Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΕΤΟΙΜΗ Η "ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΥΓΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΘΗΝΑ"

ΞΕΚΙΝΗΣΕ ΕΚΣΤΡΑΤΕΙΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΑΘΗΝΑΣ Με το σύνθημα «Σπάστε την συνωμοσία σιωπής», δεκάδες μέλη της Χρυσής Αυγής βγήκαν στους...

ΞΕΚΙΝΗΣΕ ΕΚΣΤΡΑΤΕΙΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΑΘΗΝΑΣ

Με το σύνθημα «Σπάστε την συνωμοσία σιωπής», δεκάδες μέλη της Χρυσής Αυγής βγήκαν στους δρόμους τις τελευταίες ημέρες, διένειμαν χιλιάδες προκηρύξεις και φύλλα της εφημερίδας μας και ενημέρωσαν τους ‘Ελληνες πολίτες των Αθηνών για τις θέσεις και το πρόγραμμα του συνδυασμού «Ελληνική Αυγή για την Αθήνα».

Στο ιστορικό κέντρο της πόλης, στις περιοχές που πλήττονται περισσότερο από εγκληματικότητα και λαθρομετανάστευση, η φωνή της Χρυσής Αυγής συνάντησε τεράστια απήχηση. Σε εμπορικά καταστήματα, καφενεία, σε πάγκους μικροπωλητών και αλλού, τα μέλη του Μετώπου Νεολαίας έδωσαν το σύνθημα του Αγώνα. Η συμμετοχή μας στις επερχόμενες δημοτικές εκλογές φάνηκε ξεκάθαρα πως αποτελεί ελπίδα για κάθε Αθηναίο που δε δέχεται να εγκαταλείψει την εστία του και επιζητά με αγωνία τη βελτίωση των συνθηκών της ζωής του.

Στο Μοναστηράκι, στην οδό Αθηνάς, στους εμπορικούς δρόμους που έχουν χτυπηθεί από το παραεμπόριο, στη Βαρβάκειο Αγορά και σε δεκάδες ακόμα μέρη ακούστηκε δυνατά το σύνθημα της εθνικής αντίστασης. Η αποδοχή των θέσεων μας, ο πρωτόγνωρος ενθουσιασμός που οι Έλληνες υποδέχονται την προσπάθειά μας, μας δίνει θάρρος και δύναμη. Μέσα στην απόλυτη συνωμοσία σιωπής από τα προδοτικά μέσα του Συστήματος, ο αγώνας και η δράση μας, μας έχουν ήδη φέρει κοντά στο Λαό, που όλα δείχνουν πως θα αγκαλιάσει με θέρμη αυτή τη μεγάλη προσπάθεια.

http://xryshaygh.wordpress.com

8 σχόλια

  1. ΑΪΝΤΕ ΝΑ ΔΟΥΜΕ. ΟΙ ΕΚΛΟΓΕΣ ΑΥΤΕΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΙ ΣΑΝ ΤΗ "ΜΗΤΕΡΑ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΜΑΧΩΝ". ΑΝ ΣΕ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΓΕΙΤΟΝΙΕΣ ΨΗΦΙΣΤΟΥΝ ΠΡΑΣΙΝΟΣΚΩΛΗΚΕΣ ΚΑΙ ΓΑΛΑΖΟΣΚΩΛΗΚΕΣ, ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΤΙ ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΕΙΝΑΙ ΚΟΝΤΑ ΚΑΙ ΘΑ ΖΗΣΟΥΜΕ ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΠΕΡΙΟΔΟ ΣΚΑΛΒΙΑΣ, ΑΠΟ ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΘΑ ΑΠΑΛΛΑΓΟΥΜΕ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΠΟΛΛΑ ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΙ ΜΕ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΑΙΜΑ.
    ΑΝ ΒΓΕΙ ΑΠΟ ΤΙΣ ΚΑΛΠΕΣ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ, ΑΥΤΟ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΕΝΑΥΣΜΑ ΓΙΑ ΝΕΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ, ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΞΥΠΝΗΜΑ ΠΟΥ ΘΑ ΤΑΡΑΞΕΙ ΠΟΛΛΟΥΣ ΑΛΛΑ ΑΚΟΜΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΥΣ ΘΑ ΤΟΥΣ ΞΕΘΑΡΡΕΨΕΙ. ΚΑΙ ΑΜΑ ΠΕΣΕΙ Η ΠΡΩΤΗ "ΦΩΤΙΑ" ΟΛΑ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΑΛΛΑΞΟΥΝ. ΟΛΑ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΞΑΝΑΠΑΡΟΥΝ ΤΟ ΧΡΩΜΑ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΑΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Χρυσή Αυγή και kiss my ass.

    Το αληθινό πρόσωπο το δείξανε στην επέτειο που έγινε για τους πεσόντες στο Γράμμο -Βίτσι κατά τον συμμοριτοπόλεμο.

    Δεν σεβαστήκανε του ομιλητές και με ντουντούκες και συμπεριφορά χούλιγκαν αμαύρωσαν την τελετή.

    Κύριοι της Χρυσής Αυγής κερδίσατε τον τίτλο:
    "Οι μπολσεβίκοι με τα μαύρα"

    Ένας έφεδρος Καταδρομέας ΚΑΙ πραγματικός πατριώτης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Χρυσή Αυγή η μόνη ελπίδα. Με όλη μας την καρδιά για μιά Μεγάλη Ελλάδα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΔΗΛΑΔΗ ΤΙ ΘΑ ΠΕΙ "ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΣ ΠΑΤΡΙΩΤΗΣ"! ΣΑΝ ΤΟΥΣ ΝΕΟΔΗΜΟΚΡΑΤΕΣ, ΠΑΣΟΚΤΖΗΔΕΣ ΚΑΙ ΛΟΙΠΟΥΣ? ΕΣΥ ΛΟΙΠΟΝ ΡΕ ΕΦΕΔΡΕ ΚΑΤΑΔΡΟΜΕΑ ΤΙ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΓΙΑ ΝΑ ΣΩΘΕΙ Η ΠΑΤΡΙΔΑ ΣΟΥ ΤΩΡΑ? ΑΝΤΕ ΝΤΕ ΠΕΣ ΜΑΣ! ΤΩΡΑ ΛΟΓΩ ΤΩΝ ΕΚΛΟΓΩΝ ΘΑ ΠΕΣΕΙ ΠΟΛΥ ΛΑΣΠΗ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΧΑ ΚΑΙ ΜΗΝ ΝΟΜΙΖΕΙΣ ΟΤΙ ΕΙΜΑΙ ΧΡΥΣΑΥΓΙΤΗΣ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ, ΕΛΛΗΝΑΣ ΕΙΜΑΙ ΚΑΙ ΘΑ ΣΥΜΜΑΧΟΥΣΑ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟΝ ΔΙΑΟΛΟ ΓΙΑ ΝΑ ΑΛΛΑΞΕΙ ΑΥΤΗ Η ΚΩΛΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Στο Βίτσι αποδοκιμάστηκαν δύο συγκεκριμένοι βουλευτές που με την ψήφο τους συνέβαλαν στην υποδούλωση της χώρας στους διεθνείς τοκογλύφους.

    Εύγε στα παιδιά της Χρυσής Αυγής για την στάση τους, ακόμα και πιο ακραίες αντιδράσεις - όπως η χειροδικία - επιβάλλονται σε ανάλογες περιστάσεις.

    Απρέπεια εκ μέρους του Ανώνυμου να χαρακτηρίσει "μπολσεβίκους", ανθρώπους που έχουν δώσει πραγματικές μάχες για την Εθνική Ιδέα.

    Δυστυχώς η παρακμή του Ελληνικού Στρατού έχει δώσει την ευκαιρία σε μικρούς και ασήμαντους να φέρουν τον τίτλο του Καταδρομέα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΜΑΥΡΙΣΤΕ ΤΟΥΣ ΟΛΟΥΣ. ΤΟ ΣΥΝΘΗΜΑ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ ΣΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΠΡΙΝ ΚΑΠΟΙΑ ΧΡΟΝΙΑ. ΑΥΤΟ ΘΑ ΕΛΕΓΑ ΚΙ ΕΓΩ ΣΗΜΕΡΑ. ΜΑΥΡΟ ΣΕ ΟΛΟΥΣ. ΑΚΥΡΟ - ΑΠΟΧΗ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΟΛΑ.ΕΙΔΙΚΑ ΣΕ ΟΣΟΥΣ ΦΑΙΝΟΝΤΑΙ ΑΣΥΝΕΠΕΙΣ ΣΕ ΟΣΑ ΕΛΕΓΑΝ ΚΙ ΕΠΡΑΤΤΑΝ ΠΡΙΝ ΚΑΙΡΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. @ 15/9/10 8:14 μμ

    Να γιατί δεν πάει πια κόσμος στον Γράμμο και το Βίτσι.

    Δεν θέλει να βλέπει αυτή την συμπεριφορά σε μία σοβαρή τελετή.

    Δυστυχώς, έχεις δίκιο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΠΡΟΣ 16/9/10 8:58 πμ
    Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΔΕΝ ΠΙΣΤΕΥΕΙ ΟΤΙ ΜΕ ΤΟΝ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΕΥΤΙΣΜΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΘΑ ΑΛΛΑΞΕΙ Η ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ,ΟΥΤΕ ΔΗΛΩΝΕΙ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΣΚΟΠΟΣ ΤΗΣ ΟΙ ΕΚΛΟΓΕΣ,ΑΛΛΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΥΠΑΡΞΕΙ ΜΙΑ ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΓΙΑ ΝΑ ΑΛΛΑΞΟΥΝ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ,ΓΙΑ ΠΡΟΤΕΙΝΕ ΠΩΣ ΘΑ ΑΛΛΑΞΟΥΝ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ,ΑΝ Η Χ.Α. ΗΤΑΝ ΚΑΠΟΙΟΣ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΜΕ ΠΟΙΗΜΑΤΑΚΙΑ ΚΑΙ ΧΟΡΕΥΤΙΚΑ ΣΥΓΚΡΟΤΗΜΑΤΑ.Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΕΙΝΑΙ Η ΜΟΝΗ ΠΟΥ ΒΓΑΙΝΕΙ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ ΚΑΙ ΠΑΛΕΥΕΙ ΜΕ ΚΡΑΤΟΣ-ΠΑΡΑΚΡΑΤΟΣ,ΚΑΙ ΜΕΧΡΙ ΑΥΤΗ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΟΤΑΝ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ ΜΕΤΑΞΥ ΕΛΛΗΝΩΝ ΚΑΙ ΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ ΤΑ ΜΜΕ ΤΗΝ Χ.Α. ΚΑΤΗΓΟΡΟΥΝ,ΕΠΕΙΔΗ ΕΙΝΑΙ Η ΜΟΝΗ ΠΟΥ ΒΓΑΙΝΕΙ ΕΔΩ ΚΑΙ ΔΕΚΑΕΤΙΕΣ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ.ΠΟΙΟΣ ΑΛΛΟΣ ΕΒΓΑΙΝΕ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ.ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΕΦΕΔΡΟ ΚΑΤΑΔΡΟΜΕΑ,ΟΙ ΧΡΥΣΑΥΓΙΤΕΣ ΑΠΟΔΟΚΙΜΑΣΑΝ ΤΟΝ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΙΔΗ ΚΑΙ ΤΟΝ ΠΟΛΑΤΙΔΗ ΚΑΙ ΟΙ ΔΥΟ ΕΙΝΑΙ ΥΠΕΥΘΥΝΟΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΠΟΔΟΥΛΩΣΗ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΣΤΟΥΣ ΞΕΝΟΥΣ.ΚΑΙ ΑΝ ΗΣΟΥΝ ΣΤΟ ΒΙΤΣΙ ΟΙ ΕΝ ΛΟΓΩ ΚΥΡΙΟΙ ΚΑΙ ΛΟΙΠΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΑΝΤΗΔΕΣ ΕΛΕΓΑΝ ΟΤΙ ΕΝΤΑΞΕΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΖΗΣΟΥΤΜΕ ΑΔΕΡΦΟΜΕΝΟΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΕΣ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΠΗΓΑΝ ΓΙΑ ΣΟΥΒΛΑΚΙΑ.ΣΥΓΓΝΩΜΗ ΑΛΛΑ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΙΜΗ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΕΘΝΙΚΟ ΣΤΡΑΤΟ,Η ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΙΚΗ ΘΗΡΙΩΔΙΑ ΑΦΗΣΕ ΟΡΦΑΝΑ ΠΑΙΔΙΑ,ΠΑΡΑΦΡΟΝΕΣ ΓΟΝΕΙΣ ΚΑΙ ΠΑΙΔΙΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΜΕ ΞΥΛΙΝΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΛΟΓΟ ΚΑΙ ΜΕ ΠΝΕΥΜΑ ΜΙΑΣ ΕΝΔΟΤΙΚΗΣ ΣΥΜΦΙΛΙΩΣΗΣ ΝΑ ΤΙΜΗΣΕΙΣ ΤΟΥΣ ΝΕΚΡΟΥΣ.Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΕΙΠΕ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΜΕ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥΣ ΓΙ'ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΤΗΝ ΧΕΙΡΟΚΡΟΤΗΣΑΝ,ΗΤΑΝ ΟΛΟΙ ΟΙ ΓΕΡΟΝΤΕΣ ΜΕ ΤΑ ΑΡΙΣΤΕΙΑ ΣΤΟ ΣΤΗΘΟΣ ΠΟΥ ΠΟΛΕΜΗΣΑΝ,ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΚΑΝΤΗΔΕΣ ΟΥΤΕ ΤΗΝ ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΤΟΥΣ ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΜΕ.ΕΞΩ ΠΡΟΔΟΤΕΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.