Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΜΕ ΧΗΜΙΚΑ ΕΔΙΩΞΑΝ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΛΑΤΕΙΑ ΑΤΤΙΚΗΣ

ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΤΟ ΜΠΑΪΡΑΜΙ ΤΟΥΣ ΟΙ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΟΙ!

ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΤΟ ΜΠΑΪΡΑΜΙ ΤΟΥΣ ΟΙ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΟΙ!

9 σχόλια

  1. Η αστυνομία εξυπηρετεί την Χούντα του ΓΑΠ και την ΝΤΠ-ΔΝΤ. ΔΕΝ πρέπει ν' αφήσουμε την πατρίδα μας στα χέρια των ισλαμιστών και των καμίνιδων...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. 30 Aτομα ηταν ολοι κι ολοι οι ελληνες.Οι υπολοιποι αγωνιζονται απο τα πληκτρολογια.ΝΤΡΟΠΗ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΕΙΝΑΙ ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΜΕΝΟ...Ελεγχονται πειθαρχικα απο ΥΠ.ΠΡΟ.ΠΟ δυο ΜΑΤατζηδες που αρνηθηκαν να ριξουν χημικα σε ΕΛΛΗΝΕΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. part 1

    ΙΣΛΑΜΙΣΤΕΣ ΦΟΝΤΑΜΕΝΤΑΛΙΣΤΕΣ ΕΜΠΟΔΙΖΟΥΝ ΤΗΝ ΑΝΕΓΕΡΣΗ ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΚΟΥ ΝΑΟΥ ΣΤΟ ΚΟΥΒΕΙΤ


    Φωτογραφία από διαδίκτυο

    http://www.asianews.it/files/img/KUWAIT_(f)__1105_-_Fondamentalisti_bloccano_chiesa.gif

    Πόλη του Κουβέιτ - Μια ομάδα των Χριστιανών έχει καταγγείλει ότι το Δημοτικό Συμβούλιο της Πόλης του Κουβέιτ τα εμποδίζει από το να πάρει γη ώστε εκεί να χτίσει μια εκκλησία

    «Το Δημοτικό Συμβούλιο είναι το μεγάλο πρόβλημα που μας εμποδίζει να πάρουμε την γη . Δεν είναι όλα τα μέλη, , μόνον οι ισλαμιστές φονταμενταλιστές», δήλωσε ο Αρχιμανδρίτης Μπούτρος Gharib, επικεφαλής της τοπικής ελληνικής Καθολικής Εκκλησίας.
    «Το συμβούλιο δεν μας έδωσε κανένα επεξηγηματικό λόγο της απορρίψεως μας », πρόσθεσε

    Πρόσφατα, το δημοτικό συμβούλιο αποκλείσει μια προσπάθεια της Ελληνικής Καθολικής Εκκλησίας να αποκτήσει γη στο Mahboula, μια περιοχή στα νότια του κυβερνείο Ahmadi της Πόλη. του Κουβέιτ
    Το αίτημα αυτό ήδη εκκρεμούσε για πολλά έτη.



    Ο πατέρας. Gharib είπε Ένας νέος ναός θα μειώσει υπερβολικά τον συνωστισμό σε μια βίλα που χρησιμοποιούνται σήμερα για την λατρεία,.

    Η εκκλησία είπε ότι η κυβέρνηση είχε προτείνει ένα χώρο 7.500 m2 με γη για τα κτίρια και παρκινγκ

    Ο πατέρας Fr Gharib σημειώνει ότι η εκκλησία του καταβάλλει $ 6.944 (δολλαριαΗΠΑ) το μήνα για να ενοικιαζει μια βίλα , που είναι επίσης κοινός τόπος λατρείας και για δύο άλλες κοινότητες

    Αν δεν βρεθεί έδαφος σύντομα, είπε , η εκκλησία θα πρέπει να κλείσει,

    Κάθε φορά που υπόσχονται, αλλά όλες οι υποσχέσεις τους είναι για το τίποτα."
    Η μία και μοναδική επιτυχία που η χριστιανική κοινότητα είχε κατά τα τελευταία 40 χρόνια ήρθε όταν αιγυπτιωτες Κόπτες εξασφάλισαν γη για την εκκλησία τους, αλλά ακόμη και αυτοί είχαν το πρόβλημα που παίρνει μια άδεια οικοδόμησης.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. “Η στιγμή επέστη που θα αγωνισθώμεν διά την ανεξαρτησίαν της Ελλάδος, την ακεραιότητα και την τιμήν της.
    Μολονότι ετηρήσαμεν την πλέον αυστηράν ουδετερότητα και ίσην προς όλους, η Ιταλία μη αναγνωρίζουσα εις ημάς να ζήσωμεν ως ελεύθεροι Έλληνες, μου εζήτησε σήμερον την 3ην πρωινήν ώραν την παράδοσιν τμημάτων του Εθνικού εδάφους κατά την ιδίαν αυτής βούλησιν και ότι προς κατάληψιν αυτών η κίνησις των στρατευμάτων της θα ήρχιζε την 6ην πρωινήν. Απήντησα εις τον Ιταλόν Πρεσβευτήν ότι θεωρώ και το αίτημα αυτό καθ’ εαυτό και τον τρόπον με τον οποίον γίνεται τούτο ως κήρυξιν πολέμου της Ιταλίας κατά της Ελλάδος.
    Έλληνες
    Τώρα θα αποδείξωμεν εάν πράγματι είμεθα άξιοι των προγόνων μας και της ελευθερίας την οποίαν μας εξησφάλισαν οι προπάτορές μας. Όλον το Έθνος θα εγερθή σύσσωμον. Αγωνισθήτε διά την Πατρίδα, τας γυναίκας, τα παιδιά μας και τας ιεράς μας παραδόσεις. Νυν υπέρ πάντων ο αγώνας"
    Η ιστορια επαναλαμβανεται,μονο τα ονοματα των εχθρων αλλαζουν.
    ΕΛΛΗΝΕΣ ΣΤΑ ΟΠΛΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ο ΓΑΠ, η αστυνομία, το ΔΝΤ και όλα τα δεσμά που μας επιβάλλουν συντηρούνται από τους φόρους μας. ΣΤΑΜΑΤΕΙΣΤΕ ΝΑ ΠΛΗΡΩΝΕΤΕ ΦΟΡΟΥΣ και ο ΓΑΠ και η παρεούλα του δεν θα αντέξουν ούτε 2 μέρες. Μπορείτε να το κάνετε;;; Αλλοιώς είτε από τους δρόμους, είτε από τα πληκτρολόγια (όπως υπενήσεται κάποιος φίλος) κάθε αντίδραση θα πνίγεται στα χημικά που εμείς (και όχι οι λαθρομετανάστες) έχουμε πληρώσει. ΣΤΑΜΑΤΗΣΤΕ ΝΑ ΤΟΥΣ ΠΛΗΡΩΝΕΤΕ. Η μόνη λύση. Να τους κάνουμε το μπουρδέλο τους πιο μπουρδέλο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΤΟ ΕΙΧΑΜΕ ΦΑΝΤΑΣΘΕΙ ΠΟΤΕ ΑΥΤΟ ΟΤΙ ΘΑ ΣΥΝΕΒΑΙΝΕ, ΝΑ ΧΤΥΠΑΕΙ ΔΗΛΑΔΗ Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΕΛΛΗΝΕΣ, ΠΟΥ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΠΑΡΑΜΕΙΝΕΙ Η ΕΛΛΑΔΑ, ΕΛΛΑΔΑ? ΟΧΙ ΒΕΒΑΙΑ! Ε ΤΟΤΕ ΣΙΓΟΥΡΑ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ ΚΑΙ ΘΑ ΔΟΥΜΕ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΠΟΛΥ ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ρε μας εδιωχναν με το ζορι απο την πλατεια μας!!!!30 ατομα καναμε ολονυχτια για την τιμη των οπλων και 6.30 ηρθαν πολλες κλουβες με ματ και μας εδιωξαν με την βια!!τα αλλοδαπα ηρθαν κατοπιν ΠΡΟΣΚΛΗΣΗΣ του αστυνομικου διευθυντη οτι η πλατεια ειναι καθαρη απο ελληνες,μετα εκαναν χειρονομιες και ελεγαν το ειρωνικα γκιορκο αγκαπαει!που εισασταν ρε μαγκες?30 παλευαμε ολο το βραδυ κι αλλοι 50 ηρθαν μετα τις 7 που ειχαν αποκλεισει τα παντα τα ματ!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Η ιστορια επαναλαμβανεται,μονο τα ονοματα των εχθρων αλλαζουν.
    ΕΛΛΗΝΕΣ ΣΤΑ ΟΠΛΑ

    16/11/10 2:27 μμ

    ________________________

    Η ιστορια επαναλαμβανεται,μονο τα ονοματα των HΓΕΤΩΝ αλλαζουν.

    Σήμερα δεν έχουμε καν ηγέτη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.