Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΑΝΑΡΧΙΚΟΙ ΣΤΙΣ ΤΡΥΠΕΣ ΣΑΣ...

ΘΑ ΔΟΥΝ ΠΑΛΙ "ΦΑΣΙΣΤΕΣ" ΚΑΙ "ΧΡΥΣΑΥΓΙΤΕΣ"; Εντυπωσιακή ήταν η συμμετοχή του κόσμου στη συγκέντρωση και την πορεία προς ...

ΘΑ ΔΟΥΝ ΠΑΛΙ "ΦΑΣΙΣΤΕΣ" ΚΑΙ "ΧΡΥΣΑΥΓΙΤΕΣ";


Εντυπωσιακή ήταν η συμμετοχή του κόσμου στη συγκέντρωση και την πορεία προς τη Βουλή που οργάνωσαν η ΓΣΕΕ και η ΑΔΕΔΥ το πρωί της Πέμπτης, στο πλαίσιο της 24ωρης πανελλαδικής απεργίας κατά της ασφαλιστικής μεταρρύθμισης. Σε ορισμένες περιπτώσεις η συμμετοχή των εργαζομένων στην κινητοποίηση άγγιξε το 100%.
Πριν την έναρξη των συλλαλητηρίων στην Αθήνα, σημειώθηκε μικροένταση μεταξύ αναρχικών και δυνάμεων της αστυνομίας στα Εξάρχεια, έξω από τον χώρο Νοσότρος. Η αστυνομία προχώρησε σε 20 προσαγωγές από την ευρύτερη περιοχή.
Βέβαια οι αναρχικοί δεν τόλμησαν να βγούν στα συλλαλητήρια γιατί είναι σίγουρο ότι θα έτρωγαν πολύ ξύλο από τους απεργούς. Είναι αυτό που λέει το ΚΚΕ "οργή λαού". Ποιος θα άντεχε στην εικόνα κουκούλας ή μολότοφ έχοντας στον νου του τους αδικοχαμένους ανθρώπους της Marfin, χωρίς να αντιδράσει; Κρύφτηκαν και καλά έκαναν γιατί θα βρίσκονταν απέναντι στην οργή του λαού.
Ανησυχία όμως προξένησε το γεγονός ότι στην διαδήλωση της Θεσσαλονίκης υπήρχαν άτομα μέσα στους διαδηλωτές της ΓΣΕΕ. Οι διοργανωτές φέρουν μεγάλη ευθύνη , ηθική και ποινική στην περίπτωση επεισοδίων. Οι άεργοι, τεμπέληδες, τα πρεζόνια αναρχικοί δεν έχουν καμία θέση ανάμεσα στους σκληρά εργαζόμενους.
Να δούμε και τι θα πεί το ΠΑΜΕ και το ΚΚΕ σήμερα για τους χιλιάδες ακομμάτιστους διαδηλωτές χωρίς πανό που ήταν στο Σύνταγμα και φώναζαν συνθήματα κατά των πολιτικών και όχι τα ξύλινα συνθήματα του ΚΚΕ. Ήταν όλοι "φασίστες" και Χρυσαυγίτες"; Τότε προσέξτε γιατί μάλλον υπάρχει μεγάλο πρόβλημα για σας και τα πεπαλαιωμένα κόμματα....

4 σχόλια

  1. Σημερα ειναι η επετειος της μαχης στο Μανιακι και η ηρωικη αυτοθυσια του Παπαφλεσσα και των παλικαριων του που "πεσαν" μεχρι ενος, ωσαν αλλοι "Θερμοπυλομαχοι" ,υπερασπιζομενοι την πατριδα και το εθνος απο τις τουρκομογγολικες ορδες του τουρκοαιγυπτιου Ιμπραημ.
    Τιμουμε και μνημονευουμε αυτην την χρυση σελιδα της εθνικης μας ιστοριας διοτι μας θυμιζει εποχες που οι Ελληνες δεν σκυβαν το κεφαλι στους καθε λογης ξενους δυναστες.
    ΑΘΑΝΑΤΟΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Δεν ισχύει αυτό που λέτε για τους αναρχικούς. Υπήρχαν τουλάχιστον 150 από αυτούς και δύο μπλοκ γεμάτα με μαυροκόκκινες σημαίες. Όποιος πήγε στο συλλαλητήριο το είδε. Αυτά, για να κάνουμε έγκυρη ενημέρωση.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Τελικα σε ολες τις εποχες παντα 300 ειμαστε.
    Και παντοτε ΝΙΚΗΤΕΣ!
    Δοξα τω Θεο εχουμε και σημερα Παπαφλεσσα να μας οδηγηση σε μονοπατια Θυσιας και δοξας.
    Το ΜΠΑΜ να ακουστη και τοτε αντε κρατησε μας !!

    Οσον δια τους τεμπελιδες βρωμιαριδες και χασισομενους προδοτες αναρχικους ,θα μας παρακαλουν να τους χαλασουμε επι τοπου !
    ΑΛΛΑ ΕΜΕΙΣ ΕΧΟΥΜΕ ΑΛΛΑ ΣΤΟ ΜΥΑΛΟ ΜΑΣ .....

    ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΣΚΟΠΕΥΤΗΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ο ανθος της ελληνικης νεολαιας δε ξερω αν ειστε. αυτο που ειστε σιγουρα ειναι οι καλυτεροι πρακτορες της παγκοσμιας εξουσιας

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.