Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΚΑΜΑΡΩΣΤΕ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟ...

ΤΟΥ ΕΒΑΛΑΝ ΚΑΙ ΤΟ ΚΑΠΕΛΑΚΙ ΟΙ ΕΒΡΑΙΟΙ! Βάλτε τον να προσκυνήσει τον Κεμάλ... Βάλτε τον να προσκυνήσει τους Εβραίους... Μόνο Έλληνες Ήρωες μη...

ΤΟΥ ΕΒΑΛΑΝ ΚΑΙ ΤΟ ΚΑΠΕΛΑΚΙ ΟΙ ΕΒΡΑΙΟΙ!

Βάλτε τον να προσκυνήσει τον Κεμάλ... Βάλτε τον να προσκυνήσει τους Εβραίους... Μόνο Έλληνες Ήρωες μην τον βάλετε να τιμήσει!!! Ε, ρε κανακάρη που έβγαλε η Μάργαρετ!

37 σχόλια

  1. Σφουγγοκωλαριο ναι, πρωθυπουργο με τιποτα. Αυτοs αν ηταν σε σοβαρη χωρα και πηγαινε για πολιτικοs το πολυ πολυ να εκανε καριερα λουστρου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΚΟΙΤΑΞΤΕ ΠΑΙΔΙΑ ΤΙ ΒΡΗΚΑ ΣΤΟ ΙΝΤΕΡΝΕΤ

    http://www.bulgarmak.org/camgenocide.htm

    ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΩ ΕΝΑ ΠΡΑΓΜΑ. ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ΝΑ ΚΑΤΑΔΙΚΑΖΟΥΝ ΟΙ ΑΛΒΑΝΟΙ ΤΗΝ ΚΥΡΗΞΗ ΠΟΛΕΜΟΥ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΗΣ ΙΤΑΛΙΑΣ. ΤΩΡΑ ΘΑ ΜΟΥ ΠΕΙΤΕ ΟΙ ΣΚΟΠΙΑΝΟΙ ΔΙΔΑΣΚΟΝΤΑΙ ΠΩΣ ΕΜΕΙΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΗΜΑΣΤΑΝ ΣΥΜΜΑΧΟΙ ΤΩΝ ΝΑΖΙ. ΣΕ ΛΙΓΟ ΘΑ ΜΑΣ ΠΟΥΝ ΠΩΣ ΣΤΕΙΛΑΜΕ ΣΤΟΝ ΒΟΛΓΑ 1 ΕΚ ΣΤΡΑΤΙΩΤΕΣ ΣΤΟ ΠΛΕΥΡΟ ΤΩΝ ΓΕΡΜΑΝΩΝ. ΣΥΓΝΩΜΗ ΑΛΛΑ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΑΠΑΘΕΙΑ ΚΑΙ ΑΔΙΑΦΟΡΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΛΕΥΡΑ ΔΕΝ ΤΗΝ ΑΝΤΕΧΩ. ΠΟΛΥ ΦΟΒΑΜΑΙ ΠΩΣ Η ΘΕΣΠΡΩΤΙΑ ΕΙΝΑΙ Ο ΕΠΟΜΕΝΟΣ ΣΤΟΧΟΣ ΤΩΝ ΑΛΒΑΝΩΝ.

    ΑΥΤΟΝ ΤΟ ΒULGARMAK TO ΠΙΑΣΑΝΕ ΕΤΣΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟΧΕ??

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ντροπή μας να έχουμε τέτοιο πρωθυπουργό ΜΗ ΝΟΜΙΖΟΥΝ ΟΜΩΣ ΟΤΤΙ ΜΕ ΣΤΗΜΕΝΕΣ ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑΤΑ ΘΑ ΤΟΝ ΞΑΝΑΒΓΑΛΟΥΝ...

    PASOK AND POLYTECHNIC MONEY LOVERS GENERATION GO HOME. ΕΔΩ ΕΛΛΑΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Δεν είναι ανίκανοσ, απλά είναι ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΔΕΝ ΝΤΡΕΠΟΜΑΣΤΕ ΛΕΩ ΕΓΩ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Οι Έλληνες δεν έχουν πρωθυπουργό. Αναζητούμε ηγετη για να ανεβάσουμε την Ελλάδα στην θέση που της αξίζει. Φόβος και τρόμος στους εχθρούς . Λευτεριά στις σκλάβες πατρίδες .
    Εμπρός Έλληνες να ξεβρωμίσει ο τόπος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Natos!!!

    O kanakaris tis Margaret tis Evreas!!!Na ton xairese kyra mou, einai a3ios tis klhronomias Mineiko kai Chant.

    Veveos to PAIDI 8a paei na valei stefania gia na timisei tous sympatriotes tou,ti perimenate na timisei Ellines heroes;;; Ma eisaste me ta kala sas;;

    To PAIDI hr8e stin e3ousia me tin voh8eia ton sympatrioton tou kai ton Amerikanon, to PAIDI exei ypoxreoseis sta afentika tou, exei kanei symfonies me tous sympatriotes tou einai dynaton na min tous timisei, na min timisei tis "8ysies" ton sympatrioton tou;

    Aftos den einai pou akyrose tis parelaseis tis 25 Martiou gia logous eikonomias;
    Den ton eida na exei valei oute ena stefani se kanena Ellina heroa, eseis ton exete dei;;;

    Etre3e omos to PAIDI na gleipsei ta podia ton afentikon tou kai sympatrioton tou, ta vlepete afta ta rezilikia;
    Nai, peste me mou ta vlepoume!!

    EGO EXO SKASEI APO AFTA POU VLEPO.

    Kai tora ti 8a kanoume;;
    Pou einai oi apogonoi tou Leonida kai ton Spartiaton;
    Pou einai oi apogonoi tou Miltiadi, tou Perikli, tou AXXILEA;;;;

    Stis fleves mas ELLINES trexei to aima tous, sas parakalo 3YPNISTEEEEE!!!!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Γιατί φίλε Spartan υποβιβάζεις έτσι τους λούστρους;;; Να πης ότι δεν κάνει ούτε για μπάζο, μάλιστα!! Αλλά λούστρος;;; Οι λούστροι (αν και δεν υπάρχουν πιά) ήταν τίμιοι βιοπαλαιστές, και όχι λαμόγια, ούτε προδότες του κερατά. Αυτός με το IQ ραδικιού,μόνο για μπάζο σε κάποιο ανάχωμα "κάνει". Μηδέν εις το "πηλίκιον" που έλεγε προεκλογικά και ο ίδιος σαν "θαυμάσιος" χειριστής την ελληνικής γλώσσας που είναι.
    Αλλά μήπως το παιδί επειδή επέστρεψε στα ..."πάτρια" εδάφη και του είχε λείψει το "κιπά" γι' αυτό και το φορούσε με τόσο καμάρι;;; Άλλωστε και ο χασάπης κεμάλ από την ίδια σκατόρατσα είναι γι 'αυτό τον προσκυνάει όποτε βρει ευκαιρία ο κουκουρούκου τσαντ-μινέικο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Ο πραγματικός εχθρός της Ελλάδος είναι οι πρασινοκοκκινομπλε πολιτικάντηδες που εδώ και 36 χρόνια "τρων και πίνουν και την Άρτα φοβερίζουν", εις βάρος των κορόιδων που τους αποκαλούν "κυρίαρχος Λασός", μη δίδοντας λογαριασμό σε κανέναν, και κατηγορούντες τον "Κυρίαρχος Λαός" για τα δεινά που επέφεραν οι ίδιοι στην χώρα και μάλιστα ερήμην των "κυριάρχων". Νοιώθοντας "ασφαλείς" υπό την ομπρέλλα της ΕΕ, έχουν αποθρασυνθεί πλήρως, γνωρίζοντας εκ των προτέρων πως ότι και να κάνουν, θα παραμείνουν ατιμώρητοι και καταχειροκροτούμενοι από την μεγάλη πλειοψηφία του "Κυρίαρχος Λαός" που ελέω ΜΜΕ, καθεύδει τον νήδυμον. Για τους παγκόσμιους εξουσιαστές και εργοδότες των ντόπιων πολιτικάντηδων, είναι πολύ αποδοτικότερο και πιό φτηνό ένας ξεπουλημένος ή και αλλοεθνής πολιτικάντης στην θέση του πρωθυπουργού της χώρας, παρά μια εισβολή εχθρικών στρατευμάτων. Ένα εθνοκτόνο νομοσχέδιο (π.χ. αυτό της "ελληνοποίησης" των λαθρομεταναστών) κοστίζει μηδέν, ενώ ένα καταρριφθέν F-16, πολλά εκατομμύρια ευρώ ή δολάρια. Άσε δε που πάντα ελλοχεύει ο κίνδυνος να τους "χαλάσει" το σενάριο, επειδή αυτός ο τόπος όπως γεννάει εφιάλτες, έτσι γεννάει και Λεωνίδες και όλο και κάποιος "καινούργιος" Δαβάκης μπορεί να γράψει μια νέα Πίνδο. Οι δε ξεπουλημένοι, για να ευχαριστήσουν τ' αφεντικά τους, δεν διστάζουν να τους πραγματοποιούν όλες τις επιθυμίες, γράφοντας στα παλαιότερα των (αρμάνι) υποδημάτων τους το "σίγουρο" που το αποκαλούν "Κυρίαρχος Λαός". Όπως έχει αποδείξει άπειρες φορές η Ελληνική Ιστορία, όσες καταστροφές πάθαμε σαν Λαός και σαν Έθνος, όλες μα όλες προήλθαν από μέσα. Από φαγωμάρα, προδοσία και ανικανότητα των ηγητόρων. Ας ελπίσουμε ότι κάποτε ... θα μάθουμε χωρίς να πάθουμε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Ανωνυμε 12:08,εχειs απολυτο δικιο.Ζητω συγνωμη απο την συμπαθη επαγγελματικη ομαδα των λουστρων γιατι σωστα ειναι βιοπαλαιστεs και τιμιοι εργαζομενοι.Aυτοs ο καταπτυστοs δεν κανει ουτε για σκατα αγελαδαs μιαs και αυτα γινονται λιπασμα και χρησιμευουν και καπου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Ο πραγματικός εχθρός της Ελλάδος είναι οι πρασινοκοκκινομπλε πολιτικάντηδες που εδώ και 36 χρόνια "τρων και πίνουν και την Άρτα φοβερίζουν", εις βάρος των κορόιδων που τους αποκαλούν "κυρίαρχος Λασός", μη δίδοντας λογαριασμό σε κανέναν, και κατηγορούντες τον "Κυρίαρχος Λαός" για τα δεινά που επέφεραν οι ίδιοι στην χώρα και μάλιστα ερήμην των "κυριάρχων". Νοιώθοντας "ασφαλείς" υπό την ομπρέλλα της ΕΕ, έχουν αποθρασυνθεί πλήρως, γνωρίζοντας εκ των προτέρων πως ότι και να κάνουν, θα παραμείνουν ατιμώρητοι και καταχειροκροτούμενοι από την μεγάλη πλειοψηφία του "Κυρίαρχος Λαός" που ελέω ΜΜΕ, καθεύδει τον νήδυμον. Για τους παγκόσμιους εξουσιαστές και εργοδότες των ντόπιων πολιτικάντηδων, είναι πολύ αποδοτικότερο και πιό φτηνό ένας ξεπουλημένος ή και αλλοεθνής πολιτικάντης στην θέση του πρωθυπουργού της χώρας, παρά μια εισβολή εχθρικών στρατευμάτων. Ένα εθνοκτόνο νομοσχέδιο (π.χ. αυτό της "ελληνοποίησης" των λαθρομεταναστών) κοστίζει μηδέν, ενώ ένα καταρριφθέν F-16, πολλά εκατομμύρια ευρώ ή δολάρια. Άσε δε που πάντα ελλοχεύει ο κίνδυνος να τους "χαλάσει" το σενάριο, επειδή αυτός ο τόπος όπως γεννάει εφιάλτες, έτσι γεννάει και Λεωνίδες και όλο και κάποιος "καινούργιος" Δαβάκης μπορεί να γράψει μια νέα Πίνδο. Οι δε ξεπουλημένοι, για να ευχαριστήσουν τ' αφεντικά τους, δεν διστάζουν να τους πραγματοποιούν όλες τις επιθυμίες, γράφοντας στα παλαιότερα των (αρμάνι) υποδημάτων τους το "σίγουρο" που το αποκαλούν "Κυρίαρχος Λαός". Όπως έχει αποδείξει άπειρες φορές η Ελληνική Ιστορία, όσες καταστροφές πάθαμε σαν Λαός και σαν Έθνος, όλες μα όλες προήλθαν από μέσα. Από φαγωμάρα, προδοσία και ανικανότητα των ηγητόρων. Ας ελπίσουμε ότι κάποτε ... θα μάθουμε χωρίς να πάθουμε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Για τον ανώνυμο φίλο 25/7/10 12:52 μμ
    Οι Αλβανοί υπήρξαν σύμμαχοι των Ιταλών, όταν αυτοί επετέθησαν εναντίον της Ελλάδος. Περίπου 12 τάγματα αλβανικού στρατού πλαισίωναν τις δυνάμεις εισβολής του Μοσολίνι. Οι Ιταλοί τους είχαν υποσχεθεί εύκολο πλιάτσικο και ολόκληρη την Ήπειρο επειδή νόμιζαν ότι θα κάνουν "περίπατο", αλλά όταν έπεσαν πάνω στις ελληνικές ξιφολόγχες έπαθαν κολούμπρα. Έτσι λοιπόν είναι πολύ "φυσικό", ακόμα να το φυσάνε και να μην κρυώνει. Άσε δε που αργότερα οι παλληκαράδες με τις πλάτες των Γερμανοιταλών κατσαπλιάδες Αλβανοί, πέσαν πάνω σε έναν Έλληνα που τον έλεγαν Ν. Ζέρβα και τους έστειλε, απο κει που ήλθαν μέσα σ'ενα βράδυ. Από κει και πέρα βγάλε τα συμπεράσματα σου. Όσο για τον Στόικωφ (ελληνιστί Στοϊδη) του ΒULGARMAK, πρόκειται για έναν γελοίο καραγκιόζη ανθέλληνα που κάποτε θα βρει τον δάσκαλό του. (αν δεν τον έχει βρει ήδη).

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Όπως για να μπεις σε ένα τζαμί, ή μία βουδιστική παγόδα, πρέπει να βγάλεις τα παπούτσια σου, έτσι και για να μπεις σε ιερό χώρο των Εβραίων πρέπει να φορέσεις kippah.

    Πού το περίεργο;

    Μην γράφετε ό,τι βλακείες σας κατέβουν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΩ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΤΙ ΣΑΣ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΠΕΡΙΕΡΓΟ Ο ΤΖΦΡΥ ΒΡΕΘΗΚΕ ΣΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΤΟΥ ΠΑΤΡΙΔΑ ΤΟ ΙΣΡΑΗΛ ,ΠΗΓΕ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΟΔΗΓΙΕΣ ΠΩΣ ΘΑ ΑΠΟΤΕΛΕΙΩΣΕΙ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΑΠΛΑ ΕΒΑΛΕ ΤΟ ΚΑΠΕΛΑΚΙ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΑΣ ΤΟΥ ! ΕΙΛΙΚΡΙΝΕΣΤΑΤΟ ΤΟΝ ΒΡΙΣΚΩ ΣΤΗΝ ΦΩΤΟ ΙΣΩΣ ΓΙΑ ΠΡΩΤΗ ΚΑΙ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΦΟΡΑ ΣΤΗΝ ΖΩΗ ΤΟΥ ΗΤΑΝ ΕΙΛΙΚΡΙΝΗΣ!ΑΣ ΤΟΝ ΚΑΜΑΡΩΣΟΥΝ ΤΩΡΑ ΟΣΟΙ ΤΟΝ ΨΗΦΙΣΑΝ !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Pros anonymo 5:21 MM 26/7/10

    Den mas endiaferoun oi leptomeries kai h dieykriniseis sou. 3ereis ti enooume oloi osoi kaname sxolia pano se afto to 8ema.

    Ean 8eleis na to pai3eis synigoros tou Evreou pro8ypourgou prepei na pas se allo xoro, oxi edo.

    Otan 8a er8ei o israhlinos
    pro8ypourgos gia episkepsi stin Ellada, les na ton doume na kanei to stavro tou se kammia ekklhsia h les na ton doume na kata8eti kanena stefani se kapoio Elliniko mnhmeio;

    Sou to dilono tora den prokeite na ginei, giafto stamata na les mpourdes.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. κοφτε επι τελους τις μαλακιες. εχουμε τωρα αναγκη απο συμμαχιες. οι συμμμαχοι δεν στηριζονται σε ιδεολογιες και συναισθηματισμους. για το καλο της ελλαδος και με τον διαβολο θα συμμαχησεις. οποταν αφηστε τις πολεμικες κραυγες γιατι με την τουρκια δεν τα βγαζουμε περα. εκτος αν γινουμε οθωμανακια και θα φοραμε ΟΛΟΙ ΣΑΡΙΚΙ. ΓΚΕΓΚΕ ΜΑΓΚΕς ΤΟΥ ΚΑΝΑΠΕ ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. ΑΠΟΕΛ-ΘΡΥΛΟΣ-ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ.....ΖΕΙ ΚΑΙ ΜΑΣ ΚΑΘΟΔΗΓΕΙ ΓΕΩΡΓΙΟΣ-ΓΡΙΒΑΣ ΔΙΓΕΝΗΣ....ΚΥΠΡΟΣ ΓΗ ΕΛΛΗΝΙΚΗ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. @ 26/7/10 7:37 μμ

    Ανώνυμε "Έλληνα" που ούτε ελληνικά μπορείς να γράψεις, το πού θα γράφω τι είναι δική μου δουλειά και δεν θα σου ζητήσω ούτε την γνώμη ούτε την άδεια.

    Αν εσύ και κάποιοι άλλοι είστε ανεγκέφαλοι, αυτός είναι δικός σας λογαριασμός.

    Δεν είναι υποχρεωτικό να κάνεις τον σταυρό σου σε μία εκκλησία (από κει φαίνεται τι μάπας είσαι), αλλά είναι υποχρεωτικό να βγάλεις τα παπούτσια σου σε ένα τζαμί, διαφορετικά δεν μπαίνεις μέσα. Το ίδιο ισχύει και τους ιερούς χώρους των Εβραίων και ΟΛΟΙ όσοι τους επισκέπτονται (Πούτιν, Ομπάμα κ.ά.) βάζουν kippah.

    Και ασφαλώς θα δούμε τον Νετανιάχου να καταθέτει "stefani se kapoio Elliniko mnhmeio" και μάλιστα αυτό του Αγνώσου Στρατιώτου, στο οποίο μόνον ο Έρντογαν δεν κατέθεσε κατά την πρόσφατη επίσκεψή του. Ακόμη και οι Γερμανοί είχαν καταθέσει κατά την άφιξη και αποχώρησή τους.

    Τέλος, συμφωνώ απολύτως με τον E=mc2 και καλό θα είναι να σταματήσετε τις μαλακίες που μόνο τους Τούρκους εξυπηρετούν. Εκτός κι αν δουλεύετε γι αυτούς.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Τρελλέ φυσικέ Ε=mc2 26/7/10 10:23 μμ
    εχεις δίκιο σ'αυτό που λες για τις συμμαχίες, αλλά αυτό ισχύει διαχρονικά και όχι επιλεκτικά. Ή θα αγωνίζεσαι για την πατρίδα σου επί μονίμου βάσεως ή θα είσαι ανεμοδούρας χωρίς να ξέρεις τι σου γίνεται. όσο για το κομμάτι "οποταν αφηστε τις πολεμικες κραυγες γιατι με την τουρκια δεν τα βγαζουμε περα. εκτος αν γινουμε οθωμανακια και θα φοραμε ΟΛΟΙ ΣΑΡΙΚΙ. ΓΚΕΓΚΕ ΜΑΓΚΕς ΤΟΥ ΚΑΝΑΠΕ" για φαντάσου να σκέπτοταν έτσι ο Κολοκοτρώνης, ο Καραϊσκάκης και όλοι οι οπλαρχηγοί. Δεν θα γινόσουν. Θά ήσουν ήδη γιουσουφάκι. Ο αείμνηστος Μεταξάς είχε πει ότι" Για να παραμείνεις μεγάλος πρέπει να πολεμάς ακόμα και χωρίς ελπίδα νίκης. Μονον διότι ΠΡΕΠΕΙ. Αν αυτό σου λέει κάτι έχει καλώς. Αλλοιώς άστο και μην το κουράζεις. Θα ήταν βέβαια πιο πρέπον να άφηνες τους χαρακτηρισμούς για όσους γράφουν την άποψή τους (όποια και να είναι αυτή) γιατί τέτοιες ενέργειες σε υποβιβάζουν σαν επιστήμονα. Δικαίωμα σου να μην συμφωνείς αλλά μην κατηγορείς κάποιους που δεν γνωρίζεις. Έρρωσο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. 27/7/10 12:32 μμ
    -------------------------------
    αν καταλαβεσ επιλεγεις τι σε συμφερει και οχι συναισθηματισμοι. νομιζω οτι αναμασας τα λογια μου. οτι συμφερει το εθνος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. O ΤΖΕΦΡΥ ΕΙΝΑΙ ΑΘΕΟΣ. Η ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ ΕΝΔΕΙΞΗ- ΔΗΛΩΣΗ ΥΠΟΤΑΓΗΣ ΚΑΙ ΤΙΠΟΤΑ ΑΛΛΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. Την μάχη τι κάνεις ΟΤΑΝ πρέπει όχι γιατί πρέπει. Ο Μέγιστος ΚΟΛΟΚΟΤΡΩΝΗΣ ήταν πραγματικός Στρατηγός της ΑΠ ΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗΣ της Ελλάδος διότι έκανε ΜΑΧΕΣ ΟΤΑΝ έπρεπε και όχι γιατί έπρεπε. Σημασία έχει και είχε η ΝΙΚΗ. Αλλοίμονο αν όλοι ήταν σαν τον Εθνομάρτυρα Δικαιο. Αυτός φαινομενικά πήγε να πολεμήσει γιατί έπρεπε ; Πήγε ΟΤΑΝ έπρεπε όχι όμως για να πολεμήσει αλλά να αφυπνίσει. Ο σκοπός δεν είναι άπλα πόλεμος για τον πόλεμο. Άπλα θα ήταν η Ελλάς ένα απέραντο νεκροταφείο . Για ένα ηρωικό όνομα και σήμερα θα κατοικούσαν μόνο Οθωμανοί. ΣΚΟΠΟΣ μας είναι να ακλουθούμε τα βήματα του ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥ και να μας ενθαρρύνουν τα βήματα του Λεωνίδα.
    ΣΚΟΠΟΣ είναι η ΝΙΚΗ και βέβαια η ΔΟΞΑ. Το μαύρο 97 χάθηκε γιατί τους ήρθε να πολεμήσουν . Όπως λες. Άπλα να πολεμήσουν.
    Και φυσικά όσοι κραυγάζουν για πόλεμο τον φωνάζουν όσο δεν έχει αρχίσει ακόμα. Γιατί άμα αρχίσει τρέχουν στα σουπερ μάρκετ για γάλατα. Εσύ τι λες γιατί δεν ρίχνουμε τόσα χρόνια μερικά αεροπλάνα τούρκικα. Θα είχαμε κι έναν πόλεμο βέβαια και τι καλά. Όλα θα κατέληγαν σαν την Κύπρο και τα Ίμια. Τα παλληκάρια της φακής τα έχεις ακουστά ; Και ορισμενοι απ αυτους που βροντοφωναζουν για επαναστασεις και πολεμους ΑΠΟΦΕΥΓΟΥΝ και την στατευση. ΑΣΕ μην λεω ονοματα. ΜΗΝ λεω ονοματα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. Την μάχη τι κάνεις ΟΤΑΝ πρέπει όχι γιατί πρέπει. Ο Μέγιστος ΚΟΛΟΚΟΤΡΩΝΗΣ ήταν πραγματικός Στρατηγός της ΑΠ ΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗΣ της Ελλάδος διότι έκανε ΜΑΧΕΣ ΟΤΑΝ έπρεπε και όχι γιατί έπρεπε. Σημασία έχει και είχε η ΝΙΚΗ. Αλλοίμονο αν όλοι ήταν σαν τον Εθνομάρτυρα Δικαιο. Αυτός φαινομενικά πήγε να πολεμήσει γιατί έπρεπε ; Πήγε ΟΤΑΝ έπρεπε όχι όμως για να πολεμήσει αλλά να αφυπνίσει. Ο σκοπός δεν είναι άπλα πόλεμος για τον πόλεμο. Άπλα θα ήταν η Ελλάς ένα απέραντο νεκροταφείο . Για ένα ηρωικό όνομα και σήμερα θα κατοικούσαν μόνο Οθωμανοί. ΣΚΟΠΟΣ μας είναι να ακλουθούμε τα βήματα του ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥ και να μας ενθαρρύνουν τα βήματα του Λεωνίδα.
    ΣΚΟΠΟΣ είναι η ΝΙΚΗ και βέβαια η ΔΟΞΑ. Το μαύρο 97 χάθηκε γιατί τους ήρθε να πολεμήσουν . Όπως λες. Άπλα να πολεμήσουν.
    Και φυσικά όσοι κραυγάζουν για πόλεμο τον φωνάζουν όσο δεν έχει αρχίσει ακόμα. Γιατί άμα αρχίσει τρέχουν στα σουπερ μάρκετ για γάλατα. Εσύ τι λες γιατί δεν ρίχνουμε τόσα χρόνια μερικά αεροπλάνα τούρκικα. Θα είχαμε κι έναν πόλεμο βέβαια και τι καλά. Όλα θα κατέληγαν σαν την Κύπρο και τα Ίμια. Τα παλληκάρια της φακής τα έχεις ακουστά ; Και ορισμενοι απ αυτους που βροντοφωναζουν για επαναστασεις και πολεμους ΑΠΟΦΕΥΓΟΥΝ και την στατευση. ΑΣΕ μην λεω ονοματα. ΜΗΝ λεω ονοματα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. Την μάχη τι κάνεις ΟΤΑΝ πρέπει όχι γιατί πρέπει. Ο Μέγιστος ΚΟΛΟΚΟΤΡΩΝΗΣ ήταν πραγματικός Στρατηγός της ΑΠ ΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗΣ της Ελλάδος διότι έκανε ΜΑΧΕΣ ΟΤΑΝ έπρεπε και όχι γιατί έπρεπε. Σημασία έχει και είχε η ΝΙΚΗ. Αλλοίμονο αν όλοι ήταν σαν τον Εθνομάρτυρα Δικαιο. Αυτός φαινομενικά πήγε να πολεμήσει γιατί έπρεπε ; Πήγε ΟΤΑΝ έπρεπε όχι όμως για να πολεμήσει αλλά να αφυπνίσει. Ο σκοπός δεν είναι άπλα πόλεμος για τον πόλεμο. Άπλα θα ήταν η Ελλάς ένα απέραντο νεκροταφείο . Για ένα ηρωικό όνομα και σήμερα θα κατοικούσαν μόνο Οθωμανοί. ΣΚΟΠΟΣ μας είναι να ακλουθούμε τα βήματα του ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥ και να μας ενθαρρύνουν τα βήματα του Λεωνίδα.
    ΣΚΟΠΟΣ είναι η ΝΙΚΗ και βέβαια η ΔΟΞΑ. Το μαύρο 97 χάθηκε γιατί τους ήρθε να πολεμήσουν . Όπως λες. Άπλα να πολεμήσουν.
    Και φυσικά όσοι κραυγάζουν για πόλεμο τον φωνάζουν όσο δεν έχει αρχίσει ακόμα. Γιατί άμα αρχίσει τρέχουν στα σουπερ μάρκετ για γάλατα. Εσύ τι λες γιατί δεν ρίχνουμε τόσα χρόνια μερικά αεροπλάνα τούρκικα. Θα είχαμε κι έναν πόλεμο βέβαια και τι καλά. Όλα θα κατέληγαν σαν την Κύπρο και τα Ίμια. Τα παλληκάρια της φακής τα έχεις ακουστά ; Και ορισμενοι απ αυτους που βροντοφωναζουν για επαναστασεις και πολεμους ΑΠΟΦΕΥΓΟΥΝ και την στατευση. ΑΣΕ μην λεω ονοματα. ΜΗΝ λεω ονοματα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. Για τον ξερολα Ε=mc2 εχω μονο να πω οτι μια χωρα για να επιβιωσει,πρωτιστωs πρεπει να στηριζεται στιs δικεs τηs δυναμειs και επειτα σε τυχον συμμαχιεs. Τι παει να πει με την Τουρκια δεν τα βγαζουμε περα? Τι ειναι ρε η Τουρκια ? Ενα ματσο ασιατεs που βρηκαν μερικουs χεστεs ελληνεs "πολιτικουs" που τουs απειλουν και αυτεs οι κοτεs κανουν τουμπεκι.Μια φουσκα ειναι.Πηγαν να κανουν ψευτοτσαμπουκαδεs στουs εβραιουs αλλα αυτοι δεν ειναι σημιτηδεs και τζεφρυδεs.Mολιs ξεκανανε μερικουs "ακτιβιστεs" κατι ψελλισαν οι τουρκοι και μετα τι? Μουγκα! Τερμα τα νταηλικια.
    Θα επρεπε να πειs καλυτερα,οτι για να παραμεινει η Ελλαδα ακεραια θα επρεπε να αλλαξουν πραγματα και στην οικονομια και στην αμυνα και στην εξωτερικη πολιτικη.Εκει συμφωνουμε γιατι αυτα ισχυροποιουν μια χωρα. Τωρα τα αλλα για φεσια και παπαριεs,αν θεs εσυ γινε και γιουσουφακι η' χανουμακι αν νιωθειs ανασφαλεια.Εγω τον βλεπω το τουρκο σαν σκατα.Και φιλε, τον δηθεν πανισχυρο τουρκο που εσυ τρεμειs,μια χουφτα κουρδοι τον ξεφτιλιζουν καθε τρειs και λιγο στα βουνα τηs νοτιοανατολικηs τουρκιαs.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. και μονο να διαβασει κανεις τον spartan δικαιολογουμαι πληρως για τους επαναστατες του καναπε. κατι τετοια ελεγαν οι πατριωτες του ΙΩΑΝΝΙΔΗ OTI ΘΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΓΙΑ ΣΟΦΙΑ και εχουμε την μιση Κυπρο. αφου ειναι ενα ματσο σκατα εκει ειναι τραβα να παρεις την μιση . ναι οι πολιτικοι σου φταινε. εσυ τουσ ψηφιζεις. 30 χρονια δεν τους εμαθες ;
    και οχι προσωπικοι χαρακτηρισμοι ετσι μαγκα ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. Το σιγουρο ειναι οτι αν οι Ελληνεs ολοι ειχαν την αντιληψη σου φιλε που υπογραφειs με φυσικο τυπο, τοτε δεν θα ειχε γινει ουτε η επανασταση του '21.Εσυ κατσε και κανε κανενα μαθηματικο τυπο και αν σου βγει βγεs να διεκδικησειs η' ακομα καλυτερα πηγαινε να σου πουνε το φλυντζανι και αν οι οιωνοι ειναι καλοι τοτε αγωνισου.Οσο για το ποιοs ειναι του καναπε η' τι ψηφιζω αστο καλυτερα. Κατι καραγκιοζακια που το παιζουν ειδημονεs διπλωματιαs,διεθνων σχεσεων και εξωτερικηs πολιτικηs εχουν φτασει την Ελλαδα να φοβαται τη σκια τηs. Τραβα κανε καμια γαργαρα τωρα,και να εισαι πιο προσεκτικοs στο τι λεs και ποιον θιγειs.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. Στις δυνάμεις σου πρέπει να στηρίζεσαι πρωτίστως, αλλά δεν μπορείς να ενεργείς χωρίς συμμάχους.

    Στους Βαλκανικούς Πολέμους επιτύχαμε, διότι είχαμε ικανή πολιτική ηγεσία, η οποία βρήκε τους κατάλληλους συμμάχους. Βεβαίως είχαμε και καλό στρατό και κάλλιστο αρχιστράτηγο, αλλά δεν ήμασταν μόνοι.

    Σε μία στιγμή που η Ελλάδα είναι εντελώς μοναχή, είναι επιζήμιο να αποποιούμαστε μία συνεργασία, αν γίνει, μόνο και μόνο διότι έχουμε κάποιες προκαταλήψεις, που θυμίζουν καφενείο του χωριού. Για συνεργασία μιλάμε, όχι για ... συγχώνευση κρατών!!

    Αν υπάρχουν κάποιες λογικές αντιρρήσεις, να ακουστούν. Αλλά προκαταλήψεις χωρίς νόημα, δεν οδηγούν πουθενά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  29. Ας σταματήσουμε να διαλέγουμε το πιο καλό δυνάστη. Δηλαδή αν θα φορέσουμε παπική τιάρα η οθωμανικό σαρίκι γιατί φαίνονται σαν ανόητοι συναισθηματισμοί αλλα πολλές φορές κρύβονται άλλα πίσω απ αυτές τις κενοδοξολογιες. Πολύ επικίνδυνες. Μην οδηγηθούμε σε άλλη Άλωση 1453. Η Σμύρνη 1922.
    Διαλέγεις σύμμαχο οχι ποιον θα παντρευτείς. Και για να μην φορέσω σαρίκι επειδή το έθιξε κάποιος προτιμώ να φορέσει ο Πρωθυπουργός σκουφάκι που νομίζω δεν μας υποχρεώνει να αλλάξουμε θρησκεία η Έθνος. ΤΈΛΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  30. ΤΟ ΚΑΠΕΛΑΚΙ ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΟ ΣΕ ΟΠΟΙΟΝ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΕΙ ΝΑ ΚΑΤΑΘΕΣΕΙ ΣΤΕΦΑΝΙ ΕΚΕΙ.
    ΚΑΙ Ο ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ ΦΟΡΕΣΕ,ΚΑΙ Ο ΠΟΥΤΙΝ,ΚΑΙ Ο ΟΜΠΑΜΑ ΚΑΙ ΟΠΟΙΟΣ ΑΛΛΟΣ ΗΓΕΤΗΣ ΠΑΕΙ ΣΤΟ ΙΣΡΑΗΛ.
    ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΟ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΕΒΡΑΙΟΣ ΓΙΑ ΝΑ ΣΟΥ ΦΟΡΕΣΟΥΝ ΤΟ ΚΑΠΕΛΑΚΙ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΤΑΘΕΣΕΙΣ ΣΤΕΦΑΝΙ.
    Η ΜΑΓΚΙΑ ΘΑ ΗΤΑΝ ΝΑ ΑΡΝΙΟΤΑΝ ΝΑ ΚΑΤΑΘΕΣΕΙ,ΑΛΛΑ ΑΥΤΟΣ ΠΗΓΕ ΓΙΑ ΚΑΠΟΙΟΥΣ ΣΚΟΠΟΥΣ ΕΚΕΙ,ΟΠΟΤΕ ΕΚΑΝΕ ΚΑΙ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΥΠΟΧΩΡΗΣΗ.
    ΕΧΩ ΑΚΟΥΣΕΙ ΑΠΟ ΚΑΠΟΙΟΝ ΠΟΥ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΟΤΙ Η ΓΥΝΑΙΚΑ ΤΟΥ ΓΕΩΡΓΙΟΥ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΠΙΣΤΗ ΟΡΘΟΔΟΞΗ ΧΡΙΣΤΙΑΝΗ.

    ΠΟΛΕΜΙΣΤΗΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  31. SYGGNOMH EPEIDH GRAFW GREEKLISH KAI SYGGNOMH (DIS) GIATI EXW MIA APORIA:
    GIATI KAPIOI GRAFOUN ANAKRIBEIES?
    AN EINAI YPOXREWTIKO NA BALEIS TO SKOUFAKI O KOHL OTAN HTAN KANGELARIOS THS GERMANIAS GIATI DEN DEXTHKE NA TO BALEI???

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  32. O anonymos @3:37 MM 30/7/10

    kala ta lei. Afta na ta diabazoun oi ypoloipoi pou mas lene mparoufes oti einai ypoxreotiko... kai alles ahdies.

    Fantazome oti einai ypoxreotiko monon otan exeis "pouli8ei" kai prepei na di3eis tin ypotagi sou stous Evreous.

    Giafto to(PAIDI)YORGAKI evale to SKOUFAKI.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  33. @ 30/7/10 11:33 μμ

    >O KOHL OTAN HTAN KANGELARIOS THS GERMANIAS GIATI DEN DEXTHKE NA TO BALEI???<

    Πότε και πού δεν δέχτηκε να το βάλει;
    Ο καθένας μπορεί αν γράφει ό,τι θέλει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.