Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Ο ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΟΣ ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΟΛΟΦΟΝΙΑ ΤΟΥ ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗ ΓΚΟΥΜΑ

ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΗ ΒΟΡΕΙΟ ΗΠΕΙΡΟ - ΚΡΕΜΑΛΑ ΣΤΟΥΣ ΔΟΛΟΦΟΝΟΥΣ Η οργή μας δεν έχει ακόμη κοπάσει. Οι σκηνές από την κηδεία του δολοφονηθέντος βορειο...

ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΗ ΒΟΡΕΙΟ ΗΠΕΙΡΟ - ΚΡΕΜΑΛΑ ΣΤΟΥΣ ΔΟΛΟΦΟΝΟΥΣ

Η οργή μας δεν έχει ακόμη κοπάσει. Οι σκηνές από την κηδεία του δολοφονηθέντος βορειοηπειρώτη αδελφού μας, με τους γενναίους Χειμαριώτες να ψάλλουν τον Εθνικό Ύμνο, μας κάνουν να ζητούμε ένα και μόνο πράγμα. Εκδίκηση. Ήδη γνωρίζουμε ότι μια σπίθα αρκεί για να ανάψει επιτέλους το αντάρτικο στα σκλαβωμένα βουνά της Ηπείρου. Αυτή η πράξη των ξυπόλητων του Χότζα και του άλλου του διακονάρη που φιλούσε κάποτε το χέρι του Κλίντον, δε θα περάσει έτσι ανώδυνα για αυτούς που καταδυναστεύουν τα αδέρφια μας.
Αφορμή για την άνανδρη δολοφονία στάθηκε το γεγονός ότι ο Αριστοτέλης Γκούμας επέμενε να μιλά τη γλώσσα των προγόνων του, δηλαδή την ελληνική. Τότε οκτώ άθλια κτήνη τον κατεδίωξαν στους δρόμους του Κάστρου της Χειμάρας, χτύπησαν τη μοτοσυκλέτα του κι έπειτα πέρασαν με τα οχήματά τους πάνω από το πτώμα του. Αυτοί ήταν, είναι και θα είναι μια ζωή, όσο εμείς οι ανάξιοι Ελλαδίτες καθόμαστε και ανεχόμαστε τέτοιους δειλούς.
Φυσικά καμιά επίσημη αντίδραση δεν υπήρξε. Βλέπετε ο κ. Παπανδρέου προτιμά την Πάρο, από το να ασχοληθεί με τα προβλήματα του βορειοηπειρωτικού ελληνισμού. Αίσχος. Τη στιγμή μάλιστα που θα έπρεπε την ίδια ημέρα να μεταβεί στη Χειμάρα και να δηλώσει πως δε θα επιτρέψει να αγγίξει ξανά κανείς Αλβανός έστω κι έναν 'Ελληνα. Πού είναι η ελληνική πολιτεία που θα έπρεπε να στείλει δέκα άρματα μάχης και εκατό στρατιώτες στη Χειμάρα για την προστασία των ομογενών μας; Έτσι κι αλλιώς δε χρειάζονται παραπάνω για να κάνουν τους Αλβανούς να είναι φρόνιμοι. Πού είναι κύριοι οι εγγυήτριες δυνάμεις του Πρωτοκόλλου της Κέρκυρας; Πού είναι η αντίδραση σας κύριοι θολοκολτουριάρηδες της αριστεράς και της καθόδου; Αν κάποιοι Έλληνες είχαν κάνει το ίδιο σε ένα αλλοδαπό θα είχατε λυσσάξει. Φαίνεται όμως ότι η ευαισθησία σας είναι περιορισμένη. Πού είναι η αντίδραση του προέδρου των μεταναστών Λάρισας, Άγγελου Μήτσι; Τον καλούμε ως Αλβανός που αναλαμβάνει δημόσια έργα και συντηρείται από τον ιδρώτα του Έλληνα φορολογουμένου, να βγει και να καταδικάσει το γεγονός.Αυτά να τα ακούν και κάποιες αρχές του τόπου.
Ελπίζουμε στην αγωνιστηκότητα του Δημάρχου-με "Δ" κεφαλαίο- της Χειμάρας, Βασίλη Μπολάνου και του βουλευτού της ηρωικής ΟΜΟΝΟΙΑΣ-ΚΕΑΔ Βαγγέλη Ντουλέ, ο οποίος μέσα στην αλβανική βουλή, αρνήθηκε να τηρήσει ενός λεπτού σιγή προς τιμήν των τσάμηδων.Αυτοί οι δύο άνθρωποι αξίζουν περισσότερο και από πολλά εκατομμύρια Ελλαδιτών και ελπίζουμε κάποια μέρα να κατέχουν τα ανώτατα αξιώματα στο ελληνικό κοινοβούλιο, αφού είναι σίγουρα πιο άξιοι από όσους πέρασαν τα τελευταία 30 χρόνια.
Βάστατε λοιπόν Μπολάνο και Ντουλέ και δε θα αργήσει η ώρα που το θρυλικό εμβατήριο της Β.Η. θα ακουστεί ξανά στη Χειμάρα, στην Κορυτσά, στους Αγίους Σαράντα, στο Δέλβινο, στο Τεπελένι, στο Αργυρόκαστρο, στη Μοσχόπολη και σε όλα τα ελληνικά στρατόπεδα.
Αριστοτέλη Γκούμα, ΄'Ελληνα αδελφέ μας. Ίσως η θυσία σου αποτελέσει το εγερτήριον σάλπισμα που θα σηκώσει λάβαρο αντάρτικο στα τιμημένα βουνά του Σπύρομήλιου και του Κολοβού. Απ' τα οδοφράγματα που στήθηκαν στους δρόμους της πατρίδος σου, ας περάσουμε στα χαρακώματα. Αμήν και πότε αδελφέ μας να κάνουμε τις καμπάνες να χτυπήσουν δυνατά και τουφεκιές να σκίζουν τον αέρα, σηκώνοντας κουρνιαχτό σε όλη τη γη του Πύρρου. ΑΘΑΝΑΤΟΣ

ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΗ ΒΟΡΕΙΟ ΗΠΕΙΡΟ-ΚΡΕΜΑΛΑ ΣΤΟΥΣ ΔΟΛΟΦΟΝΟΥΣ

Μετά Τιμής για το Δ.Σ
Ο Πρόεδρος: Χάμος Αστέριος
Ο Γραμματέας: Τσιλοπάνος Πάρις

2 σχόλια

  1. http://www.facebook.com/?sk=messages&tid=1575929757799#!/pages/ENA-KERAKI-GIA-TON-CHIMARAIO-ETHNOMARTYRA-ARISTOTELE-NKOUMA/126731637373246?ref=ts

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Επικίνδυνο ανθελληνικό κλίμα

    Και δεύτερο περιστατικό βίας, σε βάρος νεαρού Ελληνα αυτή τη φορά, καταγγέλλουν οι Βορειοηπειρώτες στη Χειμάρρα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.