Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΔΕΚΑΤΕΣΣΕΡΑ ΧΡΟΝΙΑ ΦΥΛΑΚΗ ΣΕ ΟΥΤΣΕΚΑ!

ΓΙΑ ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ ΠΟΛΕΜΟΥ ΣΤΟ ΚΟΣΣΥΦΟΠΕΔΙΟ Ο Idriz Gashi πρώην στρατιώτης του UÇK κρίθηκε ένοχος από το Ανώτατο Δικαστήριο του Κοσσόβου για τ...

ΓΙΑ ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ ΠΟΛΕΜΟΥ ΣΤΟ ΚΟΣΣΥΦΟΠΕΔΙΟ



Ο Idriz Gashi πρώην στρατιώτης του UÇK κρίθηκε ένοχος από το Ανώτατο Δικαστήριο του Κοσσόβου για τη δολοφονία ενός άμαχου στη διάρκεια των εμπόλεμων συρράξεων 1998-99
«Οι πράξεις του Gashi δεν παραβιάζουν μόνο την τοπική νομοθεσία, αλλά και τις συμβάσεις της Γενεύης», δήλωσε το δικαστικό σώμα που διενήργησε την προσφυγή.
Ελπίζουμε το δρόμο της δικαιοσύνης, όχι μόνο από εγχώρια δικαστήρια αλλά και από διεθνή, να βρουν και άλλες υποθέσεις εγκλημάτων πολέμου που συνέβησαν στο Κοσσυφοπέδιο από τους αιμοσταγείς Ουτσεκάδες.

2 σχόλια

  1. Δηλαδή, ο απλός στρατιώτης τους μάρανε; Ο Θάτσι, που ήταν αρχηγός αυτών των εγκληματιών, έγινε πρωθυπουργός του Κοσόβου.

    Απροσχημάτιστη κοροϊδία, όχι παίξε γέλασε!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΜΑ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΕΤΕ ΟΤΙ Η ΣΥΛΛΗΨΗ ΑΥΤΗ ΕΓΙΝΕ ΓΙΑ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ??
    ΓΙΑ ΝΑ ΤΟ ΠΑΙΞΟΥΝ ΑΜΕΡΟΛΗΠΤΟΙ ΔΗΘΕΝ
    ΟΙ ΝΕΟΤΑΞΙΤΕΣ ΚΑΤΑΚΤΗΤΕΣ !
    ΑΦΟΥ Ο ΘΑΤΣΙ ΕΙΝΑΙ Ο ΙΔΙΟΣ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΑΣ ΠΟΛΕΜΟΥ ΚΑΘΩΣ ΠΡΟΩΘΟΥΣΕ ΤΟΥΣ ΣΥΛΛΗΦΘΕΝΤΕΣ ΑΜΑΧΟΥΣ ΣΕΡΒΟΥΣ ΤΟΥ ΚΟΣΥΦΟΠΕΔΙΟΥ ΣΤΗΝ ΑΛΒΑΝΙΑ ΟΠΟΥ ΣΕ ΠΑΡΑΝΟΜΑ ΧΕΙΡΟΥΡΓΕΙΑ ΠΟΥ ΕΙΧΑΝ ΣΤΗΘΕΙ ΣΕ ΠΑΛΙΑ ΣΤΡΑΤΟΠΕΔΑ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗΣ ΤΟΥ ΧΟΤΖΑ ΣΤΑ ΟΠΟΙΑ ΦΥΛΑΚΙΖΟΝΤΑΝ ΒΟΡΕΙΟΗΠΕΙΡΩΤΕΣ ΕΚΑΝΕ ΕΓΧΗΡΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΑΦΑΙΡΟΥΣΕ ΠΑΡΑ ΤΗΝ ΘΕΛΗΣΗ ΤΩΝ ΑΙΧΜΑΛΩΤΩΝ ΖΩΤΙΚΑ ΤΟΥΣ ΟΡΓΑΝΑ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΤΑ ΠΟΥΛΟΥΣΕ ΣΤΗΝ ΙΤΑΛΙΚΗ ΜΑΦΙΑ Η ΟΠΟΙΑ ΜΕ ΤΗΝ ΣΕΙΡΑ ΤΗΣ ΠΡΩΘΟΥΣΕ ΣΕ ΠΛΟΥΣΙΟΥΣ ΕΒΡΑΙΟΥΣ!
    ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΑΛΗΘΕΙΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.