Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕ ΥΠΟΨΗΦΙΟΤΗΤΑ Ο ΔΗΜΑΡΑΣ

ΕΧΕΙ ΝΑ ΠΕΣΕΙ ΚΛΑΜΑ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ.... Με απόλυτο σεβασμό και πίστη στις δημοκρατικές αξίες , που μας εμπνέουν και υπηρετούμε , αποφασίσαμε...

ΕΧΕΙ ΝΑ ΠΕΣΕΙ ΚΛΑΜΑ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ....

Με απόλυτο σεβασμό και πίστη στις δημοκρατικές αξίες , που μας εμπνέουν και υπηρετούμε , αποφασίσαμε να διεκδικήσουμε την ψήφο των συμπολιτών μας στις κρίσιμες εκλογές της Τοπικής Αυτοδιοίκησης.

Ήρθε η ώρα που όλοι μαζί μπορούμε να πούμε ΟΧΙ στο μνημόνιο της υποτέλειας , ΟΧΙ στην αλαζονεία της εξουσίας , ΟΧΙ στις όποιες προσωπικές ματαιοδοξίες και κενόδοξες επιδιώξεις .

Όλοι μαζί μπορούμε να πούμε ΝΑΙ και να διατρανώσουμε την απόφασή μας για μια πορεία έντιμη, διάφανη και δημιουργική.

Είναι η ώρα του μεγάλου ΝΑΙ : είμαστε παρόντες και έτοιμοι να αγωνιστούμε και να παλέψουμε για μια καλύτερη Ελλάδα !

Γιάννης Δημαράς

6 σχόλια

  1. Από τον Δημαρά που καταψήφισε το μνημόνιο πάντως εγώ προτειμώ τον Γεωργιάδη που καταψήφισε το λαθρονομοσχέδιο, καθένας με τις προταιρεότητες του λοιπόν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Καλά θα μας τρελάνουν με τα σχόλια! Δεν δίνει καμιά γραμμή ο στόχος και δεν περιμέναμε τίποτε τέτοιο φυσικά. Την είδηση αναφέρουν και μάλλον το κλάμα είναι χιούμορ, αφού θα γίνει χαμός με όλους αυτούς που κατεβαίνουν υποψήφιοι. Αυτό νομίζω, έχοντας καταλάβει το στυλ που γράφουν στον στόχο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Υποστηρίζουμε Γ.Δημαρά.

    Ενάς αναγνώστης του Στόχου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Kι ο Δημαράς από τους ΣΥΝασπιστές προήλθε. Δεν ξεχνιούνται τα χούγια των πολυπολιτισμικών αυτών συντρόφων, έστω και αν καταψηφίζουν ευκαιριακά μνημόνια για λόγους που αυτοί ξέρουν.

    Κι εγώ προτιμώ τον Γεωργιάδη. Τουλάχιστον αυτός είναι σταθερός σε μία γραμμή. Μιλά για θέματα εθνικά, πράγμα αδιανόητο για τον άλλον. Μιλά για την λαθρομετανάστευση, εξίσου αδιανόητο για τον Δημαρά, ο οποίος πάει από κόμμα σε κόμμα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.