Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Ο ΕΛΛΗΝΟΦΩΝΟΣ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΔΕΘ ΚΑΤΕΒΑΣΕ ΣΗΜΑΙΕΣ ΜΕ ΤΟΝ ΜΕΓΑ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟ!

ΟΡΣΕ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΤΑ ΕΡΓΑ ΣΟΥ... ΔΕΝ ΘΑ ΑΦΗΣΕΙ ΤΙΠΟΤΕ ΟΡΘΙΟ ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΤΩΝ ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΑΡΙΩΝ Πριν από λίγο ο Δήμαρχος Θεσσαλονίκης εγκαινίασε το περ...

ΟΡΣΕ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΤΑ ΕΡΓΑ ΣΟΥ... ΔΕΝ ΘΑ ΑΦΗΣΕΙ ΤΙΠΟΤΕ ΟΡΘΙΟ ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΤΩΝ ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΑΡΙΩΝ

Πριν από λίγο ο Δήμαρχος Θεσσαλονίκης εγκαινίασε το περίπτερο (Α11 stand 1) του Δήμου Θεσσαλονίκης, στον εκθεσιακό χώρο της ΔΕΘ. Ο Δήμαρχος διαπίστωσε έκπληκτος…, μετά από καταγγελίες υπαλλήλων του Δήμου, ότι ο πρόεδρος της Δ.Ε.Θ. Γιάννης Κωνσταντίνου, κατέβασε τις σημαίες του Δήμου από τα γραφεία της ΔΕΘ, επειδή είχαν την κεφαλή του Μεγάλου Αλεξάνδρου!!!
Ο -συνήθως μειλίχιος- Παπαγεωργόπουλος, μας μεταφέρουν παρόντες, ήταν για πρώτη φορά τόσο εκνευρισμένος και ζήτησε από τη διοίκηση της ΔΕΘ να ξανατοποθετήσει τις σημαίες με την κεφαλή του Μεγάλου Αλεξάνδρου.Στο γεγονός αναφέρθηκε πριν λίγο ο δήμαρχος στη δημοτική τηλεόραση, ξανακάνοντας έκκληση στη διοίκηση της ΔΕΘ να σηκώσει τη σημαία.
http://hellenicspace.wordpress.com

Σχόλιο Στόχου: Φανταστείτε λοιπόν τι είδους αντεθνικά όργια έχουν να κάνουν στη Θεσσαλονίκη, εάν καταφέρουν να εκλέξουν για δήμαρχο τον κρασοφτιάχτη, λάτρη του Κεμάλ, Μπουτάρη!

7 σχόλια

  1. ΓΙΑ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΣΗΜΑΙΑ ΠΟΛΕΜΗΣΕ Ο ΕΛΛΗΝΑΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΙΟΣ ΛΟΧΙΑΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΤΟΝ ΤΙΜΗΣΕ ΚΑΝΕΙΣ ΚΥΡΙΕ ΔΗΜΑΡΧΕ .
    ΑΥΤΗ Η ΣΗΑΜΙΑ ΕΦΤΑΣΕ ΣΤΑ ΠΕΡΑΤΑ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΣΤΟΧΕ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟ ΑΝΕΦΕΡΕΣ ΟΥΤΕ ΕΣΥ ΜΕ ΜΙΑ ΦΩΤΟ ΑΝ ΚΑΙ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΡΓΑ. ΤΙ ΦΟΒΑΣΑΙ ΕΠΕΙΔΗ ΗΤΑΝ ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΤΟΥ ΝΑΤΟ ??? ΦΟΒΑΤΑΙ Ο ΣΤΟΧΟΣ???

    http://contest.afghanistanmatters.com/?p=1069

    ΕΝΩ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΤΩΝ ΑΘΗΝΩΝ ΕΚΑΝΕ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΗΣ ΔΕΘ ΤΟΝ ΠΡΟΔΟΤΗ

    ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΑΘΛΙΟ ΚΡΑΤΟΣ ΣΑΣ
    ΝΑ ΤΟ ΚΡΑΤΗΣΕΤΕ ΓΙΑ ΕΣΑΣ ΔΗΜΟΣΙΟΙ ΥΠΑΛΛΗΛΟΙ ΛΑΜΟΓΙΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αγαπητέ φίλε, την συγκεκριμένη φωτογραφία όπως και άλλες ανάλογες έχει δημοσιεύσει ο "Στόχος" στην εφημερίδα, εδώ και πολλούς μήνες. Γιατί βεβαίως και δεν φοβάται και νομίζω ότι αυτό το έχει αποδείξει πάμπολες φορές

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Αυτοί οι άνθρωποι είναι επικίνδυνοι γιατί είναι ανθέλληνες και ηλίθιοι. Πρέπει να τους διώξουμε το συντομότερο. Εθνικισμός και ξεσηκωμός τώρα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. να δειτε που σε λιγο αυτον τον προεδρο της ΔΕΘ θα τον προστατευουν οι κουκουλοφοροι.τωρα φαινεται πια τινος ηταν τα καλοπαιδα που εκαιγαν και εσπαγαν την αθηνα.οχι οτι τους επιασε ο πονος για τον γρηγοροπουλο.γιατι εφετος στην εκθεση δεν εγιναν τα παρατραγουδα αλλων ετων;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Θέμα χρόνου ήταν να γίνουν όλα αυτά. Μπράβο στον Δήμαρχο, περιμένω όμως να δω την σημαία ΞΑΝΑ στην θέση της. Όσο για τους αναρχομαλ........ και την σημερινή κυβέρνηση μπορείτε να δείτε στο idmedia και θα καταλάβετε ότι εκτελούν διατεταγμένη υπηρεσία της Κυβέρνησης. Πέρσι, πρόπερσι που δεν είχαμε ΔΝΤ γινόταν χαμός τώρα σκάσανε ξαφνικά τα αναρχομαλ……α. Ο Λευκός Πύργος έγινε χώρος «διαμαρτυρίας» αναρχοαπλυτων αριστερών με τις ευλογιές όλων. Έρχονται και άλλα σιγά σιγά αδέλφια, ο ΘΕΟΣ ΝΑ ΦΥΛΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΕΦΙΑΛΤΕΣ !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΤΟΣΟΣ ΛΑΟΣ ΗΤΑΝΕ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΜΕΝΟΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΑΝΤΕΔΡΑΣΕ ΚΑΝΕΙΣ;ΤΙ ΠΕΡΙΜΕΝΑΝ ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΕΚΕΙ;ΝΑ ΤΟΥΣ ΔΩΣΕΙ ΤΟ ΚΟΜΑ ΣΤΟ ΟΠΟΙΟ ΑΝΗΚΟΥΝΕ ΤΟ ΣΥΝΘΗΜΑ ΓΙΑ ΓΙΟΥΡΓΙΑ;ΒΓΑΖΕΙ ΚΟΡΑΚΑΣ ΚΟΡΑΚΟΥ ΜΑΤΙ;;;ΟΛΑ ΤΑ ΠΟΛΤΙΚΑ ΚΟΜΑΤΑ ΒΓΑΖΟΥΝΕ ΤΟΝ ΣΚΑΣΜΟ ΚΑΙ ΔΕΝ ΛΕΝΕ ΤΙΠΟΤΑ!ΜΟΝΟ ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΞΑΓΡΙΩΜΕΝΟΙ ΚΑΘΕ ΦΟΡΑ ΠΟΥ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΤΙΣ ΜΑΛΑΚΙΕΣ ΤΩΝ ΚΥΒΕΡΝΩΝΤΩΝ..ΕΙΔΑΤΕ ΚΑΝΕΝΑ ΚΟΜΑ ΝΑ ΜΑΖΕΨΕΙ ΚΟΣΜΟ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΒΟΥΛΗ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑ ΓΙΑ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΠΡΟΔΟΤΙΚΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ ΚΟΠΡΙΤΗ;ΣΤΑ ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΟΛΟΙ ΚΑΝΟΥΝΕ ΓΑΡΓΑΡΕΣ!!!ΜΟΝΟ ΟΤΑΝ ΗΤΑΝΕ ΝΑ ΜΑΣ ΤΑΛΑΙΠΩΡΗΣΟΥΝΕ ΒΓΑΖΟΥΝΕ ΤΟ ΚΟΜΑ ΤΟΥΣ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ ΤΑΧΑ ΓΙΑ ΚΑΠΟΙΑ ΔΙΕΚΔΙΚΗΣΗ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΩΝ!!!
    ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΑΥΤΟ ΤΟ ΣΥΜΒΑΝ ΟΛΟΙ ΟΙ ΕΒΡΑΙΟΜΑΣΟΝΕΣ ΠΙΝΑΝΕ ΜΑΖΙ ΚΑΙ ΑΝΤΑΛΑΖΑΝΕ ΕΥΧΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΡΤΗ ΤΟΥΣ.
    ΣΤΑ ΑΡΧΙΔΙΑ ΤΟΥΣ ΜΑΣ ΓΡΑΦΟΥΝΕ ΜΑΖΙ ΚΑΙ Μ.ΑΛΑΞΑΝΔΡΟ..
    ΞΥΠΝΑΤΕ ΚΑΙ ΜΗΝ ΠΙΣΤΕΥΕΤΕ ΣΕ ΚΑΝΕΝΑΝ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΒΡΑΙΟΜΑΣΟΝΟΥΣ!
    ΞΥΠΝΑΤΕ ΑΔΕΡΦΙΑ ΜΟΥ ΕΛΛΗΝΕΣ!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.