Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΜΑΖΕΥΕΤΑΙ ΚΟΣΜΟΣ ΤΩΡΑ ΣΤΟΝ ΑΓΙΟ ΠΑΝΤΕΛΕΗΜΟΝΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΣΥΡΙΖΩΝΥΜΟ

ΕΝΕΚΑ ΤΗΣ ΛΑΘΡΟΜΑΝΑΣΤΟΛΑΓΝΕΙΑΣ ΤΟΥ... ... Δεν έχουν και τις καλύτερες διαθέσεις οι κάτοικοι του "Αγίου" που μαζεύονται για να τα ψ...

ΕΝΕΚΑ ΤΗΣ ΛΑΘΡΟΜΑΝΑΣΤΟΛΑΓΝΕΙΑΣ ΤΟΥ...
...

Δεν έχουν και τις καλύτερες διαθέσεις οι κάτοικοι του "Αγίου" που μαζεύονται για να τα ψάλλουν στον Ιερώνυμο που πηγαίνει στην περιοχή. Η λαθρομεναστολαγνία του Μητροπολίτη Αθηνών (αφού για να γίνεις Αρχιεπίσκοπος των Ελλήνων πρέπει να διαθέτεις τον όγκο του Χριστόδουλου) έχει εξοργίσει όχι μόνο τους κατοίκους του Αγίου Παντελεήμονα αλλά όλους τους Εληνόψυχους Ελληνορθόδοξους που δικαίως αισθάνονται β' κατηγορίας... Για οτιδήποτε νεώτερο από την περιοχή θα είμαστε εν αναμονή!

6 σχόλια

  1. ΣΙΓΑ ΜΗΝ ΕΙΝΑΙ ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΗΣ ΑΘΗΝΩΝ. ΕΝΑ ΚΑΤΟΥΡΗΜΑ ΤΟΠΟΣ ΕΙΝΑΙ Η ΕΠΙΣΚΟΠΗ ΤΟΥ. ΕΠΙΣΚΟΠΟΣ ΑΘΗΝΩΝ ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΤΟΥ ΕΙΝΑΙ. Σ΄ΑΥΤΟ ΤΟΝ ΘΡΟΝΟ ΕΧΟΥΝ ΚΑΘΗΣΕΙ Ο ΧΡΥΣΑΝΘΟΣ ΤΡΑΠΕΖΟΥΝΤΟΣ, Ο ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΟΣ ΚΑΙ Ο ΙΕΡΩΝΥΜΟΣ Ο Α΄ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΆΞΙΟΙ ΝΑ ΛΕΓΟΝΤΑΙ ΑΡΧΙΕΠΙΣΚΟΠΟΙ ΑΘΗΝΩΝ ΚΑΙ ΠΑΣΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ. ΤΙ ΣΧΕΣΗ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΧΕΙ ΜΕ ΑΥΤΟΥΣ ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΡΑΓΜΑ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Δεν κάνει και τον κόπο να περάσει από την Μενάνδρου, χωρίς ασφάλεια, με τα χρυσά του και τα όλα του, να δει την γλύκα;

    Διαβάζω από το τμήμα ειδήσεων του defencenet.gr:

    Πεδίο μάχης ανάμεσα σε αλλοδαπούς έγινε σήμερα [26-05-2010] η περιοχή περί την Ομόνοια, από Πακιστανούς, Αφγανούς και άλλους λαθρομετανάστες. Από τη συμπλοκή στις οδούς Σοφοκλέους και Μενάνδρου, ανάμεσα σε περίπου 200 άτομα, ασιατικής καταγωγής, τραυματίστηκαν 12 άτομα. Οι ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις που βρέθηκαν άμεσα στο σημείο, παρενέβησαν για να λήξουν τα επεισόδια, ενώ προχώρησαν σε συνολικά τέσσερις συλλήψεις. Σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες "Κρατούσαν λοστούς, ρόπαλα, μερικοί κρατουσαν ξίφοι (!) και συγκρούονταν Πακιστανοί με Μαροκινούς και Αφγανούς".

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Λαθρο-με-τα-να-στολαγνεία!!!
    Το κέρατό μου το τράγιο!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ ΠΑΙΔΙΑ...
    ΣΕ ΛΙΓΟ ΘΑ ΚΥΝΗΓΑΝΕ ΝΑ ΔΕΙΡΟΥΝ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΕΣ..
    ΘΑ ΤΟ ΔΕΙΤΕ...
    ΚΑΙ ΠΟΙΟΣ ΜΑΣ ΕΓΓΥΑΤΑΙ ΟΤΙ ΔΕ ΘΑ ΖΩΝΟΝΤΑΙ ΜΕ ΕΚΡΗΚΤΙΚΑ ΓΙΑ ΝΑ ΕΙΣΕΛΘΟΥΝ ΣΕ ΜΕΤΡΟ,ΛΕΟΦΟΡΕΙΑ,ΕΜΠΟΡΙΚΑ ΚΕΝΤΡΑ?Ε?
    Η ΗΕΓΕΣΙΑ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΜΗΠΩΣ?
    ΤΟΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΔΩ!
    ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΝΑ ΓΙΝΕΙ
    ΘΑ ΒΡΟΥΝ ΜΙΑ ΤΡΟΜΑΚΡΑΤΙΚΗ ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΑΙ ΘΑ ΠΟΥΝ ΤΟ ΚΑΝΑΝΕ ΕΛΛΗΝΕΣ!!
    ΑΛΛΑ ΕΙΝΑΙ ΜΕΧΡΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΕΛΛΗΝΑΣ ΠΟΥ ΘΑ ΑΠΕΙΛΗΘΕΙ ΑΜΕΣΑ Η ΖΩΗ ΤΟΥ,ΜΕΛΟΣ ΤΗΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΣ ΤΟΥ Ή Η ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ ΤΟΥ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΤΗΝ ΚΑΡΑΜΠΙΝΑ ΚΑΙ ΝΑ ΞΑΠΛΩΣΕΙ ΟΣΑ ΠΙΘΗΚΙΑ ΒΡΕΙ ΜΠΡΟΣΤΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΘΑ ΡΟΘΥΝ ΚΑΙ ΑΛΛΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ!
    ΜΟΝΟ ΕΤΣΙ ΘΑ ΦΥΓΟΥΝ ΓΑΜΩ ΤΗΝ ΑΡΑΠΙΑ ΤΟΥΣ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Γνωρίζω ότι συμπαθείτε τον Χριστόδουλο αλλά η αλήθεια είναι εντελώς διαφορετική.

    Άλλα έλεγε ο αρχιεπίσκοπος και η εκκλησία και άλλα έπραταν παρακηνιακά:

    http://ellinopsychos.blogspot.com/2010/03/blog-post_6348.html

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Pros Ελληνόψυχος 27/5/10 4:26 μμ

    Echo dei to video sto http://ellinopsychos.blogspot.com/2010/03/blog-post_6348.html

    Den vrisko lanthasmeni tin stasi tis orthodoksis ekklisias na voitha omofilous xristianous opos rossous, georgianous, oukranous ktl. Oute vrisko lanthasmeni ti koini thia leitourgia me xristianous adelfous. Aftoi einai omofiloi, omothriskoi kai se mia genia tha einai ellines.

    Lanthasmeni vrisko tin politiki tis ekklisias na skorpizi ta chrimata yia allofilous mousoulmanous opos pakistanous, kourdous, araves, somalous ktl. Aftoi den einai ofomiosimoi stin elliniki kai gennikotera stin evropaiki koinonia. Sto aiona ton apanto tha meinoun mousoulmanoi kai karkinoma sto soma tis ellinikis koinonias. Tha meinoun ena fidi ston korfo mas yiana na mas fai kapote otan tous dothei i efkaireia.

    Georgios (Kyprios, monoimos katoikos Germanias)

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.