Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

«ΜΕΡΧΑΜΠΑ ΑΣΚΕΡ» ΑΠΟ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΑ Α/ΓΕΝ!

ΤΑ ΜΕΤΡΑ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣΗΣ ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗΣ ΠΗΓΕ ΝΑ ΠΡΟΩΘΗΣΕΙ ΣΤΗΝ ΑΓΚΥΡΑ Ο... ΝΑΥΑΡΧΟΣ ΕΛΕΥΣΙΝΙΩΤΗΣ! Ο αρχηγός του Γενικού Επιτελείου Ναυτικού, Δημ...

ΤΑ ΜΕΤΡΑ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣΗΣ ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗΣ ΠΗΓΕ ΝΑ ΠΡΟΩΘΗΣΕΙ ΣΤΗΝ ΑΓΚΥΡΑ Ο... ΝΑΥΑΡΧΟΣ ΕΛΕΥΣΙΝΙΩΤΗΣ!


Ο αρχηγός του Γενικού Επιτελείου Ναυτικού, Δημήτριος Ελευσινιώτης, συνεχίζει τις επαφές του στην Τουρκία και σήμερα συναντήθηκε με τον τούρκο ομόλογο του Ναύαρχο, Εσρέφ Ουγούρ Γιγίτ.
Μετά την στρατιωτική τελετή , όπου ο Ελευσινιώτης αναφώνησε στην τουρκική «μέρχαμπα ασκέρ», ελληνιστί "χαίρε φαντάρε", οι δυο αρχηγοί συνομίλησαν στο αρχηγείο του Ναυτικού στην Άγκυρα (που την βρήκε την θάλασσα η Άγκυρα είναι θέμα προς διερεύνηση!). Ο τούρκος Ναύαρχος δήλωσε ότι ο ίδιος και οι τουρκικές Ένοπλες Δυνάμεις δίνουν μεγάλη αξία στις επαφές με τις αντίστοιχες δυνάμεις απο την Ελλάδα και χαρακτήρισε τη χώρα μας ως «φίλη και σύμμαχο». Ο Γιγίτ ξεκαθάρισε οτι η επίσκεψη του Ελευσινιώτη ήταν προγραμματισμένη εδώ και καιρό και δεν έχει καμία σχέση με οτιδήποτε άλλο! Εννοώντας τα όσα κυκλοφορούν για συμφωνία συνεκμετάλλευσης και συνιδιοκτησίας στο ΑιγαίοΜΑΣ! Ο Ελευσινιώτης χαρακτήρισε τον τούρκο ομόλογο του «φίλο» και τόνισε οτι με αυτές τις επισκέψεις αποδεικνύεται πως τα Μέτρα Οικοδόμησης Εμπιστοσύνης δεν μένουν μόνο στα χαρτιά! Είναι απόλυτα φυσιολογικό να βγάζει τέτοια συμπεράσματα ο... ναύαρχος, όταν δέχεται να αναφωνεί τουρκικά στρατιωτικά συνθήματα και όταν αποδέχεται πως η Άγκυρα έχει θάλασσα!!! Ανακαλύψαμε φαίνεται την απαλλαγή του... ναυαρχίδα Αντωνιάδη!

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.