Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΑΚΟΜΑ ΔΕΝ ΠΡΟΛΑΒΑΝ ΝΑ ΑΝΑΛΑΒΟΥΝ ΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ...

ΕΓΚΑΙΝΙΑ ΠΑΡΚΟΥ "ΑΝΔΡΕΑ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ" ΣΤΗ Ν. ΕΡΥΘΡΑΙΑ! Η μεταπολίτευση -πλην της... αποκατάστασης της... δημοκρατίας- φρόντισε να απ...

ΕΓΚΑΙΝΙΑ ΠΑΡΚΟΥ "ΑΝΔΡΕΑ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ" ΣΤΗ Ν. ΕΡΥΘΡΑΙΑ!

Η μεταπολίτευση -πλην της... αποκατάστασης της... δημοκρατίας- φρόντισε να αποκαταστήσει και τους "εθνοσωτήρες", γεμίζοντας την Ελλάδα με οδούς και πάρκα "Κωνσταντίνου Καραμανλή" και "Ανδρέα Παπανδρέου"! Οφείλουμε να ομολογήσουμε ότι σε αυτή την πρακτική πέρασε επιτυχώς τις εξετάσεις το ΠΑΣΟΚ, που διέπρεψε στον τομέα της ονοματοδοσίας.
Δεν πρόλαβαν λοιπόν καλά- καλά να αναλάβουν την εξουσία και εν μέσω οδυνηρής οικονομικής κρίσης (για εμάς τα κορόιδα, φυσικά) επαναλαμβάνουν την γνωστή μέθοδο... Με αφορμή την συμπλήρωση 14 ετών απο την αποδημία εις Κύριον του Ανδρέα Παπανδρέου, σήμερα στις 8 το απόγευμα πραγματοποιούνται τα εγκαίνια του πάρκου "Ανδρέα Παπανδρέου" στη Νέα Ερυθραία! Ξεχνούν όμως οι πρώην σύντροφοι και νυν νεοφιλελεύθεροι του ΠΑΣΟΚ (που στα σκούρα πάντα θυμούνται τον Αντρέα) πως αν ζούσε ο ιδρυτής του κόμματός τους θα τους είχε στείλει σπίτια τους και θα το είχαν μάθει απο το... ραδιόφωνο (όπως συνέβη πολλάκις).

3 σχόλια

  1. Δεν έπρεπε να το κάνουν στην Ν. Ερυθραία αλλά στα Πατήσια, να το μετατρέψουν οι μετανάστες εν μία νυχτί σε αφοδευτήριο, όπως θα του άξιζε του λαοπλάνου!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Χαθηκαν οι Εθνικοι μας ηρωες για να τους τιμησουμε με τετοιες αναλογες πραξεις;Ομως ειναι Νεοταξικη μοδα για να μην ξεχναμε τα μουτρα τους!Συμφωνω με τον φιλο για το αφοδευτηριο διοτι τετοια μνημεια ειναι μονο για χεσιμο!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Για να γίνουν τα εγκαίνια θα έρθει ο ίδιος ο Γιωργάκης να κάνει ποδηλατάδα..
    Άμα φτιάξουν και θαλάσσιο πάρκο "Α. Παπανδρέου" θα φέρει και το κανό!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.