Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΕΙΝΑΙ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟ ΠΙΑ ΝΑ ΚΥΚΛΟΦΟΡΟΥΝ ΑΝΑΜΕΣΑ ΜΑΣ...

...  Ο "ΣΤΟΧΟΣ" ΔΕΝ ΑΝΗΚΕΙ ΣΤΟΝ ΙΔΙΟ ΧΩΡΟ ΜΕ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΣΤΗΡΙΞΑΝ ΑΜΕΣΑ Ή ΕΜΜΕΣΑ ΚΑΜΙΝΗ ΚΑΙ ΜΠΟΥΤΑΡΗ... Θα το πούμε όσο πιό κομψ...

... 
Ο "ΣΤΟΧΟΣ" ΔΕΝ ΑΝΗΚΕΙ ΣΤΟΝ ΙΔΙΟ ΧΩΡΟ ΜΕ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΣΤΗΡΙΞΑΝ ΑΜΕΣΑ Ή ΕΜΜΕΣΑ ΚΑΜΙΝΗ ΚΑΙ ΜΠΟΥΤΑΡΗ...

Θα το πούμε όσο πιό κομψά ΚΑΙ καφενειακά γίνεται...  ΚΑΡΦΑΚΙ δεν μας καίγεται και για τον Κακλαμάνη και για τον Γκιουλέκα. ΑΔΙΑΦΟΡΟΥΜΕ για τα πολιτικά παιχνίδια της Ρηγίλλης της Αραβαντινού και της Καλλιρόης, όπως ΑΔΙΑΦΟΡΟΥΜΕ για την επόμενη ημέρα της ΕΛΑΦΡΟΔΕΞΙΑΣ του Σαμαρά, της ΨΕΥΤΟΔΕΞΙΑΣ του Καρατζαφέρη και της ΑΝΥΠΑΡΚΤΟΔΕΞΙΑΣ της Ντόρας.

Δεν μας αφήνει όμως καθόλου αδιάφορους η εκλογή του Καμίνη στην Αθήνα και του Μπουτάρη στην Θεσσαλονίκη. Δυο ενεργούμενων της Νέας Τάξης που καταγγέλαμε από τότε που οι περισσότεροι όψιμοι πατριώτες και αγωνιστές ήταν αγέννητοι ή δεν γνωρίζαν καν την ύπαρξη τους. Ειδικά για τον Μπουτάρη ο αγώνας του "Στόχου" από την δεκαετία του '80 για να αποκαλυφθεί η δράση του και ο ρόλος του ήταν διαρκής, γνωστός και επίμονος. Αλλά και τον Καμίνη φιλοξενούσαμε καταγγελτικά στις σελίδες της εφημερίδας μας όταν το όνομα του δεν σήμαινε απολύτως τίποτα για κανέναν...

Δεν μας αφήνει αδιάφορους όμως και η τύχη της Πατρίδας και των δυο κομβικών και μεγάλων αστικών κέντρων της σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη. Δεν μας αφήνει αδιάφορους το γεγονός πως με την επιλογή τους και την στάση τους εκατομμύρια ΕΛΛΑΔΙΤΕΣ και όχι Έλληνες, έχωσαν ακόμη πιό βαθιά την κατοχή στην Ελλάδα και ότι ΔΥΣΤΥΧΩΣ βρίσκονται ακόμη και σήμερα, καταμεσής του πολέμου, αυτοαποκαλούμενοι "πατριώτες" και "εθνικιστές" να σιγοντάρουν την εχθρική επιτυχία.

Επειδή για εμάς ποτέ η λογική "να φτάσουμε ακόμη πιό χαμηλά στον πάτο του βαρελιού" δεν μας εξέφρασε ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΞΕΡΕΙΣ ΠΟΤΕ ΑΝ ΚΑΙ ΠΟΤΕ ΘΑ ΞΑΝΑΣΗΚΩΘΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΑΤΟ...

Επειδή ποτέ δεν παρακαλέσαμε "να φτάσουν οι τούρκοι μέχρι τη Λαμιά μπας και ξυπνήσουμε" ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΞΕΡΕΙΣ ΠΩΣ ΚΑΙ ΑΝ ΤΟΥΣ ΔΙΩΞΕΙΣ ΠΟΤΕ ΑΠΟ ΕΚΕΙ...

Επειδή ποτέ δεν θελήσαμε ή δεν διανοηθήκαμε να στείλουμε πολιτικά μηνύματα εις βάρος των Εθνικών μας συμφερόντων ΓΙΑΤΙ Η ΕΛΛΑΔΑ ΓΙΑ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΚΟΜΜΑΤΑ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ 

Κι επειδή τέλος ΟΥΤΕ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ θέλουμε να γίνουμε, ούτε τίποτα παραπάνω από αυτό που είμαστε δηλαδή ΑΠΛΟΙ ΣΤΡΑΤΙΩΤΕΣ,  χαιρόμαστε μόνο γιατί από σήμερα ξεχωρίζει η ήρα από το στάρι...

Θλιβόμαστε για την κατάντια αυτού του λαού, συνεχίζουμε να στηρίζουμε και να στηριζόμαστε στις δυνάμεις που ενωμένες δίνουν τον πολύπλευρο Εθνικό Αγώνα, καταγγέλουμε τους συνεργάτες της Νέας Τάξης και τους ρουφιάνους των μαντριών τους, που χάρηκαν με τα αποτελέσματα των πράξεων τους σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη κι αναλαμβάνουμε ΟΠΩΣ ΠΑΝΤΑ, να βγάλουμε τα φίδια από τις τρύπες τους. ΣΕ ΟΠΟΙΟΝ ΧΩΡΟ ΚΙ ΑΝ ΑΝΗΚΟΥΝ. ΟΠΟΙΟΝ ΧΩΡΟ ΚΙ ΑΝ ΚΑΠΗΛΕΥΟΝΤΑΙ. Πάντως σίγουρα αυτός δεν είναι χώρος ΕΛΛΗΝΟΨΥΧΩΝ και ΕΘΝΙΚΙΣΤΩΝ που έκαναν ότι περνούσε από το χέρι τους μέχρι και την τελευταία στιγμή και ξεκινώντας από χρόνο ανύποπτο για το συμφέρον της Πατρίδας κι όχι εξυπηρετώντας πολιτικά, κομματικά ή προσωπικά συμφέροντα.

Αυτοί που βοήθησαν ΑΜΕΣΑ ή ΕΜΕΣΑ τον Μπουτάρη και τον Καμίνη να εκλεγούν για λογαριασμό της Νέας Τάξης σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη, όχι μόνο δεν έχουν το δικαίωμα να σηκώνουν ή να επικαλούνται την σημαία της Αντίστασης... ΑΛΛΑ... ΕΙΝΑΙ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟ ΓΙ ΑΥΤΟΥΣ ΝΑ ΚΥΚΛΟΦΟΡΟΥΝ ΑΝΑΜΕΣΑ ΜΑΣ...


"ΣΤΟΧΟΣ"

Διαβάστε επίσης...  


13 σχόλια

  1. Αγαπητε ΣΤΟΧΕ αυτο που δεν λετε και σιγουρα διαφευγει απο τουs περισσοτερουs ειναι οτι ολεs οι πλευρεs του κοινοβουλιου(γαλαζιοι,πρασινοι,κοκκινοι,ροζ η' εμπριμε)ανηκουν ολοι στο ιδιο στρατοπεδο:τηs νεαs ταξηs πραγματων,τηs παγκοσμιοποιησηs εκει οπου δεν υπαρχουν εθνικα κρατη,εθνικα συνορα,εθνικεs συνειδησειs και ιστορια,εκει οπου ολοι ειναι ενα ατελειωτο μπουρδελο, οπου ολοι συμπεριφερονται σαν κοπαδι.Γι αυτο εχουν αφηνιασει με την επιτυχια τηs Χρυσηs Αυγηs,γιατι ειναι εξω απο το μαντρι και χαλανε την¨"πιατσα". Το μεγαλο προβλημα ειναι οτι η μεγαλη μαζα των Ελληνων ειναι ηδη σαπια στο τροπο σκεψηs και διευκολυνει τα σχεδια τουs ειs βαροs τηs πατριδαs μαs.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Δεν υποστηρίξατε όμως αγαπητέ στόχε τον Κακλαμάνη ως το έσχατο μεσο άμυνας... Δεν το κάνατε...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΤΟ 65% ΤΟΥ ΠΛΗΘΥΣΜΟΥ ΤΗΣ ΑΘΗΝΑΣ ΔΙΑΛΕΞΕ ΑΠΟΧΗ. ΕΣΤΡΕΨΕ ΤΑ ΝΩΤΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ. ΑΥΤΟ ΗΤΑΝ ΑΝΤΙΔΡΑΣΗ. Ο ΚΑΜΙΝΗΣ ΒΓΗΚΕ ΜΕ ΤΗΝ ΨΗΦΟ (ΠΑΡΑΝΟΜΗ ΚΑΙ ΑΥΤΗ) ΤΩΝ ΑΛΛΟΔΑΠΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΑΝΑΡΧΟΑΡΙΣΤΕΡΩΝ ΜΕ ΜΕΙΟΨΗΦΙΑ.

    ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΜΕ ΜΕΙΟΨΗΦΙΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΚΑΙ ΑΝ ΕΙΧΑΜΕ ΔΙΚΑΣΤΙΚΟ ΣΩΜΑ (ΠΟΥ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΕΙΝΑΙ ΟΛΟΙ ΛΑΜΟΓΙΑ) Ο ΚΑΜΙΝΗΣ ΔΕΝ ΘΑ ΓΙΝΟΤΑΝ ΔΗΜΑΡΧΟΣ. Η ΜΕΙΟΨΗΦΙΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΚΥΒΕΡΝΑ ΤΗΝ ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΑ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΑΝΤΙΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟ.

    ΤΙΠΟΤΑ ΔΕΝ ΜΕΝΕΙ ΣΤΑΘΕΡΟ. ΕΠΕΙΔΗ ΒΓΗΚΕ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΔΕΝ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΚΑΙ ΟΤΙ ΘΑ ΠΑΡΑΜΕΙΝΕΙ. Ο ΑΓΩΝΑΣ ΑΡΧΙΖΕΙ ΤΩΡΑ. ΟΠΩΣ ΜΠΗΚΕ ΝΑ ΒΓΕΙ.

    ΕΚΤΟΣ ΑΝ ΚΑΤΣΟΥΜΕ ΣΑΝ ΤΟΥΣ ΒΛΑΚΕΣ ΝΑ ΤΟΝ ΑΝΕΧΤΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΟΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΞΙΟΙ ΤΗΣ ΜΟΙΡΑΣ ΜΑΣ.

    ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΜΑΚΕΔΟΝΕΣ ΑΣ ΡΙΧΤΟΥΝ ΣΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΕΚΤΟΣ ΚΑΙ ΑΝ ΕΧΑΣΑΝ ΚΑΙ ΤΗΝ ΨΥΧΗ ΤΟΥΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΣΤΟΧΕ ΜΗΝ ΤΑ ΒΑΖΕΙΣ ΜΕ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ, ΔΙΟΤΙ Η ΣΥΝΤΡΙΠΤΙΚΗ ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΑ ΔΕΝ ΈΧΕΙ ΙΔΕΑ ΓΙΑ ΤΟ ΤΙ ΜΙΛΑΣ.
    Η ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΑ ΤΩΝ ΨΗΦΟΦΟΡΩΝ ΔΕΝ ΈΧΟΥΝ ΤΗ ΣΤΟΙΧΕΙΩΔΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΚΡΙΣΗ ΚΑΙ ΓΝΩΣΗ, ΤΗ ΣΤΟΙΧΕΙΩΔΗ ΑΝΙΔΙΟΤΕΛΙΑ ΚΑΙ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ ΓΙΑ ΤΟΝ ΤΟΠΟ ΚΑΙ ΑΚΟΜΑ, ΑΝ ΘΕΣ, ΟΥΤΕ ΤΟ ΣΤΟΙΧΕΙΩΔΕΣ ΜΟΡΦΩΤΙΚΟ ΕΠΙΠΕΔΟ... ΓΙΑ ΝΑ ΣΟΥ ΔΩΣΩ ΈΝΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ, ΣΥΝΟΜΙΛΟΥΣΑ ΜΕ ΈΝΑΝ ΣΥΝΟΜΙΛΙΚΟ ΜΟΥ(30 ΧΡΟΝΩΝ-ΕΠΟΠ!!) ΠΕΡΙ ΜΠΟΥΤΑΡΗ ΚΑΙ ΚΕΜΑΛ. ΞΕΡΕΙΣ ΤΙ ΚΑΤΑΛΑΒΑ ΜΕΤΑ ΑΠΟ 2 ΛΕΠΤΑ ΣΥΖΗΤΗΣΗ;; ΌΤΙ ΔΕΝ ΉΞΕΡΕ ΚΑΝ ΤΙ ΕΣΤΙ ΚΕΜΑΛ ΚΑΙ ΜΙΚΡ. ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ!!!
    ΡΕ ΚΑΤΑΛΑΒΕΝΕΤΕ ΤΙ ΛΕΩ;;; Ο ΚΟΣΜΟΣ ΕΙΝΑΙ ΑΠΛΑ ΑΝΙΔΕΟΣ ΚΑΙ Η ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΜΑΣ, ΑΝΙΔΕΟΚΡΑΤΙΑ-ΟΧΛΟΚΡΑΤΙΑ... ΟΥΤΕ ΚΑΙ ΞΕΡΟΥΝ ΤΙ ΨΗΦΙΖΟΥΝ. ΔΕΝ ΤΟ ΚΑΝΟΥΝ ΕΠΙΤΗΔΕΣ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. 15/11/10 3:00 μμ

    ΕΚΑΝΑΝ ΚΑΛΑ ΤΗΝ ΔΟΥΛΕΙΑ ΤΟΥΣ ΟΙ ΑΝΘΕΛΛΗΝΕΣ ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΕΣ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΤΑΞΗΣ ΚΑΙ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑΣ ΔΙΚΤΑΚΤΟΡΙΑΣ.
    ΑΝ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΛΕΣ ΙΣΧΥΕΙ ΓΙΑ ΤΟ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΜΕΡΟΣ ΤΟΥ ΛΑΟΥ Ο ΟΠΟΙΟΣ ΣΑΝ ΤΟΥΣ ΣΥΝΤΡΟΦΟΥΣ ΤΟΥ ΟΔΥΣΣΕΑ ΕΧΟΥΝ ΠΑΘΕΙ ΠΛΥΣΗ ΕΚΓΕΦΑΛΟΥ ΑΠΟ ΤΙΣ ΣΕΙΡΗΝΕΣ, ΤΟΤΕ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΞΕΡΟΥΝ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΟΥΝ ΕΧΟΥΝ ΜΕΓΙΣΤΟ ΧΡΕΟΣ ΝΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΟΥΝ ΜΕ ΟΠΟΙΟ ΜΕΣΟΝ ΔΙΑΘΕΤΟΥΝ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Γιατι ο Κακλαμανης δεν ειναι αυτος που εφερε τους φυφτοπακιστανους στον Αγ Νικολαο καθε Σαββατο και τους λουζομαι με την βρωμια τους ; Ευτυχως που θεαθη 2 φορες η Χρυσαυγιτες και λιγο τους απομακρυνε αλλα με τις πλατες τις δημαρχιας εξακολουθουν να υποβαθμιζουν την περιοχη μου. Στοχε αν υποστηριζεις Κακλαμανη μαλον εχεις μπει στο πολιτικο παιγνιδι και μας δουλευεις. Ο κοσμος εμεις της περιοχης ζουμε μεσα στην βρωμα των δρομων που ελλειψει σκουπιδιαρεων εχουμε υποβαθμιστει. Εμεις του γυρισαμε την πλατη. Και θα γυριζουμε την πλατη σε οσους μας δουλευουν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ti na peis twra gia ena tetio lao?
    AUTA POU EIPE KAPOTE O KONDYLHS?
    ESTW KAI EAN VGHKAN ME LIGOUS PSHFOUS DIAFORA O KOMINHS KAI O MPOUTARHS,EINE DYNATON ELLHNES NA TOUS PSHFISAN?RE STOXE MHPOS OI ELLHNES LENE PX EIMASTE POU EIMASTE KATEXOMENH XWRA,AS MAS KATAKTHSOUN MIA WRA NWRITERA GIA NA KSESHKW8OUME KAI NA PAROUME TA OPLA?
    ALLH LOGIKH EKSHGHSH STON MAZOXISMO TOU ELLHNA DEN BLEPW...
    MHPOS ALH8EVEI KAI TO ALLO RHTO POU LEEI OTI -O XEIROTEROS EX8ROS TOU ELLHNA EINE O IDIOS O EAUTOS TOU?
    PANTWS SYNXARHTHREIA GIA THN EDESSA.....
    A Byzantinos

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. @ 15/11/10 2:35 μμ

    Αυτά είναι τα "καλά" της αποχής, που πολλοί τόσο ανεύθυνα υποστήριζαν.

    Και ο Καμίνης και ο Μπουτάρης εξελέγησαν κανονικότατα και δεν υπάρχει καμμία νομική παράβαση ή παρατυπία στην εκλογή των.

    Για ποιο λόγο θα την ακύρωνε ένας εισαγγελέας; Αν μπορούσε να γίνει αυτό, λες ότι οι αντίπαλοί των να μην προσέφευγαν στο εκλογοδικείο; Μην γράφετε ό,τι σας κατέβει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. 15/11/10 5:49 μμ

    διαβασε στο Ρεσάλτο

    ῾... Δεν μπορεί να νοηθεί ¨ λαϊκή κυριαρχία¨ με το να εκλέγονται εκπρόσωποι του λαού με 15-17% του πληθυσμού της χώρας. Καμια δημοκρατική νομιμοποίηση δεν μπορεί να έχουν οι εκλεγμένοι αντιπρόσωποι ή κόμματα με τέτοια ποσοστά. Και καμία αλγεβρική εκλογική αλχημεία δεν μπορεί να κουκουλώσει την κατάσταση.
    ΟΤΑΝ πάνω από 70% του ελληνικού λαού καταδίκασαν με την ΑΠΟΧΗ και τα άκυρα-λευκά τα κυβερνητικά κόμματα δεν μπορεί να υπάρχει δημοκρατική νομιμότητα....¨

    ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ = ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΑ.
    ΣΕ ΕΝΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟ ΠΟΛΙΤΕΥΜΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ΝΑ ΤΟ ΚΥΒΕΡΝΑ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΜΕΙΟΨΗΦΙΑΣ.

    ΕΧΕΙ ΓΙΝΕΙ ΠΡΑΞΙΚΟΠΗΜΑ ΕΚ ΝΕΟΥ ΚΑΙ ΔΕΝ ΛΕΜΕ ΝΑ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΜΕ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΑΠΟΓΟΗΤΕΥΣΗ ΜΑΣ.

    ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΑΝ ΠΑΡΑΜΕΙΝΟΥΝ ΩΣ ΕΧΟΥΝ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ.

    ΑΥΤΟ ΒΓΑΙΝΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΠΛΗ ΛΟΓΙΚΗ ΚΑΙ ΑΠ0 ΤΗΝ ΓΝΩΣΗ ΤΟΥ ΤΙ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ. ΟΙ ΕΚΛΕΓΕΝΤΕΣ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑΝΟΜΟΙ. ΟΙ ΑΛΛΟΔΑΠΟΙ ΨΗΦΟΦΟΡΟΙ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑΝΟΜΟΙ. ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΥΠΟ ΣΥΝΘΗΚΕΣ ΜΕΙΟΨΗΦΙΑΣ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑΝΟΜΗ. ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΣΤΑΘΕΙ.

    ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΛΛΗΝΕΣ.
    ΕΦΕΥΡΑΜΕ ΤΗΝ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ.

    ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΚΟΙΤΑΝΕ ΑΛΛΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΣΦΥΡΙΖΟΥΝ ΧΑΡΟΥΜΕΝΑ ΑΛΛΑ ΕΜΕΙΣ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΑΦΗΣΟΥΜΕ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Συμφωνώ απόλυτα με τον @ 2:35μμ και επαυξάνω ! Απο την μια "διαρρηγνύουμε τα ιμάτιά μας" που βγήκε ο Μπουτάρης & ο Καμίνης, απο την άλλη όμως "λούζαμε" στις βρισιές Κακλαμανη & Γκιουλεκα σαν πιόνια του δικομματισμου! Ε, φυσικό ηταν μετα απο αυτό οι πατριωτες/εθνικιστες να απέχουν του Β! Γύρου με αποτέλεσμα να βγούν οι πλέον ανθέλληνες δήμαρχοι που πέρασαν ποτέ στην ιστορία του νεοελληνικού κράτους ! Αρα, δεν πρέπει να "προτρέχει η γλώττα της διανοίας" ! Μπήκαμε (κατα λάθος ή εξεπίτηδες) στο παραμυθάκι της αριστεράς περί "κακού δικομματισμού" και τρωμε τώρα στη μάπα τα συντρόφια! Υπο αυτή την έννοια "τιμωρώ τον δικομματισμό" σημαίνει πρακτικά "Φερνω στην εξουσία τους ακροαριστερούς" ! Είναι λοιπόν αυτό που θέλαμε?! Ε λοιπόν πατριώτες, δεν είναι στραβός ο γιαλός ! ΣΤΡΑΒΑ ΑΡΜΕΝΙΖΟΥΜΕ, είτε σας αρέσει είτε όχι !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. "ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΜΕ ΜΕΙΟΨΗΦΙΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ"

    Τότε να μην έκαναν αποχή. Ας πήγαιναν να ψηφίσουν. Πρόβλημα τους λοιπόν

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. 15/11/10 10:35 μμ

    ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΟΛΩΝ ΜΑΣ ΘΕΛΕΙΣ ΝΑ ΠΕΙΣ.
    ΑΝ ΑΦΗΣΟΥΜΕ ΤΟ 15% ΤΟΥ ΚΑΜΙΝΗ ΝΑ ΤΟΝ ΚΩΛΟΣΤΡΩΣΕΙ ΣΤΗΝ ΔΗΜΑΡΧΙΑ ΑΘΗΝΩΝ.

    ΕΝΑ 15% ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΗΜΑΡΧΙΑ ΤΗΣ ΑΡΧΑΙΟΤΕΡΗΣ ΠΡΩΤΕΥΟΥΣΑΣ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ ΚΑΝΕΙ ΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΠΑΡΑΝΟΜΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΑΚΥΡΟ.

    ΠΑΡΑΝΟΜΟ ΓΙΑΤΙ ΒΓΗΚΕ ΜΕ ΤΟΥΣ ΨΗΦΟΥΣ ΠΑΡΑΝΟΜΑ ΕΛΛΗΝΟΠΟΙΗΜΕΝΩΝ ΑΛΛΟΔΟΑΠΩΝ.

    ΑΚΥΡΟ ΓΙΑΤΙ ΜΙΑ ΞΕΝΗ ΜΕΙΟΨΗΦΙΑ 15% ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΚΥΒΕΡΝΑ ΟΥΤΕ ΝΑ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΕΥΕΙ ΤΗΝ ΓΗΓΕΝΗ ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΑ 85% ΜΕΣΑ ΣΕ ΕΝΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟ ΠΟΛΙΤΕΥΜΑ.
    ΕΙΝΑΙ ΑΝΑΠΟΔΟ.

    ΟΜΩΣ ΟΤΙ ΜΠΑΙΝΕΙ, ΒΓΑΙΝΕΙ. ΟΤΙ ΑΝΕΒΑΙΝΕΙ, ΚΑΤΕΒΑΙΝΕΙ.

    ΤΟ ΖΗΤΟΥΜΕΝΟ ΕΙΝΑΙ
    ΑΝ ΤΟ 85% ΘΑ ΣΚΥΨΕΙ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΚΑΙ ΘΑ ΔΕΧΤΕΙ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ

    Ή ΑΝ ΘΑ ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. @ 15/11/10 6:53 μμ

    Πήγαινε τώρα στο "Ρεσάλτο" και πες του να κινήσει τις νόμιμες διαδικασίες, αφού κάθεσαι και διαβάζεις τις αρλούμπες που γράφουν.

    Ίσως σου πουν ότι "οι νόμιμες διαδικασίες είναι για τους αστούς". Ωραία, πες τους λοιπόν να κάνουν επιτέλους εκείνη την περίφημη επανάστασή τους! Οι ... Ροβεσπιέροι (my ass).

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.