Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΑΠΟΤΑΞΑΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΜΕ ΣΥΝΟΠΤΙΚΕΣ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΕΣ!

ΕΠΕΙΔΗ ΑΡΝΗΘΗΚΕ ΝΑ ΠΑΡΑΛΑΒΕΙ ΤΗΝ "ΚΑΡΤΑ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΗ"! Δεν έχει όρια η ξεφτίλα τους! Οι "φωστήρες" κλαρούχοι της ΕΛΑΣ (πο...

ΕΠΕΙΔΗ ΑΡΝΗΘΗΚΕ ΝΑ ΠΑΡΑΛΑΒΕΙ ΤΗΝ "ΚΑΡΤΑ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΗ"!

Δεν έχει όρια η ξεφτίλα τους! Οι "φωστήρες" κλαρούχοι της ΕΛΑΣ (που τις δάφνες τους τις έχουν και αυτοί μόνο για τις φακές) απέταξαν απο το Σώμα χωρίς δικαίωμα σύνταξης και αποζημίωση Αστυνομικό που αρνήθηκε να παραλάβει την Κάρτα Πολίτη! Ο αστυνομικός, ο οποίος είναι πατέρας δύο παιδιών και υπηρετούσε ως αρχιφύλακας στο αλλοδαπών, παραπέμφθηκε στο πειθαρχικό συμβούλιο με το ερώτημα της απόλυσης και ενώπιον των ανώτατων αξιωματικών που το αποτελούν, δήλωσε ότι για θρησκευτικούς λόγους αρνείται να παραλάβει την κάρτα.
Το συμβούλιο αποφάσισε να αποτάξει από την ΕΛΑΣ τον αστυνομικό, καθώς η άρνηση παραλαβής δημόσιου εγγράφου πιστοποίησης ταυτότητας συνιστά... βαρύ πειθαρχικό παράπτωμα για αστυνομικό, ωστόσο ο δικηγόρος του δηλώνει ότι θα προσφύγει στο Ευρωπαϊκό Δικαστήριο διότι όπως ισχυρίζεται παραβιάστηκε η αρχή του Συντάγματος για την ελευθερία του θρησκεύεσθαι.
Μπράβο στον Αρχιφύλακα που είχε το σθένος να υπερασπιστεί το δικαίωμά του και να αρνηθεί να παραλάβει την κάρτα χαφιέ των... σοσιαλιστών του Γιωργάκη, γνωρίζοντας μάλιστα τις κυρώσεις! Όσο για τους συμμετέχοντες στο συμβούλιο (για να μην προσβάλουμε τους αναγνώστες μας δεν λέμε που πρέπει να βάλουν τους "βαθμούς" τους) ας ενδιαφερθούν πρώτα για την τάξη και την ασφάλεια που δήθεν επιβάλλουν, ας πατάξουν την μάστιγα των ναρκωτικών και ας καθαρίσουν την Αστυνομία απο τους επίορκους και μετά να παριστάνουν τους Ιεροεξεταστές! 

23 σχόλια

  1. αμα ηταν μουσουλμανος και τους ελεγε οτι δε του το επιτρεπει το κορανι
    θα του ζηταγαν συγγνωμη!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Έτσι κρατάνε Θερμοπύλες. Μπράβο στον άνθρωπο αυτόν. Μπράβο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Αντε τωρα να μας δω ποσοι και πως θα συμπαρασταθουμε σε καποιον που εκανε την αρχη...Φανταστειτε να απελυαν εναν καθηγητη επειδη κατεβασε τις εικονες απο την αιθουσα τι θα γινοταν απο τους ..αλλους.
    Μεχρι τωρα τους λεγαμε προσκυνημενους.
    ΕΛΛΑΣ-ΕΛΑΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Μπράβο στο παλικάρι!!! Όλοι οι Έλληνες είμαστε μαζί σου!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. το παραδειγμα αυτου του Χριστιανου Ελληνα πρεπει να ακολουθησουμε ολοι! τι θα κανουν? θα μας βαλουν ολους φυλακη? πρεπει να ξεσηκωθει ο λαος!! ολοι στο πλευρο του αστυνομικου!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ναι μπραβο, αλλα τωρα, να δουμε ποσοι θα τον θυμουνται σε λιγες μερες... Το θεμα δεν ειναι οτι δεν επικροτω την θαρραλέα πράξη του αλλα κοιταζω την πραγματικοτητα και θεωρω πως πρεπει να στιρηχθει απο ολους τους συναδελφους του, και μαλιστα να υπαρχει κοινη γραμμη για ολους, αλλιως θα μας τρωνε προβατα σιγα σιγα εναν εναν..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Οταν με το καλο ελευθερωθη η Πατρις,δεν θα σε ξεχασει.
    Θα δωσω και την ζωη μου γι'αυτο. Οπως και εσυ πατερας δυο ΕΛΛΗΝΩΝ δινεις τα παντα για την ΟΡΘΟΔΟΞΗ ΕΛΛΑΔΑ ΜΑΣ.
    ΚΑΛΗ ΔΥΝΑΜΗ ΚΑΙ ΚΑΛΗ ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΥΝΕΛΛΗΝ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. O ΑΡΧΙΦΥΛΑΚΑΣ ΑΥΤΟΣ ΕΚΑΝΕ ΤΟ ΚΑΘΗΚΟΝ ΤΟΥ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΗΔΗ ΣΤΟΥΣ 144.000.
    ΑΝΤΕ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΤΙ ΘΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ.
    ΠΡΟΣ ΤΟ ΠΑΡΟΝ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΣΚΕΦΤΕΙΤΕ ΤΗΝ ΕΚΔΟΧΗ ΝΑ ΚΡΑΤΑΤΕ ΣΤΟ ΜΥΑΛΟ ΣΑΣ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΠΑΣΟΚΟΣΚΟΥΛΗΚΩΝ ΠΟΥ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΞΕΡΕΙ. ΔΕΝ ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΓΡΑΠΤΗ ΣΥΓΚΕΝΤΩΣΗ ΣΤΟΙΧΕΙΩΝ.
    ΟΤΑΝ ΟΜΩΣ ΕΛΘΕΙ Η ΩΡΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΠΙΘΑΝΟ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥΤΙΜΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ΑΠΕΔΕΙΞΕ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΛΑ ΠΡΩΤΑ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΣ ΟΡΘΟΔΟΞΟΣ ΚΑΙ ΜΠΡΑΒΟ ΤΟΥ. ΤΩΡΑ ΟΛΟΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟΝ ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΥ ΠΡΟΣΦΕΡΟΥΜΕ ΚΑΘΕ ΒΟΗΘΕΙΑ. ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΑΣΗ ΨΥΧΙΚΗ Κ ΥΛΙΚΗ. ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΜΕ ΟΤΙ ΕΧΕΙ ΜΙΑ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΗΣ ΠΡΟΣΦΕΡΕΙ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΤΑ ΒΑΣΙΚΑ. ΠΡΟΤΕΙΝΩ ΕΝΑ ΑΝΟΙΓΜΑ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥ ΚΑΙ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΜΑΣ ΟΤΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΠΡΟΣΦΕΡΕΙ. ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟΣ ΞΑΝΘΗ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. ΜΡΑΒΟ ΣΤΟ ΠΑΛΗΚΑΡΙ, ΣΤΟΧΕ ΠΡΟΤΕΙΝΕ ΤΡΟΠΟΥΣ ΝΑ ΤΟ ΒΟΗΘΗΣΟΥΜΕ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. ΕΤΣΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΡΑΞΟΥΝ ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΙ, ΜΠΡΑΒΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΓΕΝΝΑΙΟ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ. ΟΛΟΙ ΝΑ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΑΘΟΥΜΕ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. To Periergo ths Ypo8eshs me authn tin "karta Polith",pou prow8oun OI ROUFIANOI TOU PASOK EINE OTI,TETIA KARTA DEN EXOUME OUTE EDW STHN SOUHDIA!!!
    POU PANTA THN PROBALOUN SAN XWRA PROTYPO!!
    EXOUME MIA KARTA YGEIAS XWRIS FWTOGRAFIA,ME TO ONOMATEPWNYMO MAS,THN OPIA DEIXNEIS MONO STA NOSOKOMEIA,EDW GIA TAUTOTHTA EXOUME TO DIPLWMA ODHGHSHS EPEIDH EXEI FWTOGRAFIA KAI ALA STOIXEIA,EINE SAN MIA MIKRH KARTA,ALA EINE MONO DIPLWMA ODHGHSHS,OSOI DEN EXOUN DIPLWMA ( PX H KORH MOU,OTAN PHGAINEI STIN TRAPEZA EXEI TO DIABATHRIO THS) DEIXNOUN TO DIABATHRIO TOUS GIA TAUTOTHTA!!!
    ERWTHMA LOIPON GIATI SE MIA XREWKOPHMENH XWRA (OPWS H PATRIDA MAS) ANTI NA DEINOUN TA LEUTA STOUS FTWXOUS KAI SYNTAKSIOUXOUS,GIATI TA DEINOUN GIA NA FTEIAXNOUN ROUFIANOKARTES POLITH?
    GIATI TOSH BIASYNH TO PASOK SE AUTO TO 8EMA? OTAN AKOMA KAI H "PROODEUMENH" SOUHDIA DEN EXEI KARTA POLITH?
    MPRABO ALLH MIA FORA STON ASTYNOMIKO AUTON!!
    A Byzantinos

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. ΧΙΛΙΑ ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΟΝ ΆΝΘΡΩΠΟ(ΕΙΛΙΚΡΙΝΑ), ΑΛΛΑ ΜΗΝ ΕΞΑΝΤΛΕΙΣΤΕ ΤΕΛΕΙΩΣ ΑΠΟ ΤΑ ΠΡΟΚΑΤΑΡΚΤΙΚΑ, ΔΟΚΙΜΑΣΤΙΚΑ ΣΤΑΔΙΑ.Η ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΚΟΚΚΙΝΗ ΓΡΑΜΜΗ, Η ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΑΠΟΦΑΣΗ ΓΙΑ ΤΟ ΑΝ ΘΑ ΣΥΜΠΛΕΥΣΟΥΜΕ ΜΕ ΤΟΝ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟ, ΘΑ ΈΡΘΕΙ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΤΟ ΜΙΚΡΟΤΣΙΠ ΘΑ ΜΠΕΙ ΣΤΟ ΣΩΜΑ(ΚΕΦΑΛΙ Ή ΧΕΡΙ), ΌΠΩΣ ΑΝΑΦΕΡΕΙ ΡΗΤΩΣ Η ΑΓΙΑ ΓΡΑΦΗ. ΟΙ ΠΙΣΤΩΤΙΚΕΣ ΚΑΡΤΕΣ, ΔΙΑΒΑΤΗΡΙΑ, ΚΑΡΤΕΣ ΣΟΥΠΕΡΜΑΡΚΕΤ, ΚΑΡΤΕΣ ΠΟΛΙΤΗ ΚΤΛ, ΣΥΝΙΣΤΟΥΝ ΣΑΦΗ ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΟ ΤΗΣ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΣ ΜΑΣ, ΑΛΛΑ ΔΕ ΣΥΝΙΣΤΟΥΝ ΤΟ ΜΙΚΡΟΤΣΙΠ ΤΗΣ ΑΠΟΚΑΛΥΨΗΣ.
    ΚΑΝΤΕ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ ΔΥΝΑΜΕΩΝ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Den uparxei logos na agxoneste gia ton en logw Hrwa, h ekklisia ,8a analavei na 8repsei auton kai thn oikogeneia tou.

    Edw 8refei ena karo la8raious, 4 piata fai den einai tipota gia authn.


    doneus

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. ΣΤΟΧΕ ΑΝΟΙΞΕ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ ΝΑ ΣΤΗΡΙΞΟΥΜΕ ΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ! Η ΕΛΛΑΔΑ ΑΝΗΚΕΙ ΣΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ!
    ΟΥΚ 154

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Ξυπνήστε Αρνιά! οι τράπεζες του Αγκλο-Αμερικανού σας κυβερνάνε. Έχουνε πάρει/τρομαξι/αγορασι την βουλή σας και τον Γεώργο.. αλά είχανε κερδίση και τους πρώην πρωθυπουργόυς σας, τον Καραμανλή και τον Σημίτη. Οι τράπεζες αυτες αγοράσανε όλοι την Ελλάδα δήθεν χρέος σας. Κλεβουνα όλα τα χρήματα του κοσμάκη! Έτσι κάνουνε σε όλα τα κράτη σε ολες της χώρες για να mας βάλουν στο χέρι και να διμιουργισουνε αυστηρή Ολοκληρωτική Παγκόσμια κυβέρνηση. Αλά να έχετε ηποψη σας, αυτη έχουν σκοπό για κομμουνισμό και να μας εχουνε σκλαβους.. να δουλεβουμε, να πλιρονουμε φόρους για ολα και να μας κλεβουνε! Διώξτε την κενρτική τράπεζα σας, ειναι ενα με το Ηνωμένα Έθνη και το ΔΝΤ. καντε δικασας χριματα η παρτε χρισο! Τα πρόσωπα πίσω απω της τραπεζες κρειβουνται γιατι ειναι κλεφτες απατεωνες και εχουνε σχεδια χεροτερα απς τον Χιτλερ! Για να διώξτε την τροικά, πρέπει να διώξτε ολους τους υποψήφιος απο την βουλη σας σινεχια μεχρι να μπουνε οι καταλαλιλη που θα σας ακουσουν να κανουνα αυτα που τους λετε.ΕΞΩ Η KENTRIKI ΤΡΆΠΕΖΑ που την έχουνε αγοράση οι αγκλο-αμερικανοί τραπεζίτες απαταιωνες. Πρέπει να ψηφίσετε και να διώξτε οπίων η οπια μιλάει για Ηνωμένα Έθνη, ΔΝΤ η για πράσινο. Αυτήν είναη οι αγορασμένη της τρόικας.
    Sorry for my bad Greek!! But Listen to my words!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. ΤΗ ΜΠΡΑΒΟ ΤΟ ΛΕΤΕ ΤΩΝ ΑΝΘΡΟΠΟ! ΠΡΕΠΕΙ ΟΙΛΟΙ ΣΑΣ ΤΟ ΕΙΔΙΟ! ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΜΟΝΟΣ ΤΟΥ! ΑΥΤΗ ΟΙ ΔΕΜΟΝΗ ΔΕΝ ΑΚΟΥΝ ΕΝΑ Η ΔΙΟ! ΔΙΩΞΤΕ ΤΟ ΤΡΟΙΚΑ ΑΠΩ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ!
    να ζητήσει τη διενέργεια δημοψηφίσματος να ψηφίσετε εαν θέλη ο ΕΛληνισμος να βγει απω ΕΥΡΩΠΑΪΚΗ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ! ΠΕΙΤΕ ΟΧΙ! ΨΗΦΙΣΤΕ ΟΧΙ! ΠΕΤΑΞΤΕ ΤΟΥΣ ΕΞΩ ΚΑΙ ΚΑΝΤΕ ΔΡΑΧΜΕΣ ΠΑΛΙ! έξω ΟΙ ΔΙΑΒΟΛΙ ΑΠΩ ΕΛΛΑΔΑ!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. ΣΤΟΧΕ ΑΝΟΙΞΕ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΛΛΗΚΑΡΙ ΝΑ ΔΕΙΞΟΥΜΕ ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ΠΟΥ ΣΚΕΦΤΟΝΤΑΙ ΝΑ ΤΟΝ ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΟΥΝ ΟΤΙ ΚΑΠΟΙΟΙ ΤΟΥΣ ΣΤΗΡΙΖΟΥΝ...ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΛΟΓΙΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. ΑΞΙΟΣ-ΑΞΙΟΣ-ΑΞΙΟΣ.ΜΠΡΑΒΟ ΓΕΝΝΑΙΕ ΕΛΛΗΝΑ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΕ.ΕΥΧΟΜΑΙ ΝΑ ΒΡΕΘΟΥΝ ΚΑΙ ΑΛΛΟΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΠΟΥ ΘΑ ΣΕ ΜΙΜΗΘΟΥΝ.ΤΙ ΚΑΝΕΙ ΟΜΩΣ Η ΕΚΚΛΗΣΙΑ?ΠΟΥ ΚΡΥΒΟΝΤΑΙ ΟΙ ΙΕΡΑΡΧΕΣ?
    ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Ο.....ΚΟΜΟΥΝΙΣΤΗΣ ΑΡΧΙΕΠΙΣΚΟΠΟΣ?(ΤΡΟΜΑΡΑ ΤΟΥ ΟΥΤΕ ΓΙΑ ΕΝΟΡΙΑΚΟΣ ΙΕΡΕΑΣ ΔΕΝ ΚΑΝΕΙ).ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ ΕΝΑΣ ΑΠΛΟΣ ΛΑΙΚΟΣ ΝΑ ΣΗΚΩΝΕΙ ΤΟ ΣΤΑΥΡΟ ΤΟΥ ΙΗΣΟΥ ΚΑΙ ΟΙ ΔΗΘΕΝ ΠΟΙΜΕΝΕΣ ΝΑ ΚΡΥΒΟΝΤΑΙ?ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Ο ΙΕΡΕΑΣ ΤΟΥ ΑΓΙΟΥ ΠΑΝΤΕΛΕΗΜΟΝΑ, ΠΟΥ ΕΚΛΕΙΣΕ ΤΗΝ ΕΚΚΛΗΣΙΑ(ΘΥΜΑΣΑΙ ΣΑΒΒΑ),ΚΑΙ ΣΥΝΕΛΗΦΘΗΣΑΝ ΟΙ ΕΘΝΙΚΙΣΤΕΣ?ΠΑΠΟΥΛΗ,ΑΚΟΥΣΑ ΟΤΙ ΕΙΣΑΙ ΦΙΛΕΣΠΛΑΧΝΟΣ ΜΕ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΩΝ ΛΑΘΡΑΙΩΝ.ΝΑ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΕΝΟΣ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΥ ΠΟΥ ΕΜΕΙΝΑΝ ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ, Η ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΩΝ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΩΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΜΕΡΙΜΝΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΝΟΡΙΑ?ΜΑΛΛΟΝ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΑΥΤΑ, ΤΟ ΖΗΤΟΥΜΕΝΟ ΒΕΒΑΙΑ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΣΟΥ ΠΟΥΝ ΜΠΡΑΒΟ ΟΙ.....ΓΙΑΟΥΡΤΩΜΕΝΟΙ.ΝΤΡΕΠΟΜΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ΧΑΛΙ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΑΣ ΜΟΥ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. εσθανομαι υπερηφανος για τετοιους ηρωες που χρειαζετε τωρα η Ελλαδα.
    επειδη η τιμη του καθε αστυνομικου
    δεν ειναι πανω απο 50 Ε
    προτεινω να μην γραφουν προστημα πανω απο 50Ε. διοτι τα προστημα δημιουργουν μησος,σε μια περιοδο
    δυσκολη,και να κοιταξομε να ενωθουμε και να ελευθερωθουμε,απο τον σκυλο που λεγετε ΓΑΠ
    ευχαριστω G

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Επειδη ειμαι μεγαλυτερος απο τους περισσοτερους εδω μεσα,ας μου επιτρεψετε να σας εκθεσω μερικα πραγματα:
    Υπαρχουν ορισμενοι που το παιζουν Πατριωτες αλλα στην ουσια ΥΠΟΝΟΜΕΥΟΥΝ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟ!
    Πολλοι Χριστιανοι και ειδικοτερα Παλαιοημερολογιτες,κανουν αυτη την υπονομευση.Διαστρεβλωνουν λογω ΤΟΥ ΤΥΦΛΟΥ ΦΑΝΑΤΙΣΜΟΥ ΤΟΥΣ και της αγνοιας τους την Βιβλο και υποτασσονται στον "εξομολογο", ακομα και οταν αυτος στρεφεται ευθεως κατα της ιδεας του Εθνους!!!
    Καταφερνουν το ακατορθωτο:Να χλευαζεται το Ευαγγελιο.
    Η Επιστημη ειναι δωρο του Θεου στον ανθρωπο.Επισης,η οραση ειναι και αυτη δωρο....

    Η "ΚΑΡΤΑ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΗ" ειναι μια επινοηση της ανθρωπινης διανοιας και μπορει να χρησιμοποιηθει για καλο η για κακο.Συνηθως,ομως,ο ανθρωπος χρησιμοποιει την Επιστημη και τα επιτευγματα της για κακο.
    Πραγματικα διαφαινεται μια πορεια προς εναν Παγκοσμιο Κυβερνητη και μια Παγκοσμια Κυβερνηση.
    Περαν του Θρησκευτικου ζητηματος,η καρτα ενεχει και Πολιτικη διασταση καθοσον φερεται να ενσωματωνει απορρητες πληροφοριες και αγνωστα-ακομη και για τον κατοχο της-στοιχεια που μπορει να χρησιμοποιηθουν για αλλοτριους σκοπους.
    Εαν περιεχει 666 και 6666666666666,αυτο δεν μπορει να αποδειχθη.Ουτε εχει αποδειχθει ΜΕ ΠΟΙΟ ΤΡΟΠΟ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΤΟ ΣΦΡΑΓΙΣΜΑ του Αντιχριστου και τι μορφη θα εχει.Οτι θα γινει το σφραγισμα,συμφωνα με το Ευαγγελιο,θα γινει.Το ποτε και πως,δεν το ξερουμε ακομα.
    ΜΟΝΟΝ ΕΙΚΑΣΙΕΣ μπορουμε να κανουμε.Και μια εικασια ειναι οτι και Η ΚΑΡΤΑ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΗ και αλλες ΚΑΡΤΕΣ ΣΑΝ ΑΥΤΗΝ,μας προετοιμαζουν για μια Παγκοσμια Κυβερνηση και ενα Παγκοσμιο θελημα:Το θελημα του Παγκοσμιου Κυβερνητη.
    Ας αφησουν,ΛΟΙΠΟΝ,μερικοι την χριστιανικη παπαρα των 144.οοο "σωσμενων" και ας ενδιαφερθουν-ΕΠΙ ΤΟΥ ΠΑΡΟΝΤΟΣ- για την αμεση και υπαρκτη Εθνικη διασταση του θεματος και το φακελλωμα του Ελληνα σε αγνωστα κεντρα εξουσιας.
    Με αυτο που κανουν οι τυφλοι απογονοι του Αλαριχου,καταφερνουν να στρεψουν τον κοσμο εναντιον της Εκκλησιας,να αποσιωπησουν τις φωνες εκεινες που κρουουν κωδωνα κινδυνου για την αντεθνικη Κυβερνηση,να αποπροσανατολισουν τΟν κοσμο ο οποιος θα λεει οτι αυτα τα κραυγαζουν οι καθυστερημενοι και φανατιλες καλογεροι!!!
    Ο μεγιστος κινδυνος,δεν ειναι ο Αντιχριστος αυτη την στιγμη..Ειναι το τσακισμα της Ελληνικης πνευματικοτητας,η υποδουλωση του Ελληνικου λαου σε ξενα κεντρα ΕΞΟΥΣΙΑΣ και σε πειραματα υποταγης της θελησης!

    ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΕΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. ΚΑΚΩΣ ΠΟΥ ΜΠΗΚΕ ΣΕ ΤΕΤΟΙΕΣ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΕΣ Ο ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΣ.
    ΠΟΛΛΟΙ ΤΟ ΠΑΡΑΚΑΝΟΥΝ ΜΕ ΤΗΝ ΚΑΡΤΑ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΗ.
    Η ΚΑΡΤΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΜΑΣ.
    Η ΔΙΣ ΘΑ ΒΓΑΛΕΙ ΣΥΝΤΟΜΑ ΤΗΝ ΕΠΙΣΗΜΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΗΣ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΡΤΑ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΗ.
    ΑΣ ΜΗΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΤΟΥ ΚΕΦΑΛΙΟΥ ΜΑΣ ΚΑΙ ΑΚΟΥΜΕ ΤΟΝ ΚΑΘΕ ΕΝΑ ΠΟΥ ΒΛΕΠΕΙ ΠΑΝΤΟΥ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΥΣ.

    ΨΥΧΡΑΙΜΙΑ ΧΡΕΙΑΖΕΤΕ ΚΑΙ ΛΟΓΙΚΗ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.