Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΠΡΟΣΦΥΓΗ ΣΤΟ ΣτΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΓΓΡΑΦΗ ΑΛΛΟΔΑΠΩΝ ΣΤΑ ΔΗΜΟΤΟΛΟΓΙΑ

ΕΓΙΝΕ Η ΑΡΧΗ ΑΠΟ ΤΟΝ ΔΙΚΗΓΟΡΟ Ι. ΑΝΔΡΙΟΠΟΥΛΟ Την ακύρωση της απόφασης του υπουργού Εσωτερικών, Αποκέντρωσης και Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης ...

ΕΓΙΝΕ Η ΑΡΧΗ ΑΠΟ ΤΟΝ ΔΙΚΗΓΟΡΟ Ι. ΑΝΔΡΙΟΠΟΥΛΟ

Την ακύρωση της απόφασης του υπουργού Εσωτερικών, Αποκέντρωσης και Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης Γ. Ραγκούση με την οποία καθορίζονται τα δικαιολογητικά για την αίτηση εγγραφής στο δημοτολόγιο αλλοδαπών που αποκτούν την ελληνική ιθαγένεια καθώς και της εγκυκλίου για τη συμμετοχή των μεταναστών στις εκλογές για την Αυτοδιοίκηση ζητεί με προσφυγή που κατέθεσε στο Συμβούλιο της Επικράτειας ο δικηγόρος Αθηνών Ι. Ανδριόπουλος.
Υποστηρίζει ότι και οι δυο διοικητικές πράξεις που εκδόθηκαν κατ’ εφαρμογή του νόμου 3838/2010 είναι παράνομες, αντισυνταγματικές και αντίθετες στο κοινοτικό δίκαιο, διότι αλλοιώνουν τη λαϊκή κυριαρχία (άρθρο 1 του Συντάγματος) και νοθεύουν τη βούληση του ελληνικού λαού στις επερχόμενες εκλογές της Τοπικής Αυτοδιοίκησης του Νοεμβρίου 2010.
«Η υπουργική απόφαση με την αυτόματη και μαζική ιθαγενοποίηση όλων σχεδόν των αλλοδαπών που γεννήθηκαν στην Ελλάδα και τη μη θέσπιση μέγιστου ορίου πληθυσμού αλλοδαπών παραβιάζει το συνταγματικά κατοχυρωμένο δικαίωμα στην εργασία του Ελληνα πολίτη», αναφέρεται μεταξύ άλλων στην προσφυγή.

4 σχόλια

  1. Ένα μεγάλο μπράβο στον κ. Ιωάννη Ανδριόπουλο , για αυτήν του την ενέργειαν. Δεν βλέπω όμως μυνήματα-σχόλια συμπαράστασης ούτε από τον Δ.Σ.Α. ούτε από κάποια οργάνωση αλλά ούτε και από ανώνυμους πολίτες. Τι έγινε ρε παιδιά;;; Ουδένα ενδιαφέρει η κίνηση αυτή;;; Εύχομαι να κάνω λάθος και να υπάρχουν πολλοί οι οποίοι θα ενστερνιστούν και θα υποστηρίξουν αυτήν την ενέργεια του κ. Ι.Α., είτε σε συλλογικό είτε σε ατομικό επίπεδο. Αλλοιώς "ουαί τοις ηττοιμένοις"

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. μπραβο και αν θα γινει δικη να δωσουμε το παρον ολοι....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Συνέχεια ακούμε οτι συλλαμβάνονται παράνομοι μετανάστες είτε για παράνομη είσοδο στη χώρα είτε για εγκληματικές πράξεις. Μπορεί κάποιος να μας δώσει στοιχεία για το πόσοι εξ' αυτών επαναπροωθούνται στην Τουρκία ή στις χώρες τους? πόσοι απελαύνονται? Πόσες και ποιές συμφωνίες έχει υπογράψει το Ελλαδισταν με τις χώρες προέλευσης των λαθρομεταναστών για επαναπροωθησή τους? ( π.χ. Μαρόκο, Αλγερία. Αίγυπτο, Ιράκ, Αφγανισταν, Πακισταν κ.λ.π.)Ή μήπως το σύστημα τους χρειάζεται για να τους εκμεταλλεύεται και να εκβιάζει τους Έλληνες. Γιατί εξ΄όσων γνωρίζω τόσο το πασοκισταν όσο και η νουδούλα εξέθρεψαν και συντήρησαν την ΛΑΘΡΟμετανάστευση ώστε να καταντήσουμε μειονότητα στη χώρα μας. ΠΟΤΕ ΘΑ ΣΤΗΘΟΥΝ ΚΡΕΜΑΛΕΣ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. MBRABO TOY. Oi upoloipoi ellines ti kanoun? Monos tou tha ta vgalei pera o axsiotimos kurios Ioannis Andriopoulos?

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.