Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΥΠΟΨΙΕΣ ΓΙΑ ΚΙΝΗΣΗ ΠΑΡΑΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΑΛΒΑΝΩΝ (ΠΥΡΗΝΑΣ ΤΟΥ UCC) ΤΟ ΧΤΥΠΗΜΑ ΣΤΗΝ ΑΜΦΙΛΟΧΙΑ

ΟΙ ΑΡΧΕΣ ΠΡΟΧΩΡΟΥΝ ΣΕ ΕΡΕΥΝΑ ΠΕΡΑ ΑΠΟ ΤΟ ΚΟΙΝΟ ΕΓΚΛΗΜΑ Ανησυχία στις αρχές για "κτύπημα πέρα από το κοινό ποινικό δίκαιο", πιο απ...

ΟΙ ΑΡΧΕΣ ΠΡΟΧΩΡΟΥΝ ΣΕ ΕΡΕΥΝΑ ΠΕΡΑ ΑΠΟ ΤΟ ΚΟΙΝΟ ΕΓΚΛΗΜΑ

Ανησυχία στις αρχές για "κτύπημα πέρα από το κοινό ποινικό δίκαιο", πιο απλά μήπως έχουμε κίνηση παραστρατιωτικής ομάδας στο "τυφλό" κτύπημα της Αμφιλοχίας με δραστηριοποίηση πυρήνα του UCC ("Απελευθερωτικού Στρατού της Τσαμουριάς") εκφράζεται από το μακελειό που στοίχισε τον τραυματισμό τριών ατόμων σε εστιατόριο στην εθνική οδό Αντιρρίου- Ιωαννίνων το βράδυ του Σαββάτου. Το είδος του κτυπήματος (μπήκαν αιφνιδιαστικά και άρχισαν να πολυβολούν το πλήθος), η εμφάνισή τους (μαύρες στολές) και τα κίνητρα που δεν είναι ευκρινή έχουν οδηγήσει τις αρχές να πρχωρούν σε έρευνες πέρα απο το κοινό έγκλημα.

Γύρω στα 200 άτομα –όλοι επιβάτες τριών υπεραστικών λεωφορείων από την Αλβανία- βρίσκονταν μέσα στο εστιατόριο το βράδυ του Σαββάτου, όταν ξαφνικά εισέβαλαν από την πίσω πόρτα του καταστήματος τέσσερις μαυροντυμένοι κουκουλοφόροι και άρχισαν να πυροβολούν κτυπάνε "τυφλά" με αυτόματα ΑΚ-47 Καλάσνικοφ! Από τα πυρά τους τραυματίσθηκε στο λαιμό μια 66χρονη γυναίκα που μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο Αγρινίου όπου νοσηλεύεται σε σοβαρή κατάσταση, ενώ ένας 28χρονος και ένα παιδίμόλις 15 χρόνων τραυματίσθηκαν ελαφρά στα πόδια.
Οι ένοπλοι διέφυγαν και από την πίσω πόρτα χωρίς να ζητήσουν χρήματα ή κάτι άλλο και εξαφανίστηκαν μέσα στον πανικό που επικράτησε, τρέχοντας στα σκοτεινά χωράφια γύρω από το κατάστημα που είναι γεμάτα δέντρα! Η ΕΥΠ ήδη ασχολείται με το θέμα.

πηγή:defencenet
αετός για το stoxos.gr

10 σχόλια

  1. Επικίνδυνα πεδία βολής

    Φίλοι μου, η Ελλάδα σβήνει σιγά-σιγά. Όσες προσπάθειες κι αν κάναμε/κάνουμε κάποιοι λίγοι, η Ελλάδα αργοπεθαίνει.

    Η πλειοψηφία του λαού της φαίνεται να μην καταλαβαίνει την σημασία των τεκταινομένων πέριξ της χώρας. Η Ελλάδα θα έχει την τύχη της Γιουγκοσλαβίας, καίτοι ουδέποτε υπήρξε κράτος ομοσπονδιακό, με τάσεις φυγοκεντρικές. Την Γιουγκοσλαβία και στην συνέχεια την Σερβία, χρειάστηκε να χυθεί αίμα για να τις διαλύσουν. Εδώ δεν θα πέσει ούτε τουφεκιά.

    Λαός χωρίς όραμα, είναι λαός νεκρός. Και οι Έλληνες δεν έχουν όραμα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Χωρίς πλάκα οργανωθείτε! Όσοι έχετε άκρες, βρείτε όπλα βαρέως τύπου, αυτόματα μεγάλου διαμετρήματος! Αυτά είναι προεόρτια! Ίσως ακόμα και από Αύγουστο να δούμε πράγματα που μέχρι πριν υπήρχαν ως σενάρια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ti tous koitate re tous brwmoalbanous,petakste tous eksw na ksebrwmisei o topos.Kai kleiste ta synora mhn ksanaer8oun oi katsibeloi.
    Ena kalo ths Krishs einai pou arketoi apo aytous thn ekanan me elafra phdhmatakia gia to koloxanio tous

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Πώς μπορεί να εξηγηθεί χτύπημα του
    ουτσεκά εναντίον ομοεθνών του;Φαί-
    νεται λίγο παράδοξο,αλλά και ανόητο
    να χτυπούν ομοεθνείς τους!Μάλλον
    κάποιο ξεκαθάρισμα λογαριασμών φαί-
    νεται να είναι ή τρομοκράτηση κάποι
    ων με τους οποίους είχαν αντιδικί-
    ες.Πάντως κάποια στιγμή πρέπει να αρχίσουν οι απελάσεις ΟΛΩΝ,όσοι δεν εχουν μόνιμη εργασία!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Πολύ παράξενη συμπεριφορά..Γιατί να μην διεκδικήσουμε και εμείς την εληνική γενoκτονία από τους βαρβάρους,βιαστές, ληστές,εκβιαστές, σoβινιστές ουτσεκάδες και τη Βόρεια Ηπείρο;; Θα τους αρέσει;; Η Ελλάδα δεν διεκδικεί ΠΟΤΕ τίποτα..Δεν ζητάω τίποτα δεν παίρνω τίποτα..Εκτός από τη φτώχεια έχουμε να αντιμετωπίσουμε και τους τριγύρω σoβινιστές παραχαράκτες της ιστορίας μας..Όλοι διεκδικούν από την πατρίδα μου..Όλοι..Διεκδικούν δέκα ώστε να πάρουν μερικά..Εμείς;; Ο ύπνος μας συνεχίζεται..Πόσα όπλα έχουν κρυμμένα οι ουτσεκάδες στην Ελλάδα;; Αφήστε τα σύνορα ανοικτά και αφύλαχτα..Εύγε κύριοι της Βουλής..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Αs ειμαστε πιο σιγουροι για το συγκεκριμενο περιστατικο και τα ξαναλεμε.Ισωs να εχει να κανει και με κυκλωμα προστασιαs και εγινε για εκφοβισμο.Γιατι οπωs και να το κανουμε δεν γινεται σε μαγαζι γεματο κοσμο, να ανοιξουν πυρ με αυτοματα και να μην σκοτωθει κανειs.Θυμιζει ταινια-παρωδια.
    Οσο για σενα ανωνυμε 8:54 τι να πω παλικαρι μου? Με κανενα 0.50 in ειμαι ενταξει? Ρε φιλε που να βρουμε οπλα,πλακα μαs κανειs? Στα περιπτερα τα πουλανε μηπωs,μαζι με τσιχλεs?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. @5/7/10 3:22 μμ

    Όποιος θέλει βρίσκει. Εσύ "spartan" μείνε με το πληκτρολόγιο στο χέρι...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Ανώνυμε 6¨56. Δυστυχώς, έχεις απόλυτο δίκιο. Όπως καί εγώ έχω τονίσει σέ κατ' ιδίαν συζητήσεις, από τόν Έλληνα λείπει τό όραμα. Άν δέν συμβεί κάτι δραματικό, καί μάλιστα σύντομα, τό οποίο θ' αλλάξει αυτήν τήν νοοτροπία, τότε η Ελλάδα είναι ξεγραμμένη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Φιλε 3:22,τη γνωστη ανετη ατακα " οποιοs θελει βρισκει" την ακουσα και απο αλλου αλλα μολιs το θεμα εφτασε στο δια ταυτα και βγηκε το χρημα, ο ανετοs,o χαλαροs, εκλασε μεντεs και αρχισε να τα μασαει.Οποτε κανε τον εξυπνο αλλου.Ετσι ειμαστε εδω: πορδη ,κλανια κι εξατμιση!! Χορτασαμε κουραδομαγκεs.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.