Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Η ΔΥΝΑΣΤΕΙΑ ΤΩΝ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ

ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΑΛΛΑ "ΕΚΣΥΓΧΡΟΝΙΖΕΙ" ΤΗΝ ΠΑΡΑΔΟΣΗ ΤΗΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΣ Ο ΓΙΩΡΓΟΣ Δυναστεία Παπανδρέου: Όλοι τους πολιτικοί ψεύτες ...

ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΑΛΛΑ "ΕΚΣΥΓΧΡΟΝΙΖΕΙ" ΤΗΝ ΠΑΡΑΔΟΣΗ ΤΗΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΣ Ο ΓΙΩΡΓΟΣ

Δυναστεία Παπανδρέου: Όλοι τους πολιτικοί ψεύτες της Ελλάδος και του Ελληνικού λαού, κυβέρνησαν και κυβερνούν την πατρίδα μας, υφαρπάζοντας την ψήφο των Ελλήνων πολιτών με ανεκπλήρωτες προεκλογικές υποσχέσεις! Από τον Γεώργιο Παπανδρέου, ο οποίος πέρασε στην ιστορία ως ο πρωθυπουργός των «θα», στον Ανδρέα Παπανδρέου με την αντιαμερικανική πολιτική του ως αξιωματική αντιπολίτευση, και περισσότερο Αμερικανός από τους Αμερικανούς, ως πρωθυπουργός και στον σημερινό πρωθυπουργό τον κ. Γιώργο Παπανδρέου, ο οποίος προεκλογικά έταξε στον λαό «λαγούς με πετραχήλια» και τον έχει βυθίσει σε απόγνωση και δυστυχία. Αρκεί κάποιος να ανατρέξει στις εξαγγελίες του πέρσι, τέτοια εποχή στην ομιλία του στην ΔΕΘ, για να συνειδητοποιήσει το μέγεθος του πολιτικού ψεύδους.

Με παραγωγή ψεμάτων λοιπόν, έγινε κυβέρνηση και μέσα σε ένα χρόνο έχει αποδείξει πως είναι μια κυβέρνηση που δεν δίνει καμία προοπτική στον τόπο. Εφάρμοσε σκληρά οικονομικά μέτρα κατά όλων των πολιτών, υπάγοντας την χώρα στο ΔΝΤ και στο Μνημόνιο, θεωρώντας πως τα οικονομικά μεγέθη της χώρας μας θα ανακάμψουν. Όμως, παρατηρείται εντυπωσιακή επιδείνωση όλων των οικονομικών μεγεθών και δυστυχώς αργά ή γρήγορα, θα αναγκασθεί να πάρει και νέα σκληρά μέτρα. Ο ίδιος δε, δείχνει πως δεν γνωρίζει να ιεραρχεί τις προτεραιότητές του, ασχολούμενος με όλα τα ζητήματα ταυτόχρονα, χωρίς όμως ουσιαστικό αποτέλεσμα. Η κυβέρνηση του, έκλεισε ήδη ένα χρόνο και είναι μια κυβέρνηση δυσκίνητη, άκαιρη και άτοπη. Παρέλαβε από την ΝΔ δημόσιο χρέος 115% του ΑΕΠ, το έχει φθάσει σε ένα χρόνο στο 130% και οι δείκτες δείχνουν πως στο τέλος του 2012 θα βρίσκεται στο 150% του ΑΕΠ.

Έτσι, θεώρησε πως έπρεπε να κάνει ανασχηματισμό, προκειμένου να έχει καλύτερα αποτελέσματα. Στις προεκλογικές του εξαγγελίες μιλούσε και υποσχόταν πως η κυβέρνηση υπό την προεδρία του θα έχει ολιγομελές σχήμα. Από τον προχθεσινό όμως ανασχηματισμό, προέκυψε μία πολυμελής κυβέρνηση με τους περισσότερους αναπληρωτές υπουργούς στην ιστορία του τόπου. Και όπως φάνηκε, για την μη παραγωγή έργου της προηγούμενης κυβέρνησης έφταιγε ΜΟΝΟ η κ. Μπατζελή.

Ευελπιστεί λοιπόν, πως το νέο σχήμα θα είναι πιο παραγωγικό από το προηγούμενο και ως προς αυτό, έδωσε ήδη τα πρώτα δείγματα γραφής. Διοργάνωσε τον «πρωινό καφέ» στο υπουργείο εσωτερικών και όχι στο Μέγαρο Μαξίμου και πραγματοποίησε την πρώτη συνεδρίαση του νέου υπουργικού συμβουλίου στην Θεσσαλονίκη, σε μια αποθήκη, όπως είπαν, που όμως είναι χώρος του ξενοδοχείου Porto Pallas, πέντε αστέρων.

Επιπλέον, μία προσεκτική ανάγνωση του νέου πολυμελούς σχήματος, θα μας αποδείξει, πως εκτός των άλλων η κυβέρνηση αυτή θα είναι επικίνδυνη και για τα εθνικά μας θέματα. Γιατί δεν νομίζω πως είναι τυχαίο το γεγονός πως υπουργός εξωτερικών ορίσθηκε ο κ. Δημήτρης Δρούτσας, ενός εκ των συντακτών του προδοτικού σχεδίου ΑΝΑΝ της Μεγαλονήσου. Αυτό και μόνο σηματοδοτεί νομίζω, την αυριανή εξωτερική μας πολιτική. Ο κ. Δρούτσας είναι ο απόλυτος εκφραστής των νεοταξικών σχεδίων του κ. Παπανδρέου. Επίσης, υφυπουργός εργασίας και κοινωνικής ασφάλισης για θέματα Μετανάστευσης, ορίσθηκε η κ. Άννα Νταλάρα. Είναι τυχαίο; Θεωρώ πως όχι. Η κ. Νταλάρα, στις βουλευτικές εκλογές του περασμένου Οκτωβρίου απηύθυνε μήνυμα στους ψηφοφόρους Βορειοηπειρώτες στην Αλβανική γλώσσα. Δεν γνώριζε πως η μητρική γλώσσα των Βορειοηπειρωτών είναι η Ελληνική; Αλλά προφανώς, κ. Νταλάρα, οι ευαισθησίες σας για τα προβλήματα των μεταναστών σταματούν στην προσπάθειά σας για επίλυση των προβλημάτων των λαθρομεταναστών οι οποίοι κατά το μεγαλύτερο μέρος, ζουν στην χώρα μας παράνομα και όχι στην επίλυση των προβλημάτων των μεταναστών που έχουν Ελληνική καταγωγή.

Εάν λοιπόν κάποιοι περίμεναν να ακούσουν κάτι νέο, από την ομιλία του Πρωθυπουργού στην 75η ΔΕΘ που θα αφορούσε τα οικονομικά αλλά και Εθνικά θέματα, θεωρώ πως απογοητευτήκαν.

Ήταν ένας Πρωθυπουργός , πολύ λίγος και φοβισμένος.

Ένας Πρωθυπουργός , λίγο σοσιαλιστής και λίγο νεοφιλελεύθερος.

Ένας Πρωθυπουργός, απόλυτος εκφραστής του ΔΝΤ και του μνημονίου Ένας Πρωθυπουργός, διαχειριστής της νέας τάξεως και της παγκοσμιοποίησης.

Αποστόλου Παναγιώτης

9 σχόλια

  1. Ενας πρωθυπουργος προδοτης και ορκισμενος εχθρος της φυλης.
    Ενας πρωθυπουργος απατεωνας και χαμενη ψυχη.

    Εμεις ομως τι κανουμε ;

    Στους δρομους ολοι να μιλησουμε στον κοσμο και να του πουμε την αληθεια και η αληθεια θα μας ΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Katares gia ton pappou kai ton patera pou eidi exoun pe8anei.

    Elpizo na kaigonte stin kolasi h dyo skatopsyxoi, pou eginan aformi na katrakylisei h Ellada toso xamila.

    Oso gia to PAIDI....8a doume.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Χρόνια τώρα, οι αιώνιοι εχθροί της Ελλάδος, προσπαθούσαν να κόψουν τις αρτηρίες τροφοδοσίας της Ελληνικής οικονομίας.Αρτηρίες που αποτελούντο κυρίως από την Ναυτιλία (Μέγα το της Θαλάσσης κράτος), την αγροκτηνοτροφική παραγωγή, την βιομηχανία, και την βιοτεχνία. Απορούσαν και εξίσταντο δε. πως με τόσους πολέμους, τόσες καταστροφές, τόσες δοτές και ελεγχόμενες κυβερνήσεις, τόσες αρπαγές του δημοσίου πλούτου, οι Έλληνες μπορούσαν και στέκονταν οικονομικά στα πόδια τους. Μέχρι που κατάλαβαν ότι το να πολεμας τους Έλληνες το μόνο που πετυχαίνεις είναι να τους δυναμώνεις. Έτσι αποφάσισαν για τους ελέξουν, να τους εντάξουν στους διάφορους οργανισμούς που οι ίδιοι είχαν δημιουργήσει και έλεγχαν πλήρως, και διορίζοντας αχυρανθρώπους σαν πρωθυπουργούς οι οποίοι δεν είχαν ίχνος ελληνικής συνήδεισης. Οι αχυράνθρωποι αυτοί όχι μόνον δεν ενδιαφέροντο για το μέλλον της Ελλάδος, αλλά προσπαθούσαν παντί τρόπω να διαλύσουν ότι υπήρχε και στήριζε αυτήν την Πατρίδα. Με αυτόν τον σκοπό πλέον, διέλυσαν την Ναυτιλία, την αγροτιά, την όποια βιομηχανία υπήρχε και την βιοτεχνία της χώρας. Καταδίκασαν την Ελλάδα σε υπογεννητικότητα και έμαθαν τον Έλληνα ότι τα "αγαθά κόλποις και ρεμούλας κτώνται". Έννοιες και ιδέες δε όπως Πατρίδα Οικογένεια, Ελευθερία, Έθνος και Αξιοπρέπεια. τις κατήντησαν ύβρεις. Σήμερα δε χωρίς να κοκκινίζουν ούτε κατ'ελάχιστον, διαλαλούν ότι η "βαριά βιομηχανία" της χώρας είναι ο ...τουρισμός. Η δυναστεία των "παπανδρέου" ήταν το κλειδί για την επιτυχία του σχεδίου αποκοπής των οικονομικών αρτηριών της Ελλάδος. Οχι ότι οι μή παπανδρέου ήταν καλλίτεροι, η πιο πατριώτες, αλλά αυτοί ξεπέρασαν κάθε όριο τσαρλατανισμού και ξεπουλήματος. Το χείριστο όμως της υποθέσεως είναι ότι υπάρχουν ακόμα Έλληνες(;;;) που τους ψηφίζουν και πιστεύουν στις αρλουμπολογίες τους. Δεν ανέβηκαν μόνοι τους να κυβερνήσουν. Τους εξέλεξε "δημοκρατικά" ή "δειμοκρατικά" ο ειρωνικά αποκαλούμενος από το συνοθύλευμα των πρασινοκοκκινομπλέ και μενεξεδί πολιτικάντηδων και "κυρίαρχος" Λαός. Ο Οποίος δεν έχει ουδεμία δικαιολογία ότι τον ξεγέλασαν. Τα θέλει και τα παθαίνει.
    Ας τους "χαίρεται" λοιπόν!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Χρόνια τώρα, οι αιώνιοι εχθροί της Ελλάδος, προσπαθούσαν να κόψουν τις αρτηρίες τροφοδοσίας της Ελληνικής οικονομίας.Αρτηρίες που αποτελούντο κυρίως από την Ναυτιλία (Μέγα το της Θαλάσσης κράτος), την αγροκτηνοτροφική παραγωγή, την βιομηχανία, και την βιοτεχνία. Απορούσαν και εξίσταντο δε. πως με τόσους πολέμους, τόσες καταστροφές, τόσες δοτές και ελεγχόμενες κυβερνήσεις, τόσες αρπαγές του δημοσίου πλούτου, οι Έλληνες μπορούσαν και στέκονταν οικονομικά στα πόδια τους. Μέχρι που κατάλαβαν ότι το να πολεμας τους Έλληνες το μόνο που πετυχαίνεις είναι να τους δυναμώνεις. Έτσι αποφάσισαν για τους ελέξουν, να τους εντάξουν στους διάφορους οργανισμούς που οι ίδιοι είχαν δημιουργήσει και έλεγχαν πλήρως, και διορίζοντας αχυρανθρώπους σαν πρωθυπουργούς οι οποίοι δεν είχαν ίχνος ελληνικής συνήδεισης. Οι αχυράνθρωποι αυτοί όχι μόνον δεν ενδιαφέροντο για το μέλλον της Ελλάδος, αλλά προσπαθούσαν παντί τρόπω να διαλύσουν ότι υπήρχε και στήριζε αυτήν την Πατρίδα. Με αυτόν τον σκοπό πλέον, διέλυσαν την Ναυτιλία, την αγροτιά, την όποια βιομηχανία υπήρχε και την βιοτεχνία της χώρας. Καταδίκασαν την Ελλάδα σε υπογεννητικότητα και έμαθαν τον Έλληνα ότι τα "αγαθά κόλποιος και ρεμούλας κτώνται". Έννοιες και ιδέες δε όπως Πατρίδα Οικογένεια, Ελευθερία, Έθνος και Αξιοπρέπεια. τις κατήντησαν ύβρεις. Σήμερα δε χωρίς να κοκκινίζουν ούτε κατ'ελάχιστον, διαλαλούν ότι η "βαριά βιομηχανία" της χώρας είναι ο ...τουρισμός. Η δυναστεία των "παπανδρέου" ήταν το κειδί για την επιτυχία του σχεδίου αποκαοπής των οικονομικών αρτηριών της Ελλάδος. Οχι ότι οι μή παπανδρέου ήταν καλλίτεροι, η πιο πατριώτες, αλλά αυτοί ξεπέρασαν κάθε όριο τσαρλατανισμού και ξεπουλήματος. Το χείριστο όμως της υποθέσεως είναι ότι υπάρχουν ακόμα Έλληνες(;;;) που τους ψηφίζουν και πιστεύουν στις αρλουμπολογίες τους. Δεν ανέβηκαν μόνοι τους να κυβερνήσουν. Τους εξέλεξε "δημοκρατικά" ή "δειμοκρατικά" ο ειρωνικά αποκαλούμενος από το συνοθύλευμα των πρασινικοκκινομπλέ και μενεξεδί πολιτικάντηδων και "κυρίαρχος" Λαός. Ο Οποίος δεν έχει ουδεμία δικαιολογία ότι τον ξεγέλασαν. Τα θέλει και τα παθαίνει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΜΠΡΑΒΟ ΠΑΛΛΗΚΑΡΙ ΕΤΣΙ ΕΙΝΑΙ ΟΠΩΣ ΤΑ ΛΕΣ,ΑΛΛΑ ΟΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ ΚΑΝΟΥΝΕ ΤΗΝ ΠΑΠΙΑ ΓΙΑΤΙ ΕΧΟΥΝΕ ΜΙΑ ΚΑΡΕΚΛΑ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΕΧΕΙ ΔΩΣΕΙ ΤΟ ΚΟΜΑ ΚΑΙ ΦΟΒΟΥΝΤΑΙ ΜΗΝ ΤΗΝ ΧΑΣΟΥΝΕ..ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ Η ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΑΙΤΙΑ ΠΟΥ ΚΑΠΟΙΟΙ ΔΕΝ ΠΙΑΝΟΥΝΕ ΤΑ ΠΑΛΟΥΚΙΑ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ!ΤΑ ΠΑΝΩ ΚΑΙ ΟΙ ΦΩΝΕΣ ΣΤΟΝ ΔΡΟΜΟ ΔΕΝ ΦΕΡΝΟΥΝΕ ΚΑΝΕΝΑΝ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ..ΜΟΝΟ ΟΤΑΝ ΜΑΣ ΒΛΕΠΟΥΝΕ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΒΟΥΛΗ ΤΡΕΜΕΙ ΤΟ ΦΥΛΟΚΑΡΔΙ ΤΩΝ ΕΒΡΑΙΟΜΑΣΟΝΩΝ!!!ΕΚΕΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΝΕΤΑΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΠΑΛΟΥΚΙΑ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ..ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΛΛΗ ΔΙΕΞΟΔΟΣ..ΑΝ ΔΕΝ ΠΕΣΟΥΝΕ ΚΕΦΑΛΙΑ ΔΕΝ ΘΑ ΞΑΝΑ ΣΗΚΩΣΕΙ ΚΕΦΑΛΙ Η ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ..ΟΙ ΕΒΡΑΙΟΜΑΣΟΝΟΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙΡΟΣ ΠΛΕΟΝ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝΕ ΤΟΝ ΠΟΥΛΟ ΚΑΙ ΝΑ ΚΥΒΕΡΝΗΣΟΥΝΕ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ ΕΛΛΗΝΕΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. STIN INDIA TO PAKISTAN KAI STIN ELLADA ,KYBERNOUN TESEREIS OIKOGENEIES EDW KAI-50-XRONIA,OI MPOUTOGKANTHDES EKEI,KAI OI KARAMANLOPAPANDREHDES EDW XAXAXX.

    PIOS EIPE OTI EIMASTE KALHTEROI SAN LAOS APO TOUS EKEI KAFROUS?
    A Byzantinos

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Κιταχτε τον πιτσιρικο....Κλασσικα εβραικα αυτια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Πρέπει να τον στείλουμε από εκεί που ήρθε. Άί στο διάλο όλοι σας τομάρια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. εχετε πολυ πλακα ρε....

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.