Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΒΙΝΤΕΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΗΔΕΙΑ ΤΟΥ ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗ ΓΚΟΥΜΑ




5 σχόλια

  1. Παιδιά, την αχαρακτήριστη στάσι του Αναστάσιου Γιαννουλάτου, γιατί δεν τολμάτε να την σχολιάσετε; Δεν πήγε στην κηδεία (αν και τον κάλεσε προσωπικά η οικογένεια) κι αν διαβάσετε προσεκτικά την δήλωσί του, θα δείτε ότι το μόνο που τον απασχολεί είναι να μη προχωρήσουν σε αντεκδικήσεις οι Έλληνες! ΑΡΧΙΠΡΟΔΟΤΑΡΟΣ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. H μαυροφορεμενη μανα και ο πατερας του, να προσπαθουν να παρουν απαντησεις απο το μοιρολοι για τον υιο τους. Καποιοι Ελληνες ψαλουν τον εθνικο υμνο διστακτικα, κανενας δεν τους ακολουθει, φοβουνται... Γιατι ξερουν οτι το παρακρατος λειτουργει πολυ καλα εκει περα, και εχουν γινει παρα πολλα εγκληματα εις βαρος των αδελφων μας.

    ΝΤΡΟΠΗ ΣΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΚΡΑΤΟΣ που δεν εκανε το παραμικρο.. Οι ΗΡΩΕΣ εχουν την τιμη να πεθαινουν ασημοι μα ΠΟΤΕ ΑΠΟ ΕΜΑΣ ΞΕΧΑΣΜΕΝΟΙ. ΞΕΦΤΙΛΙΣΜΕΝΑ ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΑ ΣΚΟΥΛΙΚΙΑ που κανετε τα μπανια σας, ενω σφαδαζει ο Ελληνισμος μας, προσευχομαι ο Θεος να σας ανταμειψει με οτι προσταζει η νεμεσις αυτου του εθνους.. Προσευχομαι η θεια δικη του κυριου να πεσει επανω σας.

    ΑΘΑΝΑΤΟΣ ΕΛΛΗΝΑΣ ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗΣ ΓΚΟΥΜΑΣ..
    ΠΟΥ ΕΙΣΤΕ ΠΑΛΙΚΑΡΙΑ ΓΙΑΤΙ ΚΑΙ ΠΩΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΞΕΧΑΣΜΕΝΟΙ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. http://www.facebook.com/pages/ENA-KERAKI-GIA-TON-CHIMARAIO-ETHNOMARTYRA-ARISTOTELE-NKOUMA/126731637373246?v=wall

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Οι γελοίοι "συμφηφισμοί" του γνωστού επαγγελματία "αντιρατσιστή".

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.