Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΠΑΡΕ ΚΟΣΜΕ ΒΙΒΛΙΑ...

(Σημείωση: Η επιστημονική συνεργασία του Νεοκλή Σαρρή με εκδοτικό οίκο, δεν μπορεί να αποτελέσει άλλοθι!)



(Σημείωση: Η επιστημονική συνεργασία του Νεοκλή Σαρρή με εκδοτικό οίκο, δεν μπορεί να αποτελέσει άλλοθι!)

19 σχόλια

  1. Τωρα Στοχε αμα ειναι να αντιγραφουμε τις αρλουμπες του Ελλας-Ορθοδοξυ θα ρεζιλευτουμε και θα μας κλαινε και οι ρεγκες!

    Πολυ καλα και ενα μεγαλο Ευγε στον Αδωνη να προσφερει αυτο το βιβλιο για να μπορουμε να μαθουμε και τι μας περιμενει!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. @ 7/6/10 4:26 μμ

    Στα μέσα του 2010 θα μάθεις τι πιστεύουν οι νεοθωμανοί; Τα βιβλία του Νταβούτογλου κυκλοφορούν από το 2001.

    Τώρα που οι τουρκικές φρεγάτες αλωνίζουν στον Σαρωνικό κόλπο θα μάθεις τα... «μυστικά» του εχθρού σου; Τόσα χρόνια τι έκανες;

    Άσε μας ρε φιλαράκο, που θα μας βγει όψιμα ο «μπουμπούκος» και... «Τουρκοφάγος» !

    Λίγη τσίπα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Έλεος παιδιά αυτό το βιβλίο είναι πηγή αφύπνισης για όλους..ευθέως και σταράτα παρουσιάζει την τουρκική στρατηγική και τις βλέψεις για κύπρο αιγαίο θράκη και παραπέρα και τον τρόπο τους ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Έλα ρε Στόχε, δίκιο λέει ο Άδωνις, πρέπει να ξέρουμε πώς σκέφτεται ο εχθρός. Άμα θες να βρεις επιχειρήματα εναντίον του κομμουνισμού δεν θα πρέπει άραγε να διαβάσεις καμιά αράδα Μάρξ; Αλλιώς πώς;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Στοχε, δεν ξερω αν το θεμα αυτο παρουσιαζεται με μια δοση ειρωνιαs(παρε κοσμε βιβλια..)αλλα το θεμα του βιβλιου ειναι αρκετα ενδιαφερον για να δουμε ολοι απο πρωτο χερι τη φιλοσοφια του "απεναντι" αντιπαλου.Οχι τιποτα αλλα για να μην εχουμε ψευδαισθησειs και ονειρα. Το διλλημα ειναι αν δινειs τα χρηματα σου στο Τουρκο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΑΣ ΤΟΥ ΠΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΟΤΙ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ ΔΕΝ ΤΟΝ ΒΑΛΑΜΕ ΓΙΑ ΝΑ ΠΟΥΛΑΕΙ ΒΙΒΛΙΑ. ΤΟ ΤΙ ΘΕΛΟΥΝ ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ ΤΟ ΞΕΡΟΥΜΕ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ. ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΤΟ ΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΚΑΝΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ.ΤΟ ΘΕΜΑ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΒΡΕΘΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΑΞΙΟΣ ΝΑ ΚΑΘΑΡΙΣΕΙ ΤΑ ΚΑΤΑΚΑΘΙΑ ΤΟΥΣ ΡΩΜΙΟΥΣ ΑΠΟ ΑΥΤΗ ΤΗ ΧΩΡΑ. ΚΑΙ ΕΝΝΟΩ ΤΟΥΣ ΓΕΝΝΗΜΕΝΟΥΣ ΡΑΓΙΑΔΕΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΚΟΤΖΑΜΠΑΣΗΔΕΣ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΚΥΒΕΡΝΑΝΕ. ΚΑΙ ΤΟΤΕ ΚΑΙ ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ ΚΑΙ ΟΙ ΑΛΒΑΝΟΙ ΚΑΙ ΟΤΙ ΣΚΑΤΟ ΜΑΣ ΕΧΕΙ ΚΑΤΣΕΙ ΣΤΟ ΣΒΕΡΚΟ ΘΑ ΔΟΥΝΕ ΟΤΙ ΟΧΙ ΑΔΙΚΑ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΘΕΩΡΟΥΝΤΑΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΕΚΑΝΑΝ ΠΡΩΤΟΙ ΠΟΛΕΜΟ ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ.ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΓΙΑ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ ΣΙΓΟΥΡΑ "ΑΣΤΙΚΑ" ΚΟΜΜΑΤΑ, ΟΥΤΕ ΤΑΓΟΥΣ ΠΟΥ ΣΕΡΝΟΝΤΑΙ ΞΕΡΕΤΕ ΟΛΟΙ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΙ.
    ΟΤΑΝ ΣΤΙΣ ΑΛΛΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗ ΜΠΕΙ ΤΟ ΚΟΜΜΑ ΤΟΥ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ, ΘΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ - ΑΡΓΑ ΒΕΒΑΙΑ- ΟΤΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΤΟ ΨΗΦΙΣΑΝ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΣΤΟΙ, ΑΛΛΑ ΤΟ ΚΑΛΛΙΤΕΡΟ, ΤΟ ΚΑΘΑΡΟΤΕΡΟ ΚΑΙ ΤΟ ΗΡΩΪΚΟΤΕΡΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΤΟΥ ΛΑΟΥ ΜΑΣ. ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΓΙΟΙ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΥΠΕΡΗΦΑΝΟΙ ΠΟΥ ΥΠΗΡΕΤΗΣΑΝ ΣΤΗΝ ΜΕΘΟΡΙΟ - ΕΝΩ ΜΠΟΡΟΥΣΑΝ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ- ΚΑΙ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΘΑ ΚΑΤΑΔΕΧΟΝΤΑΝ ΝΑ ΜΕΤΕΛΘΟΥΝ ΑΛΗΤΟΕΙΔΩΝ ΠΡΑΚΤΙΚΩΝ ΓΙΑ ΝΑ ΕΠΙΤΥΧΟΥΝ ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ.
    ΟΙ ΡΩΜΙΟΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΧΩΡΑΝΕ ΠΑΝΤΟΥ ΑΡΚΕΙ ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΤΟ ΚΑΡΒΕΛΙ, ΣΑΝ ΤΑ ΖΩΝΤΑΝΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΝΟΙΑΖΟΝΤΑΙ ΑΝ ΤΟΥΣ ΧΤΥΠΑ Ο ΑΓΩΓΙΑΤΗΣ ΤΑ ΠΙΣΙΝΑ, ΑΡΚΕΙ ΤΟ ΠΑΧΝΙ ΝΑΝΑΙ ΓΕΜΑΤΟ. ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΟΜΩΣ ΘΕΛΟΥΝ ΑΕΡΑ ΠΡΩΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΖΗΣΟΥΝ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΦΑΓΗΤΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Μελέτησε τον εχθρό σου, για να μάθεις πως σκέφτεται, ωστε να τον αντιμετωπίσεις με επιτυχία!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Εσύ ανώνυμε 4:26 μμ κάτσε διάβασε το βιβλίο του Αχμέτ για να μάθεις τι σε περιμένει...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΑΚΟΜΗ ΠΙΟ ΠΛΟΥΣΙΟΥΣ... ΤΟΝ ΑΔΩΝΙ ΚΑΙ ΤΟΝ ΝΤΑΒΟΥΤΟΓΛΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΘΟΥΜΕ ΟΤΙ ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ ΔΙΕΚΔΙΚΟΥΝ ΤΗΝ ΜΙΣΗ ΕΛΛΑΔΑ... ΠΟΣΟ ΑΦΕΛΗΣ ΕΙΝΑΙ ΟΡΙΣΜΕΝΟΙ ΕΔΩ ΜΕΣΑ, ΑΝ ΔΕΝ ΓΡΑΦΕΙ Ο ΙΔΙΟΣ Ο ΑΔΩΝΙΣ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. ΣΤΟΧΕ, ἐπίτρεψέ μου, ἄστοχο τὸ σχόλιο. Μὲ την νεοθωμανικὴ στρατηγικὴ τοῦ Νταβούτογλου καὶ τὸ συγκεκριμένο βιβλίο ἔχει ἀσχοληθεῖ ἐπισταμένως ὁ καθηγητὴς Παναγιώτης Ἥφαιστος. Ὀρίστε καὶ ἡ σχετικὴ ἱστοσελίδα του. Καὶ δὲν μπορεῖ ἀσφαλῶς νὰ κατηγορήγῃ κανεὶς τὸν καθηγητὴ Ἥφαιστο οὔτε γιὰ ἔλλειμμα πατριωτισμοῦ οὔτε γιὰ ἐλαφρότητα. Αὐτὰ τὰ πράγματα εἶναι ἀνάγκη νὰ μελετῶνται εἰς βάθος ἀπὸ διπλωμάτες, πολιτικούς, στρατηγικοὺς ἀναλυτὲς κ.λπ. Φυσικά, οἱ κοντόφθαλμοι ἑλλαδίτες πολιτικάντηδες, οὔτε τὰ κορδόνια δὲν εἶναι ἄξιοι νὰ δέσουν πολιτικῶν μὲ ὅραμα καὶ στρατηγικὴ ὅπως ὁ Νταβούτογλου... Δυστυχῶς.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. ΑΝ Ο ΓΕΩΡΓΑΔΗΣ ΕΧΕ ΤΣΙΠΑ ΘΑ ΚΑΤΕΒΑΖΕ ΤΟ ΒΙΒΛΙΟ ΣΕ ΜΟΡΦΗ PDF ΚΑΙ ΘΑ ΜΑΣ ΕΔΕΙΝΕ ΤΗΝ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟ ΚΑΤΕΒΑΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΤΣΑΜΠΑ! ΝΤΡΟΠΗ ΝΑ ΠΟΥΛΑΕΙ ΜΕ ΚΕΡΔΟΣ ΤΟ ΕΥΑΓΓΕΛΙΟ ΤΟΥ ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ. ΟΥΤΕ ΔΕΚΑΡΑ ΣΤΟΥΣ ΜΟΓΓΟΛΟΥΣ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Πολλα απο τα δεινα που υπεστη ο πολιτισμος μας κατα την διαρκεια των δυο παγκοσμιων πολεμων του 2ου αιωνα θα μπορουσαν να μας ειχαν διαπλαση την στρατιωτικη σκεψη ωσται να αναπτιξουμε την θεωρια και την πρακτικη του ολοκληρωτικου πολεμου,περα απο καθε λογικη.Η εισαγωγη της αρχης της μετριοπαθειας στην φιλοσοφια του πολεμου ειναι μια ανοησια,ο πολεμος ειναι μια πραξη βιας που φτανει στα εσχατα ορια της.Δεω οτι το βιβλιο του Νταβουτογλου ειναι απετουμενο αναγνωσμα για οσους επιθυμουν να κατανοησουν σε βαθος την στρατηγικη οργανωση και σκεψη ,που εξασφαλιζη στους Τουρκους προεξεχουσα θεση στα βαλκανια και με στρατιωτικη δυναμη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Ο κ.Άκμεντ ανέδειξε μέσα σε λίγα χρόνια (πέρυσι έγινε υπ.εξ) από ένα μικρό κράτος (πόσο μικρό;) σχεδόν ισότιμο με μας (τι λές τώρα; καρπαζιές τους ρίχναμε), με αναλογία 7/10 (αλλά πληθυσμό 1/7...) σε μια περιφερειακή υπερ-δύναμη (μήπως υπερ-βάλεις λίγο;).
    Σιγά το μαλάκα που θα του δώσουμε και αξία. Είδαμε πως έφαγε τα μούτρα του στο Ισραήλ. Και έπεται η συνέχεια στο Ιράκ.

    Εσύ Αδωνάκο τις πρόλαβες και τις διάβασες τις 800 σελίδες ή γενικός δεν κοιτάζεις τι πουλάς;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. σε λιγο θα του καινε το βιβλιοπωλειο και οι πατριωτες...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Σε οσους προσβληθηκαν επειδη υπαρχουν ΕΛΛΗΝΕΣ που δεν γουσταρουν να δωσουν 30 ευρω για να αγορασουν βιβλιο καποιου που βριζει τη χωρα μας,τους αφιερωνω το παρακατω αποσπασμα απο το συγκεκριμενο βιβλιο:

    "Οι δύο σημαντικοί βραχυπρόθεσμοι και μεσοπρόθεσμοι στα της εξωτερικής πολιτικής της Τουρκίας στα Βαλκάνια είναι η ισχυροποίηση της Βοσνίας και της Αλβανίας μέσα σε ένα πλαίσιο σταθερότητας και η δημιουργία ενός διεθνούς νομικού πλαισίου που θα θέσει υπό την προστασία του τις εθνικές μειονότητες της περιοχής. Στο νομικό αυτό πλαίσιο η Τουρκία πρέπει να επιδιώκει συνεχώς την εξασφάλιση εγγυήσεων που θα της παρέχουν το δικαίωμα παρέμβασης στα ζητήματα που αφορούν τις μουσουλμανικές μειονότητες των Βαλκανίων. Η νομιμότητα της επέμβασης της Κύπρου, που αποτελεί εντυπωσιακό παράδειγμα στη σύγχρονη εποχή, κατέστη δυνατή ενός τέτοιου είδους νομικού πλαισίου. Η απόκτηση από την Τουρκία ενός τέτοιου δικαιώματος στα Βαλκάνια μπορεί να γίνει εφικτή, μόνο αν η χώρα υιοθετήσει μία δραστήρια δυναμική βαλκανική πολιτική, η οποία θα λαμβάνει υπόψη συνεχώς τους πολιτισμικούς και ιστορικούς παράγοντες."

    ΑΝΤΕ ΚΟΡΟΙΔΑ,ΤΡΕΧΤΕ ΤΩΡΑ ΝΑ ΤΟ ΑΓΟΡΑΣΕΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ ΠΩΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΚΑΙ ΣΤΑ ΒΑΛΚΑΝΙΑ Ο,ΤΙ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΚΥΠΡΟ:ΔΗΛΑΔΗ "ΝΟΜΙΜΗ ΕΠΕΜΒΑΣΗ"!

    ΖΗΤΩ ΟΙ ΝΕΟΡΑΓΙΑΔΕΣ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Ρε φίλε Ελληνορθόδοξε! Εισαι εντελώς χαζός τώρα; Το βιβλίο αυτό δεν είναι το θέμα αν μας βρίζει. Σιγά άλλωστε μην καθόταν ο Νταβούτογλου να βρίζει. Εσύ ο ίδιος μας λες να το αγοράσουμε γιατί είναι αφυπνιστικά αυτά που γράφει. Και γι' αυτό άλλωστε παραθέτεις απόσπασμα. Αυτό το βιβλίο είναι χρήσιμο. Αν είναι δυνατόν! Ξεκολλήστε με την εμπάθεια πια! Δεν σημαίνει ότι οτιδήποτε λέει ο Γεωργιάδης είναι λάθος! Και φυσικά δεν μπήκε στη βουλή για να πουλάει βιβλία. Αυτό το έκανε και πριν και απλά συνεχίζει να το κάνει. Με τέτοια εμπαθή επιχειρηματολογία κάνετε ζημιά στην σοβαρότητά σας και όχι στον Γεωργιάδη. Και εγώ δεν είμαι ΛΑΟΣ και δεν τους ψηφίζω. (Για να εξηγούμαστε πριν σπεύσετε σε άκυρες κατηγορίες)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. μονο 28 ευρω, παρε κοσμε η Μανωλιδου θελει καινουργιες κουρτινες στη κουζινα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Ειρωνικα λεω να τρεξετε να το αγορασετε...Ο καθενας κανει ο,τι θελει:Υπαρχουν πολλοι που δεν τους αρεσει ν'ακουνε,ποσο μαλλον να πληρωνουν ανοησιες τυπου "η νομιμοτητα της επεμβασης στην Κυπρο","κανουμε υποχωρησεις στο Αιγαιο" κλπ.

    Για τους υπολοιπους,περι ορεξεως...κολοκυθοπιτα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Παιδια, ο "πατριωτικος" χωρος ειναι που ειναι, πως να το πούμε, μικρός θέλετε, μειοψηφικός θέλετε, οπως και να το πείτε παντως ΔΕΝ εχουμε την πολυτελεια να φαγωνομαστε μεταξυ μας σαν τα σκυλιά! Ο Γεωργιαδης εχει μια ιστορια. Τηλεβιβλιοπώλης,ναι, αλλα δεν ειναι τυχαιο οτι του εχουν καψει τοσες φορες το βιβλιοπωλειο (οπως και της Νεας Θεσης, για οσους θυμουνται). Δεν ειμαι οπαδος του ΛΑΟΣ, αλλα να λεμε τα πραγματα με το ονομα τους. Τα υπολοιπα ειναι εκ του πονηρού ! Δηλαδη αμα αρχισουμε να πλακωνόμαστε για το ποιος ειναι πιο υπερπατριωτης απο τον αλλο, δεν θα μεινει κανενας μας! Θυμηθειτε το ρητο : "ΙΣΧΥΣ ΕΝ ΤΗ ΕΝΩΣΕΙ". Η κριτικη μας πρεπει να ειναι κοσμια και πολιτισμενη, ειδικα για ατομα που κινουνται στον ευρυτερο πατριωτικο χωρο, εστω κι αν οι γυναικες τους ειναι κουνιστρες η δεν ξερω τι άλλο! Αλλο τα κουτσομπολιά κι αλλο ο πολεμος! Κι εδω εχουμε πολεμο! Ειναι σαν να βρισκόμαστε να υπερασπιζομαστε τα τειχη της Πολης, απ'εξω να ειναι στιφη βαρβαρων που εφορμούν κι εμεις να πλακωνόμαστε πανω στα τειχη, γιατι η γυναικα του διπλανου μας ειναι "κάπως" ή δεν μας αρεσει η φατσα του ! ΗΜΑΡΤΟΝ !...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.