Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΝ ΤΙΣ ΠΡΟΚΛΗΣΕΙΣ ΟΙ ΑΛΒΑΝΟΙ!

Οι Αλβανοί «σφράγισαν» εταιρία του Επάρχου Κάτω Δρόπολης! Στο στόχαστρο του Μπερίσα, όσοι διαφωνούν.Τα λεωφορεία της εκτελούσαν δρομολόγια ...


Στο στόχαστρο του Μπερίσα, όσοι διαφωνούν.Τα λεωφορεία της εκτελούσαν δρομολόγια από και προς Ελλάδα.Mια από τις μεγαλύτερες εταιρείες λεωφορείων στην Αλβανία, η "Δρόπολη", που μετέφερε καθημερινά επιβάτες από την Αλβανία στην Αθήνα και αντίστροφα, "σφραγίστηκε" από τις υπηρεσίες του Αλβανικού κράτους. Όπως υποστηρίζει ο ιδιοκτήτης της εταιρείας και Έπαρχος Κάτω Δρόπολης Δημήτρης Μαλιούκης, ο λόγος που έκλεισαν την εταιρεία του είναι ασήμαντος και μιλά για πολιτική δίωξη.Η ιστοσελίδα "Δερόπολη", σχολιάζοντας το γεγονός έγραψε σχετικά:"Δεν λέει να σταματήσει το κυνήγι των ανθρώπων της κυβέρνησης Μπερίσα κατά των επιχειρήσεων που δραστηριοποιούνται στο χώρο της Μειονότητας. Μετά την προ ημερών έφοδο ανθρώπων σταλμένων κατευθείαν από τα Τίρανα, με ελέγχους και επιβολή προστίμων σε πολλές μικρές επιχειρήσεις στην περιοχή Δρόπολης, έρχεται προχθές το κλείσιμο της μοναδικής Δεροπολίτικης εταιρίας λεωφορείων «Δρόπολη». Καιρό τώρα άνθρωποι του Μπερίσα έχουν εξαπολύσει στην περιοχές της Μειονότητας «πογκρόμ» απολύσεων όσων συμπατριωτών μας δεν ψήφισαν το Δημοκρατικό Κόμμα του Σαλί Μπερίσα, ενώ τώρα με πρωτόγνωρη εκδίκηση θέλουν να κάνουν ζημιά σε όσους επιχειρηματίες ή μικροεπιχειρηματίες δεν πήγαν με τα νερά τους. Έτσι σειρά αυτές τις μέρες είχε η εταιρία λεωφορείων «Δρόπολη», η οποία καιρό τώρα εξυπηρετεί και διευκολύνει αφάνταστα τους συμπατριώτες μας επιβάτες που ταξιδεύουν προς και από την Ελλάδα.Να σημειώσουμε ακόμα πως το γεγονός αυτό έχει προκαλέσει την αγανάκτηση των κατοίκων της Δρόπολης. Μάλιστα, σύμφωνα με πληροφορίες, προετοιμάζονται και δυναμικές κινητοποιήσεις ως απάντηση στο τελευταίο «πογκρόμ» των ανθρώπων του Μπερίσα στην περιοχή".
http://epirus-ellas.blogspot.com/2010/05/blog-post_8717.html

5 σχόλια

  1. Η ΜΕΓΑΛΗ ΑΠΑΤΗ
    Η ελληνοτουρκική φιλία είναι πρόσχημα. Πραγματικός στόχος: Η δορυφοριοποίηση της Ελλάδας κάτω από τον Νέο –Οθωμανισμό.


    http://infognomonpolitics.blogspot.com/2010/05/blog-post_9631.html

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. δυο εκκατομύρια σκοπιανοί και τρια εκκατομύρια αλβανοι μας κάνουν τι ζωή κόλαση.θα έπρεπε να τους έχουμε βάλει σε τάξη αυτες της δυο χώρες σαν εγγυήτρια δύναμη στα βαλκάνια με όσα κανουν εις βάρος μας με την προπαγάνδα τους.
    --έλεος πια!!--

    ηπειρωτης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Εμεις φταιμε.Τοσο καιρο τους εχουμε εδω και τους βλεπουμε απραγοι και αμηχανοι να διαπρατουν καθημερινα εγκληματα και δολοφονιες.Αντε με τα μπασταρδα.Ομαδες και ντου στους μουλους.Αντε γιατι πολυ αερα εχουν παρει.ΞΥΠΝΗΣΤΕ ΚΥΡΙΟΙ !!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Εμεις φταιμε.Τοσο καιρο τους εχουμε εδω και τους βλεπουμε απραγοι και αμηχανοι να διαπρατουν καθημερινα εγκληματα και δολοφονιες.Αντε με τα μπασταρδα.Ομαδες και ντου στους μουλους.Αντε γιατι πολυ αερα εχουν παρει.ΞΥΠΝΗΣΤΕ ΚΥΡΙΟΙ !!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. @ 17/5/10 8:15 μμ

    Το έχω ξαναγράψει και θα το επαναλάβω. Βρίσκω αφάνταστα γελοίους αυτούς που πάντα δίνουν συμβουλές στους άλλους ("ΞΥΠΝΗΣΤΕ ΚΥΡΙΟΙ"). Σε ποιον απευθύνεσαι, ρε καραγκιόζη, που θεωρείς ότι εσύ "αγρυπνάς", ενώ οι άλλοι κοιμούνται;

    @ 17/5/10 2:52 μμ

    Με την Ελλάδα θα συμβεί ό,τι συνέβη και το 1938 με την Αυστρία και την Γερμανία. Σου είναι γνωστή η λέξη Anschluss; Χρησιμοποιείται έκτοτε διεθνώς και σημαίνει προσάρτηση.
    Χωρίς να πέσει μία ντουφεκιά (κατά τούτο ο στρατός και τα όπλα μάς είναι όντως άχρηστα), η Τουρκία θα προσαρτήσει την Ελλάδα, ή μέρος της (Αιγαίο, Θράκη). Εδώ και χρόνια μάς ετοιμάζουν να δεχτούμε αυτή την προσάρτηση, λέγοντάς μας ότι είναι κρίμα να χαθούν ανθρώπινες ζωές π.χ. για ένα "κωλόπανο" (Πάγκαλος για σημαία Ιμίων). Μάς έκαναν μοιρολάτρες και ηττοπαθείς, ό,τι επικινδυνότερο για έναν λαό, αλλά και ό,τι καλύτερο για να παραδοθεί χωρίς αντίσταση.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.