Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΑΛΒΑΝΟΣ ΒΙΑΣΕ ΚΑΙ ΔΟΛΟΦΟΝΗΣΕ 11ΧΡΟΝΟ ΚΟΡΙΤΣΙ

ΔΕΝ ΜΑΣ ΦΤΑΝΟΥΝ ΟΙ ΕΓΧΩΡΙΟΙ ΑΝΩΜΑΛΟΙ, ΚΑΝΟΥΜΕ ΚΑΙ ΕΙΣΑΓΩΓΕΣ Σοκαριστικές είναι οι λεπτομέρειες του πρωτοφανούς εγκλήματος στο Ελαιοχώρι Αρκα...

ΔΕΝ ΜΑΣ ΦΤΑΝΟΥΝ ΟΙ ΕΓΧΩΡΙΟΙ ΑΝΩΜΑΛΟΙ, ΚΑΝΟΥΜΕ ΚΑΙ ΕΙΣΑΓΩΓΕΣ

Σοκαριστικές είναι οι λεπτομέρειες του πρωτοφανούς εγκλήματος στο Ελαιοχώρι Αρκαδίας με θύμα ένα 11χρονο κορίτσι από τη Βουλγαρία, για το οποίο μάλιστα είχε ενεργοποιηθεί και το «Άμπερ Αλέρτ».
Το πτώμα της ανήλικης βρέθηκε στις 5 περίπου το πρωί της Δευτέρας, σε πηγάδι στην αγροτική περιοχή, ενώ συνελήφθη ένας 41χρονος Αλβανός σε βάρος του οποίου σχηματίστηκε δικογραφία για ανθρωποκτονία από πρόθεση.
Από τη νεκροψία προέκυψε ότι ο δράστης κακοποίησε το παιδί και στη συνέχεια το έριξε ζωντανό σε πηγάδι λίγο έξω από το χωριό όπου διέμενε το άτυχο κορίτσι.
Η αστυνομία ενημερώθηκε τα ξημερώματα της Κυριακής ότι εξαφανίστηκε η 11χρονη που διέμενε με την οικογένειά της στο Ελαιοχώρι, από τον Οκτώβριο του 2009.
Οι έρευνες συνεχίστηκαν όλη την ημέρα της Κυριακής από αστυνομικές δυνάμεις, την ΕΜΑΚ με εκπαιδευμένους σκύλους και κλιμάκιο κοινωνιολόγων και ψυχολόγων από το "Χαμόγελο του Παιδιού". Το σοκαριστικό της υπόθεση είναι ότι στις έρευνες συμμετείχε και ο 41χρονος Αλβανός.
Η αστυνομία έφθασε στα ίχνη του δράστη, καθώς ο 41χρνος ήταν από τους τελευταίους που έφυγαν από την πλατεία του χωριού όπου εθεάθη για τελευταία φορά η 11χρονη. Μετά από πολύωρη ανάκριση ο κατηγορούμενος υπέπεσε σε αλλεπάλληλες αντιφάσεις και τελικά ομολόγησε την πράξη του, υποδεικνύοντα παράλληλα το σημείο που έριξε την 11χρονη.
Σύμφωνα με την ομολογία του, επιβίβασε ο ίδιος το κοριτσάκι στο αυτοκίνητό του με την πρόφαση να το πάει στο σπίτι του, αλλά στη συνέχεια, το οδήγησε σε ερημική αγροτική τοποθεσία, εφτά χιλιόμετρα από το χωριό, όπου μέσα στο αυτοκίνητό του το κακοποίησε σεξουαλικά και στη συνέχεια το έριξε σε πηγάδι, που υπήρχε στο σημείο εκείνο, με νερό βάθους περίπου δέκα μέτρων.

13 σχόλια

  1. Α Π Ε Λ Α Σ Η ΡΕ ΣΑΠΙΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανείπωτη στενοχώρια..Δεν το χωράει ο νους μας..Μία αθώα ψυχή..Γιατί, θεέ μου;..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Για ποιό λόγο πρέπει τώρα, εγώ ο φορολογούμενος, να ταίζω και να συντηρώ αυτό το κτήνος στη φυλακή;;; Όλους αυτούς πρέπει να τους "αυτοκτονούν" με συνοπτικές διαδικασίες, με το που μπαίνουν μέσα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. 300 ΑΝΩΜΑΛΟΙ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΚΑΙ ΜΙΑ ΧΟΥΦΤΑ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ ΚΑΤΑΝΤΗΣΑΝ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΜΠΟΥΡΔΕΛΟ Η ΑΝΕΞΕΛΕΚΤΗ ΕΙΣΒΟΛΗ ΦΟΝΙΑΔΩΝ ΚΑΙ ΒΙΑΣΤΩΝ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΤΟ ΕΠΙΤΡΕΠΟΥΝ ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΝΑ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΕΧΕΙ ΣΑΝ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΤΟΝ ΦΟΒΟ ΤΟΝ ΤΡΟΜΟ ΚΑΙ ΤΟΝ ΔΙΑΣΥΡΜΟ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΜΑΣ ΑΥΤΟ ΘΑ ΠΕΙ ΠΩΣ ΕΧΟΥΜΕ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΜΕ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΠΟΥ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΚΛΕΦΤΕΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΑΝΩΜΑΛΟΙ ΤΗΝ ΒΡΙΣΚΟΥΝ ΜΕ ΤΟΝ ΒΙΑΣΜΟ ΑΘΩΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΠΑΣΟΚ και ΝΔ δεν ψηφίζατε τόσα χρόνια ρε Μοσχάρια???
    ΛΟΥΣΤΕΙΤΕ ΤΟΥΣ ΤΩΡΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ''300 ΑΝΩΜΑΛΟΙ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΚΑΙ ΜΙΑ ΧΟΥΦΤΑ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ ΚΑΤΑΝΤΗΣΑΝ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΜΠΟΥΡΔΕΛΟ''


    κι αυτοι πως ηρθαν συνελληνα? φυτρωσαν? εμεις τους ψηφισαμε και τους ανεχομαστε να μας ενημερωνουν και θα συνεχισουν να το κανουν οσο δεν αντιδρουμε δυναμικα και μαζικα

    γάτος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΤΗΣ ΘΑΝΑΤΙΚΗΣ ΠΟΙΝΗΣ ΤΩΡΑ ΓΙΑ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ,ΕΜΠΟΡΟΥΣ ΝΑΡΚΩΤΙΚΩΝ ΚΑΙ ΠΑΙΔΕΡΑΣΤΕΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. "8eio mh 8eio mh se parakalw mhn me petakseis sto phgadi"prolabe na fwnaksei h mikrh prin to kthnos tou kerata thn petaksei mesa.
    An yparxei 8eos prepei na dialysei ayth thn xwra dolofwnon kai kleftwn,kai oxi na thn afhnei na megalwnei se baros Xristianwn Or8odwkson.Dialyste tous

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Χεστηκα αμα ειναι Αλβανος ή οποιασδηποτε αλλης εθνικοτητας αυτο το εκτρωμα της φυσης.
    Εκεινο που με κοφτει ειναι ποσα τετοια γινονται συνεχεια σε ολον τον κοσμο. Ο υπνος μου εχει παψει να ειναι ελαφρυς.
    Να τον κοψει κομματακια το πληθος μεσα σε μια πλατεια, γινεται?
    Δυστυχως όχι, γι αυτο κανω εκκληση στους συγκρατουμενους του τερατος να αποδωσουν δικαιοσυνη με τον τροπο που εκεινοι ξερουν!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Θεέ μου τι κακούργες ψυχές υπάρχουν σε αυτο τον κόσμο! Και τέτοιοι άνθρωποι κυκλοφορούν ανάμεσά μας!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. -------------
    Ανώνυμος Ο/Η Ανώνυμος είπε...

    Χεστηκα αμα ειναι Αλβανος ή οποιασδηποτε αλλης εθνικοτητας αυτο το εκτρωμα της φυσης.
    Εκεινο που με κοφτει ειναι ποσα τετοια γινονται συνεχεια σε ολον τον κοσμο. Ο υπνος μου εχει παψει να ειναι ελαφρυς.
    Να τον κοψει κομματακια το πληθος μεσα σε μια πλατεια, γινεται?
    Δυστυχως όχι, γι αυτο κανω εκκληση στους συγκρατουμενους του τερατος να αποδωσουν δικαιοσυνη με τον τροπο που εκεινοι ξερουν!
    ------------------------

    Και οι συγκρατούμενοι Έλληνες και αλλοδαποί ΠΛΗΝ ΑΛΒΑΝΩΝ όρμησαν να λυντσάρουν το ανθρωπόμορφο τέρας στη πρώτη έκθεση του με τους άλλους συν τρόφιμους στο σωφρονιστικό ίδρυμα που μεταφέρθηκε.
    ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΛΒΑΝΟΙ ΚΡΑΤΟΥΜΕΝΟΙ ΕΤΡΕΞΑΝ ΠΡΟΣ ΒΟΗΘΕΙΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΤΕΛΙΚΑ ΤΗ ΓΛΙΤΩΣΕ!

    Ξαναχέσου λοιπόν φίλε που δεν σε ενδιαφέρουν οι εθνικότητες, προφανώς αυτοί σε έχουν πιό χεσμένο απο οτι έχεις εσυ αυτούς.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Ρε παιδιά, δεν υπάρχει ένας (ΕΝΑΣ, Ε-Ν-Α-Σ) άνθρωπος που να έχει καταφέρει να μάθει το όνομα αυτού του καθικιού του αλβανού. Τόσο καλά το κρύβουν; Παρακαλώ πολύ κάποιος να γράψει εδώ το όνομά του. Πάρτε ένα τηλέφωνο στο χωριό που έγινε το συμβάν και ρωτήστε κάποιον χωριανό ή κάποιον γνωστό σας που να είναι στην περιοχή - αυτοί σίγουρα θα ξέρουν, οι χωριανοί γνωρίζονται μεταξύ τους -, κάντε κάτι... ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΑΘΟΥΜΕ ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ. ΠΑΡΑΚΑΛΩ πολύ περιμένω να δημοσιεύσει κάποιος συνέλληνας το όνομά του αλβανού που έκανε αυτό το φρικτό πράγμα. Ευχαριστώ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. κριμα να γινεται γνωστο το ομορφο χωριο μας απο τετοια πραγματα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.