Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΨΗΦΙΣΤΗΚΕ Η ΔΙΑΜΕΛΙΣΗ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΑΣ ΜΑΣ

ΠΡΟΔΟΣΙΩΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ Ψηφίστηκε επί της αρχής στην Ολομέλεια της Βουλής το νομοσχέδιο του υπουργείου Εσωτερικών με τίτλο «Νέα αρχιτεκτονική τη...

ΠΡΟΔΟΣΙΩΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ

Ψηφίστηκε επί της αρχής στην Ολομέλεια της Βουλής το νομοσχέδιο του υπουργείου Εσωτερικών με τίτλο «Νέα αρχιτεκτονική της αυτοδιοίκησης και αποκεντρωμένης διοίκησης - Πρόγραμμα Καλλικράτης», μετά από ονομαστική ψηφοφορία, την οποία ζήτησε η ΝΔ.
Υπέρ του νομοσχεδίου ψήφισαν 160 βουλευτές, οι οποίοι προέρχονται από το ΠΑΣΟΚ των οποίων και οι τρεις ανεξάρτητοι Σοφία Σακοράφα, Γιάννης Δημαράς, Βασίλης Οικονόμου.
Το σχέδιο «Καλλικράτης» καταψήφισαν 124 βουλευτές από τη ΝΔ, το ΚΚΕ,το ΛΑΟΣ και το ΣΥΡΙΖΑ, ενώ «παρούσα» δήλωσε η ανεξάρτητη βουλευτής Ντόρα Μπακογιάννη. Ψήφισαν συνολικά 285 βουλευτές.
Η συζήτηση στην Ολομέλεια της Βουλής συνεχίζεται επί των άρθρων του νομοσχεδίου.

πηγή:ΑΠΕ-ΜΠΕ
αετός για το stoxos.gr

3 σχόλια

  1. Πολυ ανεξαρτητοι οι τρεις,τι να σου πω...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΜΕ ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ ΚΑΛΛΙΚΡΑΤΗΣ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΜΟΝΟ ΔΙΑΜΕΛΙΣΗ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ, ΘΑ ΧΑΣΟΥΜΕ ΤΟ ΜΙΣΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΜΑΣ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑ.
    ΘΡΑΚΗ, ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΚΑΙ ΗΠΕΙΡΟ.

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ ΓΙΑΤΙ Ο ΚΑΛΛΙΚΡΑΤΗΣ ΣΧΕΔΙΑΣΤΗΚΕ ΕΙΔΙΚΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΥΡΡΙΚΝΩΣΗ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ.

    mkka.blogspot.com

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. αδελφια και εμεις που δεν ζουμε στην πατριαδα των προγονων μας αλλα ελληνικο αιμα ρει στισ φλεβες μας αγωνιουμε αλλα ειμαστε διπλα σασ σεοτι χρειαστει

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.