Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΡΑΠΑΝΑΚΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΡΕΞΗ...

ΠΕΙΝΑΣ ΛΑΕ ΜΟΥ; ΦΑΕ ΕΝΑΝ ΑΠΟΚΩΔΙΚΟΠΟΙΗΤΗ... Εν μέσω οικονομικής κρίσης και των δυσβάσταχτων οικονομικών μέτρων που πάρθηκαν από κοινού Κυβε...

ΠΕΙΝΑΣ ΛΑΕ ΜΟΥ;

ΦΑΕ ΕΝΑΝ ΑΠΟΚΩΔΙΚΟΠΟΙΗΤΗ...

Εν μέσω οικονομικής κρίσης και των δυσβάσταχτων οικονομικών μέτρων που πάρθηκαν από κοινού Κυβερνήσεως Πασόκ και ΔΝΤ, με σημαντικές μειώσεις μισθών και συντάξεων, πάγωμα επιδομάτων, δικαίωμα των εργοδοτών να συμπεριφέρονται στους υπαλλήλους τους σαν να επρόκειτο για δουλοπάροικους, καταπατώντας κάθε εργασιακό κεκτημένο τους δικαίωμα, ο ελληνικός λαός καλείται να πληρώσει για πολλοστή φορά τις πολυμετοχικές εταιρείες με τις ευλογίες του επίσημου κράτους. Η δικαιολογία αυτή την φορά, για να βάλει ο Έλληνας το χέρι του στο ήδη εξαθλιωμένο πορτοφόλι του, ακούει στο όνομα της ψηφιακής τηλεόρασης.
Από σήμερα, 18/06/2010, κάθε σήμα παύει να ισχύει για τους τηλεοπτικούς μας δέκτες, αφού εκβιαστικά θα έπρεπε να είχαμε καταβάλλει ένα διόλου ευκαταφρόνητο ποσό για να προμηθευτούμε τους ψηφιακούς αποκωδικοποιητές της DIGEA. Ποια ακριβώς είναι η DIGEΑ;
Πρόκειται για την εταιρεία που συστάθηκε από τηλεοπτικούς σταθμούς (ALPHA, ALTER, ANTENNA, MAKEDONIA TV, MEGA, SKAI, STAR) και έχει αναλάβει την ψηφιακή εκπομπή των τηλεοπτικών προγραμμάτων, τόσο των ιδιωτικών σταθμών εθνικής εμβέλειας, καθώς και όσων άλλων σταθμών προτιμήσουν τις υπηρεσίες της.
Η συγκεκριμένη εκβιαστική μέθοδος, μιας και όσοι δεν μπορούν λόγω της οικονομικής τους κατάστασης να προμηθευτούν τους αντίστοιχους αποκωδικοποιητές, ή απλά δεν το επιθυμούν, θα καταστήσει την πλειοψηφία των τηλεοπτικών πομπών του κάθε ελληνικού νοικοκυριού για τα σκουπίδια, αφού οι περισσότερες τηλεοράσεις είναι παλαιάς τεχνολογίας και για να εκπέμψουν απαιτείται η προμήθεια του αποκωδικοποιητή. Το συγκεκριμένο μέτρο αφορά σε ευρωπαϊκή οδηγία, λες και η Ε.Ε. είναι το Παγκόσμιο Ραδιοτηλεοπτικό Συμβούλιο! Έτσι κι αλλιώς, κανένα άλλο μέτρο που να αφορά στην ουσία και την φύση δημιουργίας της Ευρωπαϊκής Ένωσης δεν έχει παρθεί ποτέ...
Ενώ πολλές απορίες δημιουργεί το γεγονός της εκβιαστικής αγοράς των αντίστοιχων αποκωδικοποιητών. Μήπως τελικά- επειδή και τα κανάλια έχουν οικονομικές ζημίες, λόγω μειωμένου διαφημιστικού ενδιαφέροντος- καταλήξουμε σε απόλυτη συνδρομητική τηλεόραση από την μία στιγμή στην άλλη με τον Big Brother να φακελλώνει την κάθε μας προτίμηση;

8 σχόλια

  1. empros ston dromo pou haraxe o rousopoulos.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Δεν παύει να ισχύει κάθε σήμα. Θα συνεχίσει να υπάρχει το αναλογικό σήμα από Υμηττό και Πάρνηθα. Μόνο από την Αίγινα θα σταματήσει, που εξυπηρετεί κάποιους στα νότια προάστια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Θα συμφωνήσω με το β΄σχολιαστή.Βλέ-
    πω τα κανάλια από παλιού τύπου τη-
    λεόραση,που δεν άλλαξε σε τίποτα.Ε-
    πειδή για κάποιο λόγο αναγκάσθηκα το Φεβρουάριο να πάρω νέα συσκευή,
    πήρα ψηφιακή.Έτσι έχω και τους 2 τύπους!Πάντως είναι ένα έξοδο ο απο
    κωδικοποιητής!Μάλιστα η ψηφιακή στέλνει καθυστέρημένα τόσο την εικό
    να,όσο και τον ήχο!Τώρα,αν υπάρχει
    κάποια πονηρή σκέψη,για πληρωμή συν
    δρομής ΟΨΟΜΕΘΑ!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Νομιζω οτι ειναι ευκαιρια να πεταξουμε τις τηλεορασεις μας και να ανοιξουμε 1 βιβλιο επιτελους !Εχω κοψει εδω και 2-3 χρονια την tv και αισθανομαι ηρεμος κι ελευθερος ! !Σας το προτεινω,ωστε να αποφυγετε την σαβουρα και την προπαγανδα που μας πετανε στα μουτρα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Η ΕΕ παίρνει το μέτρο για να πουληθούν τα προϊόντα των Ευρωπαϊκών εταιριών. Τα κανάλια ιδιωτικά είναι, ο,τι γουστάρουν κάνουν. Δεν ξέρω αν θα σταματήσουν το σήμα τους αλλά ακόμα και έτσι αν είναι, αν ο λαός δεν καταλαβαίνει ότι η τηλεόραση δεν είναι δικαίωμα αλλά εργαλείο υποδούλωσης του, δεν νομίζω να τον σταματήσει ούτε ο αποκωδικοποιητής ούτε οτιδήποτε άλλο. Θα πουλήσει το σπίτι του για να επιβιώσει αλλά θα βρει λεφτά για ο,τι θα μπορούσε να του εξασφαλίσει την εξαπάτηση και την υποδούλωση του.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. >Το συγκεκριμένο μέτρο αφορά σε ευρωπαϊκή οδηγία>

    Αν θέλουμε το πιστεύουμε. Όσα δεν φτάνει η αλεπού, τα κάνει ... ευρωπαϊκή οδηγία. Παλιό το κόλπο!

    Από την άλλη, δεν χάνει κανείς και πολλά. Ούτως ει άλλως μόνο τηλεοπτικά σκουπίδια μας σερβίρουν.

    Συμφωνώ με τον 19/6/10 11:24 πμ.

    Αν ήμασταν λαός πειθαρχημένος και συμφωνούσαμε να μην ξανανοίξει κανείς τηλεόραση για έναν μήνα, όχι παραπάνω, το μέτρο θα αποσυρόταν αυτομάτως.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. τὸ νὰ γίνουν ὄλα τὰ κανάλια συνδρομητικὰ τὸβλέπω δύσκολο. Ἐκτὸς ἀν κάποιο κανάλι (ἤ περισσότερα σὲ κοινὴ προσπάθεια) ἀποφασίσει νὰ βγάλει μιὰ ἐπιπλέον μετάδοση μὲ συνδρομή.
    Τὰ ἑλληνικὰ κανάλια ἀπλῶς ἐφαρμόζουν τὴν ὀδηγία τῆς ΕΕ. Ὄχι πὼς δὲν ὀφελούνται: μείωση προσωπικοῦ (RF), χαμηλότερη κατανάλωση ῥεύματος στὰ βουνά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. tora mas epiase o ponos na efarmosoume tis europaikes odhgies otan monimos tis athetoume kai tis paraviazoume,alla ta kala kai symferonta tha mou peite.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.