Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΙΣΤΟΡΙΚΗ Η ΘΕΙΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΣΤΗΝ ΠΑΝΑΓΙΑ ΣΟΥΜΕΛΑ, ΑΛΛΑ...

ΟΧΙ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΚΗ ΜΠΟΤΑ! Την Παναγία του Πόντου... Την Παναγία Σουμελά δεν θα την λειτουργήσουμε κάτω απο την τουρκική μπότα με στημ...

ΟΧΙ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΚΗ ΜΠΟΤΑ!



Την Παναγία του Πόντου... Την Παναγία Σουμελά δεν θα την λειτουργήσουμε κάτω απο την τουρκική μπότα με στημένες εκδρομές τουριστικού χαρακτήρα. Δεν έχουμε φιλοδοξία τέτοια ούτε εμείς, ούτε οι Πόντιοι όλοι.
Δεν ζητάμε και δεν επιθυμούμε απλά μια άδεια απο τις τουρκικές δυνάμεις κατοχής για τα τελέσουμε τα θρησκευτικά μας καθήκοντα. Παραμένουμε πιστά προσηλωμένοι στην πεποίθησή μας για απελευθέρωση της Παναγίας και ολόκληρου του Πόντου. Ολόκληρης της σκλαβωμένης Πατρίδας που απλώνεται έως ψηλά στην Βαλκανική στα παράλια και τα βάθη της Μικράς Ασίας κι όπου χτύπησε η καρδιά Έλληνα Πολεμιστή.
Πείτε μας τρελούς, πείτε μας γραφικούς, πείτε μας ότι θέλετε... ΑΔΙΑΦΟΡΟΥΜΕ! Ενδιαφερόμαστε μόνο για το πως θα κάνουμε πράξη το όραμα που μεταφέρθηκε απο γενιά σε γενιά, φτάνοντας σε μας. Κι ενδιαφερόμαστε μόνο ακόμη κι αν εμείς δεν τα καταφέρουμε να μεταλαμπαδεύσουμε το όνειρο για τις επόμενες έτοιμες γενιές που θα έρθουν. Δεν θα σπάσει σε 'μας η αλυσίδα, γιατί δεν έχουμε αυτό το δικαίωμα!
"ΣΤΟΧΟΣ"

5 σχόλια

  1. Πόντιος είμαι , αλλά καλ΄θτερα να γινόταν η λειτουργία στην αγια σοφιά παρά στην σουμελά.
    Αυτό ήταν και το παζάρι γκιαουρηδες,
    η εκεί η καθόλου,
    και δέχθηκαν το ξεροκόμματο απο την όλη πίτα που δικαιούμαστε.

    Γκιαούρηδες είμαστε όσο πράττουμε σαν γκιαούρηδες δεν αλλάξαν οι εποχές ρούχα αλλαξαμε απλά.

    + Παπαλοχίας ο έσχατος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Κουραγιο αδελφια οι τουρκοασιατες μετρανε μερες ! πριν την διαλυση τους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Πρώτα Έλληνες και μετά χριστιανοί. Οι τουρκοι παίζουν παιχνίδι και οι ξεπουλημένοι την ενισχύουν. Καλύτερα να μη γινόταν η γιορτή και να ορκιζόμασταν όλοι οι πόντιοι στην απελευθέρωση του Πόντου και μόνο τότε θα λειτουργούσαμε την εκκλησία και όχι με τουρκοπροσκυνημένο πατριάρχη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Οι τουρκικες δυναμεις κατοχης? Ο Ποντος καταληφθηκε απο τους Οθωμανους το 1461. Εχουν περασει 549 χρονια. Ξεκολλα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Οι εβραίοι γύρισαν στην παλαιστίνη ετά από 2000 χρόνια κι εμείς θα ξεχάσουμε τις σκλαβωμένες πατρίδες: Πρέπει να ελευθερωθούν . Γι αυτόν τον λόγο ο Ιωαννίδης είχε δίκιο και έπρεπε να πετύχει. Γι αυτό πρέπει ν α τιμωριθούν οι πραγματικοί ένοχοι και προδότες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.