Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΑΚΡΟΔΕΞΙΑ Η ΝΟΥ ΔΟΥ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΟΝ ΚΑΜΠΥΛΗ ΤΗΣ "ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗΣ"

ΘΑ ΜΑΣ ΤΡΕΛΑΝΕΙ ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΚΟ ΣΥΝΟΝΘΥΛΕΥΜΑ! Γνωστός και μη εξαιρετέος ο διοπτροφόρος προοδευτικός δημοσιογράφος της "Καθημερινής&qu...

ΘΑ ΜΑΣ ΤΡΕΛΑΝΕΙ ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΚΟ ΣΥΝΟΝΘΥΛΕΥΜΑ!

Γνωστός και μη εξαιρετέος ο διοπτροφόρος προοδευτικός δημοσιογράφος της "Καθημερινής", Τάκης Καμπύλης που εσχάτως -με το άρθρο του "Σκοτεινό Γαλάζιο"- ανακάλυψε ότι η Νου Δου είναι... ακροδεξιά, απο τότε που ανέλαβε ο Σαμαράς (εδώ γελάμε γοερά)! Λέει λοιπόν ο Καμπύλης:
"Κατά μία ενδιαφέρουσα ερμηνεία, η συναίνεση στην κοινοβουλευτική Δύση και η μέσω αυτής προγραμματική σύγκλιση των παραδοσιακά αντιπάλων σοσιαλιστών - δεξιών ή της Δεξιάς - Αριστεράς, γέννησε το φαινόμενο του νέου δεξιού λαϊκισμού. Με λίγα λόγια η συναίνεση σε βασικούς τομείς που επέδειξαν στην Ευρώπη η Αριστερά και η Δεξιά άμβλυνε τις μεταξύ τους διαφορές, εγκλώβισε σε μονόδρομους τους πολίτες και τελικά ακυρώθηκε η ουσία της Δημοκρατίας. Αποτέλεσμα, μεταξύ άλλων και η γέννηση της νέας ακροδεξιάς, απότοκος της κρίσης της Αντιπροσωπευτικότητας. Θεμέλιος λίθος της λαϊκιστικής ρητορείας είναι μια νέα αντιπαλότητα με ταξικά αλλά και υπερταξικά χαρακτηριστικά: «Το σύστημα» απέναντι στον λαό, οι «ελίτ» απέναντι στο «πόπολο», το «σικέ παιχνίδι των λίγων» και η περιθωριοποίηση των πολλών. Ο λαϊκιστής πολιτικός οφείλει να τραβήξει διαχωριστικές γραμμές με το πολιτικό σύστημα. Μόνο έτσι μπορεί να εκφράσει τη δυσφορία αλλά και να πείσει ότι αυτός είναι «με τον λαό» και όχι με όσους «τον ξεγέλασαν». Το φαινόμενο, εσχάτως, στην Ελλάδα δεν δείχνει να περιορίζεται μόνο στα ακροδεξιά του πολιτικού φάσματος. Αλλά βασικοί πυλώνες της λαϊκίστικης ρητορείας υιοθετούνται από τον πρόεδρο της Ν. Δ. Αντώνη Σαμαρά...."
Λέει και άλλα πολλά στο ίδιο μήκος κύματος... Αλλά εμείς θα τον εγκαλέσουμε! Διότι δεν μπορεί ο προοδευτικάριος Καμπύλης να μας προκαλεί σύγχιση... Αν η σημερινή Νου Δου είναι ακροδεξιά, εμείς τι είμαστε;;; Μιας και παλαιότερα εμάς λέγατε "ακροδεξιούς"! Σας παρακαλούμε να μας δώσετε έναν χαρακτηρισμό, διότι αγαπημένη σας ενασχόλιση αποτελεί η "ταμπελοποίηση"!

5 σχόλια

  1. Γνωστός ανθελληνοπροοδευτικός ο Καμπύλης ασχετα απο το κράξιμο στη νουδούλα.Τάκη η ωρα έχεται...και τότε που θα κρυφτείται ολοι εσείς οι εμμισθοι προοδευτικοί...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ο γνωστός εβραιολάγνος που στις 25/3 έλεγε ότι οι Ήρωες του 21 ήταν ένα πολυεθνικό μπουλούκι εγκληματιών ή που περιέγραφε τους αλβανούς το 40΄ ως μεγάλους αντιστασιακούς, επειδή λέει λιποτάκτησαν (!) από τις φασιστικές δυνάμεις της Ιταλίας.
    Ταμπελοποίηση;; Όχι απλά ταμπελοποίηση! Οι δήθεν "αριστεροί" περιχαρακώνονται πίσω από μια ανύπαρκτη έννοια, την "Αριστερά" και μετατρέπουν αυτομάτως όσους διαφωνούν με αυτούς ως "δεξιούς".
    Αυτό είναι το δόγμα του "διαίρει και βασίλευε". Δεν μπορούν να αντιμετωπίσουν τις ιδέες και ανακαλύπτουν επάρατες "Δεξιές". Αυτός είναι ο τρόπος με τον οποίο προσπαθούν να επιβιώσουν. Δεν θα συναινέσουμε. Θα κρατήσουμε την επαφή με τα λαϊκά στρώματα (την οποία αυτοί ποτέ δεν είχαν), θα τους απομονώσουμε και θα τους στείλουμε στην αφάνεια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ο ΟΡΟΣ "ΑΚΡΟΔΕΞΙΟΣ" ΕΙΝΑΙ ΤΙΤΛΟΣ ΤΙΜΗΣ, ΟΠΩΣ ΑΠΟΔΕΙΧΘΗΚΕ ΣΤΑ ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΥ ΠΕΡΑΣΑΝ. ΤΟΝ ΤΙΤΛΟ ΑΥΤΟ ΑΠΕΔΩΣΑΝ ΑΠΑΞΙΩΤΙΚΑ ΠΡΙΝ ΠΟΛΛΑ ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΠΟΛΛΑ ΧΡΟΧΙΑ ΤΑ ΠΑΣΟΚΟΣΚΟΥΛΗΚΑ ΚΑΙ ΟΙ ΒΛΑΜΜΕΝΟΙ ΤΗΣ ΑΡΙΣΤΕΡΑΣ ΣΕ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΠΟΥ Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΑΠΕΔΕΙΞΕ ΗΤΑΝ ΟΧΙ ΑΠΛΑ ΚΑΛΟΙ, ΑΛΛΑ ΑΡΙΣΤΟΙ. ΑΝΤΙΘΕΤΑ ΟΙ ΔΗΜΟΚΡΑΤΕΣ (ΤΙΤΛΟΣ "ΤΙΜΗΣ" ΤΟ 70-80-90)ΑΠΟΔΕΙΧΤΗΚΑΝ ΚΛΕΦΤΕΣ, ΜΟΙΧΟΙ, ΠΑΛΙΑΝΘΡΩΠΟΙ, ΑΝΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΙΚΟΙ, ΑΝΙΚΑΝΟΙ, ΔΕΙΛΟΙ ΚΑΙ ΑΧΡΗΣΤΟΙ. ΜΙΑ ΜΑΤΙΑ ΣΤΗΝ ΠΡΟΣΦΑΤΗ ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΟ ΔΕΙΧΝΕΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΛΕΩ. ΣΥΝΕΠΩΣ Ο ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΜΟΣ "ΑΚΡΟΔΕΞΙΟΣ" ΕΙΝΑΙ ΤΙΤΛΟΣ ΤΙΜΗΣ, ΚΥΡΙΩΣ ΟΤΑΝ ΠΡΟΕΡΧΕΤΑΙ ΑΠΟ ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΟ ΔΗΜΟΚΡΑΤΗ.
    Η ΝΔ ΟΜΩΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΟΧΙ ΑΚΡΟΔΕΞΙΑ, ΟΧΙ ΔΕΞΙΑ, ΟΥΤΕ ΚΕΝΤΡΟΔΕΞΙΑ ΔΕ ΤΗΝ ΛΕΣ (Ο ΟΡΟΣ ΚΕΝΤΡΟΔΕΞΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΓΕΛΟΙΟΣ ΚΑΙ ΕΦΕΥΡΕΘΗΚΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΝΔ ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΝΑ ΜΗΝ ΧΑΣΕΙ ΨΗΦΟΦΟΡΟΥΣ - ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΥΡΙΩΣ ΔΕΞΙΟΙ, ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΧΑΣΕΙ ΤΗΝ "ΚΑΛΗ" ΜΑΡΤΥΡΙΑ ΤΗΣ ΑΡΙΣΤΕΡΑΣ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟ ΚΟΜΜΑ.ΤΟΣΟ ΗΛΙΘΙΟΙ ΗΤΑΝ). Η ΝΔ ΕΙΝΑΙ Ο ΗΘΙΚΟΣ ΑΥΤΟΥΡΓΟΣ ΤΗΣ ΠΑΝΤΟΚΡΑΤΟΚΡΑΤΙΑΣ ΤΗΣ ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗΣ ΣΗΨΗΣ, ΤΟΥ ΑΛΗΤΑΡΙΟΥ ΕΚΕΙΝΟΥ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΚΑΘΡΕΦΤΗ ΤΟΥ ΕΑΥΤΟΥ ΤΟΥ: ΕΝΑ ΑΤΕΛΕΙΩΤΟ ΜΠΟΥΡΔΕΛΟ.
    ΕΧΕΙ ΕΡΘΕΙ Ο ΚΑΙΡΟΣ Ο ΛΟΓΟΣ ΤΩΝ ΔΗΜΟΚΡΑΤΩΝ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΑΚΥΡΟΣ ΙΔΙΩΝΥΜΩΣ. ΔΗΛΑΔΗ ΑΦΟΥ ΚΑΤΙ ΕΙΠΩΘΗΚΕ ΑΠΟ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟ ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΟ ΠΟΛΙΤΗ ΕΙΝΑΙ ΕΞ' ΟΡΙΣΜΟΥ ΛΑΘΟΣ, ΑΚΡΙΒΩΣ ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΕΙΠΕ ΔΗΜΟΚΡΑΤΗΣ. ΚΑΙ ΕΔΩ ΠΟΥ ΤΑ ΛΕΜΕ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΣΑΣ ΣΥΝΑΤΗΣΕΙ ΣΤΗ ΖΩΗ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟ ΠΟΥ ΔΗΛΩΝΕΙ ΠΑΣΟΚ, ΚΚΕ (ΚΛΠ "δημοκρατικες δυναμεις) ΠΟΥ ΝΑ ΜΗΝ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΗΛΙΘΙΟΣ ΕΩΣ ΠΑΛΙΑΝΘΡΩΠΟΣ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Εδώ και χρόνια η "Καθημερινή" έχει πάψει να είναι δεξιά εφημερίδα (με όποια σημασία μπορεί να έχει η λέξη "δεξια")

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Και μόνο η ανοργασμική του φάτσα με χαλά. Έχει, όμως, ιστολόγιο, στο οποίο δέχεται σχόλια και είναι μάλιστα αρκετά ανεκτικός.

    Παλαιότερα του έγραφα, αλλά τώρα έπαψα να ασχολούμαι μαζί του.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.