Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΒΡΩΜΟΓΕΡΟΣ ΑΣΕΛΓΟΥΣΕ ΣΕ 6ΧΡΟΝΟ ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ

ΣΤΗΝ ΗΓΟΥΜΕΝΙΤΣΑ ΤΟ ΝΕΟ ΚΡΟΥΣΜΑ! Μόλις εχθές γράψαμε για τους παιδεραστές και την ελαφρά αντιμετώπισή τους απο την Δικαιοσύνη και σήμερα έρχ...

ΣΤΗΝ ΗΓΟΥΜΕΝΙΤΣΑ ΤΟ ΝΕΟ ΚΡΟΥΣΜΑ!

Μόλις εχθές γράψαμε για τους παιδεραστές και την ελαφρά αντιμετώπισή τους απο την Δικαιοσύνη και σήμερα έρχεται ένα νέο περιστατικό για να καταδείξει τη σοβαρότητα της κατάστασης... Η είδηση έρχεται απο το epirusgate.blogspot.com και μας γεμίζει αηδία:
"Σοκ και αηδία ένοιωσαν οι έμπειροι Αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Ηγουμενίτσας, ακούγοντας τον 70χρονo που συνελήφθη χθες με την κατηγορία της ασέλγειας σε ένα κοριτσάκι μόλις 6 χρόνων. Εχθές το βράδυ λοιπόν, ο 70χρονος μετέβει στην παιδική χαρά Ηγουμενίτσας, οπού γνώριζε ότι έπαιζε η 6χρονη κόρη φίλου του. Αφού βρήκε το 6χρονο κοριτσάκι, με την πρόφαση ότι θα του αγόραζε παγωτό, το παρέσυρε στο πατάρι του Super Market "ΞΕΝΟΣ", το οποίο εκείνη την στιγμή ήταν άδειο από κόσμο. Εκεί ο 70χρονος αφού αφαίρεσε το εσώρουχο του αθώου κοριτσιού, θώπευσε τα γεννητικά της όργανα, ενώ στην συνέχεια χρησιμοποίησε και τα δάχτυλά του!!! Η 6χρονη φεύγοντας τρομαγμένη, πήγε στο σπίτι της, όπου και έσπασε την σιωπή της, εξιστορώντας στον Πατέρα της τα όσα συνέβησαν πριν λίγο καθώς και ότι το ίδιο πράγμα είχε συμβεί και πριν λίγες ημέρες. Ο πατέρας κράτησε την ψυχραιμία του και αποφάσισε να πάει στην Αστυνομία και να καταγγείλει το γεγονός. Το 70χρονο ΤΕΡΑΣ συνέλαβαν άντρες της Ασφάλεια Ηγουμενίτσας, στις 22:00 το βράδυ, έξω από το σπίτι του".
Το δυστύχημα είναι πάντως πως με τόσα παραθυράκια που έχει η νομοθεσία, αλλά και το κενό Νόμου σε τέτοιες σοβαρότατες περιπτώσεις -δεν έχει επιληφθεί κανείς για αύξηση των ποινών και σκληρότερα μέτρα για τέτοιου είδους δίποδα- σύντομα και αυτός ο βρωμόγερος θα κυκλοφορεί ελεύθερος...
Δήμητρα Μυλωνά

7 σχόλια

  1. Σε κάτι τέτοιους χρειάζεται να τους γδέρνεις και να τους ρίχνεις αλάτι στις πληγές.Να δεις θα το ξανακάνουν? Μας έφαγαν τα ανθρώπινα δικαιώματα που επικαλούνται οι κάθε λογής ανώμαλοι και εγκληματίες.Όποιος κάνει τέτοια πράγματα σε ανυπεράσπιστα παιδάκια ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΝΘΡΩΠΟΣ οπότε τι δικαιώματα επικαλείται. Ουστ όλοι οι ανώμαλοι.

    Μια αγανακτισμένη μητέρα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Να δημοσιευονται τα ονοματα τους και η φωτο τους, για να ξερει ο κόσμος ποιοι είναι.
    Ακόμα και αν ξεφυγουν από την δικαιοσύνη δεν ξερεις μπορει να τους συμβει κανενα ατυχημα στο δρομο!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ρε Δήμητρα ήταν ανάγκη να γράψεις και λεπτομέρειες; Θα μπορούσες απλώς να πεις "....και ασέλγησε επάνω της" και τελείωσε το θέμα! Επιτέλους και λίγη αιδώς στην πατριωτική δημοσιογραφία της Ορθόδοξης Ελλάδος είναι επιτακτική στο βούρκο των ΜΜΕ που ζούμε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Εδώ στη Σιγκαπούρη ο νόμος για τέτοιου είδους εγκλήματα - αν και εξαιρετικά σπάνιο κάτι τέτοιο εδώ λόγω της αυστηρότητας του νόμου - είναι ξεκάθαρος.
    14 χρόνια φυλακή, πραγματικά 14 όχι εφέσεις και αηδίες, και το χειρότερο που το τρέμουν όλοι είναι οι 10 βουρδουλιές ( canning - με βρεγμένο καλάμι )οι οποίες αφήνουν ανεξίτηλα σημάδια για όλη σου τη ζωή.
    Να μην μιλήσουμε για ναρκωτικά, η χρήση έχει ποινή τουλάχιστον 10 χρόνια, όσο για εμπορία - ποινή θανάτου,κρέμασμα -, το οποίο ΑΝΑΦΕΡΕΤΑΙ ΚΑΙ ΣΤΗ ΒΙΖΑ που παίρνεις όταν εισέρχεσαι στη χώρα.
    Επίσης μεθυσμένος οδηγός το ίδιο - 10 χρόνια φυλακή.
    Σημειωτέον ότι η εγκληματικότητα εδώ είναι ελάχιστη ώς ανύπαρκτη.
    Για παράδειγμα, ένα παιδί 10 χρονών το βράδυ, ότι ώρα να είναι, μπορεί να πάει μόνο του οπουδήποτε χωρίς κανένα πρόβλημα.
    Οι νόμοι εδώ δεν αστειεύονται και τηρούνται σχεδόν κατα γράμμα.
    Δεν θα μπορούσε άλλωστε να γίνει διαφορετικά σε μια χώρα με τρεις βασικές εθνότητες σαν ιδρυτικές ( Κινέζοι οι περισσότεροι, Μαλαισιανοί, και Ινδοί, όπως επίσης και ένα 5-7% διάφοροι δυτικοί - Ευρωπαίοι,Αμερικανοί )με συνολικό πληθυσμό 5 εκατομμύρια.
    Υπάρχει σεβασμός στη θρησκεία του καθενός και ισονομία.
    Η Σιγκαπούρη είναι το μόνο κράτος που έχει τόσο αυστηρούς νόμους στη περιοχή και τόσο μεγάλη ασφάλεια.
    Οι γειτονικές Μαλαισία, Ινδονησία Ταυλάνδη κ.λ.π. είναι το ίδιο ή χειρότερες απο την Ελλάδα.
    Είναι πραγματικά ένα μέρος να μεγαλώσεις οικογένεια.Καταπράσινη και πεντακάθαρη επίσης.
    Υπάρχουν κατοικίες που μπορείς ν'αγοράσεις δύο ειδών: οι κρατικές με πολύ καλή κατασκευή - κοινόχρηστη πισίνα, κήπους,μεγάλα πάρκα για κάθε μπλόκ - και πολύ ευνοικά κρατικά δάνεια, και άλλα καλύτερα διαμερίσματα με περισσότερες ανέσεις και μεγαλύτερα αλλά αρκετά ακριβά χωρίς δάνειο απο το κράτος, που στοχεύουν στη προσέλκυση ξένων, κυρίως δυτικών.Να σημειωθεί ότι εδώ στη Σιγκαπούρη δεν υπάρχουν φτωχογειτονιές.Όλοι έχουν μια αξιοπρεπή κατοικία αν και μικρότερη.Ανεργία επίσης ελάχιστη 1%.
    Το πολίτευμα αν και λέγεται δημοκρατία, λίγο απέχει απο δικτατορία βέβαια, περιορισμός ελευθερίας λόγου, απαγόρευση απεργιών,ένα κόμμα στην εξουσία τα τελευταία 40 χρόνια, κ.λ.π.
    Δυστυχώς δεν μπορούμε να τα έχουμε όλα, και η πολλή δημοκρατία βλέπουμε που οδηγεί, όταν ο πολίτης δεν είναι συνειδητοποιημένος και έτοιμος γι'αυτή.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΘΑΝΑΤΟΣ ΣΤΟΥΣ ΠΡΕΖΕΜΠΟΡΟΥΣ Κ ΣΤΟΥΣ ΠΑΙΔΕΡΑΣΤΕΣ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. http://www.skai.gr/news/greece/article/150407/sokaristikes-leptomereies-enos-apotropaioy-eglimatos-/

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΜΗ ΞΕΧΝΑΤΕ ΚΑΤΙ ΕΔΩ... Ο ΠΟΡΝΟΓΕΡΟΣ ΗΤΑΝ ΕΛΛΗΝΑΣ ΚΑΙ ΤΟ ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ ΑΛΒΑΝΑΚΙ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.