¨Ελληνες¨ που νομιζουν οτι αυτο το σιχαμα μπορει,ακομη, να εχει πολιτικο λογο στον Ελλαδικο χωρο !
    Δικαιως λοιπον κατεστραφη η ΕΛΛΑΣ και δικαιοτερα ερχεται το χαος!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΚΑΙ Η ΚΟΡΗ ΤΟΥ ΒΡΙΚΟΛΑΚΑ ΑΦΟΥ ΔΕΝ ΤΗΝ ΚΑΝΑΝΕ ΑΡΧΗΓΟ ΣΤΗΝ ΝΔ ΑΠΟΦΑΣΙΣΕ ΝΑ ΚΑΝΗ (ΚΟΜΜΑ)ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΣ ΣΩΣΗ ΜΑ ΤΟ ΖΟΡΗ!!!!.ΑΝΤΕ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΣΕ ΠΟΣΟ ΚΑΙΡΟ ΘΑ ΠΑΕΙ ΣΤΟ ΤΡΕΛΑΔΙΚΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.