Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΤΡΙΤΟΚΟΣΜΙΚΗ ΧΟΥΝΤΑ ΤΥΠΟΥ ΑΦΡΙΚΗΣ ΑΠΟ ΤΟ ΠΑΣΟΚ

ΣΥΝΕΛΑΒΑΝ(“ΠΡΟΣΑΓΩΓΗ…”) 15 ΜΕΛΗ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ ΣΤΟΝ ΣΤΑΘΜΟ ΤΟΥ ΜΕΤΡΟ ΤΟΥ ΣΤΑΘΜΟΥ ΛΑΡΙΣΗΣ, ΓΙΑΤΙ ΜΟΙΡΑΖΑΝ ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΟ ΥΛΙΚΟ ΚΑΙ ΕΝΩ ΕΧΕΙ ΑΡ...

ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΕΚΤΕΛΟΥΝ ΤΙΣ ΕΝΤΟΛΕΣ... ΔΕΝ ΝΤΡΕΠΟΝΤΑΙ ΛΙΓΑΚΙ;;;

6 σχόλια

  1. ΚΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗ ΞΕΧΝΙΩΜΑΣΤΕ: ΟΣΑ ΣΚΟΥΛΗΚΙΑ ΕΧΟΥΝ ΨΗΦΙΣΕΙ ΠΑΣΟΚ Ή ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΤΟ ΨΗΦΙΣΟΥΝ ΝΑ ΤΟ ΞΕΡΟΥΝ: ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΛΟΓΟΙ ΕΝΑΝΤΙ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΛΑΟΥ ΓΙΑ ΟΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ. ΑΥΤΟΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΞΕΣΚΟΝΙΖΟΥΝ ΤΑ ΚΟΣΤΟΥΜΙΑ ΤΟΥΣ ΓΙΑΤΙ ΜΥΡΙΖΟΝΤΑΙ ΕΞΟΥΣΙΑ. ΚΑΠΟΙΟΙ ΑΛΛΟΙ ΟΜΩΣ ΑΚΟΝΙΖΟΥΝ ΤΑ ΜΕΓΑΛΑ ΜΑΧΑΙΡΙΑ ΤΟΥΣ ΣΤΙΣ ΑΚΡΕΣ ΤΩΝ ΠΕΖΟΔΡΟΜΙΩΝ. ΝΑ ΘΥΜΟΥΝΤΑΙ ΟΤΙ ΥΠΑΡΧΕΙ ΤΟ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΤΟΥ Δ' ΨΗΦΙΣΜΑΤΟΣ ΚΑΙ ΚΥΡΙΩΣ ΟΤΙ ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΟΝΤΑΙ ΟΛΟΙ ΓΙΑ ΝΑ ΞΑΝΑΣΗΚΩΘΟΥΜΕ. ΟΙ ΠΑΣΟΚΟΣΚΥΛΟΙ ΚΥΡΙΩΣ ΕΙΝΑΙ ΕΝΤΕΛΩΣ ΑΧΡΗΣΤΟΙ ΚΑΙ ΔΕ ΘΑ ΜΑΣ ΛΕΙΨΟΥΝ ΚΑΘΟΛΟΥ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Tην ίδια ώρα ετοιμάζουν αλβανική κατοχή.Αντιηραφω απο τα νεα
    52ΧΡΟΝΟΣ Αgolli Βujar είναι ο πρώτος μετανάστης που βάζει υποψηφιότητα στις δημοτικές εκλογές στη Λέσβο. Το γεγονός ότι οι συμπατριώτες του, στη συντριπτική τους πλειονότητα, δεν θα πάνε στις κάλπες του Νοεμβρίου, αφού δεν έχουν εγγραφεί στους καταλόγους των εκλογέων, δεν τον πτοεί.

    Την πρόταση να ασχοληθεί με τις δημοτικές εκλογές την είδε όπως λέει και σαν πρόκληση για να μπορέσει να προβάλει τα προβλήματα των αλβανών μεταναστών που ζουν στο νησί. «Αν εκλεγώ θα μπορώ να ασχοληθώ με τα προβλήματα των συμπατριωτών μου και γιατί όχι να συμβάλω ώστε να βρεθούν λύσεις για καλύτερες συνθήκες ζωής στον τόπο μας».

    Ο κ. Μπουγιάρ, μετά την ψήφιση του νόμου που δίνει τη δυνατότητα και στους μετανάστες να συμμετέχουν ως υποψήφιοι δημοτικοί σύμβουλοι και να ψηφίζουν στις εκλογές, κατέρχεται ως υποψήφιος με το ψηφοδέλτιο του υποψήφιου δημάρχου Παντελή Πατερέλλη για τον Δήμο της Λέσβου, ο οποίος στηρίζεται από το ΠΑΣΟΚ.

    Το εκλογικό σώμα των συμπατριωτών του στο οποίο απευθύνεται είναι μόλις 19 άνθρωποι, παρ΄ ότι στη Λέσβο, όπως λέει, ζουν πάνω από 3.000 Αλβανοί που πληρούν τις προϋποθέσεις για να εγγραφούν στους εκλογικούς καταλόγους. Ο ίδιος πιστεύει ότι υπήρξε κενό ενημέρωσης.

    Για τον κ. Μπουγιάρ, που είναι πατέρας τριών παιδιών, το ζήτημα της εκπαίδευσης και κυρίως η έλλειψη της δυνατότητας των παιδιών των μεταναστών να διδάσκονται τη μητρική τους γλώσσα είναι κυρίαρχο. «Πηγαίνουν τα παιδιά μας στα ελληνικά σχολεία αλλά δεν γνωρίζουν την αλβανική γλώσσα», λέει.

    Ο ίδιος πάντως δηλώνει Μυτιληνιός. «Αν με ρωτήσουν από πού είσαι, λέω Μυτιληνιός. Εδώ ζω, εδώ δουλεύω, εδώ μεγαλώνω τα παιδιά μου» τονίζει χαρακτηριστικά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ta pswmia tous einai liga. Sta tsakidia oi bdeles tis ELLADOS.
    Thanato sta proodeutika komatokoproskyla kai stous tritokosmikous letsous.
    Xwmateres yparxoun. Kairos na tis gemisoume.
    Kai as bgainoun osa katoikidia theloun sta kanalia na lene tis m...kies tous.
    Kaneis den tous akouei pleon.
    To maxiri sto kokkalo.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΠΑΛΙ Η ΜΥΤΙΛΗΝΗ ΜΕ ΤΑ ΚΟΥΜΜΟΥΝΙΑ ΤΗΣ. ΑΚΟΥΣΤΕ ΣΥΝΤΡΟΦΟΙ ΓΙΑ ΝΑ ΤΕΛΕΙΩΝΟΥΜΕ: ΤΟ ΞΕΡΩ ΟΤΙ ΤΟ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟΣ ΔΕΝ ΘΕΡΑΠΕΥΕΤΑΙ. ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΨΩΡΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΔΙΩΞΕΙΣ ΑΠΟ ΠΑΝΩ ΣΟΥ. ΠΟΣΟ ΜΑΛΑΚΑΣ ΟΜΩΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΓΙΑ ΝΑ ΨΗΦΙΣΕΙ ΕΝΑ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΜΕΣΑ ΤΟΥ ΑΛΒΑΝΟ; ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΕΝΑΝ ΑΛΒΑΝΟ ΠΟΥ:
    - ΔΕΝ ΠΑΝΕ ΟΥΤΕ ΟΙ ΔΙΚΟΙ ΤΟΥ ΝΑ ΤΟΝ ΨΗΦΙΣΟΥΝ (19 ΣΤΙΣ 2.000 - ΟΥΤΕ ΟΙ ΑΛΒΑΝΟΙ ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΝ ΤΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΣΑΣ)
    - ΒΡΙΖΕΙ ΤΗ ΜΥΤΙΛΗΝΗ ΛΕΓΟΝΤΑΣ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΜΥΤΙΛΗΝΙΟΣ. ΠΕΣΤΕ ΤΟΥ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟΣΟ ΜΥΤΙΛΗΝΙΟΣ ΟΣΟ ΕΛΛΗΝΑΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ Ο ΜΙΓΑΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΧΕΙ ΚΑΤΣΕΙ ΣΤΟ ΣΒΕΡΚΟ.
    ΠΟΛΥ ΜΙΚΡΗ ΕΚΤΙΜΙΣΗ ΣΑΣ ΕΧΩ ΓΙΑΤΙ ΕΙΣΤΕ ΑΡΙΣΤΕΡΟΙ. ΑΛΛΑ ΠΟΥ ΝΑ ΠΑΡΕΙ Ο ΔΙΑΟΛΟΣ, ΣΤΗ ΓΗ ΣΑΣ ΓΕΝΝΗΘΗΚΑΝ Ο ΓΕΡΜΑΝΟΣ ΚΑΡΑΒΑΓΓΕΛΗΣ ΚΑΙ Ο ΖΗΛΩΝ ΕΥΘΥΜΙΟΣ (ΠΗΓΑΙΝΕΤΕ ΣΤΗ ΜΟΝΗ ΛΕΙΜΩΝΟΣ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΠΟΙΟΣ ΗΤΑΝ). ΝΤΡΑΠΕΙΤΕ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΤΙΣ ΨΥΧΕΣ ΤΟΥΣ ΠΟΥ ΤΙΣ ΕΔΩΣΑΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ. ΒΓΑΛΤΕ ΤΗ ΨΩΡΑ ΤΗΣ ΑΡΙΣΤΕΡΑΣ ΑΠΟ ΠΑΝΩ ΣΑΣ. ΞΕΡΩ ΟΤΙ ΚΑΠΟΙΟΙ ΠΗΡΑΝ ΤΟΣΕΣ ΕΠΙΔΟΤΗΣΕΙΣ ΕΠΙ ΠΑΣΟΚ ΠΟΥ ΑΝ ΗΤΑΝ ΑΛΗΘΙΝΕΣ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ Η ΜΥΤΙΛΗΝΗ ΝΑ ΦΤΑΝΕΙ ΣΤΗΝ ΕΥΒΟΙΑ, ΑΛΛΑ ΦΤΑΝΕΙ ΠΙΑ. ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΑΛΛΑ ΝΑ ΣΑΣ ΔΩΣΟΥΝ. ΣΑΣ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΕΧΘΕΣ ΗΜΟΥΝ ΣΤΟ ΜΕΤΡΟ ΟΤΑΝ ΜΠΗΚΑΝ ΣΤΟΝ ΣΥΡΜΟ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΕ ΤΙΣ ΣΗΜΑΙΕΣ.ΔΕΝ ΕΝΟΧΛΗΣΑΝ ΚΑΝΕΝΑΝ.ΜΟΝΟΝ ΕΛΕΓΑΝ ΣΥΝΘΗΜΑΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ.ΤΙΣ ΠΡΟΑΛΕΣ ΠΑΛΙ ΣΤΟ ΜΕΤΡΟ ΗΤΑΝ 5-6 ΑΝΤΙΕΞΟΥΣΙΑΣΤΕΣ ΙΣΠΑΝΟΙ ΜΕ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΕΙΧΑΝ ΠΙΑΣΕΙ ΤΑ ΚΑΘΙΣΜΑΤΑ ΜΕ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΑΦΗΝΑΝ ΤΟΥΣ ΗΛΙΚΙΩΜΕΝΟΥΣ ΝΑ ΚΑΤΣΟΥΝ.ΕΚΑΝΑ ΚΑΥΓΑ ΜΑΖΙ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΕΠΕΜΕΝΑ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ.ΑΥΤΟΙ ΑΓΡΙΕΨΑΝ.ΕΓΩ ΑΝ ΤΟ ΤΡΑΒΟΥΣΑΝ ΚΙ ΑΛΛΟ ΘΑ ΣΤΑΜΑΤΟΥΣΑ ΤΟ ΤΡΑΙΝΟ.ΚΑΝΕΝΑΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΕΠΙΒΑΤΕΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΔΕΝ ΑΣΧΟΛΗΘΗΚΕ.ΤΕΛΙΚΑ ΑΝΑΓΚΑΣΤΗΚΑΝ ΝΑ ΚΑΤΕΒΟΥΝ ΜΕΤΑ ΜΙΑ ΣΤΑΣΗ ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΤΟΥΣ ΑΠΕΚΑΛΕΣΑ ΒΛΑΜΜΕΝΟΥΣ,ΕΝΑΣ ΕΛΛΗΝΑΣ ΘΙΧΤΗΚΕ ΚΑΙ ΜΕ ΑΠΕΙΛΗΣΕ ΟΤΙ ΘΑ ΤΑ ΠΑΡΗ ΓΙΑΤΙ ΕΝΟΧΛΗΣΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ.ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΕΚΑΝΕ ΜΙΑ ΚΙΝΗΣΗ.ΟΤΑΝ ΤΑ ΚΑΛΟΠΑΙΔΑ ΒΓΗΚΑΝ ΣΤΗΝ ΑΠΟΒΑΘΡΑ ΜΟΥ ΕΚΑΝΑΝ ΠΡΟΣΤΥΧΕΣ ΧΕΙΡΟΝΟΜΙΕΣ ΑΠΟ ΤΟ ΠΑΡΑΘΥΡΟ.ΤΩΡΑ ΓΙΑΤΙ ΤΟΥΣ ΕΝΟΧΛΗΣΑΝ ΟΙ 15;ΙΣΩΣ ΕΠΕΙΔΗ ΗΤΑΝ ΠΟΛΛΟΙ.ΦΤΑΙΕΙ ΚΑΙ Ο ΛΑΟΣ.ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΜΟΥ ΕΚΑΝΑΝ ΟΛΟΙ ΤΟΝ ΒΛΑΚΑ.ΔΕΝ ΘΑ ΕΚΠΛΑΓΩ ΑΝ ΣΤΗΝ ΜΥΤΙΛΗΝΗ ΥΠΑΡΞΟΥΝ ΕΛΛΗΝΕΣ ΝΑ ΨΗΦΙΣΟΥΝ ΤΟΝ ΑΛΒΑΝΟ.ΤΕΛΙΚΑ ΕΧΟΥΜΕ ΟΤΙ ΜΑΣ ΑΞΙΖΕΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. τελικα στην μυτιλυνη βγαινει μονο καλο ουζο?

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.