Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΤΟΥΡΚΟ-ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΙΚΟ ΚΟΜΜΑ ΣΤΗ ΓΕΡΜΑΝΙΑ

ΤΟΥΡΚΙΚΟ ΣΧΕΔΙΟ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ Μετά τις «ελληνοποιήσεις» μουσουλμάνων να περιμένουμε και στην Ελλάδα τα ίδια; Ήρθαν οι χρόνοι κι οι και...

ΤΟΥΡΚΙΚΟ ΣΧΕΔΙΟ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ

Μετά τις «ελληνοποιήσεις» μουσουλμάνων να περιμένουμε και στην Ελλάδα τα ίδια;

Ήρθαν οι χρόνοι κι οι καιροί και οι Τούρκοι της Γερμανίας ίδρυσαν δικό τους κόμμα! Το όνομα αυτού είναι BIG (Συμμαχία για την Καινοτομία και τη Δικαιοσύνη), αρχηγός του είναι ο Τουρκαλάς Χαλούκ Γιλντίζ και συμπεριλαμβάνει στις τάξεις του μουσουλμάνους της Γερμανίας, προερχόμενους από 13 χώρες.

Βασικά σημεία του προγράμματος του νέου κόμματος, που θα κάνει την παρθενική του εμφάνιση στις τοπικές εκλογές της Βόρειας Ρηνανίας-Βεστφαλίας, είναι η διατήρηση της ισλαμικής μαντήλας, η υπεράσπιση της ιδιαίτερης πολιτισμικής ταυτότητας των μουσουλμάνων μεταναστών-εποίκων και η δημιουργία τουρκικών σχολείων. Το ποσοστό των μουσουλμάνων της Γερμανίας φτάνει το 5%, στη μεγάλη πλειοψηφία τους Τούρκοι.
Θεωρείται βέβαιο, ότι το νέο κόμμα δημιουργήθηκε με τις ευλογίες της Άγκυρας, που επιδιώκει μεγαλύτερη επιρροή στην πολιτική της Γερμανίας, από την ήδη υπάρχουσα. Να υπενθυμίσουμε, ότι, σε όλα τα υπάρχοντα γερμανικά κόμματα (εκτός φυσικά από το εθνικιστικό NPD) υπάρχουν στελέχη τουρκικής καταγωγής, και μάλιστα προσφάτως η νέα υπουργός παιδείας, τουρκικής καταγωγής, και ανήκουσα στο κυβερνητικό… Χριστιανοδημοκρατικό Κόμμα, προκάλεσε την κοινή γνώμη της χώρας, ζητώντας την απομάκρυνση των σταυρών και των εικόνων του Χριστού από τα γερμανικά σχολεία, πρόταση που συνάντησε μεγάλες αντιδράσεις και μέσα στο κόμμα της.

Το πιο ανησυχητικό στην όλη υπόθεση, είναι ότι το τουρκικό στην ουσία κόμμα, επιχειρεί να ενσωματώσει στους κόλπους του και τους υπόλοιπους μουσουλμάνους, στα πλαίσια της νέας πολιτικής του Ερντογάν για να αναδειχθεί η Τουρκία σε ηγέτιδα δύναμη του μουσουλμανικού κόσμου.

πηγή:xryshaygh.wordpress
αετός για το stoxos.gr

7 σχόλια

  1. Επιστρεφει στην Ελλαδα ο Τσεναι, που σπουδασε με τα λεφτα του Σορος στην Αμερικη, και ετοιμαζει ηδη Αλβανικο - Μουσουλμανικο κομμα μαζι με τους Τουρκους πρακτορες της Θρακης .

    Φυσικα το κρατος των Αθηνων αυνανιζεται με τους Αθηναιους να σκοτωνει ο ενας τον αλλον.
    Η Ελλας δεν επτωχευσε οικονομικα, πρωτα επτωχευσε ηθικα, πνευματικα και πνευματιστικα.

    Δυστυχως κανενας χωρος δεν εχει ενοπλη παρουσια σοβαρη αντισταση κατα του φασισμου των κομματων και του ΔΝΤ εντος των τειχων.

    Για αυτο αλωνιζει ο Σορος οι πρακτορες του, οι πολιτικοι του υπαλληλοι εντος της βουλης των Αθηνων αλλα και τα φιλαρακια του μεσα και διπλα απο το μεγαρο μουσικης αλλα και στις λοιπες φανερες και κρυφες βασεις τους, ακομη και εντος ελληνικων στρατοπεδων.

    Καληνυχτα κυριοι και κυριες του Στοχου και λοιποι Ελληνες νεοΕλληνες.

    Ειστε υπευθυνοι και εσεις για την καταντια αυτης της χωρας γιατι ενω γνωριζατε δεν πραξατε.
    Οι εχθροι σας ομως ειναι λιγοτερο υπευθυνοι γιατι οι μισοι κανουν κακο λογο βλακειας , αρα απαλλασονται.

    Ρε μηπως ειστε λαμογια κιεσεις?

    Μακης Κουρτης
    Αθηνα - Περιστερι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΟΣΟ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑΙ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΤΟ ΤΙ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ ΚΑΙ ΑΔΙΑΦΟΡΟΥΝ ΓΙΑ ΤΟ ΕΓΚΛΗΜΑ ΠΟΥ ΣΥΝΤΕΛΕΙΤΑΙ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΣΤΗΝ ΘΡΑΚΗ ΜΕ ΤΗΝ ΑΠΟΥΣΙΑ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΡΟΚΛΗΤΙΚΗ ΣΥΝΕΝΟΧΗ ΤΗΣ Ε.Υ.Π ΚΑΙ ΤΗΣ ΕΛ.ΑΣ ΠΟΥ ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΥΝ ΜΟΝΟ ΔΗΜΟΣΙΟΥΠΑΛΛΗΛΙΣΤΙΚΑ ΘΕΛΟΝΤΑΣ ΝΑ ΚΑΤΑΝΑΛΩΣΟΥΝ ΤΟ ΟΚΤΑΩΡΟ, Η ΕΥΘΥΝΗ ΕΙΝΑΙ ΟΛΩΝ ΣΑΣ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΕΜΑΣ ΤΟΥΣ ΘΡΑΚΙΩΤΕΣ ΠΟΥ ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΥΣ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΠΑΡΑΜΥΘΑΔΕΣ ΤΩΝ ΚΟΜΜΑΤΙΚΩΝ ΣΧΗΜΑΤΙΣΜΩΝ ΠΟΥ ΣΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΒΡΟΝΤΟΦΩΝΑΖΑΝ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΨΗΦΟΦΟΡΟΥΣ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΑΝΙΚΑΝΟΙ ΣΙΩΠΟΥΝ ΟΤΑΝ ΤΟΥΣ ΘΕΤΟΥΜΕ ΤΟ ΑΙΤΗΜΑ ΝΑ ΟΡΓΑΝΩΣΟΥΝ ΕΝΑ ΕΣΤΩ ΣΥΝΕΔΡΙΟ ΣΤΗΝ ΘΡΑΚΗ ΓΙΑ ΚΑΘΑΡΗ ΤΟΝΩΣΗ ΤΟΥ ΗΘΙΚΟΥ ΤΩΝ ΘΡΑΚΙΩΤΩΝ ΦΕΡΝΟΝΤΑΣ ΕΣΤΩ 7000 ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΟΛΥΔΙΑΦΗΜΙΖΟΜΕΝΟΥΣ ΨΗΦΟΦΟΡΟΥΣ ΤΟΥΣ,.ΑΛΛΑ ΜΑΤΑΙΑ ΑΝΤΙΛΑΜΒΑΝΟΜΑΣΤΕ ΟΤΙ ΜΟΝΟ ΛΟΓΙΑ ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΣΜΟΥ ΓΙΑ ΣΧΟΛΙΟΠΑΙΔΕΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΤΙΠΟΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ.ΚΑΛΑ ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΓΚΑΤΕΛΗΜΕΝΟΙ ΑΠΟ ΟΛΟΥΣ ΘΡΑΚΙΩΤΕΣ ΑΚΡΙΤΕΣ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΚΑΝΟΥΝ ΤΗΝ ΧΑΡΗ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΦΥΛΟΥΝ ΤΙΣ ΘΕΡΜΟΠΥΛΕΣ.ΑΝ ΠΕΡΙΜΕΝΑΝ ΑΠΟ ΔΑΥΤΟΥΣ ΤΩΡΑ Η ΘΡΑΚΗ ΗΔΗ ΘΑ ΑΛΛΑΖΕ ΧΕΡΙΑ.ΤΟΥΣ ΜΑΘΑΜΕ ΤΟΥΣ ΠΑΡΑΜΥΘΑΔΕΣ ΜΕ ΤΑ ΜΑΓΑΖΑΚΙΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. 9.55μμ.ΝΑ ΑΠΕΥΘΥΝΘΕΙΤΕ ΜΟΝΟΙ ΣΑΣ ΣΕ ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΟΥΣ ΣΥΛΛΟΓΟΥΣ ΤΩΝ ΑΘΗΝΩΝ,ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΡΚΕΤΟΙ ΚΑΙ ΝΑ ΕΡΘΟΥΜΕ ΕΠΑΝΩ.ΘΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ ΜΑΖΙ ΣΑΣ ΤΑ ΣΥΝΕΔΡΙΑ.ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΕΙΝΑΙ ΠΛΕΟΝ ΑΝΑΞΙΟΠΙΣΤΟΙ.ΜΕ ΑΥΤΟΥΣ ΣΤΗΝ ΒΟΥΛΗ ΘΑ ΜΑΣ ΒΡΟΥΝ ΣΥΜΦΟΡΕΣ!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Πατριώτες κουράγιο. Αν οι μουσουλμάνοι είναι φανατικοί, εμείς είμαστε 500 φορές πιο φανατικοί από αυτούς.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΣΤΟΝ ΦΙΛΟ ΠΟΥ ΕΓΡΑΨΕ:
    9.55μμ.ΝΑ ΑΠΕΥΘΥΝΘΕΙΤΕ ΜΟΝΟΙ ΣΑΣ ΣΕ ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΟΥΣ ΣΥΛΛΟΓΟΥΣ ΤΩΝ ΑΘΗΝΩΝ,ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΡΚΕΤΟΙ ΚΑΙ ΝΑ ΕΡΘΟΥΜΕ ΕΠΑΝΩ.

    ΟΙ ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΟΙ ΣΥΛΛΟΓΟΙ ΠΟΥ ΕΠΙΘΥΜΟΥΝ ΝΑ ΕΡΘΟΥΝ ΣΕ ΕΠΑΦΗ ΜΕ ΤΟΥΣ ΗΡΩΙΚΟΥΣ ΑΚΡΙΤΕΣ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΤΑΘΕΣΟΥΝ ΤΙΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΑ ΑΙΤΗΜΑ ΤΟΥΣ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΣΤΕΙΛΟΥΝ E-MAIL ΣΤΙΣ ΜΑΧΗΤΙΚΕΣ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΕΣ ΤΩΝ ΑΚΡΙΤΩΝ :

    xathrakis.blogspot.com

    eeevrou.blogspot.com

    oentogerakitisthrakis.blogspot.com

    proxeneio-stop.org

    ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΣΤΗΝ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΣΤΟΧΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. @ Μακη Κουρτη

    1) Η ελληνική γλώσσα έχει τόνους. Την έκαναν μονοτονική, δεν υπάρχει λόγος να την μετατρέπουμε σε ατονική.

    2) Αυτή την αρλούμπα με τον Τσενάι, την ακούω τουλάχιστον πέντε χρόνια τώρα. Εσύ έχεις κάποια απόδειξη ότι αυτός σπούδασε με λεφτά του Σόρος; Ή μήπως σπουδάζατε μαζί;

    3) Τελικά, ποιος είσαι εσύ κι από πού παίρνει το θάρρος να κάνεις τον τιμητή και να προσβάλλεις τόσο κόσμο;


    Ρε αϊ σιχτίρ από δω, μάπα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Η ατολμια σας θα καταγραφει στην ιστορια ως προδοσια χειροτερη απο τον κουκουλοφορων.

    Η παρτε τα οπλα , η το μπουλο να ηγηθει κανενας αλλος το Πατριωτικο κινημα

    Μ.Κ.
    Περιστερι

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.