Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

''Tα ατοπήματα της πολιτικής μας ηγεσίας στο εθνικό μας θέμα''

ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΤΟΥ ΔΡΑΣΙΣ - ΚΕΣ Mε αποτροπιασμό παρακολουθήσαμε τις δηλώσεις του ΠτΔ Δημήτρη Χριστόφια στις 29/9/2010 στην Ουάσιγκτον.Δηλώσεις ο...

ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΤΟΥ ΔΡΑΣΙΣ - ΚΕΣ
Mε αποτροπιασμό παρακολουθήσαμε τις δηλώσεις του ΠτΔ Δημήτρη Χριστόφια στις 29/9/2010 στην Ουάσιγκτον.Δηλώσεις οι οποίες μας γέμισαν εκτός από απέχθεια,με προβληματισμό για το ποιανού κράτους είναι τελικά πρόεδρος ο κύριος Χριστόφιας.

Οι δηλώσεις εξίσωσαν το θύτη με το θύμα εφόσον ο κ. Χριστόφιας αναφέρθηκε σε δύο εισβολές,της Ελλάδος και της Τουρκίας.Ο ΠτΔ αναφέρθηκε σε δύο μητέρες πατρίδες αλλά και στο γεγονός ότι στηρίζει το α...πευθείας εμπόριο καθώς επίσης και την ένταξη της Τουρκίας στην Ε.Ε.

Είναι πραγματικά απορίας άξιο πως ο εξελεγμένος πρόεδρος ενός κράτους μπορεί να διαλαλεί θέσεις και απόψεις οι οποίες εκφράζονται από τον εχθρό και αντιτίθενται στα δίκαια των Ελλήνων της Κύπρου.

Όσον αφορά τα υπόλοιπα κόμματα αντί να πράξουν τα δέοντα και να δείξουν την δυσφορία και την αγανάκτηση εκφράζοντας έτσι την πλειοψηφία του κυπριακού Ελληνισμού αρκέστηκαν απλά σε χλιαρές και δίχως ουσιαστικό νόημα δηλώσεις για το γεγονός.

Η Ε.Κ.Φ. ΔΡΑΣΙΣ Κ.Ε.Σ. καταδικάζει την ενέργεια του κ. Χριστόφια να προβεί σε τέτοιες προδοτικές δηλώσεις και ως εκ τούτου τον καλεί ΝΑ ΠΑΡΑΙΤΗΘΕΙ.

Σας καλούμε στην εκδήλωση στο οίκημα μας Παιανίας 5-7,Ζωγράφου, Αθήνα, τη Πέμπτη 14/10/2010 και ώρα 20:00. Κύριος ομιλητής ο Νικόλαος Φ. Αργυρόπουλος πρόεδρος του σύλλογου “ΒΕΤΕΡΑΝΩΝ ΚΥΠΡΟΥ 1974”

egersis για το stoxos.gr

1 σχόλιο

  1. Α ΡΕ ΚΥΠΡΟΣ ΔΕΝ ΜΑΣ ΕΦΤΑΝΑΝ ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ ΕΒΑΛΕΣ ΚΑΙ ΤΟ ΑΚΕΛ ΣΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ ΤΩΡΑ ΨΑΧΝΟΜΑΣΤΕ
    Ο ΑΓΩΝΑΣ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.