Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΓΙΑ ΔΙΑΣΥΝΔΕΣΗ ΜΕ ΤΗΝ ΑΛ ΚΑΪΝΤΑ...

ΣΥΝΕΛΗΦΘΗ 41ΧΡΟΝΟΣ ΣΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ Η τουρκική αστυνομία συνέλαβε στο βόρειοανατολικό τμήμα της χώρας τον φερόμενο ως επικεφαλής ισλαμιστικού ...

ΣΥΝΕΛΗΦΘΗ 41ΧΡΟΝΟΣ ΣΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ

Η τουρκική αστυνομία συνέλαβε στο βόρειοανατολικό τμήμα της χώρας τον φερόμενο ως επικεφαλής ισλαμιστικού ένοπλου τρομοκρατικού δικτύου που έχει στενές διασυνδέσεις με την Αλ Κάιντα, μετέδωσε το τουρκικό πρακτορείο Ανατολή.
Το αντιτρομοκρατικό τμήμα της τουρκικής αστυνομίας της περιοχής Γιάλοβα κοντά στην Κωσταντινούπολη ανέκρινε τον ύποπτο Μπάρις Σ. 41 χρόνων στην κατοικία του όπου και βρέθηκαν και κατασχέθηκαν τρία όπλα και πολλές σφαίρες, σύμφωνα με την ίδια πηγή.
Ενας δεύτερος ύποπτος που συνελήφθη στην ίδια επιχείρηση και ανακρίθηκε ανέφερε ότι ο Μπάρις Σ. είναι ο υπεύθυνος της Αλ Κάιντα για την επαρχία της Γιάλοβα και ασχολείται κυρίως με την αποστολή μελών της οργάνωσης στο Αφγανιστάν και την Τσετσενία, μετέδωσε το Ανατολή.
Η τουρκική αστυνομία προχωρά συχνά σε συλλήψεις ατόμων σε όλη τη χώρα, που φέρονται να έχουν σχέσεις με την Αλ Κάιντα, όπως προσφάτως (αρχές Ιουνίου) συνέλαβε και ανέκρινε 17 ύποπτους για τρομοκρατική δράση.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.