Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΑΝΕΝΤΑΧΤΟΙ ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ - ΕΦΟΔΟΣ ΣΤΟ ΜΕΛΛΟΝ

"ΕΧΟΥΜΕ ΜΙΑ ΙΣΤΟΡΙΑ. ΤΗΝ ΚΑΤΑΓΡΑΦΟΥΜΕ... ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΟΥΜΕ... ΚΑΙ ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ!"

"ΕΧΟΥΜΕ ΜΙΑ ΙΣΤΟΡΙΑ. ΤΗΝ ΚΑΤΑΓΡΑΦΟΥΜΕ... ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΟΥΜΕ... ΚΑΙ ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ!"

5 σχόλια

  1. Aίσχος κυριε Μιαχαλολιακο!!!Ξεφτίλα της ΝΔ ολοκληρωτική Αποκλεισμός κ. Λουάν Μίχα.

    Κούφια λόγια φαίνεται πως αποτελούν οι δεσμεύσεις της κυβέρνησης του Μνημονίου περί πάταξης της γραφειοκρατίας και πλήρους ένταξης των νόμιμων μεταναστών στην ελληνική κοινωνία. Χαρακτηριστικό παράδειγμα η υπόθεση του Λουάν Μίχα, ο οποίος ζει και εργάζεται μόνιμα στον Πειραιά και είναι Πρόεδρος των εν Ελλάδι μελών και φίλων του αλβανικού δημοκρατικού κόμματος. Ο κ. Μίχα, υπέβαλε εγκαίρως τα απαραίτητα έγγραφα προκειμένου να συμπεριληφθεί στον συνδυασμό του Βασίλη Μιχαλολιάκου «Μας Ενώνει ο Πειραιάς», ωστόσο η ανεξήγητη κωλυσιεργία του υπουργείου Εσωτερικών και των άλλων εμπλεκόμενων υπηρεσιών, δεν του επέτρεψαν να είναι υποψήφιος. Ο υποψήφιος δήμαρχος Πειραιά, κ. Βασίλης Μιχαλολιάκος, έχοντας ως βασική αρχή του τον διαχωρισμό μεταξύ νόμιμων και παράνομων μεταναστών, εκφράζει την λύπη του για τον αποκλεισμό του κ. Μίχα, καθώς και τον αποτροπιασμό του για τις λογικές που επικρατούν στον δημόσιο τομέα. Στο πλαίσιο αυτό, αποφάσισε ν’ αφήσει κενή την θέση που θα καταλάμβανε στο ψηφοδέλτιό του ο κ. Μίχα, θέλοντας να τιμήσει στο πρόσωπό του το σύνολο των νόμιμων μεταναστών, που αποδέχθηκαν πλήρως τους νόμους και τους κανόνες της ελληνικής πολιτείας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Μια γυναίκα 25 χρονών κατήγγειλε σήμερα το βράδυ στην Ασφαλεια ότι στις 9 βιάστηκε από δύο αλλοδαπούς στο λούνα παρκ που βρίσκεται στην περιοχή της Αγίας Σοφίας, στη διασταύρωση με την Αθηνών.
    Στην περιοχή έχουν σπεύσει περιπολικά και οι αστυνομικοί αναζητούν τους δράστες, οι οποίοι όπως είπε η κοπέλα είναι λαθρομετανάστες.
    Σύμφωνα με τα όσα κατήγγειλε η 25 χρονη, οι αλλοδαποί την έσυραν μέσα στο χώρο του λούνα πάρκ με τη βία και την βίασαν και οι δύο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ο Στοχος που μας ανεφερε πριν λιγο καιρο οτι απεβιωσε ο Ιωαννιδης, δεν θεωρει οτι εχει χρεος να αναφερει οτι απεβιωσε και ο Ιωαννης Λαδας? η μηπως ο Ιωαννιδης υπηρξε αξιοτερος του Λαδα?

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.