Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ "ΑΒΑΤΑ" ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΑΜΙΝΗ!

ΣΕ ΑΛΛΟ ΠΛΑΝΗΤΗ ΖΕΙ Ο ΠΡΩΗΝ "ΣΥΝΗΓΟΡΟΣ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΗ" Μεγάλο πρόβλημα για τον αρμόδιο επί της δημοσίας τάξεως (προστασία του πολίτη ...

ΣΕ ΑΛΛΟ ΠΛΑΝΗΤΗ ΖΕΙ Ο ΠΡΩΗΝ "ΣΥΝΗΓΟΡΟΣ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΗ"

Μεγάλο πρόβλημα για τον αρμόδιο επί της δημοσίας τάξεως (προστασία του πολίτη το λένε τώρα…) και τον συνήγορο μέχρι πρόσφατα των λαθρομεταναστών και υποψήφιο δήμαρχο του ΠΑΣΟΚ Καμίνη ο… Άγιος Παντελεήμονας! Θεωρούν δε όπως δήλωσαν την κατάσταση που επικρατεί στην περιοχή ΠΡΟΣΒΟΛΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΟΛΗ ΤΩΝ ΑΘΗΝΩΝ! Αυτό δηλαδή που με άλλα λόγια συζήτησε ο αρμόδιος υπουργός και ο υποψήφιος δήμαρχος των «προοδευτικών» ήταν πως σε μία πλατεία των Αθηνών όπου μπορούν να κυκλοφορούν ελεύθερα οι Έλληνες να μη μπορούν ούτε και σε αυτήν! Δεν είναι προσβολή γι’ αυτούς τα όσα συμβαίνουν στην Ομόνοια και στο Πολυτεχνείο όπου πουλιέται η πρέζα ελεύθερα και συμβαίνουν σημεία και τέρατα, αλλά ο Άγιος Παντελεήμονας! Διαβάστε και το σχετικό επί του θέματος:

Zougla.gr: «Στην Αθήνα δεν υπάρχουν άβατα: Η εγκληματικότητα, η εκρηκτική κατάσταση στο ιστορικό κέντρο της Αθήνας και το παραεμπόριο, ήταν τα θέματα στα οποία επικεντρώθηκε η σημερινή συζήτηση του υπουργού Προστασίας του Πολίτη, Χρήστου Παπουτσή, και του υποψήφιου δημάρχου Αθηναίων, Γιώργου Καμίνη.

Ο επικεφαλής του συνδυασμού «Δικαίωμα στην πόλη», χαρακτήρισε «προσβολή» την κατάσταση στον Άγιο Παντελεήμονα και τόνισε πως «πολιτεία και δήμος, ο καθένας ανάλογα με τον ρόλο του, πρέπει να συντονιστούν, ώστε να μην υπάρξει στο μέλλον, καμία κατάληψη δημόσιου χώρου από οποιονδήποτε και για οποιονδήποτε λόγο». «Στην Αθήνα δεν υπάρχουν άβατα», σημείωσε ο κ. Καμίνης…»
http://xryshaygh.wordpress.com

2 σχόλια

  1. Ο Camini (ιταλοαλβανός) να πάει να πνιγεί...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Μαύρο στους αλήτες. Εθνικισμός - Χρυσή Αυγή για μια Ελλάδα δυνατή. Οι ένοχοι για τα χάλια μας να πληρώσουν με την ζωή τους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.