Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΝΕΑ ΜΟΡΦΗ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΙΝΑΙ ΥΠΕΥΘΥΝΟΙ ΓΙΑ ΚΑΘΕ ΕΛΛΗΝΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΘΑ ΓΕΝΝΗΘΕΙ... Κατάλαβες τώρα γιατί σε λέγανε εθνικιστή όταν έλεγες πως αγαπάς την Πατρίδα σου; Για ...

ΕΙΝΑΙ ΥΠΕΥΘΥΝΟΙ ΓΙΑ ΚΑΘΕ ΕΛΛΗΝΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΘΑ ΓΕΝΝΗΘΕΙ...

Κατάλαβες τώρα γιατί σε λέγανε εθνικιστή όταν έλεγες πως αγαπάς την Πατρίδα σου; Για να την πουλήσουν πιο εύκολα. Όταν κάθε λέξη που αρχίζει από -εθν και -ελλ έγινε ο δαίμονας που θα μας στερούσε από τον "εκσυγχρονισμό".
Κατάλαβες τώρα γιατί σε λέγανε ρατσιστή; Σε πολύ λίγο δεν θα είσαι ιδιοκτήτης της πατρίδας σου, θα είσαι ένας κάτοικος μιας χώρας που θα ανοίκει στους τραπεζίτες και τ' αφεντικά τους που παριστάνουν την κυβέρνηση.
Κατάλαβες τώρα γιατί πριονίσανε την παιδεία και την υποβάθμισαν σε "εκπαίδευση"; Για να σε κάνουν υπαλληλάκο των 3 και 60. Να σε βάλουν πίσω από τον πάγκο των μπακάλικών τους, να σερβίρεις καφέδες και να πηγαίνεις με το παπί πίτσες στα πάρτυ του Χριστοφοράκου.
Κατάλαβες τώρα γιατί σου δίνανε τζάμπα κάρτες οι τράπεζες; Για να σου πάρουν το πατρικό σου. Δεκάρα δεν δίνανε για τις δώσεις σου, με χαρτιά τυπωμένα σου πήρανε το σπίτι, το χωράφι, το μαγαζί.
Κατάλαβες τώρα γιατί σε χώσανε στο χρηματιστήριο; Όταν ένας πρωθυπουργός της χώρας προέτρεπε τον απλό κόσμο να βάλει το κομπόδεμά του στο στημένο παιγνίδι του χρηματιστηρίου, δεν εννοούσε ακριβώς για... επενδύσεις. Κατάλαβες τώρα πως κάποιοι γίνανε πάμπλουτοι σε μια νύχτα ανταλλάσσοντας πλούτο με αέρα;
Κατάλαβες τώρα γιατί γουστάρουν τόσο την "ελεύθερη αγορά"; Για να κλείσει ο μπακάλης και να στέλνεις τον κόπο σου στα μεγαλομπακάλικα της γερμανίας. Σε βγάλανε ψαράκι από τη γυάλα σου και σε πετάξανε στον ωκεανό με τα σκυλόψαρα, με τους δικούς τους κανόνες διατροφής.
Κατάλαβες τώρα γιατί τους αγαπάνε τους "μη νόμιμους μετανάστες" τόσο πολύ οι εκλεγμένοι αλήτες μας; Για να κάνουν με τη δυστυχία τους κι εμάς δυστυχισμένους.
Κατάλαβες τώρα ψαράκι πόσο αξίζει η γυάλα σου; Μήπως έχεις την καλύτερη γωνιά στον κόσμο, το καλύτερο οικόπεδο και στην κοστολογούν μόλις 300 δις; Τότε τα βράχια της Ιρλανδίας πόσο κάνουν, τέσσερα δίφραγκα;
Κατάλαβες τώρα γιατί την Εθνική σου Οδό της αλλάζουν ονοματάκι; Θέλεις 20ευρώ για να πας από Αθήνα - Θεσσαλονίκη χρησιμοποιόντας την Εθνική σου Οδό, αυτήν που είναι υποχρέωση του κράτους να κατασκευάσει κι όχι να την ξεπουλήσει στο κάθε "όμορφο' που παριστάνει τον εργολάβο.
Κατάλαβες τώρα γιατί σου πουλάνε φθηνά τα χαζοκούτια; Για να σε κάνουν να τρως κουτόχορτο στα λιβάδια της τηλεόρασης. Για να σε πετάνε μπαλάκι από τη μεσημεριανή χαζοβιόλα στον απογευματινό πληρωμένο τελάλη της προπαγάνδας τους. Από το πρωί μέχρι το βράδυ μια θλιβερή παρέλαση υπερεκτιμημένων "τίποτα" με ειδικότητα στον αέρα.
Κατάλαβες μήπως τώρα γιατί στη Βουλή δεν μπαίνει ούτε ένας σοβαρός άνθρωπος; Επειδή αφορά ένα θίασο τριακοσίων διορισμένων από τις κοματικές λίστες οι οποίες συντάσσονται από ντόποιους τοποτηρητές που οι μεγάλοι επιλέγουν από τις "άγιες οικογένειες" του τόπου. Δεν θα βρείτε κανέναν από τους έλληνες λαμπρούς διανοητές κι επιστήμονες εκεί μέσα. Ούτε απ' έξω δεν πατάνε μη λερωθούν.
Κατάλαβες τώρα γιατί τα κάνουν όλ' αυτά; ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΝ ΑΛΛΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ. Ούτε στο γένος ούτε στη σκέψη.
Καθιστούν αδύνατη ακόμα και την αναπαραγωγή. Οι γονείς σε δυο δουλειές, οι παππούδες ακόμα και στα 70 θα εργάζονται. Τα παιδιά δεν μεγαλώνουν αυτόματα και το ξέρουν.
Είναι υπεύθυνοι για κάθε ΕΛΛΗΝΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΘΑ ΓΕΝΝΗΘΕΙ.
Θυμηθήτε το, κάνουν μια νέα μορφή γενοκτονίας και το ξέρουν πάρα πολύ καλά....

10 σχόλια

  1. Πράγματι συγκλονιστικό άρθρο. Ας το στείλουμε παντού μπας και ανοίξουν τα ματάκια τους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. - ΠΕΡΙΟΡΙΣΤΕ ΤΗΝ ΚΑΤΑΝΑΛΩΣΗ ΣΤΟ ΕΛΑΧΙΣΤΟ. ΑΠΟΦΥΓΕΤΕ ΔΑΠΑΝΕΣ ΠΟΥ ΦΕΡΝΟΥΝ ΑΜΕΣΑ ΕΣΟΔΑ ΣΤΟ ΚΡΑΤΟΣ, ΚΑΥΣΙΜΑ ΤΣΙΓΑΡΑ ΚΑΙ ΠΟΤΑ. ΜΕΙΩΣΤΕ ΤΗΝ ΚΑΤΑΝΑΛΩΣΗ ΣΤΟ ΡΕΥΜΑ ΚΑΙ ΟΤΙ ΕΞΟΔΟ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΜΕΙΩΘΕΙ. ΜΑΖΕΨΤΕ ΟΤΙ ΠΟΣΟ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΞΟΙΚΟΝΟΜΗΘΕΙ
    -ΨΩΝΙΣΤΕ ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΜΙΚΡΟΥΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΕΣ. ΑΝ ΜΕΙΩΣΕΤΕ ΤΗΝ ΔΑΠΑΝΗ ΣΤΑ ΜΕΓΑΛΑ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ ΚΑΤΑ 30% ΔΕΝ ΠΕΙΡΑΖΕΙ ΑΝ ΤΟ 10% ΠΑΕΙ ΣΤΟ ΜΑΓΑΖΙ ΤΗΣ ΓΕΙΤΟΝΙΑΣ. ΑΝ ΚΛΕΙΣΕΙ ΑΥΤΟ ΘΑ ΚΛΕΙΣΟΥΝ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΚΑΙ Η ΔΥΣΤΥΧΙΑ ΘΑ ΜΕΓΑΛΩΣΕΙ.
    -ΑΠΟΜΟΝΩΣΤΕ ΟΣΟΥΣ ΕΧΟΥΝ ΚΟΜΜΑΤΙΚΟ ΠΑΡΕΛΘΟΝ Ή ΔΙΑΤΗΡΟΥΝ ΚΟΜΜΑΤΙΚΗ ΙΔΙΟΤΗΤΑ.ΣΤΑΜΑΤΗΣΤΕ ΤΙΣ ΕΠΑΦΕΣ ΜΕ ΔΗΜΟΣΙΟΥΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΥΣ.
    -ΜΑΘΕΤΕ ΝΑ ΕΠΙΒΙΩΝΕΤΕ ΜΕ ΟΤΙ ΠΙΟ ΛΙΓΟ ΜΠΟΡΕΙΤΕ. ΤΟ ΧΡΗΜΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΛΥΤΙΜΟ ΠΡΑΓΜΑ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΚΑΙ ΤΟ ΜΟΝΟ ΟΠΛΟ ΕΝΑΤΙΟΝ ΟΣΩΝ ΣΑΣ ΕΚΜΕΤΑΛΛΕΥΟΝΤΑΙ. ΑΝ ΜΕΙΩΘΟΥΝ ΟΙ ΤΖΙΡΟΙ ΤΟΥΣ ΘΑ ΣΚΕΦΤΟΥΝ ΠΟΛΥ ΠΙΟ ΛΟΓΙΚΑ. ΔΕΙΤΕ ΠΩΣ ΚΑΙ Ο ΣΕΒ ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΚΟΠΟΥΝ ΤΑ "ΔΩΡΑ" ΣΤΟΝ ΙΔΙΩΤΙΚΟ ΤΟΜΕΑ. ΔΕΝ ΜΑΣ ΑΓΑΠΟΥΝ. ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΤΟΥΣ ΝΟΙΑΖΟΝΤΑΙ. ΚΑΘΕ ΕΥΡΩ ΟΔΗΓΕΙ ΣΤΗΝ ΠΑΡΑΓΩΓΗ ΑΛΛΩΝ 9 ΟΤΑΝ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΝ ΑΓΟΡΑ. ΟΤΑΝ ΕΙΝΑΙ ΣΤΑ "ΣΕΝΤΟΥΚΙΑ" ΕΙΝΑΙ ΑΧΡΗΣΤΟ.
    -ΤΕΛΟΣ ΜΑΖΕΨΤΕ ΜΙΣΟΣ. ΜΙΣΟΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΠΟΤΥΧΗΜΕΝΟΥΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΝ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΑΝΔΡΕΣ. ΜΙΣΟΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΔΕΙΛΟΥΣ ΠΟΥ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΙΖΟΥΝ ΤΗΝ ΗΣΣΟΝΑ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ. ΜΙΣΟΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΡΑΓΙΑΔΕΣ ΠΟΥ ΠΟΥΛΗΣΑΝ ΤΗΝ ΨΥΧΗ ΤΟΥΣ ΤΟΝ ΔΙΑΒΟΛΟ ΓΙΑ ΜΙΑ ΘΕΣΗ ΣΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ΚΑΙ ΖΟΥΝ ΣΕ ΒΑΡΟΣ ΤΟΥ ΛΑΟΥ ΜΑΣ. ΜΙΣΟΣ ΓΙΑ ΤΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΑ ΣΚΟΥΛΗΚΙΑ ΠΟΥ ΑΝΕΝΔΟΙΑΣΤΑ ΠΟΥΛΑΝΕ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ 36 ΧΡΟΝΙΑ ΤΩΡΑ.
    ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΕΛΘΕΙ Η ΩΡΑ ΚΑΝΤΕ ΤΟ "ΟΡΓΗ ΛΑΟΥ ΦΩΝΗ ΘΕΟΥ" ΠΡΑΞΗ.
    Ο ΛΑΟΣ ΜΑΣ ΔΕΝ ΘΑ ΧΑΘΕΙ. ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΜΕΓΑΛΟΣ ΓΙΑ ΝΑ ΧΑΘΕΙ ΕΠΕΙΔΗ ΚΑΠΟΙΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΤΟΝ ΘΕΛΟΥΝ ΟΜΟΙΟ ΜΕ ΤΑ ΒΙΟΛΟΓΙΚΑ ΠΕΡΙΤΤΩΜΑΤΑ ΠΟΥ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝ ΝΑ ΤΟΝ ΦΟΡΤΩΣΟΥΝ. ΤΑ ΚΑΡΚΙΝΩΜΑΤΑ ΟΜΩΣ ΠΟΥ ΤΟΝ ΤΑΛΑΝΙΖΟΥΝ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΤΥΧΕΡΑ ΑΝ ΠΕΘΑΝΟΥΝ. ΜΙΑ ΚΑΙ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΝΑΚΛΗΣΕΩΣ ΧΟΡΗΓΗΘΕΙΣΑΣ ΑΜΝΗΣΤΙΑΣ, ΟΥΤΕ Η ΔΙΑ ΤΟΝ ΧΡΟΝΩΝ, ΟΥΤΕ Η ΔΙΑ ΤΩΝ "ΝΟΜΩΝ" ΤΟΥΣ ΠΑΡΑΓΡΑΦΗ ΤΩΝ ΕΓΚΛΗΜΑΤΩΝ ΤΟΥΣ ΘΑ ΙΣΧΥΕΙ. ΚΑΙ ΘΑ ΞΑΝΑΚΟΥΣΤΕΙ ΤΟ ΑΜΙΜΗΤΟ ΕΚΕΙΝΟ¨"ΟΤΑΝ ΛΕΜΕ ΙΣΟΒΙΑ ΕΝΟΟΥΜΕ ΙΣΟΒΙΑ". ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΤΩΡΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟΛΥΤΑ ΔΙΚΑΙΟ ΚΑΙ ΘΑ ΑΞΙΖΟΥΝ ΚΑΘΕ ΣΤΙΓΜΗ ΣΤΟΝ ΚΟΡΥΔΑΛΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. o karatzaferis thelei na prodosei thn makedonia
    stamathsteton prin einai arga gia to patriotiko kuma pou den stamatiete kai prospathoun na to thapsoun me ton nekrothayti pou legete vapsomalias kolotoubas

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΓΙΑ ΣΚΕΦΘΕΙΤΕ ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΑΚΟΜΗ.ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΔΗΘΕΝ ΑΓΑΝΑΚΤΙΣΜΕΝΟΙ ΚΑΙ ΑΔΙΚΗΜΕΝΟΙ ΠΟΥ ΕΚΑΨΑΝ ΚΑΙ ΚΑΤΕΣΤΡΕΨΑΝ ΤΑ ΜΑΓΑΖΙΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΕΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΑΘΗΝΑΣ ΚΑΤΑ ΤΑ ΔΕΚΕΜΒΡΙΑΝΑ,ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΠΗΓΑΝ ΝΑ ΚΑΤΑΣΤΡΕΨΟΥΝ ΤΙΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΕΣ ΤΟΥ ΚΕΦΑΛΑΙΟΥ ΚΑΙ ΤΩΝ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΕΩΝ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΣΤΑ ΒΟΡΕΙΑ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΧΛΙΔΑΤΑ ΠΡΟΑΣΤΕΙΑ;ΤΟΝ ΛΑΟ ΛΟΙΠΟΝ ΧΤΥΠΑΝΕ ΚΙ ΑΥΤΟΙ.ΑΡΑ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΠΟΥ ΜΑΣ ΚΟΡΟΙΔΕΥΟΥΝ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ,ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΣ ΑΠΟΔΟΜΙΣΟΥΝ.ΕΧΟΥΝ ΚΑΙ ΣΤΡΑΤΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. http://www.nchr.gr/media/drastiriotites/Katalogos_melon_politografisi.doc
    Επιτροπή Πολιτογράφησης Περιφέρειας Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης: Χαλήλ Μουσταφά, Δικηγόρος Ροδόπης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Οι κλέφτες του χρηματιστηρίου, οι απατεώνες του κτηματολογίου, οι νομιμοποιούντες την ρεμούλα με το να χαρίζουν χρέη στους μεγαλοφειλέτες-τραπεζίτες-καναλάρχες και λοιπά πιράνχας, αυτοί που επί 36 χρόνια ασελγούν νυχθημερόν στο κορμί της Ελλάδος, αυτοί που ξεκάρφωσαν τα πάντα, αυτοί που έσκυψαν και άνοιξαν τα οπίσθιά τους στον εχθρό, αυτοί που καταβαράθρωσαν κάθε ιδανικό και αξία, αυτοί που ρήμαξαν τις υποδομές της χώρας, αυτοί που εξακολουθούν να μας κοροϊδεύουν, ένα πράγμα αξίζουν. ΘΑΝΑΤΟ ΔΙΑ ΛΙΘΟΒΟΛΙΣΜΟΥ. Ας τους το δώσουμε για να καθαρίσει η Ελλάδα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. @ 13/7/10 12:20 πμ

    Πόσα σου δίνει ο Σαμαράς, ρε ξεφτιλισμένε, για να γράφεις μαλακίες;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. τα λεει ολα το αρθρο. διαδωστε το οπου μπορειτε, σε καθε ανοιχτο μπλογκ μικρο ή μεγαλο πρεπει ολοι να το διαβασουν αριστεροι,δεξιοι,κεντρωοι,εξωγηινοι, ελ,νεφελιμ κτλπ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Εξαιρετικό κείμενο. Συγχαρητήρια.
    Ποιος είναι ο συντάκτης;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Eγώ ένα πράγμα κατάλαβα..Ότι οι περισσότεροι Έλληνες κυτούσανε μια ζωή μόνο τον προσωπικό τους κώλο και το μόνο που τους ένοιαζε ήτανε μία καρέκλα στο δημόσιο.Όποιος λοιπόν βολεύτηκε από το κόμα του,έγραψε στα @ρχιδι@ του και το κράτος και τους υπόλοιπους Έλληνες πολίτες.Η συνέχεια;Τα λαμόγια τους πηδάνε αβέρτα κουβέρτα και στην συνέχεια θα πηδάνε και τα παιδιά τους!Αυτό αν καταλαβαίνανε οι "μάγκες" του δημοσίου θα είχαμε δίκαιο κοινωνικό κράτος και όλα θα δουλευανε ρολόι.Εύχομαι όμως εσείς οι βολεμένοι να μην καταλάβετε ποτέ τίποτα και να ψοφήσετε σε αυτή την κωλοκαρέκλα με την οποία πουλήσατε εμάς όλους τους υπόλοιπους!ΚΑΤΑΛΑΒΑΤΕ;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.